-
@monman2 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Η κυρία Luna είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση
Ρεπουμπλικάνα ,της αρέσουν τα AR-15 , είναι εναντίον των εκτρώσεων υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία , πέρασε απο κατι ωραία μπαράκια και απεχθάνεται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα !κρίμα @diego1960 που είναι παντρεμένη πολύ κρίμα
Youtube VideoΑπό αυτά το μόνο καλό οτι είναι κατά των EV, κατά τα άλλα κλάφτα Χαράλαμπε!
-
-
@piliourits said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Πρόβλημα που εχουν τα θερμικά τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά όλοι το εχουν .
Έγραψα παλιά τι τραβήξαμε με ενα bmw που σε μια εβδομάδα καραντίνας έμεινε απο μπαταρία και είχαν μπλοκάρει όλα μεχρι και το σασμάν δεν μπορούσαμε να το κάνουμε πίσω ουτε ενα μέτρο και δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε το καπό , επιστρατεύτηκε "κροκόδειλος" γρύλος.
Το ίδιο είχε πάθει και ο Μότις είχε την μούρη να κοιτάει μέσα στο πάρκινγκ και οταν έμεινε απο μπαταρία το yaris του δεν μπορούσε να φορτίσει και είναι εξίσου δύσκολο να την δείς ,θέλει βγάλσιμο το πίσω κάθισμα .
-
Για ποιο λόγο εξακολουθούν να το έχουν το πρόβλημα οχήματα με 70KWh λιθίου?
-
-
@piliourits said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Για ποιο λόγο εξακολουθούν να το έχουν το πρόβλημα οχήματα με 70KWh λιθίου?
Υπάρχουν κανονισμοί ασφαλείας όλα γίνονται απο και με την ασφάλεια των χαμηλών ρευμάτων της 12V μπαταρίας , όλα στο αυτοκίνητο δουλεύουν με την μικρή μπαταρία πλην του ηλεκτρικού κινητήρα /ων κίνησης . Το πρόβλημα θα λυθεί οταν πάμε σε full 48V ηλεκτρικό κύκλωμα που θα αργήσει ακόμα γιατί οι αποθήκες είναι γεμάτες με εξαρτήματα 12V απο λάμπες εως κόρνες...
-
-
Ακόμα δεν ημπορώ να καταλάβω, γιατί να μην υπάρχει ένα κύκλωμα inverter/converter/malaperde να δείνει ρεύμα από τα cells στη 12βολτη μπαταριά.
-
Ακριβώς αυτό, δεν το βρίσκετε γελοίο να μην έχουν ένα ενσωματωμένο μετατροπέα τάσης για διατήρηση της 12βολτης μπαταρίας οι κινητές αποθήκες ρεύματος;
Και ότι ένα συμβατικό μένει από μπαταρία μια φορά στα 5 χρόνια (και μπορείς πανεύκολα να το ξεκινήσεις), ενώ το ακούμε συνέχεια για υβριδικά και ev να ακινητοποιούνται; -
-
-
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο Ντιέγκο έχει χρηματοδοτήσει το παραπάνω βίντεο σε βάρος άλλου πρότζεκτ που είχε για το mx-5
-
Οι εξυπνάδες κόβονται όταν το αγγουράκι έρχεται...
Μόλις ξυπνήσουν και οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές, γιατί ακόμα είναι σε σοκ από την ηλεκτροσφαλιαρα, και οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια, και οι κυβερνησεις που χάνουν έσοδα (τέλη,εφκ,ΦΠΑ) τα ίδια θα γίνουν και εδώ:
Youtube Video -
-
-
Πρώτη φορά σκάει μπαταρία;
Εγώ φορτίζω μπαταρίες λιθίου και με την ζέστη φουσκώνουν σαν ζύμες που ξεκουράζονται πριν μπουν στο φούρνο.
Μία φορά μου έσκασε μία και έπεσε ο γενικός, έπεσε το ρολόι της ΔΕΗ, έπεσαν όλα.
Οι μπαταρίες (όλες) θέλουν προσοχή. Σε συνάδελφό μου, έσκασε μπαταρία σε επαγγελματικό καινούριο φορητό DELL την ώρα που εργαζόταν μέσα στο γραφείο. Τρέχαμε και δεν φθάναμε. Πρόβλημα είπαν στον ελεγκτή φόρτισης. Μπούρδες. Κινεζικούρες όλα, ποιότητες του κ@λου.
-
@storm said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Πρώτη φορά σκάει μπαταρία;
Εγώ φορτίζω μπαταρίες λιθίου..
Μη μου πεις για τηλ/να κλπ;
Πάντως, θα ήταν ενδιαφέρον να βρίσκαμε παλιά νήματα σε φόρουμ (νομίζω είχαμε και'δω δεν θυμάμαι σίγουρα) με τίτλους του τύπου «Ποιοί εμποδίζουν την διάδοση ηλεκτρικών αυτοκινήτων»!
Τώρα που γεμίζουν οι δρόμοι, θα είχε πλάκα να τους ρωτάγαμε τη γνώμη τους... -
-
Για όσο αποζημιώνουν οι ασφαλιστικές (εμπόρευμα και πλοίο), όλα καλά!
-
Οι οικολόγοι, δεν λένε τίποτα για οικολογική καταστροφή;
Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση