-
Ποιο κοινό υπάρχει στα c suv ; Όποιος δίνει καλύτερο vfm ή μικρότερο μίσθωμα στο leasing αυτό και αγοράζουν. Κοινό έχει το mx5 ως αυτοκίνητo, το mini cooper κτλ
Το μόνο κοινό που υπήρχε στα c suv ήταν στον qq και αυτό χάθηκε λόγω τιμής. Δηλαδη λόγω vfm.
Το 408 είναι 4,70 λόγω πλαστικού πίσω προβόλου. C suv είναι. Στο ανώτερο άκρο της κατηγορίας αυτής. Δεν είναι D suv. Εσύ μπερδεύεις τις κατηγορίες.
Όσο για το kia, το ότι σου αρέσει αισθητικά δεν το κάνει αυτομάτως και καλύτερο αυτοκίνητο από το tuscon.
-
@dublin said in Renault Austral:
@lap said in Renault Austral:
Εδώ η βασική του έκδοση!!!!
Με κάποια έξτρα πακέτα όμως....που στην ουσία τα έχεις όλα.
Βγαίνει 42.200 ευρώ με τον 1,3 turbo mild hybrid, 158hp στην Ελβετία
Παρατηρήσεις: Για κύριο οικογενειακό αυτοκίνητο ταξιδιού αυτή η έκδοση είναι καλό vfm. Ένα σκεφτούμε πως ένα πριμιουμ μικρό έχει πλέον 30-35Κ. Έχει πάρα πολλά έξτρα (βασικά πρέπει να έχει όλα τα έξτρα πάνω του) , οι χώροι είναι πολύ άνετοι και όντως το εσωτερικό είναι όπως και στην κορυφαία έκδοση. Πανέμορφο και hi tech.
Αν θες να μπαίνεις στην πόλη ή να έχεις δύναμη τότε θα πας στο υβριδικό και θα ανέβεις αρκετά σε τιμή.Το DS4 diesel 130 EAT 8 κάνει 33.500 όπως είδαμε, και είναι νομίζω στην ίδια περίπου κατηγορία, C και τα 2 υπερυψωμένα με coupe crossover καταβολές. Λίγο περισσότερο αντικειμενικα SUV το Renault φυσικά..
Με "μικρά" τι εννοείς γιατί μπερδεύομαι, Β ή C;
Επίσης τα Κορεατικά Sportage/Tuscon παίζουν εκεί, το 3008, που έρχεται καινούργιο και θα παίξουν προσφορές σε αυτό, τα κλασσικά VW group..δεν βλέπω να πουλάει πολύ.. άντε να βγάλουν τα καινούργια Dacia γιατί δεν την βλέπω να πουλάει πολύ..
Σκέψου ότι η Renault πριν κάτι χρόνια ήταν σταθερά 2η μετά την κλασσική VW, τώρα μόλις με 571 αυτοκίνητα μπροστά από τους Κορεάτες στην 3η θέση, λογικά το 23 θα την περάσουν.. Ευτυχώς έχει τεράστια άνοδο η Dacia. 583.000 τα Renault και 476.000 τα Dacia, 14 μείωση η πρώτη, 16 άνοδο η δεύτερη.
Αυτό το αυτοκίνητο θα πουλήσει λίγο, τα νέα Duster και Bigster θα πουλήσουν πολύ στις κατηγορίες τους.
Επίσης τι βασική είναι αυτή;! Το αυτοκίνητο είναι+5200 Ελβετικά φράγκα από την βασική! 42.000€ κοστίζει αυτό που βλέπεις..
.. γιατί να μην πάρω μία καλή έκδοση Sportage με λιγότερα;
-
Δεν ξέρω τι έχετε πάθει με το Sportage. Στο επίπεδο του tuscon είναι το οποίο είναι εξαιρετικό vfm. Δεν θα είναι κάπου πολύ καλύτερο το kia όπως ποτέ δεν ήταν μιας και η μαμά είναι η Hyundai. Πως και από πού σας έχει μείνει αυτή η εντύπωση ότι το sportage θα είναι κάτι το απίστευτο;
-
Όταν λέω μικρά εννοώ το 208gt line 130hp, polo r line 150 hp. Αυτά παίζουν άνω των 30Κ σε αυτόματες εκδόσεις.
-
Εάν η τιμή είναι ίδια και εδώ με της Ελβετίας όπως στο βίντεο τότε το αυτοκίνητο θα έχει ΟΟΟΟΟΛΑ τα έξτρα. Αν τα βάλεις αυτά σε ενα kia sportage μπορεί και να περάσει την τιμή του renault. Μέχρι και ηλεκτρικά καθίσματα έχει αυτό και πανοραμική οροφή πέρα από τις οθόνες και τα ηλ συστήματα.
Αντίστοιχα με λιγότερα άλογα το νέο 408 στην βασική του έκδοση χωρίς κανένα έξτρα θα ξεκινά από 40Κ!!!!
-
Μας αρέσει καλύτερα
-
Σου ανέφερα μια πλειάδα από C suv που είναι φθηνότερα και έχουν το κοινό τους ήδη.
-
408 είναι 4.70 αυτοκίνητο και είπαμε ότι θα πουλήσει PHEV! Πάλι μπερδεύεις κατηγορίες..
ειναι πιο μοντερνο το κια μεσα και πιο ποιοτικο στην απτη ποιοτητα. Φυσικα και πιο ακριβο. Επισης εχει acc σε εκδοση που το τουσον το εχει μονο ως ειδικη παραγγελια
-
-
@tkin73 σε ποια έκδοση έχει στάνταρ ACC το Sportage; Ελπίζω όχι στην ασύμφορη GT-line...
-
@sabas_thess said in Renault Austral:
@tkin73 σε ποια έκδοση έχει στάνταρ ACC το Sportage; Ελπίζω όχι στην ασύμφορη GT-line...
Και ακομα χειροτερα μονο στις HEV, PHEV δλδ από ...44Κ...και καπως ετσι με 44Κ παίρνεις την χλιδατη Χ1 με ηλιοροφη acc σε πρασινομπορδοροκοκκινο εστω με τον τρικυλινδρο που πρακτικα αν δεν εισαι ταξιτζης θα καις απλα 1 λτ παραπανω με τις ιδιες επιδοσεις και θα χαιδευεις το περιφημο τιμονακι της προπελας...εχουν χασει την μπαλα ...αδερφες και παλικαρια...
-
Και 42Κ ( αν ισχύει η τιμή και στην Ελλάδα) με ΟΛΑ τα έξτρα το austral.
Κακά τα ψέματα αν έχετε χώρο για πάρκινγκ με το phev κάνεις μεγάλη οικονομία στην κίνηση στην πόλη -
"Το Austral δείχνει συνολικά σωστά δουλεμένο, από την άποψη ότι η ανάρτηση χωρίς να είναι μαλακή, είναι υποδειγματική σε άνεση και δε σε περιορίζει σε περίπτωση που επιθυμείς να ανεβάσεις ρυθμούς, κοντρολάροντας σωστά την κλίση του αμαξώματος, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και ασφάλεια.
Το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης έχει πολύ καλή πληροφόρηση και απόκριση, οπότε μόνο τα φρένα στο μέγιστο επίπεδο ανάκτησης ενέργειας (τέσσερις διαθέσιμες βαθμίδες) έχουν αποστειρωμένη αίσθηση, μικρή διαδρομή και κάπως «απότομη» αντίδραση στο πάτημα του πεντάλ.
Το Austral διαθέτει επίσης 32 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), τα περισσότερα που υπάρχουν σε μοντέλο παραγωγής της Renault και τα οποία μπορούν να ομαδοποιηθούν ουσιαστικά σε τρείς κατηγορίες: οδήγηση, στάθμευση και ασφάλεια."
https://www.drive.gr/test-drives/apostoli/dokimazoyme-neo-renault-austral
32 σύγχρονα συστήματα adas και εσείς αναρωτιέσται για το αν θα δώσετε 40Κ και αν θα προσφερει acc ένα kia το 2023;
Η εισαγωγική στην Ελλάδα υποβαθμίζει από μόνη της το Kia
-
Λοιπόν έστησα έκδοση με το full hybrid με τα 200 άλογα και τα 108gr/co2!!!!! (Τόσο έχει ένα yaris hybrid σε καλή έκδοση)
Έβαλα την δεύτερη έκδοση με εξτρα τα πακέτα με τα adas, ένα με κάτι grip modes για εκτός δρόμου, 360 μοίρες κάμερες για πάρκινγκ, κάτι στην οθόνη και αυτό το υποκαρπιο στην κεντρική κονσόλα.
€43.200Το αυτοκίνητο όπως λένε οι πρώτες δοκιμές του έχει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, κορυφαίους δείκτες nvh, πραγματικά ίσως καλύτεροι και από bmw mercedes, και ένα εξαιρετικό υβριδικο σύστημα. Ενώ στο εσωτερικό του είναι όπως η κορυφαία έκδοση της παρουσίασης.
Κάτι μου λέει πως έχουμε μπροστά μας το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας.
-
ναι τοσο θα εχει και εδω δλδ οχι ακριβως....(43.9/1.2)Χ1.24Χ1.15= 52.17Κ.....ε 44 στους φτωχους γαλλους 52 σε εμας τους απλες...εντομεταξυ το αμαξι το κανει βολτα ολη η ευρωπη και ολα τα βαλκανια και εδω θα εμφανιστει ...την ανοιξη...
-
Πολύ εργονομικό αυτό το υποκαρπιο.
Για τους γαλλόφωνους
"Mais face au Renault Austral, le 3008 accuse quand même le coup quand il s’agit d’usage de toute cette technologie. A bord du SUV Renault, l’écran se montre d’abord plus lisible. L’écart vient plus de la disposition “portrait” chez que de la taille : 10 pouces chez Peugeot, 12 chez Renault"
Η οθόνη δηλαδη σε διάταξη πορτρέτου είναι πιο ευανάγνωστη από αυτήν του 3008
-
@tkin73 said in Renault Austral:
ναι τοσο θα εχει και εδω δλδ οχι ακριβως....(43.9/1.2)Χ1.24Χ1.15= 52.17Κ.....ε 44 στους φτωχους γαλλους 52 σε εμας τους απλες...εντομεταξυ το αμαξι το κανει βολτα ολη η ευρωπη και ολα τα βαλκανια και εδω θα εμφανιστει ...την ανοιξη...
Το καλό είναι ότι δεν είναι δίλιτρο. Οπότε γλιτώνεις από εκεί κάποιες επιβαρύνσεις.
Πόσο άραγε βγαίνουν εκεί τα άλλα Ρενώ και πόσο εδώ;
-
@tkin73 said in Renault Austral:
Το καλό είναι ότι δεν είναι δίλιτρο. Οπότε γλιτώνεις από εκεί κάποιες επιβαρύνσεις.
Πόσο άραγε βγαίνουν εκεί τα άλλα Ρενώ και πόσο εδώ;
μονο αυτο το οτι δεν ειναι διλιτρο και γλιτωνεις 3-4Κ ( αλλα τι λεω αφου εχουμε εκλογες θα σβηστει ο φπ!!) . Στα πιο πολλα ειμαστε ακριβοτεροι στα ρενω απο τους γαλλους οχι σε ολα ομως ...
-
Για τους γαλλόφωνους
"Mais face au Renault Austral, le 3008 accuse quand même le coup quand il s’agit d’usage de toute cette technologie. A bord du SUV Renault, l’écran se montre d’abord plus lisible. L’écart vient plus de la disposition “portrait” chez que de la taille : 10 pouces chez Peugeot, 12 chez Renault"
αυτο ειναι βοηθητικο για τους μακρυχερηδες οπως εγω...οσοι ειναι νορμαλ δεν μπορουν να κανουν αυτη την σταση χωρις να γειρουν προς τα δεξια εντονα οποτε παει περιπατο η εργονομια...κλαιν ειναι το υποβραχιονιο χωρις ουσια για τους περισσοτερους...και αυτος δες πως εχει πατικωθει στο καθισμα και ποσο μπροστα ειναι για να βγει η σταση,,,,
-
Δεν κατάλαβες, αλλάζει θέση, είναι ρυθμιζόμενο. Το ρυθμίζεις αναλόγως το μέγεθος του βραχίωνα σου.
Εγώ πάλι πολλές φορες κάθομαι έτσι σαν λουκουμάς και αράζω στο υποβρυχιωνιο, πόσο μάλλον αν έχω αυτόματο κιβώτιο.
-
Δεν κατάλαβες, αλλάζει θέση, είναι ρυθμιζόμενο. Το ρυθμίζεις αναλόγως το μέγεθος του βραχίωνα σου
το εχω δει βρε ...θελει χερι μπασκετμπολιστα για να βολεψει , ο μετριου αναστηματος δεν θα φτανει το χερι να το ξαπλωσει ετσι θελει μεγαλο πηχη και μπροστα πολυ την θεση ...
-
Έστω, είναι όμως πιο άνετο από το να κρατάς σηκωμένο το χέρι όπως στα υπόλοιπα.
Εδώ και άλλες φωτό με πιο νορμάλ ύψος.
https://www.autotestschaeffer.de/renault/2022/10/11/renault-austral/
-
συμφωνουμε αυτος απλα το εχει ξαπλωμενο ...αν ηταν ο φασουλας θα επαιζε και με την οθονη.
-
Για τους γαλλόφωνους
Κοίτα που κοιτάει... έχει τρακάρει ήδη και δεν το ξέρει...και κοιτάει και ψηλά, αν θέλει να δει καμία πληροφορία πιο χαμηλά πρέπει να κάνει άκρη...
Το 2008 έχει εξόγκωμα κάτω από την οθόνη και ακουμπάς το χέρι αν θες...been there - done that..next..
Θα έρθει το αυτοκίνητο και θα μετράμε πωλήσεις με το ένα χέρι, όπως τα υπόλοιπα.. εδώ ούτε Clio δεν κατάφεραν να πουλήσουν, ένα από τα best seller όλων των εποχών..
Παθιάζεσαι με κάτι - οτιδήποτε - βάζεις παρωπιδες και βομβαρδίζεις!
Θα τα πούμε του χρόνου που θα έχει πουλήσει 30 αυτοκίνητα Ελλάδα..
-
Το 2008 έχει εξόγκωμα κάτω από την οθόνη και ακουμπάς το χέρι αν θες...been there - done that..next..
Επειδή το ξέρω βλέπω ότι λες ψεματακια
Είναι πολύ λεπτό εκείνο το σημείο που λες και πολυ ψεύτικο, άσε που τρίζει.
Και όχι και στο 2008 παίρνεις το βλέμα από τον δρόμο και δεν έχεις επαφή με το το γίνεται μπροστά. Η μόνη περίπτωση να βλέπεις το τι γίνεται μπροστά είναι μόνο με τα hud ή οτιδήποτε είναι στο ύψος αυτό, άλλωστε το λέει το όνομα τους. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια πωλητών
Επίσης στο 2008 αφήνει μια παλάμη χώρο από τον καθρέφτη και την οθόνη γεγονός που δυσκολεύει την ορατότητα. Άσε που νιώθεις κλειστοφοβία χωρίς λόγο λόγω αυτού.
Γιατί παθιάζομαι. Επειδή το βλέπω καλύτερο;
Όσο για τις πωλήσεις. Αυτό που θα πουλήσει είναι αυτό που θα έχει καλύτερες προσφορές leasing. Επειδή έχω επαφές με εταιρίες και στελέχη το 70% όσων έχουν ένα αυτοκίνητο σε leasing ΔΕΝ θα το αγόραζαν με δικά τους χρήματα. Και ναι μέσα σε αυτό είναι πολλά psa. Οπότε οι πωλήσεις εμενα δεν μου λένε κάτι. Τα στελέχη πωλήσεων ναι τους λενε. Προτιμώ την δική μου αίσθηση και τις αντικειμενικές μετρήσεις. Έχω αυτοκινητιστικη κρίση και ξέρω τόνους περισσότερα πράγματα για αυτοκίνητα από το μέσο στέλεχος που θα το επιλέξει με βάση το μίσθωμα του, ή τον κάθε άσχετο εκεί έξω που εντυπωσιάζεται με ότι είναι της μόδας. Δεν θα μου πουν οι πωλησεις για το αν αξίζει ως αυτοκίνητο ή όχι.
Πάντως μιλώντας για πωλήσεις οι τιμές του είναι κορυφαίες.
-
Επειδή το ξέρω βλέπω ότι λες ψεματακια
Είναι πολύ λεπτό εκείνο το σημείο που λες και πολυ ψεύτικο, άσε που τρίζει.
Και όχι και στο 2008 παίρνεις το βλέμα από τον δρόμο και δεν έχεις επαφή με το το γίνεται μπροστά. Η μόνη περίπτωση να βλέπεις το τι γίνεται μπροστά είναι μόνο με τα hud ή οτιδήποτε είναι στο ύψος αυτό, άλλωστε το λέει το όνομα τους. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια πωλητών
Επίσης στο 2008 αφήνει μια παλάμη χώρο από τον καθρέφτη και την οθόνη γεγονός που δυσκολεύει την ορατότητα. Άσε που νιώθεις κλειστοφοβία χωρίς λόγο λόγω αυτού.
Γιατί παθιάζομαι. Επειδή το βλέπω καλύτερο;
Όσο για τις πωλήσεις. Αυτό που θα πουλήσει είναι αυτό που θα έχει καλύτερες προσφορές leasing. Επειδή έχω επαφές με εταιρίες και στελέχη το 70% όσων έχουν ένα αυτοκίνητο σε leasing ΔΕΝ θα το αγόραζαν με δικά τους χρήματα. Και ναι μέσα σε αυτό είναι πολλά psa. Οπότε οι πωλήσεις εμενα δεν μου λένε κάτι. Τα στελέχη πωλήσεων ναι τους λενε. Προτιμώ την δική μου αίσθηση και τις αντικειμενικές μετρήσεις. Έχω αυτοκινητιστικη κρίση και ξέρω τόνους περισσότερα πράγματα για αυτοκίνητα από το μέσο στέλεχος που θα το επιλέξει με βάση το μίσθωμα του, ή τον κάθε άσχετο εκεί έξω που εντυπωσιάζεται με ότι είναι της μόδας. Δεν θα μου πουν οι πωλησεις για το αν αξίζει ως αυτοκίνητο ή όχι.
Πάντως μιλώντας για πωλήσεις οι τιμές του είναι κορυφαίες.
-
Δηλαδή σύμφωνα με την λογική των πωλησεων θα μας έλεγες πως ότι δεν πουλάει στη μουσική ή στο θέατρο ή στο σινεμά είναι αυτομάτως και κακό;
Δηλαδή δεν αξίζει έναν συγγραφέας η ένας καλλιτέχνης επειδή κάποιοι άσχετοι δεν αγόρασαν την τέχνη του ή έστω δεν έσπασε τα ταμεία;
Είναι δυνατόν να υποστηρίζεις τέτοιο πράγμα;
Δηλαδή θα έλεγες σε εναν γνωστη του σινεμά, όταν θα σου λέει πως του αρέσει μια ταινία για χψ λόγους, πως δεν αξίζει ως ταινία επειδή δεν πούλησε πολλα εισιτήρια!
Renault Austral