-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Όσο για το πρώτο κείμενο, βρήκα εξαιρετικά προσβλητικά τα λόγια του για την απόλυτη απαξίωση της σελίδας, εφόσον φιλοξενεί εντυπώσεις μη ειδικών. Μακριά από τοξικούς ανθρώπους.
Το τοξικο αυτο στυλακι παντως ενδημεί στον χώρο των αυτοκινηταδων κάθε είδους - συμπεριλαμβανομένων των αγωνιζόμενων αλλά και των ιδίων των δημοσιογράφων.
Άλλωστε και στον άλλοτε κραταιό χώρο που την στιγμη αυτη γράφουμε υπηρξε αγαπημένη ρετσετα πολλών εκ των καταξιωμένων συνοικιακων γκομενων του χωρου που θεωρούσαν ότι εν πολλοίς τους χρωστάμε χάρη που ανέχονται τις απόψεις των μελων/θεατων/αναγνωστών κτλ
Απαράδεκτοι παντως οι εδώ νταλαβεριζομενοι της MG και ολίγον αυτοκαταστροφικοι επισης.
-
-
-
Γύρισαν;
-
Όχι περιμένουν στην σειρά για να φορτίσουν..
-
Aν μου το έδιναν τσάμπα θα μου άρεσε κι εμένα και δεν θα με πείραζε και να περιμένω για φόρτιση.
Αν όμως το πλήρωνα κάνα 30αρι χιλιάδες ευρώ από την τσέπη μου ο παράγων άνεσης εκτινάσσεται και θα ήθελα να με πάει Θεσσαλονίκη με ένα μικρό διάλειμμα για καφέ. Οποιαδήποτε παραπάνω καθυστέρηση δεν είναι για μένα και μάλλον δεν είναι και για πολύ κόσμο που τόσα χρόνια έχει μάθει με βενζίνη για ταξίδια.
-
@lap said in CarTalk.gr:
Αχ, Μητσομ, έπεσα σε φίλο που πήρε το hybrid plus το Ζs. Μητσομ, δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία από υβριδικά, αλλά είναι ίσως το καλύτερο υβριδικό που έχω οδηγήσει.
Κάνε κάτι να το δοκιμάσεις να μας πεις.
Στο sport τραβάει ΔΥΝΑΤΆ και απολαυστικα. Το mg3 πως θα ναι με λιγότερα 200+ κιλά και καλύτερη αεροδυναμική;;;; Ζούμε εποχές 2000s με φθηνό γκάζι.
Δεν ξέρω αν βγει αξιόπιστο αυτό το σύστημα με τους τρεις συμπλέκτες αλλά είναι ίσως το καλύτερο στην αγορά όσον αφορά την αίσθησης οδήγησης. Η δύναμη του είναι εθιστική ενώ στο eco mode είναι πραγματικά οικονομικό και απαλό σαν μετάξι. Έκανα σε χαλαρή οδήγηση 2,5-3 χλμ με ηλεκτρισμό μπήκε ο θερμικός κάνα 2 λεπτό στις 2600 Σαλ και φουλαρε την μπαταρία (όντως γέμισε με μπλε χρώμα όλες τις στάθμες της) και ξανά μετά αλλά 2-3 χλμ με ηλεκτρισμό!!!!
Δεν νιώθεις καμία αλλαγή όταν μπαίνει το θερμικό μοτέρ παρά μοναχα ένα ελαφρύ τρέμουλο στο πεντάλ του γκαζιού. Αλλά αυτό που πηγαίνεις χαλαρά με 65-75χλμ/ώρα πατάς και απογειώνεται φτάνοντας τα 110-120 πάρα πολύ εύκολα για τη φύση του αυτοκινήτου, ειναι όλη η ουσία του αυτοκινήτου
Μακάρι Μητσομ και όλες οι υπόλοιπες εταιρίες να βγάλουν τόσο δυνατά υβριδικά, να αυξηθεί ο ανταγωνισμός.
Παταω σταση-120 με το Ζs..1400 κιλα-136 αλογα-κουλαδοcvt
-
Πόσο έχει εσένα;
-
-
Σε 0-120
-
@lap said in CarTalk.gr:
Σε 0-120
Δεν ξερω..αν υπαρχει mg να το δουμε στην πραξη..ειμαι 60+ αλογα λιγοτερα, ιδια σχεδον κιλα (1400-1380) και εχω και το (θεωρητικο η οχι)μειον του e-cvt..
-
Στο mg νιώθεις πολύ έντονα τα πρώτα δευτερόλεπτα την ροπή του ηλεκτροκινητήρα. Αρπάζει άμεσα και θυμίζει, βασικά είναι, ev. Μετά άλλαζε σχέση μετάδοσης και ομαλοποιείται η κατάσταση.
Αλλά από τα 60-70χλμ/ώρα εάν πατήσεις kick down φεύγει μπροστά σαν να είχες πρώτη σχέση με launch control από στάση.
-
@lap said in CarTalk.gr:
Στο mg νιώθεις πολύ έντονα τα πρώτα δευτερόλεπτα την ροπή του ηλεκτροκινητήρα. Αρπάζει άμεσα και θυμίζει, βασικά είναι, ev. Μετά άλλαζε σχέση μετάδοσης και ομαλοποιείται η κατάσταση.
Αλλά από τα 60-70χλμ/ώρα εάν πατήσεις kick down φεύγει μπροστά σαν να είχες πρώτη σχέση με launch control από στάση.
Δεν αντιλεγω..λογικο ειναι καθως εχει και μεγαλη μπαταρια..κανω δοκιμη και ρολλ απ τα καλα χλμ του mg 60-70 εως 110-120 αφου του ριξω στο κεφαλι απο σταση
-
-
Αυτοκίνητα με ουσία
CarTalk.gr