Καλα, το ΑΜS δεν αξιζει να το σχολιασουμε καν... Οι ανθρωποι κρινουν τα πραγματα με καθαρα υποκειμενικο τροπο και δε νομιζω οτι μπορει καποιος να παρει το περιοδικο τους και να βγαλει ασφαλη συμπερασματα.
Το Drive εμενα μου αρεσει πολυ, τα παιδια εκει γραφουν με πολυ ορεξη και μερακι για αυτο που κανουν. Καποιοι λενε οτι απευθυνεται σε ενα πιο 'ελαφρυ' αναγνωστικο κοινο και κυριως σε μικροτερες ηλικιες. Εγω διαφωνω, ακομη και αν καποιες φορες χρησιμοποιουν καποιες οχι τοσο 'σοβαρες' εκφρασεις στα τεστ που κανουν, νομιζω οτι ειναι θεμιτο και εν παση περιπτωση, οι ανρθωποι και τη δουλεια τους ξερουν πολυ καλα και εκφραζονται με περισσο παθος καποιες φορες, πραγμα που εχει σχεδον εκλειψει στους 4Τ. Υπαρχουν δοκιμες που εχω διαβασει στο Drive που οταν τις διαβασα στη συνεχεια στους 4Τ, πραγματικα με εξεπλησαν! Καμια σχεση! Οι 4Τ δυστυχως εχουν χασει το παθος που ειχαν, γραφουν πιο 'τυπικα' και προσπαθουν να μη θιξουν κανεναν.
Το τελευταιο τευχος πραγματικα, σε μερικα σημεια, ειναι απαραδεκτο και ελπιζω να μην ξανασυμβει! Δεν ξερω αν γιαυτη τη κατασταση ευθυνονται οι νεοι συντακες με την μικρη εμπειρια στο χωρο ή κατι αλλο. Εγω παντως σαν αναγνωστης δεν ειμαι ευχαριστημενος με αυτη τη κατασταση και κατι πρεπει να γινει γιαυτο.
Οι 4Τ ειναι ενα πολυ μεγαλο περιοδικο και δεν εχει αναγκη κανεναν αντιπροσωπο ή εταιρια. Ας μεινουν πιστοι στις αρχες τις οποιες οι ιδιοι μας εμαθαν και να προσπαθησουν να ξαναβρουν τον χαμενο τους εαυτο. Το φορουμ αυτο ειναι ενα καλο βημα για μας και ενα καλο βιβλιο συμβουλων γιαυτους. Ας φροντισουν να το εκμεταλλευτουν!
Σαφως το τελευταιο τευχος δεν ειναι το μοναδικο το τελευταιο καιρο που παρατηρουνται οσα εγραψαν τα παιδια πιο πανω, αλλα ας ελπισουμε να ειναι το τελευταιο.
Και φυσικα το περιοδικο πρεπει να παρει θεση σε οσα εχουν λεχθει σε αυτες τις σελιδες. Δεν λεω να 'απολογηθει', λεω να παρει θεση.