-
καλημερα σε ολους.ενας θειος μου γυρω στα 55 θελει να αλλαξει αυτοκινητο και ειναι αναμεσα στην 159 στο Α4 και το Volvo C40.εσεις πιο θα του προτεινατε?ολα με κινητηρα το πολυ 1.8.
Το θέμα μεταφέρεται στο 'Κατασκευαστές και μοντέλα'
(Moderator nass)
-
καλημερα σε ολους.ενας θειος μου γυρω στα 55 θελει να αλλαξει αυτοκινητο και ειναι αναμεσα στην 159 στο Α4 και το Volvo C40.εσεις πιο θα του προτεινατε?ολα με κινητηρα το πολυ 1.8.
(Moderator nass)
-
(Moderator nass)
-
Όποιο του αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Ας τα οδηγήσει κιόλας κι όποιο βρει πιο ευκολοδήγητο. Μάλλον το Volvo θα ταιριάζει καλύτερα στην ηλικία του. Από τα τρία θα προτιμούσα την 159, γιατί τη βρίσκω πιο όμορφη (και μάλιστα με μεγάλη διαφορά )!
-
και το Α4 δεν ειναι κακο.......
-
C40; ξέρει κάτι που αγνοούμε;
-
Ινσάιντ ίνφο!
Μάλλον S40 εννοεί το παλικάρι!
-
οχι το C40 εννοω.το αυτοκινητο που εχει τωρα ειναι μια αλφα 146
-
Ποιό είναι αυτό το C40?
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
οχι το C40 εννοω.το αυτοκινητο που εχει τωρα ειναι μια αλφα 146Mα δεν υπάρχει C40. C30 εννοείς μήπως;
-
ο 1.9 160HP έχει τέλη σαν 1800 οποτέ καλό να το σκεφτεί αν πάει για 159 1.8 HP
Η 159 ειναι το πιο φρέσκο από ολα με μοναδικό μείον το βάρος.
To A4 αλλάζει σύντομα και σε 1.6 δεν λέει ετσι κι αλλίως, για Α4 μόνο Α4 TFSi Quattro.
-
εχεις δικιο S40
-
A4 1.6, ούτε γι' αστείο.
159 1.8 ομοίως, δεν παίρνει τα πόδια της.
Το Volvo είναι μάλλον πιο λογική σκέψη από τα τρία. -
Μία ψήφο στην 159 1.9λτ από εμένα...
(αλλιώς Α4 TQ)..._
-
Τώρα που ξεκαθαρίσαμε για ποιο Volvo πρόκειται, να ξεκαθαρίσουμε και για πόσα ευρώ συζητάμε;
Τα 1.800 κ.εκ. δεν λένε τίποτα από μόνα τους
-
Απο αυτά τα 3 μάλλον το Volvo, ειναι το πιο σβέλτο (αν δεν μιλάμε για τον 1,8turbo του A4 φυσικά) και εξίσου ποιοτικό...
-
Aν αντέχει να ΜΗΝ πάρει το 1.6 Α4, εννοείται Audi. Το Α4 με τα τούρμπο μοτέρ είναι θειικά...
Η 159 ίσως είναι ένα εξαιρετικό αμάξι. Αλλά κάθε φορά που θα παρκάρεις δίπλα στην απίστευτη 156, θα θέλεις να τη φτύσεις...
Για το Volvo τα έχω πει εδώ πέρα. Καλύτερα να πάρεις το Ford Focus ή το Μazda 3, (που έχουν το ίδιο σασί με το Volvo S40) είναι πιο γρήγορα (1.6), και αρκετά πιο φτηνά.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απο αυτά τα 3 μάλλον το Volvo, ειναι το πιο σβέλτο (αν δεν μιλάμε για τον 1,8turbo του A4 φυσικά) και εξίσου ποιοτικό...+1 στο volvo S40 1,8+2.0
+1 στην 159 1,9 +2 στην 2.2- 1 στο A4 1,6 (απλά σέρνεται)
οι οικονομικές διαφορές σε αυτή την κατηγορία είναι χαοτικές ξεκινάς απο 20-22.000 χιλιάρικα και πας μεχρι 40.000
- 1 στο A4 1,6 (απλά σέρνεται)
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Η 159 ίσως είναι ένα εξαιρετικό αμάξι. Αλλά κάθε φορά που θα παρκάρεις δίπλα στην απίστευτη 156, θα θέλεις να τη φτύσεις...μονο εμενα μ αρεσει περισσοτερο?ασχετα αν ειναι καλυτερη η χειροτερη..
-
αν σταθείς δίπλα σε 159 το πιο πιθανό είναι να μείνεις αποσβολωμένος . -
Ειδικά από το πλάι βλέπεις την μούρη να ξεπροβάλλει σαν θηρίο!!
η 156 είναι πανέμορφη αλλά ανήκει σε άλλη εποχή. Είναι λάθος να συγκρίνουμε 156-159.
by the way η 159 1.8 δεν είναι αισθητά πιο αργή από το s40 1.8. Kαι τα δύο έχουν 0-100 στο 11+, ίσως η 159 να χάνει ελάχιστα. Είναι όμως κλάσεις καλύτερο αυτοκίνητο. Το Α4 είναι εξαιρετικό αλλά όχι 1,6 είναι αμαρτία.
Α4-159-S40