-
Διάλογος με ιδιοκτήτη Άλφα Αλφασούντ:
- Παλιό, αλλά καλό, ε Μάστορα;
- Εμμ Γερμανικό πράμα...
-
Γνωστός : τώρα με την καινούρια μηχανή(από sierra 1.6) το Cortina με την κυρά μέσα έχω πιάσει 220-230 στις ευθείες, δεν με προσπερνάει κανείς
---ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ......
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Γνωστός : τώρα με την καινούρια μηχανή(από sierra 1.6) το Cortina με την κυρά μέσα έχω πιάσει 220-230 στις ευθείες, δεν με προσπερνάει κανείς---ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ......
Και για να μην ξεχνιόμαστε... ΜΟΝΟ η 147 έχει στην κατηγορία της δίσκους 281μμ
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Κλασσικό Φίδι:
Ford Cortina 1.3lt να λέει στο πίσω μέρος 2.5lt. Ενός φίλου μου είναι.
Έχει και κάθισμα μπακέτ μέσα.
ενα κοκκινο ??? (το μπακετ)
Ναι...πού τον έχεις δει;
Έχει και μπουρί!
Ψαρωτικός;ναι, και ειναι φιλος
αλλα σημερα που μιλαγαμε μου ειπε οτι γραφει 2.0 απο πισω
αρα δεν ειναι ο ιδιοςπαντως τρελη συμπτωση
-
Peugeot 106 xsi μπαίνει από Καποδιστρίου στην Κηφισίας (Σίδερα Χαλανδρίου) με 180 χαω. Δυστυχώς με το απλό 1.4 (ξέρετε, αυτό με τα 75 άλογα) μπορεί μόνο με 160 χαω. Και τα δύο 'μαμά'. Λέτε εγώ με το 106 1.1 να μπορώ με 130?????
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Peugeot 106 xsi ìðáßíåé áðü Êáðïäéóôñßïõ óôçí Êçöéóßáò (Óßäåñá ×áëáíäñßïõ) ìå 180 ÷áù. Äõóôõ÷þò ìå ôï áðëü 1.4 (îÝñåôå, áõôü ìå ôá 75 Üëïãá) ìðïñåß ìüíï ìå 160 ÷áù. Êáé ôá äýï 'ìáìÜ'. ËÝôå åãþ ìå ôï 106 1.1 íá ìðïñþ ìå 130?????Áìá âÜëåéò ðñüãñáììá óßãïõñá
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Διάλογος με ιδιοκτήτη Άλφα Αλφασούντ:- Παλιό, αλλά καλό, ε Μάστορα;
- Εμμ Γερμανικό πράμα...
Καλά, και δεν τον έχει σκοτώσει ακόμα η Άλφασουντ;!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Με το καλό κράτημα του Clio, και το πρόγραμμα της 348 θα είναι υπεραρκετό για να σε τσαγιάσω παντού, ακόμα κι αν βάλεις πρόγραμμα από Enzo στο Hilux σου.Μη το λες... με πιεση στα λαστιχα απο μια F1 θα σε περναω και στα στροφιλικια! Τα διαφορικα δεν ξερω αν θα αντεχουν τοση δυναμη. ξερει κανεις τη λυση; Καποιος 'γητευτης φιδιων' μου ειπε να ριξω στη βαλβολινη GATORADE.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γνωστός : τώρα με την καινούρια μηχανή(από sierra 1.6) το Cortina με την κυρά μέσα έχω πιάσει 220-230 στις ευθείες, δεν με προσπερνάει κανείς
Τρώγεσαι με τα ρούχα σου μου φαίνεται,βλέπεις πως επί τούτου δεν έχω δώσει συνέχεια στο forum της 147 γιατί όπως είπε και ο Vasilios εξελίγθηκε σε 'καυγά' και το τελευταίο πράγμα που θα'θελα είναι να αναστατώσω το forum με 'παιδικούς καυγάδες'.
Βέβαια αυτά εσένα απ'ότι βλέπω δεν σε πολυαπασχολεί συνεχίζοντας με ύφος ειρωνικό και διάθεση για αντιδικία ,γεγονός που με βρίσκει αντίθετο.
Αν θες να παίζεις τέτοια 'παιχνίδια' τότε μάλλον θα έπρεπε να επανεξετάσεις τη συμμετοχή σου στο forum διότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους συμπεριφορές._
ΥΓ.Ρίξε και'δω μια ματιά ίσως σε βοηθήσει να κατανοήσεις http://www.4troxoi.gr/forum/rules.html
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Ìå ôï êáëü êñÜôçìá ôïõ Clio, êáé ôï ðñüãñáììá ôçò 348 èá åßíáé õðåñáñêåôü ãéá íá óå ôóáãéÜóù ðáíôïý, áêüìá êé áí âÜëåéò ðñüãñáììá áðü Enzo óôï Hilux óïõ.
Ìç ôï ëåò... ìå ðéåóç óôá ëáóôé÷á áðï ìéá F1 èá óå ðåñíáù êáé óôá óôñïöéëéêéá! Ôá äéáöïñéêá äåí îåñù áí èá áíôå÷ïõí ôïóç äõíáìç. îåñåé êáíåéò ôç ëõóç; Êáðïéïò 'ãçôåõôçò öéäéùí' ìïõ åéðå íá ñéîù óôç âáëâïëéíç GATORADE.
Oxi GATORADE ÌÏÍÏ REDBULLÄÉÍÅÉ ÖÔÅÑÁÁ
-
Δεν μπορω να εμπιστευτω τον πρωτο τυχοντα σε ενα τοσο λεπτο ζητημα...
Το RED BULL σε συνδιασμο με αλκοολ μπορει να επιφερει ακομη και το θανατο. Εγω το HILUX το ποτιζω τσιπουρο για να αντεχει στις χαμηλες θερμοκρασιες. Να αναφερετε και τις παρενεργειες της εκαστοτε βελτιωσης σας, σας παρακαλω! -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Νεαρός με άριστη ψυχολογία όπως φαίνεται , ισχυρίζεται ότι τον έγραψε η τροχαία ενώ οδηγούσε ένα Ηοnda CRX γιατί δέν φορούσε...κράνος!!!!!!
Τι σχέση έχει το κράνος??? Είναι η απόδειξη ότι το αυτοκίνητό του είναι....**αγωνιστικό **!!!!!!!!!!!!Ανέφερες την τροχαία και θυμήκα ένα ρεπορταζ το οποίο θέμα του ήταν το γράψιμο ενός νεαρού από τροχονόμο γιατί έκανε σούζες. Ε και? θα μου πείτε.
Το παληκάρι ήταν με αυτοκίνητο!!! -
Μηπως ηταν ο Herby το κατσαριδακι; Μπορει να ηταν και τρακτερ που οργωνε...
-
Απορώ πώς δεν αναφέρθηκαν ακόμη οι τηλεοπτικές εκπομπές πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, είναι το μοναδικό μέρος όπου μπορείς να αγοράσεις μερσεντές πενταετίας με 130.000 χλμ. στην καταπληκτική τιμή των 40.000 ευρώ.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Τρώγεσαι με τα ρούχα σου μου φαίνεται,βλέπεις πως επί τούτου δεν έχω δώσει συνέχεια στο forum της 147 γιατί όπως είπε και ο Vasilios εξελίγθηκε σε 'καυγά' και το τελευταίο πράγμα που θα'θελα είναι να αναστατώσω το forum με 'παιδικούς καυγάδες'.
Βέβαια αυτά εσένα απ'ότι βλέπω δεν σε πολυαπασχολεί συνεχίζοντας με ύφος ειρωνικό και διάθεση για αντιδικία ,γεγονός που με βρίσκει αντίθετο.
Αν θες να παίζεις τέτοια 'παιχνίδια' τότε μάλλον θα έπρεπε να επανεξετάσεις τη συμμετοχή σου στο forum διότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους συμπεριφορές._
ΥΓ.Ρίξε και'δω μια ματιά ίσως σε βοηθήσει να κατανοήσεις http://www.4troxoi.gr/forum/rules.html
Μάλλον θα έπρεπε να τους διαβάσεις πρώτος εσύ τους κανόνες, πριν πεις να μην ξαναγράψω στο forum, εντελώς 'δημοκρατικά'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μάλλον θα έπρεπε να τους διαβάσεις πρώτος εσύ τους κανόνες, πριν πεις να μην ξαναγράψω στο forum, εντελώς 'δημοκρατικά'Λεωνίδα δεν έχεις καθόλου δίκιο τώρα!
Η προσωπική επίθεση ήταν από σένα και στις δύο περιπτώσεις και αυτό όντως απαγορεύεται από τον κανονισμό του φόρουμ. Οι περισσότεροι δεχόμαστε ότι κάποιος μπορεί να παρεξηγηθεί (δίκαια ή άδικα δεν έχει σημασία) από τα γραφόμενα κάποιου συμφορουμίστα και να επιτεθεί, εδώ όμως πέταξες απρόκλητη και άσχετη με το θέμα κακία εναντίον του gatony και πολύ δίκαια 'στην είπε'.
Όσο για τη 'δημοκρατία' μην ανησυχείς, σε κανέναν δεν απαγορεύεται να γράφει στο φόρουμ αλλά αν συνειδητά και ηθελημένα χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές τότε πολύ απλά απομονώνεται από τους υπόλοιπους ως 'μαύρο πρόβατο'. Δες π.χ. σε τι θέση βρίσκεται ο Χρονομέτρης ή ο Γαβριήλ και σκέψου αν θέλεις κι εσύ να βρεθείς σε αντίστοιχη πριν συνεχίσεις τα εμπρηστικά μηνύματα.
Εγώ πάντως θεωρώ ότι οφείλεις μια συγγνώμη από τον gatony προσωπικά και από το φόρουμ συνολικά.
Φιλικά.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Äåí ìðïñù íá åìðéóôåõôù ôïí ðñùôï ôõ÷ïíôá óå åíá ôïóï ëåðôï æçôçìá...
Ôï RED BULL óå óõíäéáóìï ìå áëêïïë ìðïñåé íá åðéöåñåé áêïìç êáé ôï èáíáôï. Åãù ôï HILUX ôï ðïôéæù ôóéðïõñï ãéá íá áíôå÷åé óôéò ÷áìçëåò èåñìïêñáóéåò. Íá áíáöåñåôå êáé ôéò ðáñåíåñãåéåò ôçò åêáóôïôå âåëôéùóçò óáò, óáò ðáñáêáëù!EÄÙ ÔÏ ÇÉLUX ÈÁ ÁÐÏÊÔÇÓÅÉ ÖÔÅÑÁ ÊÁÉ ÌÉËÁÓ ÃÉÁ ÐÁÑÅÍÅÑÃÅÉÅÓ?
-
Καθε βελτιωση πρεπει να ειναι και αξιοπιστη. Να στειλουμε ενα e-mail στη NASA να μπουνε να διαβασουν μηπως και παρουν καμμια ιδεα;
-
FIAT Cinquecento (903 κ.εκ.) με τέσσερεις μαντράχαλους μέσα και φουλ αποσκευές στο πορτ-μπαγκάζ να πιάνει στην εθνική 165!!!
-
Eιχε 25 μποφορ αερα... Αμεσως να τους κακολογησεις απιστε!!!
ΦΙΔΙΑ!