-
28 παρά 4 μήνες.
-
35
-
43 ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΛΑΘΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 15
-
Στην εκκίνηση του Ακρόπολις, (6 Ιουνίου), 35. Το καλύτερο δωρο γενεθλίων είναι το ραλλάκι μας, δε νομίζετε? Αν και καθε χρόνο σχεδόν στα βουνα τα γιορτάζω (λέμε τωρα...). Λετε να ζητήσω απ' τον ΜακΡέι να με πάει βόλτα? Οσοι με βρούν εκείνες τις μερες, μη ζητήσουν τούρτα εκτός αν μιλάμε για την κοψιδότουρτα!!!
-
23 παρά 5 μήνες...
Μικρούλης, εεε;;; Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα να μεγαλώσω...
Χμμμμμμμ αφού μας φακελώνουν που μας φακελώνουν, τι σημασία έχει να δώσουμε οικειωθελώς τα ευαίσθητα προσωπικά μας δεδομένα;;;Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
''ποσο εισοδημα βγαλατε τον περασμενο χρονο;;;;;;Άστα να πάνε.... Δεν θέλω να τα σκέφτομαι...
''απο ποια πλευρα του κρεβατιου κοιμωσαστε;;;;;''
Το κρεβάτι μου είναι ακόμα μονό, οπότε... συνήθως κολλητά στον τοίχο στην δεξιά μεριά...
'ποιος εχει το ''πανω χερι'' στην οικογενεια σας;;;;;;
Παρόλο που (φυσικά) δεν είμαστε παντρεμένοι η κοπελιά μου... Αλλιώς, ξεκάθαρα η μαμά
''αγαπατε την ......πεθερα σας;;;;;
Ναι... αλήθεια λέω... αυτή μάλιστα με αγαπάει πιο πολύ.
Εξάλλου ανέκαθεν 'έριχνα' της μαμάδες πολύ εύκολα (φάτσα καλού παιδιού )... στις κόρες είχα πρόβλημα.... Ρεκόρ μου να έχω ρίξει μαμά (=να με θέλει για γαμπρό) από το τηλέφωνο σε συζήτηση: Καλησπέρα, είναι η Μαρία εκεί;;;, όχι...να με τηλ, κτλ...Διάρκεια 1-2 λεπτά...
-
Ταλαιπωρώ όσους είχαν την ατυχία να με γνωρίσουν τους τελευταίους 32 χειμώνες (και ισάριθμα καλοκαίρια). Για τιμωρία η μοίρα μου έπαιξε άδικο παιχνίδι και μου φόρτωσε γυναίκα & πεθερά. Αλλά μου το αναπλήρωσε στέλνωντάς μου ένα παιδάκι (οχι ακόμη αλλά σε 5 μήνες Θεού θέλοντος) !!
-
23
-
Ψήφισα την κατηγορία 24-29 αν και δεν έχω κλείσει ακόμα τα 24, υπολείπονται όμως μερικές μέρες ακόμα μέχρι τις 14 Ιουνίου.
-
Εισόδημα δεν υπάρχει, μάλιστα βρισκόμαστε στην περίοδο που καταναλώνουμε, φοιτητές γαρ.
-
Κοιμάμαι στο πλάι του κρεβατιού, αριστερά ή δεξιά δε με πειράζει, αρκεί να είναι πλάι. Το κρεβάτι μου είναι στη μέση του δωματίου, αλλά σχετικά μικρό, αν και ημίδιπλο (κατ' ευφημισμόν). Ευτυχώς συνήθως κοιμάμαι μόνος, οπότε τη βολεύω.
-
Πάνω χέρι δεν υπάρχει, αφού ζω μόνος. Αν όμως αντιμετωπίσουμε με ευρύτητα πνεύματος το θέμα, το πάνω χέρι το έχει η μαμά, χρηματοδοτικό μέσο, εκτός των άλλων, γαρ (αν και φροντίζει να είναι πάντα διακριτική, δεν έχω παράπονο).
-
Φροντίζω να μη γνωρίζω πεθερές. Πριν χρόνια είχα μία που ήταν 39 ετών και με κόλαζε η γυναίκα... Με συμπαθούσε κι αυτή, αλλά για την κόρη της, ενώ εγώ προφανώς το αντιμετώπιζα ελαφρώς διαφορετικά... Ε, άδικος κόσμος! Χμ, τι ακούω;;; Mrs Robinson παίζει; Από που;
-
-
Τον Αύγουστο 40, αλλά δεν μου φαίνεται !!!
Γυναίκα και 2 παιδιά, γι'αυτό και φανατικός της Octavia (νάναι καλά τα 530 λίτρα του πορτμπαγκάζ).
-
33 και κάτι μήνες, εκτός όταν είμαι πίσω από το τιμόνι, οπότε γίνομαι ...19.
Α, ρε άτιμη Άλφα, ότι θα δημιουργούσες ...χρονικά παράδοξα δεν το φανταζόμουν όταν σε αγόραζα! -
27 παρά 3 μήνες ,δεν μπορώ να πιστέψω πως συνέχεια μεγαλώνω έχω κολήσει κάπου στα 23-24....καλά ήταν!!
-
42 Ακρόπολις , το 74 δεν έγινε!!!
-
21 ΕΤΩΝ...... ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ !!!
-
41
-
26 Ετων...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
28 παρά 4 μήνες.Κοντά είμαστε....
28 παρά 7 μήνες. 75άρης και εγώ! -
30 πατημένα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
30 πατημέναΆντε βρε !!! Ούτε 20 δεν θα σε έκανα αν δεν μαρτύραγες την πραγματική σου ηλικία !!!
κερδίζω φωτογραφική αμνηστία για τα καλά μου λόγια ???
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
30 πατημέναΓυναικεία ηλικία ή κανονική;
Ρώτησα και έφυγα ... (Για Ουγκάντα με τον Πρόεδρο) -
λοιπον...
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
''ποσο εισοδημα βγαλατε τον περασμενο χρονο;;;;;;5000ευρα επειδη εκανα 7μηνες διακοπες στην ιταλια
4000ευρα επειδη δηλωνα στο κρατος οτι ειμαι καλος φοιτητης
6000ευρα επειδη δηλωνα στην οικογενια οτι ειμαι καλος φοιτητης
αλλοι ποροι μη σημαντικοι
συνολο 15.000 ευρα και κατι
μη πεσετε ολοι να με φατε''απο ποια πλευρα του κρεβατιου κοιμωσαστε;;;;;''
ανευ προτιμησεως
'ποιος εχει το ''πανω χερι'' στην οικογενεια σας;;;;;;
το εταιρον ημιση...
δηλαδη η 'απολυτη λογικη'
φαινεται αλλωστε και απο την πρωτη ερωτηση ετσιιιι ?????''αγαπατε την ......πεθερα σας;;;;;
γιατι οχι ????
αμα δεν αγαπησεις την πεθερα σου, δεν θα σε αγαπησει ουτε αυτη
και τοτε αστα να πανε καλυτερααλλες ερωτησεις ???
ΚΑΙ.........Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;