-
Για πείτε μου φιλεύσπλαχνοι, ποια θα πρέπει να είναι η τιμωρία του απόφοιτου Ιατρικής που μοίραζε διαδικτυακά πορνογραφικό υλικό με βρέφη από 2 (ΔΥΟ) μηνών;
Προσπάθεια για κοινωνική επανένταξη;
Τύφλωση;
Ακρωτηριασμός χεριών να μη μπορεί να χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο;
Ευνουχισμός;
Χρηματικό πρόστιμο;
5 χρόνια εξαγοράσιμα;
Αθόρυβη θανατική καταδίκη;
Καταναγκαστικά έργα;
Ή λιθοβολισμός από ανατριχιασμένους-υγιείς γονείς στην παραλία της Γλυφάδας -
Για πείτε μου φιλεύσπλαχνοι, ποια θα πρέπει να είναι η τιμωρία του απόφοιτου Ιατρικής που μοίραζε διαδικτυακά πορνογραφικό υλικό με βρέφη από 2 (ΔΥΟ) μηνών;
Τύφλωση;
Ευνουχισμός;
Χρηματικό πρόστιμο;
5 χρόνια εξαγοράσιμα;
Καταναγκαστικά έργα;
Τύφλωση;
Ευνουχισμός;
Χρηματικό πρόστιμο;
5 χρόνια εξαγοράσιμα;
Καταναγκαστικά έργα;
20x ισόβια. Να μείνει για πάντα μέσα, να γράφονται σε κάμερα οι ΔΙΚΕΣ του πορνογραφικές στιγμές (φανταστείτε τι θα του κάνουν οι άλλοι τρόφιμοι) και να ανεβαίνουν στο ίντερνετ
Με το ίδιο νόμισμα τον π***στη
-
Κρέμασμα στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμόν!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
20x ισόβια. Να μείνει για πάντα μέσα, να γράφονται σε κάμερα οι ΔΙΚΕΣ του πορνογραφικές στιγμές (φανταστείτε τι θα του κάνουν οι άλλοι τρόφιμοι) και να ανεβαίνουν στο ίντερνετΜε το ίδιο νόμισμα τον π***στη
Εδώ συμφωνώ κι εγώ!!! Το 'οφθαλμόν αντί οφθαλμού' είναι σε ορισμένες περιπτώσεις η μόνη πραγματική τιμωρία για ορισμένα κτήνη! Και το μόνο που μπορούν να αντιληφθούν.
Τώρα, να τον κρεμάσεις στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό, τι έγινε; Το θέμα είναι ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ!!!
Άσχετο, ποιος είναι αυτός; Πού τον έδειξε; Βρέφη από 2 μηνών;;; ΓΑΜΗΣΤΕ τον και μετά κόψτε τον κομμάτια τον πούστη!!!
-
Αυτός που μοίραζε.
Αυτός που έκανε αυτά που αυτός μοίραζε;
Αυτός που πλήρωνε για να τα βλέπει;
Αυτός που έκανε το παιδί;Είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο μπορεί και να έχανα την ψυχραιμία μου...
-
To παιδί έχει μερικές τσόντες στον υπολογιστή του.... από παλιά που έκανα
service σε υπολογιστές δεν μου είχαν φέρει σχεδόν ούτε ένα υπολογιστή
που να μην έχει κάποιες τσόντες σε κάποιο σημείου του δίσκού....Διακίνηση είναι και τον καταβάζεις κάτι και με bit-torrent....
Δεν είμαι σίγουρος εαν θα πρέπει να είναι τόσο αυστηροί όσο λέτε, αλλά θα
πρέπει να τον χρησιμοποιήσουν για να βρούν ποίες έβγαζε τις φωτό -
Καλυτερα να μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα. Αλλα αν οντως εχει 'ενοχλησει' εστω κι ενα παιδακι.....
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
20x ισόβια. Να μείνει για πάντα μέσα, να γράφονται σε κάμερα οι ΔΙΚΕΣ του πορνογραφικές στιγμές (φανταστείτε τι θα του κάνουν οι άλλοι τρόφιμοι) και να ανεβαίνουν στο ίντερνετΜε το ίδιο νόμισμα τον π***στη
-
Ενας δημοσιος ξυλοδαρμος κ στη συνεχεια ενα κρεμασμα θα ηταν οτι επρεπε σε τετοιες αποκρουστικες περιπτωσεις...
Τετοια καθαρματα δεν πρεπει να ζουνε...
-
αν τον σκοτωσεις δεν θα υποφερει και πολυ.
καλυτερα καταναγκαστικα εργα σε κατεργα για μια ζωη.να παρακαλαει να τον σκοτωσεις για να ησυχασει.
σε οτι αφορα βιαιοπραγιες κατα παιδιων αξιζει η χειροτερη τιμωρια. -
Σκοπός νομίζω είναι η τιμωρία να λειτουργήσει παραδειγματικά και αποτρεπτικά για μελλοντικούς επίδοξους...
Μια τιμωρία τύπου 'οφθαλμός αντί οφθαλμού' σε τέτοιες αρρωστημένες ψυχές δεν έχει αποτέλεσμα, αντιθέτως παραμορφώνει περισσότερο το ήδη αρρωστημένο μυαλό του! -
Γνωστό το πρόβλημα από παλιά. Σε ιδιαιτέρως ειδεχθή εγκλήματα, οι προβλεπόμενες από τον νόμο ποινές, μας φαίνονται πολύ «λίγες» σε σχέση με το περί δικαίου αίσθημα μας. Πρέπει όμως να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε:
α) Θέλουμε απλώς να τιμωρήσουμε κάποιον απλώς για να τον εκδικηθούμε; Αυτό το κάνουν ακόμα και σήμερα σε ορισμένες Ισλαμικές χώρες (π.χ. Ιράν) με δημόσιους λιθοβολισμούς.
β)Θέλουμε να τιμωρήσουμε κάποιον και να τον επανεντάξουμε στην κοινωνία; Αυτό συμβαίνει σήμερα και εξηγεί και το σύστημα αδειών που παίρνουν οι τρόφιμοι των φυλακών. Η θεωρία είναι σωστή. Η πράξη βέβαια…
γ) Μήπως απλώς θέλουμε να ξεφορτωθούμε τον εγκληματία ώστε να μην χρειάζεται να τον τρέφουμε, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσουμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα; Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να τον εκτελέσουμε με κάποιον από τους τρόπους που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ. Σε περιπτώσεις δικαστικής πλάνης, μπορούμε απλώς να ανάψουμε ένα κεράκι στον τάφο του αθώου που εκτελέσαμε και να ζητήσουμε συγνώμη από την συνείδηση μας.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σε περιπτώσεις σαν αυτή που μας απασχολεί θα πρέπει να εφαρμοστεί ποινή ισόβιας κάθειρξης η οποία να είναι πραγματικά ισόβια. Αν όντως στην δίκη του ο συγκεκριμένος **ύποπτος **αποδειχτεί ότι όντως είναι ένοχος, τότε να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια του στην φυλακή. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
-
Αν όντως αποδειχθει οτι έκανε κάτι τέτοιο... ε, στην φυλακή ξέρουν τι θα του κάνουν!
-
Ενα απο τα θέματα που μπορεί εύκολα κανεις να μαντέψει τις απόψεις των μελών του φόρουμ με βάση τις τοποθετήσεις τους σε άλλα θέματα
Υπάρχει άλλωστε κι αυτό
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9831 -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To παιδί έχει μερικές τσόντες στον υπολογιστή του.... από παλιά που έκανα
service σε υπολογιστές δεν μου είχαν φέρει σχεδόν ούτε ένα υπολογιστή
που να μην έχει κάποιες τσόντες σε κάποιο σημείου του δίσκού....Διακίνηση είναι και τον καταβάζεις κάτι και με bit-torrent....
Δεν είμαι σίγουρος εαν θα πρέπει να είναι τόσο αυστηροί όσο λέτε, αλλά θα
πρέπει να τον χρησιμοποιήσουν για να βρούν ποίες έβγαζε τις φωτόΤο 'παιδί' (25 χρονών γαιδούρι που σπούδαζε γιατρός στην Ρουμανία) είχε -σύμφωνα με τους αστυνομικούς- 25000 αρχεία τέτοιου περιεχομένου στην κατοχή του. Τα 15000 τα βρήκαν τα υπόλοιπα ακόμα τα αναζητούν.
Δεν είχε απλά 'μερικές τσόντες'...
Φυλακή του αξίζει...και για τα υπόλοιπα θα φροντίσει ο εκεί 'νόμος'
Ο κ@λαράκος του από 'ο' θα γίνει Ο -
Το διάβασα και εγώ σήμερα και έπαθα σοκ.
Και μόνο που το σκέφτομαι και έχω και το κοριτσάκι μου 7 μηνών τρελαίνομαι.
Και εκεί που τρελάθηκα περισσότερο είναι ότι βρήκαν και 20 CD που τα είχε για αποστολή. Οπερ, υπάρχει κόσμος, και υποπτεύουμαι πάρα πολλοί που αγοράζουν τέτοιο υλικό να το βλέπουν και να 'φτιάχνονται'! Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί? Τι εμπειρίες τους διαμορφώνουν τέτοια ψυχοσύνθεση...κάτι πάει πολύ στράβα αδέρφια... -
Δε βάζετε κι ένα link με την είδηση για όσους δε βλέπουμε ειδήσεις...;
-
Απο την Γλυφαδα ήτανε;
Τελος παντων,για μενα εχει μεγαλη διαφορα το
φτιαχνω ταινιες&πηγαινω με παιδακια με το
κατεβαζω&εμπορευομαι ταινιες με παιδακια.Στην δευτερη περιπτωση ισως υπαρχει ακομα ελπιδα για αναμόρφωση.
Αν και για να ειμαι ειλικρινης, η οποια αναμορφωση θα πρεπει να θυμίζει σκηνες από το Κουρδιστο Πορτοκαλι,διαφορετικα πως να βγαλεις τετοια πραγματα απο το μυαλο καποιου,δεν ελεγχονται αυτα. -
Το πιο ανησυχητικό είναι όμως ότι κάποιοι τα αγόραζαν!!! Με αυτούς τι γίνεται;Αυτοί πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι ή όχι;Αυτούς θα τους βρει ποτέ η αστυνομία;Κιαν ναι,τι ποινή πρέπει να τους επιβάλει;Μεγαλύτερη;Μικρότερη;Κιαν κάποιος από αυτούς μεθαύριο θελήσει να τα κάνει και ο ίδιος αυτά που βλέπει στις ταινίες (να του έρθει και πιο φτηνά στην τελική ρε αδερφέ) και την πληρώσει η κόρη μου ή ο γιος μου,εγώ μπορώ να του σπάσω με σφυρί όλα τα κόκκαλά του ένα προς ένα,στο υπόγειο του σπιτιού μου,με την ησυχία μου και χωρίς συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα;
Τι ποινή;