-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Να προσθέσω ότι προχθές παρακολουθούσα κόντρα μιας πορτοκαλί Gallardo και μιας κόκκινης F430 από Ανθέων μέχρι το φανάρι της Περιφερειακής όπου χωρίστηκαν...φυσικά και ακολούθησα την Gallardo που θα συνέχιζε περιφερειακή...
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ?ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5000 ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 1000 ΧΛΜ (F430) ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.
ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ .Ετσι σε θέλω.
στο επόμενο τράκ-ντέι που θα κάνουμε θα έρθεις;Να το τρέξεις στήν πίστα τών Σερρών
-
είναι η κόκκινη που παρκάρει και στη ΧΑΝΘ;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ
τις προάλλες κατεβαίνω για να παρκάρω και κοιτάζω τα καπούλια της... ζαβλακώνω και λέω στην κοπελούδα διπλα μου 'κοιτα κοιτα το τέρας!'. ε αυτή κοιταζει, δε σαλεύει καν ( ) και στο καπάκι ηταν ενα land rover και μέσα στην ηδονη αναφωνεί 'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙ' ( )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ
Αφενός καλωσήρθες στο φόρουμ - Πασχάλη τις βαλίτσες του κυρίου - και αφετέρου, θα σε δούμε στο trackday?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ
Αφενός καλωσήρθες στο φόρουμ - Πασχάλη τις βαλίτσες του κυρίου - και αφετέρου, θα σε δούμε στο trackday?
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ?
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ FERRARI CLUB HELLAS ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 23/9Που; Σέρρες;
-
Αυτές τίς μέρες,θα συννενοηθώ με τον Ολύμπιο για ελεύθερη ημερομηνία στήν πίστα.
Στίς 'ανακοινώσεις' υπάρχει σχετικό θέμα που θα τα συζητήσουμε όλα αυτά αυτές τίς μέρες.
αυτο εδώ:http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=18112
Αντε,με το καλό
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ?ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5000 ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 1000 ΧΛΜ (F430) ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.φαίνεται ότι για οδηγούς 'φυσιολογικών' αυτοκινήτων ακόμα και οι 'μόλις' 5000rpm μιας F430 μοιάζουν με κόντρα
-
σημερα πηγα στο αεροδρομιο παρεα με μια dodge charger se....παλια σε κιτρινο χρωμα...
την πηγαινε τελειως cruising αλλα ειχε εναν ηχο η π@υτανα...
-
Daihatsu copen σε καθετο της Θησεως στη Καλλιθεα....
Παιζει να ειναι και το πρωτο που εχω δει στο δρομο.....
-
Ασπρο Golf 5 GTI σήμερα το βράδυ κάπου κέντρο Αθήνα. Κοίταξα μπας και ήταν κανένας lkar, αλλά τελικά ήταν ένα πανέμορφο πιπίνι.
-
Δεν είναι και τόσο σπάνιο θέαμα μια Maserati 3200GT αλλά αυτός που την έχει στη γειτονιά παρκάρει εδώ και μέρες πάνω σε πεζοδρόμια, σε γωνίες και γενικά όπου κι οι κοινοί θνητοί.
-
Είμαι στο ξενοδοχείο στην Σιγκαπούρη για δουλειά.
Λέω δεν κατεβαίνω κάτω για ενα τσιγάρο.
Κατεβαίνω και βλέπω αυτό. Αφού δεν το καταπια το τσιγάρο καλά ήταν
νταξει δεν ειναι Toyota αλλα και πάλι
Οτιδήποτε σχετικό με φωτογραφίες δεν μπαίνει στο Θέμα "Βάλτε μια φώτο από το αυτοκίνητό σας". Υπάρχει ειδικό Θέμα για carspotting. Έγινε μεταφορά των δημοσιεύσεων. {Admin}
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Είμαι στο ξενοδοχείο στην Σιγκαπούρη για δουλειά.
Λέω δεν κατεβαίνω κάτω για ενα τσιγάρο.
Κατεβαίνω και βλέπω αυτό. Αφού δεν το καταπια το τσιγάρο καλά ήταν
νταξει δεν ειναι Toyota αλλα και πάλι
πριν ένα μήνα: Ήμουν στον Κόλπο και βλέπω ένα παλικαράκι, ήταν δεν ήταν 27 - 28, πήγαινε στο γυμναστήριο με την Μακλάρεν . Κάτι λάθος γαμώτο κάνουμε.
Μάλλον σε λάθος γυμναστήριο πάμε -
Το "λάθος" είναι ότι δεν γεννήθηκες γιος Σεΐχη...
-
Fiat 128 3p στη Λιοσίων, σήμερις. Με ιστορικές πινακίδες, αλλά σε αρκετά καλή κατάσταση. Παίζει να έχουν περάσει και 25 χρόνια από την τελευταία φορά που είδα ξανά.
-
-
Πολύ μου λείπει η εποχή όπου υπήρχαν σχετικά προσιτά κουπεδάκια. Γεμίσαμε περίπτερα (SUV) πλέον...
-
Πόσο δίκιο έχεις....
Είχα δει τις προάλλες το coupe της hyundai. Έστω και αυτό.
Μικρός το ονειρευόμουν ότι θα είχα τέτοιο αυτοκίνητο....δεν υπάρχουν πλέονΠήγαινα και ρωτούσα στη Hyundai αν θα έρθει το veloster....μου απαντούσαν πως δεν ήξεραν ποιο είναι αυτό....
-
Μια χαρά ήταν και το Veloster, αλλά ποτέ δεν ήρθε...
Θυμάμαι εποχές με ΜΧ3, Puma (το κανονικό, όχι το SUV) κλπ και μελαγχολώ. Τώρα το πιο φτηνό coupe (που δεν είναι coupe, roadster είναι) είναι το MX5. Ακόμα κι εκείνο το ψιλοτραγικό Paseo, καλύτερο θα ήταν από αυτά τα crosovers που βγάζουν σήμερα...
-
Είδα πριν λίγο καιρό αυτό.....
Δεν έχω ξαναδεί πιο μεγάλο κουπέ στην ζωή μου.
Είναι απλά τεράστιο και απίστευτα όμορφο.
Carspotting