-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ferrari φυσικά, εταιρία που έγινε θρύλος μέσα στις πίστες και όχι στις σελίδες περιοδικώνΝομίζω ότι είσαι λιγάκι άδικος στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Η Lamborghini (Η παλιά καλή Lamborghini) δεν έκανε όνομα μέσα από τις σελίδες του τύπου. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πιο ευκολοδήγητη επίσης. Όσα τέστ κι αν έχω διαβάσει, όλα μιλούν για 'δύστροπη', 'δύσκολη' Murcielago, στοιχείο με το οποίο δε χαρακτηρίζουν την 599.ΟΚ, τότε ας αποφασίσουν οι δημοσιογράφοι τελικά τι θέλουν, γιατί εγώ τα αντίθετα διαβάζω/βλέπω...
-
Η lambo δεν εχει σύστημα που σηκωνει την ενπρος ανάρτηση για να μπαίνει στο παρκιν?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτοκινητα τα οποια διαφημιζονται ως ευκολοοδηγητα(οπως σαφεστατα η 599 στο αγγλικο car και top gear), θελουν να ψαρεψουν αυτους ακριβως τους πελατες(ποδοσφαιριστες, τραγουδιστες,κτηματομεσιτες,πολιτικους μηχανικους) τους οποιους εχει ως πελατες η Πορσε χρονια τωρα.(βισση,βανδη,ζηνα ολες κυκλοφορουν με πορσε)
Αν κρίνουμε από την πελατεία τα αυτοκίνητα, τότε ζήτω που καήκαμε. Τη Βανδή και τη Ζήνα περίμενε η Porsche για να κάνει πωλήσεις...
Γιατι ομως δεν το κανει ? Προφανως γιατι η Λαμπο δεν ειναι και τοσο γκλαμουρ οπως η φεραρι αλλα και γιατι ειναι και πιο δυσκολο να τις οδηγησεις. Κανενας συντακτης δεν εχει γραψει για Λαμπο οτι το 0-100 το κανει και η γιαγια μου(θελω να τονισω οτι δεν απαιτει καμια ιδιαιτερη ικανοτητα) οπως κατα καιρους εχουν γραφτει για μοντελα της Πορσε,της AMG και τελευταια της φεραρι....
Κάνεις λάθος σε όλα όσα λες σε αυτή την παράγραφο. Καταρχήν, αν είναι κάποιο εκ των δύο πιο 'γκλάμουρ', αυτό είναι η Lambo. Όσο για το πιο είναι πιο ευκολοοδήγητο, μάλλον δεν έχεις ακούσει για την Audi-οποίηση της Lamborghini (τουλάχιστον για τις στάνταρ εκδόσεις) και τέλος, αν νομίζεις ότι δε θέλει καμία ικανότητα το να οδηγήσεις Ferrari, τότε πήγαινε δες το επεισόδιο του Fifth Gear όπου η Vicky Buttler Henderson βάζει τη συνταξιούχο μάνα της να κάνει γύρους στην πίστα με την Murcielago και της βάζει και χρόνο που πρέπει να κάνει...ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ....
Λοιπόν, μην κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά και αν είναι να μιλάμε, τουλάχιστον να είμαστε ενημερωμένοι πρώτα. Έχεις κάθε δικαίωμα να επιλέγεις τη Lamborghini, όπως έκαναν πάρα πολλοί ήδη, αλλά αν είναι να λες μερικά πράγματα, τουλάχιστον να ενημερώνεσαι πρώτα, Δημήτρη.
Φιλικά, πάντα...!
Αν δεν περιμενε τετοιου ειδους πελατες, τοτε δεν υπηρχε λογος να βγαλειBoxster ,Cayenne αλλα να μεινει με την 911. Και νομιζω πως οι εκπροσωποι της γκλαμορους ζωης δειχνουν με τις επιλογες τους τι ειναι γκλαμουρ και τι οχι και κατα την αποψη μου φαινεται οτι η Φεραρι κυριαρχει.
Ισως στο επεισοδιο εκεινο να ηθελαν να δειξουν οτι μια murcielago δεν ειναι και τοσο δυσκολη οσο εχεουν γραψει κατα καιρους διαφοροι. Αλλα μην μου πεις κι ολας οτι η συνταξιουχος γιαγιακα ειχε και 10 χρονια να πιασει τιμονι στα χερια της και πρωτη φορα την εβαλαν στο καθισμα της Λαμπο... Πρεπει να ειχε περασει κανα σαββατοκυριακο+ οδηγωντας τη Λαμπο.
-
Και η Boxster αλλά και το Cayenne είναι εκπληκτικά αυτοκίνητα και από τα καλύτερα στην κατηγορία τους..
-
Και ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν καταπληκτικός στην κατηγορία του, Kid μου, αλλά το θέμα είναι ότι η κατηγορία αυτή δεν θα έπρεπε να υπάρχει (όπως και η κατηγορία της Cayenne).
Ας όψεται, πάντως, το Γαιοκτόνο κωλοφορτηγό, χάρις στο οποίο (αφού το πούλησε σε χιλιάδες κάφρους) μπόρεσε να ρίξει το Τσουφενχάουζεν ποταμούς χρημάτων στην εξέλιξη της 911.
Εδώ έχουμε ένα δύσκολο φιλοσοφικό - ηθικό ερώτημα, που τίθεται λόγω της αθλιότητος του καπιταλισμού: Να βγάζεις λεφτά κάνοντας το Κακό, προκειμένου να μπορέσεις (με αυτά τα λεφτά) να κάνεις το Καλό;
ΥΓ: Ο Pai Mei που είναι;
-
Ο Χίτλερ ήταν πρώτος στη κατηγορία του γιατί αφενός μεν την ίδρυσε σχεδόν μόνος του και αφετέρου διότι δεν θέλησαν και πολλοί μετά να τον συναγωνιστούν
Αντίθετα η Cayenne έφτιαξε την κατηγορία και έμεινε και μένει στη κορυφή παρά τον ανταγωνισμό. Οι Γερμανοί στη συγκεκριμένη περίπτωση έδειξαν γιατί είναι στη κορυφή. Πραγματοποίησαν κάτι που φαινόταν σχεδόν ουτοπικό στην αρχή δείχνοντας στους άλλους ποια είναι η διαφορά μεταξύ concept cars και engineering.
Στο θέμα του τόπικ τώρα μάλλον την Lambo θα επέλεγα αλλά πάντα θα είχα απωθημένο μια Pagani Zonda. Απο Ferrari 430 και μετά Enzo.
E ρε πως τα παίζω στα δάκτυλα τα σουπερκαρς
-
Τη συγκεκριμένη Λάμπω και ξερό ψωμί.
Να δω πού θα την πήγαινα για σέρβις μετά... -
Και οι δυο Ιταλιδες ειναι αλλου.
Italians do it better αλλωστε -
ferrari
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Και ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν καταπληκτικός στην κατηγορία του, Kid μου, αλλά το θέμα είναι ότι η κατηγορία αυτή δεν θα έπρεπε να υπάρχει (όπως και η κατηγορία της Cayenne).Ας όψεται, πάντως, το Γαιοκτόνο κωλοφορτηγό, χάρις στο οποίο (αφού το πούλησε σε χιλιάδες κάφρους) μπόρεσε να ρίξει το Τσουφενχάουζεν ποταμούς χρημάτων στην εξέλιξη της 911.
Εδώ έχουμε ένα δύσκολο φιλοσοφικό - ηθικό ερώτημα, που τίθεται λόγω της αθλιότητος του καπιταλισμού: Να βγάζεις λεφτά κάνοντας το Κακό, προκειμένου να μπορέσεις (με αυτά τα λεφτά) να κάνεις το Καλό;
ΥΓ: Ο Pai Mei που είναι;
Εδώ είναι. Σε διαβάζει και μειδιά!
Όσον αφορά στο δίλημμα του Technik:
Lambo θα ήταν η δική μου επιλογή.
Γενικώς, σε αυτά τα αυτοκίνητα θες αλητεία, και ο Ταύρος διαθέτει τόνους.
Όσο καλή, χρυσή και άγια κι αν είναι η 599, αυτό το -μάλλον- νεφελώδες χαρακτηριστικό του κακόφημου αλήτη δεν το έχει.
Το είχαν παλιότερα oι 288GTO, η F40 κ.λπ., αλλά στις νέες φαίνεται αμβλυμένο.
Επιπλέον, η Ferrari έχει αυξήσει πολύ την παραγωγή της, με αποτέλεσμα το ποσοστό των ακατάλληλων οδηγών να είναι ανεβασμένο. Και σιχαίνομαι στα αλήθεια να βλέπω γυφταρέους σε τέτοια αυτοκίνητα.Οι Lambo είναι πολύ λιγότερες, και συν το ότι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στη σάρα και τη μάρα της show biz, τις βλέπεις πιο σπάνια σε ακατάλληλα χέρια.
Τώρα, αυτές οι διαπιστώσεις, χοντρικά κι εμπειρικά τελείως.Πριν κανά μήνα πέτυχα μια Murcie στην Βάρκιζα, κινούμενη, κι έπαθα σοκ.
Είναι τρομακτικά υποβλητική, απόκοσμα όμορφη.
Το μόνο της μειονέκτημα, κατ'εμέ, το βάρος της, αν και το διαχειρίζεται πολύ καλά. 1660kg.
Όχι ότι η 599 είναι ελαφρύτερη όμως. Αν και θα 'πρεπε, καθότι δικίνητη.Τώρα, για το φιλοσοφικό ερώτημα, που ετέθη από το Coyot:
Με τα μάτια του Μακκιαβέλι σφηνωμένα στις οφθαλμικές μου κόγχες, θα έλεγα πως ναι, ας δεχτούμε το σχήμα, που ξεκινά από θετική πρόθεση και καταλήγει σε θετικό αποτέλεσμα, με το μέσο να είναι αρνητικό.
Αν και, ως ιδεαλιστής, επιμένω πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι το ίδιο θετικό, και με θετικό μέσο, δηλ. όχι Cayenne.Στη θέση της θα μπορούσε να είναι από την αρχή η Panamera.
Το κακό είναι ότι πάει για SUV και η Lambo.
-
Κατι μου λεει οτι στο βωμο του κερδους(και της φιλικοτητας στα χερια της καθε paris hilton, victoria beckam και καθε λογης celebrity και αντρες εννοειται) η Murcielago θα ειναι ισως το τελευταιο αγνο σουπερκαρ . Ενα ατιθασο ατι που δεν το καβαλαει οποιος κι οποιος και ας εχει αρκετα εκατομμυρια ευρω στον τραπεζικο του λογαριασμο....
-
Η ψηφοφορία πάντως είναι οριακή!!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Κατι μου λεει οτι στο βωμο του κερδους(και της φιλικοτητας στα χερια της καθε paris hilton, victoria beckam και καθε λογης celebrity και αντρες εννοειται) η Murcielago θα ειναι ισως το τελευταιο αγνο σουπερκαρ . Ενα ατιθασο ατι που δεν το καβαλαει οποιος κι οποιος και ας εχει αρκετα εκατομμυρια ευρω στον τραπεζικο του λογαριασμο....Α, μπα? Εγω νομιζω πως τα εκατομμυρια τιθασευουν ακομα και την ατιθαση Μurcielago...
-
Η Paris Hilton είναι και στις δύο?? Έλεος....
-
Γιατί συγχύστηκες, ρε Μιχάλη; Κι εγώ αν ήμουν η Paris Hilton, κάνα τέτοιο θα έπαιρνα. Λες να την έβγαζα με miata;
-
Γ@μω τα λεφτα τους!!!
Παντως εγω θα διαλεγα Lambo. -
E, όχι και με SLR η Paris! Έλεος και λίγο σεβασμός!
-
-
Το πολυ πολυ να την αγορασει και αυτην!!!
Σιγα τα λεφτα που κανει!!
Lamborghini LP640 & Ferrari 599GTB