-
Πρίν καμια εβδομάδα επιστρέφω απο το αεροδρόμιο στην ΑΟ. Περίπου 500 μέτρα πρίν τα διόδια απο τη μεσαία λωρίδα βγαίνω στην αριστερή για να περάσω απο το e-pass. Τότε ένα ζώο (με Mercedes αν έχει σημασία) ενώ είναι αρκετά πίσω απο εμένα και το πολύ να πηγαίνει με 20 χαω πιό γρήγορα απο εμένα, βγάζει αριστερό φλάς και αρχίζει να παίζει τα φώτα και κολλάει πίσω μου
Τελικά μάλλον κατάλαβε τη μαλακία του γιατί αμέσως σταμάτησε τα σινιάλα και άφησε μεγαλύτερη απόσταση πίσω μου. Πάλι καλά!
-
Με ευχαριστει πολυ να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα με ζωνη σε παιδικο καθισμα.
.
Δεν με ευχαριστει πολυ να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα με ζωνη, χωρις παιδικο καθισμα.
.
Δεν με ευχαριστει καθολου να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα χωρις ζωνη, χωρις παιδικο καθισμα.
.
Με δυσαρεστει πολυ να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα χωρις ζωνη, χωρις παιδικο καθισμα και ορθια.
.
Με εξοργιζει να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα χωρις ζωνη, χωρις παιδικο καθισμα, ορθια και το κεφαλι εκτος ηλιοροφης.
.
.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πρίν καμια εβδομάδα επιστρέφω απο το αεροδρόμιο στην ΑΟ. Περίπου 500 μέτρα πρίν τα διόδια απο τη μεσαία λωρίδα βγαίνω στην αριστερή για να περάσω απο το e-pass. Τότε ένα ζώο (με Mercedes αν έχει σημασία) ενώ είναι αρκετά πίσω απο εμένα και το πολύ να πηγαίνει με 20 χαω πιό γρήγορα απο εμένα, βγάζει αριστερό φλάς και αρχίζει να παίζει τα φώτα και κολλάει πίσω μουΤελικά μάλλον κατάλαβε τη μαλακία του γιατί αμέσως σταμάτησε τα σινιάλα και άφησε μεγαλύτερη απόσταση πίσω μου. Πάλι καλά!
Κατι παρόμιο μου συνέβει και εμένα στην Α.Ο, είχε σχετική κίνηση και μονο η αριστερή ήταν ελέυθερη για να κινηθείς πιο γρήγορα απο τους υπόλειπους (οι οποιοι είχαν στριμωχτεί δεξιά για να βγούν στην έξοδο της Ε.Ο στην μεταμόρφωση) πήγαινα με 150 ταχύτητα για να προσπεράσω γρήγορα και με ασφάλεια τους υπόλειπους που κινόντουσαν με 100- 110- 120, ξαφνικά και ενω είχα τεταμένη την προσοχή και τα αντανακλαστικά μου, βλέπω απο τον καθρέυτη μια Χ5 ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ απο πίσω να παίζει φώτα και να θέλει να προσπεράσει... εγω εκήνη την ώρα αν έκανα δεξιά θα έμπλεκα στην κίνηση, ήθελα απλά να φύγω απο αυτό το σημείο και να ξεμπερδέυω, ΟΧΙ! ο Μ@:#$ας επέμενε... δυστηχώς... τελικά μόλις καθάρισε ο δρόμος μπροστά μου έκανα δεξιά, έκοψα και ο SUVμαχερ έφυγε μπροστά με την ταχύτητα του ήχου...
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Με ευχαριστει πολυ να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα με ζωνη σε παιδικο καθισμα.
.
Δεν με ευχαριστει πολυ να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα με ζωνη, χωρις παιδικο καθισμα.
.
Δεν με ευχαριστει καθολου να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα χωρις ζωνη, χωρις παιδικο καθισμα.
.
Με δυσαρεστει πολυ να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα χωρις ζωνη, χωρις παιδικο καθισμα και ορθια.
.
Με εξοργιζει να βλεπω μικρα παιδια στα πισω καθισματα χωρις ζωνη, χωρις παιδικο καθισμα, ορθια και το κεφαλι εκτος ηλιοροφης.Άκουσε φίλε, μπορεί ο γονιός να θέλει να αποκεφαλίσει το παιδί του. Ε, έχεις ιδέα πόσο κοστίζει μια γκιλοτίνα την σήμερον ημέρα? Στο θεό έχουν φτάσει οι τιμές... Πλούσιοι όλοι σας...
( ΖΩΑ! )
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Για τη Περιφεριακή Υμητού και γενικά για τα τούνελ, τι να λέμε ρε παιδιά
τώρα....Έχω μπεί στην περιφεριακή (έχω ΠΑΝΤΑ αναμένα τα φώτα) είμαι στην
μεσαία λωρίδα και παρατηρώ τον μ....κα με την μερσεντέ που κινείται
λίγο πιο πίσω μου και στην αριστερή ΦΥΣΙΚΑ με σβηστά τα φώτα. Κάποια
στιγμή αλλάζω λωρίδα μπάινοντας στην αριστερή (με 0 επικυνδινότητα -
ας μην έχουμε παρόμοιες αψιμαχίες με άλλο thread που αναφέρεται
σε κάποιον φορτηγαντζή) οπότε η μερσεντέ αρχίζει να μου παίζει τη
μεγάλη σκάλα !!! Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε που βρίσκεται ο
γαμωμοχλός.Με προσπερνάει από δεξιά, οπότε και στο σχόλιο μου 'ΑΝΟΙΞΕ ΒΡΕ
ΒΛΑΜΕΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ' η απάντηση που με αφήνει μ....κα είναι η εξής ...'ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΑ' !!!!!!!!
Περιττό να πω ότι εξαφανίστηκε ΠΡΟΦΑΝΩΣ συνεχίζοντας να έχει τα
φώτα του σβηστά .....Όταν έφτασα σπίτι κατέβηκα κατευθείαν να δώ αν έχουν πρόβλημα
τα πίσω φώτα μου, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε ...Μα τι Σ...ΤΑ έχει ο κόσμος στο κεφάλι του .... Λες και τα πληρώνουν !!!!
Αι σ...τιρ !!!
Καλά κάνεις και τα ανάβεις τα φώτα και άσε τον άλλο να λέει βλακείες αλλά καλά θα έκανες να μην αλλάζεις και λωρίδες μέσα σε τούνελ ανεξάρτητα αν υπάρχει άλλος στην άλλη λωρίδα ή όχι. Είναι πολύ επικίνδυνο να μην τον έχεις δεί.
Και εγώ ( με τα αναμμένα φώτα ) θα σου έπαιζα την μεγάλη σκάλα. -
Σήμερα είπα να έρθω στη δουλειά με το αυτοκίνητο. Τί το ήθελα? Λοιπόν:
**ΖΩΟ Νο1: **Είμαι σταματημένος σε φανάρι (Καλλιρόης & Φραντζή για όσους ξέρουν) κανονικά στη λωρίδα μου. Βλέπω πίσω μου -από τον καθρέφτη- έναν τύπο με μηχανή ΚΤΜ (αυτό μόνο είδα γιατί πινακίδα δεν είχε!!!!) να ελίσσεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Τη στιγμή που περνάει πίσω μου για να μου βγει από δεξιά (το φανάρι ακόμα κόκκινο), ακούω ένα ΓΚΑΑΑΠΠΠΠ(!!!). Μαντέψτε! Ο τύπος παραλίγο να πάρει μαζί του τον προφυλακτήρα μου και εν τέλει μου άφησε ένα μεγάλο σημάδι όπου έχει φύγει το χρώμα του προφυλακτήρα και φαίνεται το μαύρο πλαστικό. Όλα καλά θα μου πείτε, συμβαίνουν και αυτά. Δεν αντιλέγω. Τί με εκνεύρισε? Ότι ο τύπος όχι μόνο δεν σταμάτησε, να πει ένα συγνώμη έστω, εξάλλου τί θα του έκανα? Μαλακίες συμβαίνουν στο δρόμο. Ίσα-ίσα, ούτε καν γύρισε να κοιτάξει και συνέχισε να ελίσσεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα ώσπου εξαφανίστηκε. Ενστικτώδώς το μάτι μου πήγε στην πινακίδα του η οποία φυσικά ήταν άφαντη!!!
**ΖΩΟ Νο2: **Συνεχίζοντας την ανηφόρα στο Καλλιμάρμαρο είναι ακριβώς πίσω μου μια κοπέλα (~30) με ένα Peugeot 307. Κίνηση απίστευτη και ξάφνου αρχίζει τις σφήνες χωρίς φλας. Παρ' όλ' αυτά, 50μ πιο μπροστά είμαστε σχεδόν δίπλα-δίπλα (εγώ πηγαίνω σταθερά στη λωρίδα μου) και εν συνεχεία μπαίνει τέρμα δεξιά στο λεωφορειόδρομο (στο ύψος του Εθν. Ιδρ. Ερευνών). Αμέσως βλέπει μπροστά το καθημερινό μπλόκο και επιχειρεί -χωρίς φλας- να μπει στην αριστερή. Ο φουκαράς με το παπί που πήγαινε δίπλα της πρέπει να είδε το Χριστό φαντάρο!!! Το ωραίο? Κοιτάζοντάς την από το τζάμι νομίζω -κατά 99%- ότι έβριζε. Ποιόν? Ίσως τον παπάκια, το μπαμπά που δεν της πήρε SUV για να τους καβαλάει όλους, ή τη μάνα της που τσιγκουνεύτηκε το μυαλό όταν την έκανε. Το βιολί της λοιπόν η ηλίθια και μέχρι να στρίψω αριστερά για Πανόρμου συνεχίζαμε να πηγαίνουμε σχεδόν δίπλα-δίπλα, ενώ αυτή άλλαζε λωρίδα κάθε 20μ. και εγώ παρέμενα σταθερά στην ίδια.Αυτά για την ώρα. Ελπίζω στο γυρισμό να είναι καλύτερα τα πράγματα...
-
Ζώο, ο κόπανος με το κόκκινο Ibiza (φορτωμένο με όλα τ' αεροδυναμικά βοηθήματα...), ο οποίος βγήκε από τη Μακρυγιάννη (Μοσχάτο) στην παραλιακή με (αναμμένο 2-3') κόκκινο !!
Ζώο, ο σκ@τόμπατσος με τ' Oktavia, που πέρασε με κόκκινο το φανάρι ακτής Ποσειδώνος και Γούναρη (κεντρικό λιμάνι, Πειραιάς), χωρίς κανέναν προφανή λόγο (φάροι, κόρνες κλπ.) !!
-
Πριν λίγες μέρες είδα από το μπαλκόνι ένα αυτοκίνητο να έχει παρκάρει μπροστά στο δικό μου σε πολύ στενή θέση, τόσο στενή που είχε μείνει το μισό έξω. Υπέθεσα ότι θα με είχε ακουμπήσει, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία γιατί δεν θα ήταν δα και η πρώτη φορά. Αργότερα που κατέβηκα είπα να ρίξω μια ματιά και διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο φόραγε κοτσαδόρο και μου είχε ζεβλώσει μ' αυτόν την πινακίδα - απείχε δε μόλις 5 εκατοστά από αυτήν (θ' ανεβάσω φωτογραφία).
Τσαντίστηκα κι έψαξα τον οδηγό. Ρωτώντας σε ένα κατάστημα βρήκα την 60άρα ιδιοκτήτρια και την κάλεσα να έρθει να δει τι έκανε. Ήρθε, είδε (από απόσταση, δεν πλησίασε καν) και μου είπε 'Δεν σε ακούμπησα, δεν ξέρω τι λες. Άσε με ήσυχη, κάνε ό,τι θέλεις.' κι μου γύρισε την πλάτη επιστρέφοντας εκεί που ήταν.
Αυτό με εξόργισε και κάλεσα επιτόπου την τροχαία. Ήρθε μετά από λίγο, φώναξε την 'κυρία' και άρχισε να συμπληρώνει τα χαρτιά. Η 'κυρία' άρχισε να με βρίζει, να με προσβάλλει και να με καταριέται.
Ο αστυνομικός της είπε να σταματήσει 'Όχι μπροστά μου σας παρακαλώ τέτοια' και ζήτησε στοιχεία, ασφάλειες κλπ.Ήταν ανασφάλιστη! Η ασφάλειά της είχε λήξει το 2005. Δηλαδή και ανασφάλιστη κυκλοφορούσε και κοτσαδόρο φόραγε (να μη χαλάμε τον προφυλακτήρα μας δα) και προκλητική ήταν και γαϊδούρα. Όταν είδα για τι επρόκειτο κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω άκρη. Εκείνης πάντως της πήραν τις πινακίδες - θεία δίκη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πριν λίγες μέρες είδα από το μπαλκόνι ένα αυτοκίνητο να έχει παρκάρει μπροστά στο δικό μου σε πολύ στενή θέση, τόσο στενή που είχε μείνει το μισό έξω. Υπέθεσα ότι θα με είχε ακουμπήσει, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία γιατί δεν θα ήταν δα και η πρώτη φορά. Αργότερα που κατέβηκα είπα να ρίξω μια ματιά και διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο φόραγε κοτσαδόρο και μου είχε ζεβλώσει μ' αυτόν την πινακίδα - απείχε δε μόλις 5 εκατοστά από αυτήν (θ' ανεβάσω φωτογραφία).Τσαντίστηκα κι έψαξα τον οδηγό. Ρωτώντας σε ένα κατάστημα βρήκα την 60άρα ιδιοκτήτρια και την κάλεσα να έρθει να δει τι έκανε. Ήρθε, είδε (από απόσταση, δεν πλησίασε καν) και μου είπε 'Δεν σε ακούμπησα, δεν ξέρω τι λες. Άσε με ήσυχη, κάνε ό,τι θέλεις.' κι μου γύρισε την πλάτη επιστρέφοντας εκεί που ήταν.
Αυτό με εξόργισε και κάλεσα επιτόπου την τροχαία. Ήρθε μετά από λίγο, φώναξε την 'κυρία' και άρχισε να συμπληρώνει τα χαρτιά. Η 'κυρία' άρχισε να με βρίζει, να με προσβάλλει και να με καταριέται.
Ο αστυνομικός της είπε να σταματήσει 'Όχι μπροστά μου σας παρακαλώ τέτοια' και ζήτησε στοιχεία, ασφάλειες κλπ.Ήταν ανασφάλιστη! Η ασφάλειά της είχε λήξει το 2005. Δηλαδή και ανασφάλιστη κυκλοφορούσε και κοτσαδόρο φόραγε (να μη χαλάμε τον προφυλακτήρα μας δα) και προκλητική ήταν και γαϊδούρα. Όταν είδα για τι επρόκειτο κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω άκρη. Εκείνης πάντως της πήραν τις πινακίδες - θεία δίκη.
Αν είναι τόσο βλήμα όσο λες, σιγά μην κωλώσει να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες.
-
Με την αφαίρεση των πινακίδων πέφτει και πρόστιμο όμως.
Επίσης οι πινακίδες δεν επιστρέφονται μέχρι να προσκομιστεί στην τροχαία απόδειξη καταβολής ασφαλίστρων (που αν δεν κάνω λάθος ξεκινάνε από τότε που είχε λήξει η προηγούμενη ασφάλιση). Άρα θα πρέπει να πληρώσει πια ολόκληρο το 2006 και -το κυριότερο- δεν θα την πατήσει κάποιος αν πέσει πάνω του. -
Πολύ μου αρέσει όταν κάτι τετοια ζώα εξυπνάκηδες την πατάνε!
-
Μπράβο Μάνο,λυπάμαι βέβαια για τους μαλάκες που μπλέκονται με το Οπελάκι σου, αλλά χαίρομαι που λειτουργείς ως συνειδητοποιημένος-αξιοπρεπής πολίτης (ως πότε;). Έχω συναντήσει άπειρους αρσενικούς/θηλυκούς σταρχιδιστές οδηγούς κι αυτός είναι (δυστυχώς) ο λόγος που γενικά προσωπικά αποφεύγω ως ο διάολος το λιβάνι να κυκλοφορώ αμάξι μέσα στην Αθήνα...Εμένα μου χε τύχει κάτι παρεμφερές πριν 5 μήνες. Ήμουν στη λεωφόρο Καραμανλή προς Μενίδι (ο δρόμος που πηγαίνει προς Πάρνηθα). Κίνηση αρκετή, συνεχή σταμάτα ξεκίνα κλπ. Από πίσω μου ένα ασημί Accent (το προηγούμενο) με οδηγό γύρω στα 40. Κάποια στιγμή, φρενάρω λίγο πιο απότομα όπως και οι μπροστινοί (όχι φρενάρισμα πανικού), κι αντιλαμβάνομαι έναν ανεπαίσθητο θόρυβο και μια υποψία τραντάγματος στο αμάξι. Ψυλλιάζομαι πως ίσως ο λεβέντης με το Accent να με ακούμπησε... Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξεκινάμε πάλι να κινούμαστε, και πριν προλάβω να σκεφτώ περισσότερα, βλέπω τον μάγκα να στρίβει δεξιά στην πρώτη στροφή και να εξαφανίζεται. Με την πρώτη ευκαιρία παρκάρω το αμάξι και διαπιστώνω...Σημαδάκι στη μύτη του προφυλακτήρα (δυστυχώς ο πίσω προφυλακτήρας του astra H πάσχει από σχεδιάση σε ότι αφορά τις μικροσυγκρούσεις λόγω της αιχμής που κάνει..). Τι να πω τώρα; Εντάξει δεν ήταν τραγικό το συμβάν, αλλά δείγμα τησ κουτοπονηριάς και της καφρίλας κάποιων (πάντως,επισκευή σε chipsaway=75 euro)...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν είναι τόσο βλήμα όσο λες, σιγά μην κωλώσει να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες.
Μιας και το ανέφερες, ποιο το πρόστιμο/ποινή αν κάποιος κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες ενώ του έχουν αφαιρεθεί;
-
Το απίστευτο ΖΩΟ επιπέδου ΑΟ, κατέβαινε με Alfa 33 από την ΕΙΣΟΔΟ της εθνικής στα Κιούρκα για να μην... πληρώσει διόδια ή να μην πάει 5 χλμ. πιο πάνω και μπει από Μαλακάσα
Όχι δεν χάθηκε ή δεν το έκανε κατά λάθος, αγανάκτησε κι όλας με τα φώτα που του έκαναν νόημα
-
Γι`αυτό είναι καλό αυτοκίνητο το Χάμερ: κάτι τέτοιους τους περνάς απλά από πάνω!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με την αφαίρεση των πινακίδων πέφτει και πρόστιμο όμως.
Επίσης οι πινακίδες δεν επιστρέφονται μέχρι να προσκομιστεί στην τροχαία απόδειξη καταβολής ασφαλίστρων (που αν δεν κάνω λάθος ξεκινάνε από τότε που είχε λήξει η προηγούμενη ασφάλιση). Άρα θα πρέπει να πληρώσει πια ολόκληρο το 2006 και -το κυριότερο- δεν θα την πατήσει κάποιος αν πέσει πάνω του.Επισεις πρεπει να προσκομισεις το ασφαλιστηριο εντως 3 εργασιμων ημερων otherwise πληρωνεις μια 500αρα.....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πριν λίγες μέρες είδα από το μπαλκόνι ένα αυτοκίνητο να έχει παρκάρει μπροστά στο δικό μου σε πολύ στενή θέση, τόσο στενή που είχε μείνει το μισό έξω. Υπέθεσα ότι θα με είχε ακουμπήσει, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία γιατί δεν θα ήταν δα και η πρώτη φορά. Αργότερα που κατέβηκα είπα να ρίξω μια ματιά και διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο φόραγε κοτσαδόρο και μου είχε ζεβλώσει μ' αυτόν την πινακίδα - απείχε δε μόλις 5 εκατοστά από αυτήν (θ' ανεβάσω φωτογραφία).Τσαντίστηκα κι έψαξα τον οδηγό. Ρωτώντας σε ένα κατάστημα βρήκα την 60άρα ιδιοκτήτρια και την κάλεσα να έρθει να δει τι έκανε. Ήρθε, είδε (από απόσταση, δεν πλησίασε καν) και μου είπε 'Δεν σε ακούμπησα, δεν ξέρω τι λες. Άσε με ήσυχη, κάνε ό,τι θέλεις.' κι μου γύρισε την πλάτη επιστρέφοντας εκεί που ήταν.
Πρόσεχε την όμως φίλε γιατί κάτι τέτοιες καργι@λες δεν το έχουν σε τίποτα μετά προκειμένου να σε εκδικηθούν να σου χαράξουν το αυτοκίνητο. Δυστυχώς πρέπει να συμβιώσουμε με αυτά τα βοειδή.
Πάντως μπράβο που αφιέρωσες χρόνο και κάλεσες τροχαία κτλ. Οι περισσότεροι λένε δεν βαριέσαι για αυτό και παίρνουν θάρρος όλα αυτά τα όρνια.
-
Δεν μπορώ να μαζεύομαι συνέχεια στην τρύπα μου μην και τυχόν το ένα και μην και τυχόν το άλλο. Καλύτερα τυχόν χαρακιές παρά να σκέφτομαι ότι πέρασε η γαϊδουριά και ν' αφρίζω. Άλλωστε έχω τα πλήρη στοιχεία της (όνομα, διεύθυνση, πινακίδα) και το γνωρίζει.
-
Εννοείται! Συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ δεν χαρίζομαι σε κάτι τέτοια...
Απλά μετά θα μετανιώσει πικρά την ώρα και τη στιγμή που το έκανε...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Γι`αυτό είναι καλό αυτοκίνητο το Χάμερ: κάτι τέτοιους τους περνάς απλά από πάνω!Κι αν έχει αυτός κι όχι εσύ;
Ζώα ζώα ζώα