Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά αν θεωρείται (ή θεωρείτε) το Ignis ολίγον τι outdated, τι πρέπει να ειπωθεί για το KA;Και, συν τοις άλλοις, το μοτέρ του είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Περί εσωτερικού, θα έπρεπε να επαναλάβουμε τουλάχιστον όσα ειπώθηκαν για το Ignis- μόνο που εδώ λείπει και η προσωπικότητα, πέραν των πολλών φρου- φρου.
Ως προς το ότι είναι διασκεδαστικό, δεν θα διαφωνήσω, αλλά είμαι σίγουρος πως μπορεί κάποιος να διασκεδάσει εξ΄ίσου με πληθώρα άλλων μοντέλων, τα οποία μπορεί να μην είναι- ίσως- τόσο καρτ, αλλά έχουν αξιοπρεπή κινητήρα και- πάλι ίσως- προσφέρονται περισσότερο για μετακινήσεις εκτός πόλης.
14000 ευρώ για ΚΑ; Που κλείνει δεκαετία; Και έχει τέτοιο μοτέρ; Αν δεν κάνω λάθος, από πωλήσεις δεν πρέπει να 'έλαμψε', και κάτι τέτοιο είναι απολύτως φυσιολογικό κατά τη δική μου εκτίμηση.
Δέχομαι πως μπορεί απλά να χάνω κάπου το νόημα αυτού του αυτοκινήτου, και ίσως τα κριτήρια μου να είναι γενικά ενώ μιλάμε για κάτι εξειδικευμένο, αλλά πραγματικά έχω την εντύπωση πως το εν λόγω ΚΑ ξεπεράστηκε την επόμενη μέρα της κυκλοφορίας του (ήρθε και αργά...).
Άποψη μου πάντα...