-
Εννοείται Media Player Classic... Tα κάνει όλα και συμφέρει...
-
Παίδες, πρόβλημα.
Έχω ένα εξωτερικό USB δίσκο 250GB χωρισμένο σε 2 δίσκους. Μέχρι πριν λίγο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, έως ότου ο Η/Υ δεν μπορεί να δει τον έναν από τους 2 και κολλάει. Reboot, Refresh, Safely Remove H/W, τα έκανα όλα από 3 φορές. HELP!!!!!
-
Γενικευμένο πρόβλημα στη σύνδεση με το Διαδίκτυο αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύνδεση αρκετών περιοχών της Θεσσαλονίκης με το Internet διεκόπη, λόγω ζημιάς που προκλήθηκε σε γραμμή οπτικών ινών εκτός της πόλης, κατά την εκτέλεση έργων από εργολάβο.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίδες, πρόβλημα.Έχω ένα εξωτερικό USB δίσκο 250GB χωρισμένο σε 2 δίσκους. Μέχρι πριν λίγο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, έως ότου ο Η/Υ δεν μπορεί να δει τον έναν από τους 2 και κολλάει. Reboot, Refresh, Safely Remove H/W, τα έκανα όλα από 3 φορές. HELP!!!!!
Format?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παίδες, πρόβλημα.
Έχω ένα εξωτερικό USB δίσκο 250GB χωρισμένο σε 2 δίσκους. Μέχρι πριν λίγο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, έως ότου ο Η/Υ δεν μπορεί να δει τον έναν από τους 2 και κολλάει. Reboot, Refresh, Safely Remove H/W, τα έκανα όλα από 3 φορές. HELP!!!!!
Format?
Αυτή είναι η τελυταία λύση.....
έχω αρχεία που θέλω εκεί μέσα.....
κάτι άλλο? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίδες, πρόβλημα.
Format?
Αυτή είναι η τελυταία λύση.....
έχω αρχεία που θέλω εκεί μέσα.....
κάτι άλλο?Εξαρτάται πάντα απ' το πόσο πολύ θέλεις τα αρχεία σου!!!
α) Πάρε το δίσκο (εξωτερικός είναι) και βάλτον σε ένα άλλο μηχάνημα να δεις τι κάνει. Αν πάλι έχεις πρόβλημα,
β) Βρες το partition magic, ένωσε τα 2 partitions και πιστεύω ότι τα αρχεία σου θα βρίσκονται μέσα σε έναν φάκελο στον πρώτο δίσκο.Γι' αυτό το τελευταίο, ας πει και κάποιος άλλο τη γνώμη του, μην τον καταστρέψω τον άνθρωπο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γενικευμένο πρόβλημα στη σύνδεση με το Διαδίκτυο αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύνδεση αρκετών περιοχών της Θεσσαλονίκης με το Internet διεκόπη, λόγω ζημιάς που προκλήθηκε σε γραμμή οπτικών ινών εκτός της πόλης, κατά την εκτέλεση έργων από εργολάβο.
Μόλις έφτιαξε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γενικευμένο πρόβλημα στη σύνδεση με το Διαδίκτυο αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύνδεση αρκετών περιοχών της Θεσσαλονίκης με το Internet διεκόπη, λόγω ζημιάς που προκλήθηκε σε γραμμή οπτικών ινών εκτός της πόλης, κατά την εκτέλεση έργων από εργολάβο.
Μόλις έφτιαξε.
αστα να πανε....
-
Μουσικό κινητό ψάχνει η αδεεφή μου.
Προτάσεις:
Νokia 3250 [339 euros]
SE W810i [349 euros]
SE W700i [320 euros]
-
W810i.-
-
Σπύρο δεν έχει το άκρως απαραίτητο flight mode ώστε να χρησιμοποιείται ως Walkman.
Exει όμως 512ΜΒ καρτούλα μαζί, το 700 έχει 256. Το 700 επίσης δεν έχει autofocus... ...μα καλά όλα να έχουν ελλείψεις;
Το 3250 λέει τίποτα;
[έπεσα σε εποχή που αλλάζουν κινητά και με έχουν πρήξει, HELP]
-
Μακρυά από 32xx Symbian Σάββα. Πάσχουν από επεξργαστή.
Για τα Wxxx είχα την εντύπωση ότι όλα έχουν flight mode
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάσχουν από επεξργαστή.Ποιός με φώναξε;;
Εγώ θα έπερνα το Νοκια..τί άλλο;;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μακρυά από 32xx Symbian Σάββα. Πάσχουν από επεξργαστή.οκ!
Για τα Wxxx είχα την εντύπωση ότι όλα έχουν flight mode
κι εγώ μέχρι που διάβασα τα specz... ...τι σόι W είναι δεν μπορώ να καταλάβω...έτσι είναι ένα Κ750 με 512 κάρτα και άλλη πρόσοψη...
μάλλον για το 700άρι...με βλέπω να την προτείνω
-
το 800αρι δε της κανει?
-
adis4gr
δεν βγαίνει άλλο καινούριο...
edit:
ΥΕS, βρήκα ένα W700i ολοκαίνουριο από κατάστημα στο fleamarket στα 270 ευρώ και το χτύπησα. -50 ευρώ...pas mal! -
Ρε παίδες, τί είναι αυτό το flight mode;
-
λειτουργει μονο το συστημα walkman..χωρις να λειτουργει ολο το τηλεφωνο...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε παίδες, τί είναι αυτό το flight mode;Είναι μία επιλογή, όπου το τηλέφωνο σταματάει να επικοινωνεί με το δίκτυο. Δε μπορείς δηλαδή να καλέσεις, να σε καλέσουν, να λάβεις μηνύματα κτλ. Έτσι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις νόμιμα σε αεροπλάνα για να παίξεις, να επεξεργαστείς αρχεία, να ακούσεις μουσική κτλ.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε παίδες, τί είναι αυτό το flight mode;Nα χρησιμοποιείς την συσκεύη σου χωρίς να έχεις ενεργοποιημένη την κεραία.
Δηλ. να ακούω την μουσική μου χωρίς να έχω ανοικτή την λειτουργία να δέχομαι τηλεφωνήματα.Ονομάστηκε έτσι από την χρήση του στο αεροπλάνο που απαγορεύεται.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]