-
Εξαιρετική ομιλία. Μακάρι κι άλλοι στη Βρετανική κυβέρνηση να επεδείκνυαν ανάλογη σωφροσύνη και να αναλογίζονταν επίσης ότι όχι μόνον προσεδέθησαν στο άρμα των ΗΠΑ, αλλά, με το άκομψο άδειασμα που υπέστησαν από τον Ράμσφελντ, μάλλον θα γελοιοποιηθούν στα μάτια των Ευρωπαίων εταίρων τους χωρίς καν να πάρουν τα ανταλλάγματα που περιμένουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
1ον Δεν θεωρεις κακο το οτι οι Αμερικη την εχει δει νταβατζης της ανθρωποτητας και παει να επεμβει καπου οπου κανεις δεν τις ζητησε να βοηθησει?
Ετσι που το γραφεις πιο πανω, σιγουρα το θεωρω κακο. Δυστιχια σου ομως, ειναι πολυ μακρια απο το παραπανω η κατασταση. Οταν θα συμπεριλαβεις γιατι οι ΗΠΑ πρεπει να απελευθερωσουν τον Σανταμ και να τον διαγραψουν ως απηλη της περιοχης και της σταθεροτητας της ειρηνης του πλανητη, τοτε μια χαρα πρατουν.
Το προβλημα με σενα (και τους περισσοτερους εδω) ειναι οτι αδυνατεις να δεις ΟΛΗ την υποθεση σφαιρικα. Βλεπεις ΕΝΑ κομματι της μονο.
2ον Δεν θεωρεις κακο το οτι για να γινει αυτο, 8α σκοτωθουν χιλιαδες αμαχοι?
Για αυτο ο Σανταμ ειναι υπευθηνος. Ξερεις τι μου λες. Πας στον γιατρο που θα κανει εγχηρηση καρικινου ενος ασθενη και τον πιανεις απο τον γυακα και του λες 'πως τολμας να βγαλεις ενα απο τα 2 νεφρα της κορης μου?' Αφου θα πεθανει κυριε εαν δεν το βγαλω το ενα (απειλητε η ασφαλεια των ΗΠΑ και η ειρηνη ανα τον κοσμο στην περιπτωση μας). Και λες εσυ 'οχι δεν θα πειραξεις μυγα, εχγειρηση δεν γινετε'. Βλεπεις ποσο γελοιος ακουγεσαι ετσι?
Τελος, οπως εγραψα και αλλου, ο Σανταμ ειχε 12 χρονια να συμμορφωθει. Και μετα απο 12 χρονια του δωθηκαν 48 ωρες ακομη ευθεις απειλης απο τον Προεδρο Μπους. Και ειχε 2 εκλογες
- Να φυγει απο το Ιρακ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ
- Να μεινει οπως κανει και να πεσει βουρδουλας και να εχουμε και οσους λιγοτερους μπορουμε (οτι μπορουμε κανουμε) αμμαχους. Ξερεις ειναι πολυ πιο φθηνο για μενα να κανω carpet bombming αντι να χρισημοποιησω τις τελευταιες βομβες ακριβειας. Ξερεις ποσο κοστιζει ενας πυραυλος Κρουζ σε σχεση με απλες βομβες που υπαρχουν δεκαετιες τωρα? Και τα 2 το ιδιο αποτελεσμα θα εχουν στο τελος. ΜΟνο που οι αμμαχοι θα ειναι πολλαπλασιοι στο τελος. Τι αλλο θες να κανω? Βγαζω το φυδι απο την τρυπα, τα ακουω και απο πανω.
Αρα, ο Σανταμ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ και αυτα που θα φερει. Οχι ο Προεδρος Μπους. Σκεψου χωρις παροπιδες.
Και μην μου πεις οτι δεν θα γινει γιατι ειδαμε τι εγινε και στον Κολπο#1, και στην Γιουγκοσλαβια (οπου μια αμερικανικη 'εξυπνη' βομβα ανατιναξε ενα λεωφορειο με γυναικοπαιδα και ανθρωπους που πηγαιναν στην δουλεια τους)
Ειπαμε. Οτι μπορουμε κανουμε. Εαν εσυ εχεις καλυτερο τροπο να βγαλεις τον Σανταμ εξω ΤΩΡΑ, πεστον μας. Ειμαστε ολο αυτια. Εχουμε και λεφτα να σου δωσουμε Σοβαρα ομως.
3ον το θεωρεις τυχαιο οτι το Ιρακ ειναι η δευτερη μεγαλυτερη πετρελαιοπαραγωγικη χωρα στον κοσμο?Γιατι δεν πατε να κανετε πολεμο στην Β Κορεα που αποδεδειγμενα εχει πυρηνικα, και ειναι και αυτη στον 'Αξονα του κακου'?
Αυτο τι το βαζεις? Ως επιχειρημα οτι δεν πρεπει να μπουμε στο Ιρακ διοτι δεν μπαινουμε στο Ιραν? Τι ειδους τροπος σκεψης ειναι αυτος? 'Αφου υπαρχουν κλεφτες, θα κλεψω και εγω'
Θα παμε και εκει. Ο Σανταμ και το Ιραν πρεπει να ξεκαθαριστουν πρωτα διοτι και οι 2 ειναι πολυ κοντα στο πολυ δυσκολο σημειο που βρισκεται η Β. Κορεα σημερα. Πρωτα τα ευκολα και τα επειγον.
Να σε ρωτησω ομως. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ/ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ? Αφου το ειπες οτι ειναι απειλη. Κανεις τιποτε εσυ? Τιποτε. Λογια και εσνημα. Τιποτε αλλο. Ολα εγω τα πληρωνω στο τελος. Και τα ακουω και απο πανω στο τελος. Κανε το καλο....μας ριχνουν και στο γυαλο. Και ποιοι? Οι δηθεν συμμαχοι. Ακου να δεις.
Γιατι εκει δεν εχετε κανενα συμφερον (οπως το πετρελαιο του Ιρακ), οποτε σιγα μην ασχοληθειτε.
Εδω θα μαστε και θα το δουμε ολοι μας. Το πετρελαιο του Ιρακ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. Αυτο που χρειαζοντε ειναι μια ανθρωπινη κυβερνηση. Το πετρελαιο θα μανατζαριστει απο τον ΟΗΕ στην αρχη μεχρι να καλμαρουν τα πραγματα. Εδω θα ειμαστε και θα σε βλεπω με το κεφαλι χαμηλα απο την ντροπη που μας κατηγορεις για κατι που δεν καναμε και δεν θα κανουμε. Εαν θελαμε το πετρελαιο, θα μπαιναμε χρονια τωρα. Και θα μπαιναμε και σε αλλες χωρες.
Ασε που εκει φοβαστε μην παθετε τιποτα, γιατι η Β Κορεα μπορει να σας αντιμετωπισει με τα οπλα της. Ενω το Ιρακ το εχετε σιγουρο, αφου ειναι κακομοιρηδες και δεν μπορουν να αμυνθουν σε τιποτα. Τοσο γενναιοι ειστε....
Κακομοιρηδες ε? Το Ιρακ το 1990 ειχε τον 5ο μεγαλυτερο και συνχρονο στρατο στον κοσμο. Τωρα εχει χημικα και βιολογικα. Ευκολο ειναι ετσι? Να σε δω εσενα να πας σε τετοιο ευκολο.
4ον Εχετε γινει ρεζιλι σε ολο τον κοσμο, γιατι ενω οι επιθεωρητες ΔΕΝ βρηκαν κανενα οπλο (που ηταν στο Ιρακ), βγηκαν 'συμβουλοι' του προεδρου και λενε οτι εχει το Ιρακ οπλα ενω δεν εχουν παει ποτε στο Ιρακ
να κοιταξουν. Μονο τον εαυτο σας κοροιδευετε.Αφου μιλαω με ατομο το οποιο λεει οτι ο ΟΗΕ δεν βρηκε τιποτε τους τελευταιους 4 μηνες, τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε διαλογο. Οι 120 πυραυλοι Αλ Σαμουντ για σεν ειναι τιποτε ετσι? ΟΚ. Τα VX και αλλα που βρηκε ο ΟΗΕ το 1991 επηδει ΕΜΕΙΣ αρχισαμε την υποθεση παλι, και δεν ξερει κανεις τι εγιναν, δεν ειναι τιποτε ετσι? Και 1002 αλλα.
Μακαρι να την πατησετε οπως την πατησατε στο Βιετναμ, για να μαθετε κανα μαθημα.
Εγω στην θεση σου θα ντρεπομουν να ελεγα κατι τετοιο και ας μην συμφωνουσα με τον τροπο που αντιμετωπιζουν οι ΗΠΑ το θεμα. Διοτι στο τελος το ιδιο πραγμα θελουμε. Να βγει ο Σανταμ απο εκει που ειναι. ΑΠλως διαφωνουμε στην προσεγγιση. Αλλα στο τελος εσυ και εμεις πρεπει να ειμαστε συμμαχοι διοτι εχουμε πολυ πιο πολλα κοινα μεταξυ μας απο οτι εχεις εσυ με το Ιρακ.
Ε επισης (και ξερω οτι θα ακουστει ασχημο αλλα μονο ετσι θα μαθουν) μακαρι να εχουν οπλα και να σας ριξουν καμμια βομβα, για να δειτε ποσο ωραια ειναι να ζεις στον φοβο, και να σου επιτιθετε καποιος και να μην μπορεις να αμυνθεις. Γιατι ζειτε στην καρακοσμαρα σας, αφου απο την εποχη του εμφυλιου δεν εχετε ζησει πολεμο σε home soil....
ΟΚ
...και δεν μπορουμε να πηγαινουμε για τσιγαρα στο περιπτερο με το 3τοννο 8λιτρο Lincoln'[/quote]
-
Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟΨΕ...Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ!
ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟ STAR CHANNEL ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ,ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟDS!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κΑΦΡΙΛΑΚΟ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ FOROUMIΣΚΟΙ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ HASSAN....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΆΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!!
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟΨΕ...Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ!
ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟ STAR CHANNEL ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ,ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟDS!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κΑΦΡΙΛΑΚΟ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ FOROUMIΣΚΟΙ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ HASSAN....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΆΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!!
Τώρα είσαι το λιγότερο άδικος...
Ευτυχώς που όλοι εμείς μπορούμε να στηριζόμαστε σε ανθρώπους (όπως εσύ) που θα παραμένουν ξύπνιοι και δε θα κοιμούνται...
Α, για να μην το ξεχάσω:
το δεύτερο καληνύχτα που έγραψες σε δικαιώνει σε κάτι; σε ευχαριστεί να το λες; -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Νομίζω ότι μία κοινωνία 2/3 (όπως κάποιοι λένε) είναι προτιμότερη
από μια κοινωνία του 1% (όπως είναι σήμερα το ΙΡΑΚ) αν και η
προθίστερα αναφερόμενη είναι χειρότερη από μια κοινωνία ισότητας
και του 100%.Δεν έχω στόχο να σε θίξω αλλά let's be realistic.
Ναι σίγουρα, εγώ νομίζω ότι πρέπει να ευγνωμονούμε την Παγκοσμιοποίηση και το διευθυντήριό της που μας επιτρέπει να αναπνέουμε και δεν αναθέτει και τη διάθεση του ατμοσφαιρικού αέρα σε κάποια πολυεθνική
Μήπως ξεχνάς ότι η κοινωνία των 2/3 μπορεί πολύ εύκολα να γίνει κοινωνία του 1% (σαν αυτή του Ιράκ), όταν σπεύδουμε να αναγνωρίσουμε ότι όλα είναι καλά καμωμένα?
Οντως αυτή η 'μινιμαλιστική' άποψη βοηθά την ΕΠΙΒΙΩΣΗ, αντιτίθεται όμως στην πραγματική ΖΩΗ Και είναι αυτό που πρέπει να προκαλεί ανησυχία. -
Εδώ και καιρό παρακολουθώ το φόρουμ, αλλά από άλλο λογαριασμό, του οποίου το συνθηματικόν, φευ, έχω λησμονήσει πλέον, γεγονός που με εξανάγκασε να δημιουργήσω νέο λογαριασμό. Συνεπώς, το ποιος είναι ποιος και ποιος λέει τι μου είναι γνωστό.
Μου έχουν δημιουργηθεί όμως κάποιες απορίες, στις οποίες θα ήθελα κάποια απάντηση που, κι αν ακόμα δεν είναι λογική, ας είναι τουλάχιστον λογικοφανής - ακόμα κι αυτό μου αρκεί.
Γαβριήλ:
-
Δουλεύεις;
-
Πότε προλαβαίνεις και γράφεις τόσα μηνύματα εδώ πέρα; Δηλαδή, πόσο γρήγορα πληκτρολογείς;
-
Αν δουλεύεις, δε σου'χουν τραβήξει το αυτί από τη δουλειά σου που σπαταλάς τόσο χρόνο στα φόρουμ;
-
Γιατί νιώθεις την ανάγκη να αντιπαρατίθεσαι με τους άλλους και να τους εκνευρίζεις; Μήπως κατά βάθος αντλείς κάποια σεξουαλικής φύσεως ικανοποίηση από εκεί;
-
Είσαι, λες, παντρεμένος. Η γυναίκα σου δε διαμαρτύρεται που σπαταλάς τόσην ώρα παριστάνοντας δεν ξέρω κι εγώ τι στα φόρουμ που μπαίνεις; Ή μήπως σ'έχει γραμμένο κανονικά;
-
Με άλλα λόγια, έχεις προσωπική ζωή ή είσαι τόσο τραγικά μόνος και ανικανοποίητος που περιορίζεσαι στο να σπας τα νεύρα όλων στα φόρουμ που συχνάζεις;
-
Γιατί το ύφος σου δηλώνει ότι δε σε ενδιαφέρει τι έχει να πει ο συνομιλητής σου, αλλά τον θεωρείς εκ προοιμίου ηλίθιο;
-
Νομίζεις ότι με ειρωνείες και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους - πρώην, όπως η συμπεριφορά σου δείχνει ότι τους θεωρείς - συμπατριώτες σου ανεβαίνεις στα μάτια κανενός;
-
Νομίζεις ότι ρίχνοντας κανονιές στο γενικότερο κλίμα του φόρουμ ευνοείς το διάλογο;
-
Πιστεύεις ότι οι διαχειριστές θα σε ανέχονται επ'άπειρον;
-
-
Ωχ !
Άντε ...πάμε πάλι απ'την αρχή! -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
...................... Ξερεις ειναι πολυ πιο φθηνο για μενα να κανω carpet bombming αντι να χρισημοποιησω τις τελευταιες βομβες ακριβειας
............ Τι αλλο θες να κανω? Βγαζω το φυδι απο την τρυπα, τα ακουω και απο πανω.
Ειπαμε. Οτι μπορουμε κανουμε. Εαν εσυ εχεις καλυτερο τροπο να βγαλεις τον Σανταμ εξω ΤΩΡΑ, πεστον μας. Ειμαστε ολο αυτια. Εχουμε και λεφτα να σου δωσουμε
Αυτο τι το βαζεις? Ως επιχειρημα οτι δεν πρεπει να μπουμε στο Ιρακ διοτι δεν μπαινουμε στο Ιραν? Τι ειδους τροπος σκεψης ειναι αυτος? 'Αφου υπαρχουν κλεφτες, θα κλεψω και εγω'
Θα παμε και εκει. Ο Σανταμ και το Ιραν πρεπει να ξεκαθαριστουν πρωτα διοτι και οι 2 ειναι πολυ κοντα στο πολυ δυσκολο σημειο που βρισκεται η Β. Κορεα σημερα. Πρωτα τα ευκολα και τα επειγον.
. Ολα εγω τα πληρωνω στο τελος. Και τα ακουω και απο πανω στο τελος. Κανε το καλο....μας ριχνουν και στο γυαλο. Και ποιοι? Οι δηθεν συμμαχοι. Ακου να δεις.
Εδω θα ειμαστε και θα σε βλεπω με το κεφαλι χαμηλα απο την ντροπη που μας κατηγορεις για κατι που δεν καναμε και δεν θα κανουμε. Εαν θελαμε το πετρελαιο, θα μπαιναμε χρονια τωρα. Και θα μπαιναμε και σε αλλες χωρες.
................ Τα VX και αλλα που βρηκε ο ΟΗΕ το 1991 επηδει ΕΜΕΙΣ αρχισαμε την υποθεση παλι, και δεν ξερει κανεις τι εγιναν, δεν ειναι τιποτε ετσι? Και 1002 αλλα.
και μετα μου λες γιατι δεν σου γραφω ............ ή μαλλον γιατι χρησιμοποιω προσωπικους χαρακτηρισμους και μου τους σβηνεις
και μονο το πρωτο προσωπο που χρησιμοποιει εδω δειχνει το χαος του μυαλου του.........εχει ταυτιστει πληρως με τον πατρόνο του και ειμαι σιγουρος οτι λυπαται που δεν θα δωσει αυτος το συνθημα για την ισοπεδωση και τον ''αναγκαστικο'' εκδημοκρατισμο του ΙΡΑΚ.
επαναλαμβανω αυτο που με το οποιο εκλεινα την ''λογοκριμενη'' μου δημοσιευση σχετικα με την γνωστη διαφημιση του νεου που εχει ''κλειστει στο σπιτι του''.....
GET OUT MORE!!! GET A LIFE!!!!!!!!!!!!!
-
Επειδή έχω πλέον διαπιστώσει ότι δεν έχει νόημα να επιχειρηματολογούμε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα (καθώς δεν πιστεύουμε όλοι στις ίδιες αρχές και αξίες), προτιμώ να παραθέσω μερικά σκίτσα.
-
Μην πυροβολείτε τον gavriil1...εδώ και η αμερικανική ιντελιγκέντσια έχει διαφθαρεί σε εντυπωσιακό βαθμό από την προπαγάνδα της Νέας Τάξης, πόσο μάλλον ένας απλός πολίτης που βιώνει καθημερινά την αμερικανική...'πραγματικότητα', με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
-
Ο χρήστης Edward Van Helgen έγραψε:
..................................Γαβριήλ:-
Δουλεύεις;
-
Πότε προλαβαίνεις και γράφεις τόσα μηνύματα εδώ πέρα; Δηλαδή, πόσο γρήγορα πληκτρολογείς;
-
Αν δουλεύεις, δε σου'χουν τραβήξει το αυτί από τη δουλειά σου που σπαταλάς τόσο χρόνο στα φόρουμ;
-
Γιατί νιώθεις την ανάγκη να αντιπαρατίθεσαι με τους άλλους και να τους εκνευρίζεις; Μήπως κατά βάθος αντλείς κάποια σεξουαλικής φύσεως ικανοποίηση από εκεί;
-
Είσαι, λες, παντρεμένος. Η γυναίκα σου δε διαμαρτύρεται που σπαταλάς τόσην ώρα παριστάνοντας δεν ξέρω κι εγώ τι στα φόρουμ που μπαίνεις; Ή μήπως σ'έχει γραμμένο κανονικά;
-
Με άλλα λόγια, έχεις προσωπική ζωή ή είσαι τόσο τραγικά μόνος και ανικανοποίητος που περιορίζεσαι στο να σπας τα νεύρα όλων στα φόρουμ που συχνάζεις;
-
Γιατί το ύφος σου δηλώνει ότι δε σε ενδιαφέρει τι έχει να πει ο συνομιλητής σου, αλλά τον θεωρείς εκ προοιμίου ηλίθιο;
-
Νομίζεις ότι με ειρωνείες και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους - πρώην, όπως η συμπεριφορά σου δείχνει ότι τους θεωρείς - συμπατριώτες σου ανεβαίνεις στα μάτια κανενός;
-
Νομίζεις ότι ρίχνοντας κανονιές στο γενικότερο κλίμα του φόρουμ ευνοείς το διάλογο;
-
Πιστεύεις ότι οι διαχειριστές θα σε ανέχονται επ'άπειρον;
οριστε ακομα μια αναφορα απο αρτι αφιχθεντα συνφορουμιστα σχετικα με την ''διανοητικη'' κατασταση του φιλου μας.
μηπως πραγματι κατι δεν παει καλα;;;;;
και εγω περιπου τα ιδια ειχα πει στην λογοκριμενη μου δημοσιευση σε αλλο thread.και οπως ανεφερα σχετικα με την γνωστη διαφημηση του νεου που ειναι ''κλεισμενος'' στο σπιτι του και δεν ζει την ζωη του...........
GET OUT MORE!!!!!!!!GET A LIFE!!!!!!!!!!!
-
-
Οι σκέψεις όλων μας ετούτη τη μαύρη νύχτα της ιστορίας ας είναι στους Ιρακινούς. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, αλλά όχι και το μόνο. Προτρέπω όλους όσους το νιώθουν και μπορούν, να βγούν στους δρόμους, να αποκλείσουμε πρεσβείες, να φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για όλους αυτούς που απόψε θα είναι το τελευταίο τους βράδυ...
Ξυπνάτε, όσο καθόμαστε αμέτοχοι, τόσο περισσότερο θα μας εκμεταλλεύονται και θα μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα, στυγνά.
Καλό σας βράδυ.
-
Θα εκφράσω και εγώ την άποψη μου.
Κατ'αρχας να πω οτι δεν πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα.
Οι ΗΠΑ ίσως έχουν μερικά λογικά επιχειρήματα τα οποία να ευσταθούν.
Όπως το οτι ο Σανταμ έχει επικίνδυνα όπλα, ή οτι είναι ένας στυγνός δικτάτορας που πρέπει κάποτε να απομακρυνθεί.
Όμως σε καμία περίπτωση δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν πόλεμο χωρίς την έγκριση του Ο.Η.Ε.
Ο ίδιος ο Bush παραβιάζει το σύνταγμα των Η.Π.Α που λέει οτι ο ανώτατος νόμος είναι αυτός της χάρτας του Ο.Η.Ε
Επομένως είναι πολύ επικίνδυνο να δρουν μόνες τους οι Η.Π.Α χωρίς την έγκριση της διεθνούς κοινότητας , αψηφόντας αυτά που κάποτε είχαν υπογράψει.Όσο και αν έχουν λογικά επιχειρήματα δεν έχουν σε καμία περίπτωση δικαίωμα δράσης.Απο την άλλη όμως δεν πρέπει να φανατιζόμαστε με πρόσωπα και κράτη.
Αυτή είναι δυστυχώς η φύση του ανθρώπου,που σα ζώο που είναι δε διαφέρει απο τα υπόλοιπα ζώα.Έτσι όπως στη φύση ισχύει και εδώ ο νόμος του ισχυρού.Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.
Και αυτό δε συμβαίνει μόνο σήμερα.Συμβαίνει απο τότε που υπύρχε ο άνθρωπος.Τι να θυμηθούμε; Τους αρχαίους Έλληνες; Τους ρωμαίους; Τους Γερμανούς το 40;
Όποτε ο άνθρωπος συγκέντρωσε δύναμη έγινε επικίνδυνος.
Δυστυχώς αυτή είναι η φύση του ανθρώπου.
Και όσο ο άνθρωπος παραμένει ζώο χωρίς δηλαδή κρίση και σκέψη αυτά θα γίνονται.Και δυστυχώς είμαι απαισιόδοξος.Αυτός ο κόσμος οδεύει προς το τέλος του.Και ίσως κανείς δεν μπορεί να τον σώσει. -
Σύνθημα που βλέπω συνέχεια σε τοίχο, στο κλασικό πια πέταλο των Χανίων...
'Στάχτη θα γίνεις κόσμε γερασμένε, σου'ναι γραφτός ο δρόμος της συντριβής'
-
Θα στενοχωρηθω πολυ αν απο αυριο μαθω οτι στην Ελλαδα και κατα προεκταση στην Ευρωπη παει εστω και ενας πολιτης και δει Αμερικανικη ταινια στο σινεμα, παει σε συναυλια Αμερικανικου συγκροτηματος η αγορασει αντιστοιχο cd. Αγορασει απο Αμερικανικο site στο Internet οτιδηποτε δηλ. απο βιβλιο μεχρι ρουχο. Να αποσυρουν ολοι οι Ευρωπαιοι τα χρηματα τους απο τις Αμερικανικες τραπεζες και να τα βαλουν σε Ευρωπαικες. Να ακυρωσουν οσοι εχουν Αμερικανικες πιστωτικες καρτες και να βγαλουν Ευρωπαικες. Να μην πατησει κανενας Ευρωπαιος στην Αμερικη. Να μην χρησιμοποιουμε Αμερικανικες αεροπορικες και ταξιδιωτικες εταιρεις. Να αφυπνιστουν ολοι σε αυτα και αλλα πολλα και να βρεθει τροπος να γινει ντορος στα μεσα μαζικης ενημερωσης γι αυτο το μπουκοταζ σε ολη την Ευρωπη. Παντως ηδη κυκλοφορει σε sms κατι ειναι κι αυτο. Οι δημοσιογραφοι ας βοηθησουν να μαθευτει απο τα MMΕ. Μετα θα του εξηγησουμε του π@@@τη τι σημαινει πολεμος. Συγγνωμη, αλλα ειμαι πολυ τσαντισμενος.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Κατ'αρχας να πω οτι δεν πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα...............
................Οι ΗΠΑ ίσως έχουν μερικά λογικά επιχειρήματα τα οποία να ευσταθούν.
Όπως το οτι ο Σανταμ έχει επικίνδυνα όπλα, ή οτι είναι ένας στυγνός δικτάτορας που πρέπει κάποτε να απομακρυνθεί..................Και όσο ο άνθρωπος παραμένει ζώο χωρίς δηλαδή κρίση και σκέψη αυτά θα γίνονται.Και δυστυχώς είμαι απαισιόδοξος.Αυτός ο κόσμος οδεύει προς το τέλος του.Και ίσως κανείς δεν μπορεί να τον σώσει.
τα επιχειρηματα φανταζουν λογικα δεν ειναι .......γιατι εδω χωραει το ''δυο μετρα και δυο σταθμα'' σε ολο του το μεγαλειο.
ποσους στυγνους δικτακτορες δεν εγκαθιδρυσαν οι αμερικανικες κυβερνησεις τις τελευταιες δεκαετιες ανα την υφηλιο και οταν δεν τους εκαναν τα χατηρια πλεον και δεν εξυπηρετουσαν τις υποπτες πολιτικες τους τους εριχναν στηνοντας αλλη επανασταση του δηθεν καταπιεσμενου λαου που ετσι και αλλιως παλι καταπιεσμενος θα ηταν και με τους νεους του διορισμενους απο το θειο σαμ νεους δικτακτορες.το εχουμε δει τοσες μα τοσες φορες το εργο που πλεον μονον οι μωροι και οι εχοντες συμφεροντα δεν το αντιλαμβανονται και οι μεν γιατι ο ''ανω οροφος ειναι ακατοικητος'' βλεπε brainless ενω οι δε ζουν σε βαρος ολων αυτων των δυστηχισμενων που τους θεωρουν ως ''αναλωσιμους'' και με το αιμα και την μιζερια τους γεμιζουν τα θησαυροφυλακια τους.
τελος το αν αυτος ο κοσμος οδευει προς το τελος του δεν ειναι κατι που ειτε μπορουμε να το προβλεψουμε ειτε μπορουμε να το αποφυγουμε αν συμβει.
αλλωστε τι ειναι ο κοσμος μας [η παρουσια του ανθρωπου εννοω στην γη ] μπροστα στην ηλικια της γης που ζουμε ;;;;
εαν θεωρησουμε την ηλικια της γης σαν την ζωη ενος ανθρωπου που ζει περιπου 75 χρονια τοτε η παρουσια του ανθρωπου μεχρι στιγμης ισοδυναμει με τον χρονο που κανει να ανοιγοκλεισει τα ματια του δηλαδη καποιο δεκατο του δευτερολεπτου.
ε και λοιπον και τι εγινε;;; λες και θα ερθει η συντελεια του συμπαντος αμα η ανθρωποτητα καποτε εξαφανιστει .οριστε τωρα..... τετοια ωρα και το εριξα στην κοσμοθεωρια
-
Ο χρήστης Edward Van Helgen έγραψε:
Γαβριήλ:
- Δουλεύεις;
Οχι τους λογαρισμους τους πληρωνει ο μπαμπας. Φυσικα και δουλευω.
- Πότε προλαβαίνεις και γράφεις τόσα μηνύματα εδώ πέρα; Δηλαδή, πόσο γρήγορα πληκτρολογείς;
Γιαυτο και εξαφανιζομαι πολλες φορες απο το φορουμ για εβδομαδες. Η δουλεια μου δεν ειναι του ειδους 'απο τις 9 μεχρι τις 5 στο γραφειο'. Αλλα αυτο τι ρολοι παιζει? Για σενα τουλαχιστον?
- Αν δουλεύεις, δε σου'χουν τραβήξει το αυτί από τη δουλειά σου που σπαταλάς τόσο χρόνο στα φόρουμ;
Δεν δουλευω σε γραφειο 95% του χρονου. ΤΟ γραφειο μου ειναι στο σπιτι. Παντω την δουλεια μου την κανω. Θες κανα report να με τσεκαρεις?
- Γιατί νιώθεις την ανάγκη να αντιπαρατίθεσαι με τους άλλους και να τους εκνευρίζεις; Μήπως κατά βάθος αντλείς κάποια σεξουαλικής φύσεως ικανοποίηση από εκεί;
Εαν νομιζεις οτι νιωθω την αναγκη να εκνευριζω κοσμο τοτε κανεις λαθος. Απλως δεν σου αρεσουν οι αποψεις μου και επηδει διαφωνεις, δεν εχεις το πολιτιστικο επιπεδο να το καταλαβεις και να αντιδρασεις αναλογα και νομιζεις οτι οποιος διαφωνει με αλλους, προσπαθει να τους εκνευρισει. ΟΚ.
- Είσαι, λες, παντρεμένος. Η γυναίκα σου δε διαμαρτύρεται που σπαταλάς τόσην ώρα παριστάνοντας δεν ξέρω κι εγώ τι στα φόρουμ που μπαίνεις; Ή μήπως σ'έχει γραμμένο κανονικά;
Η γυναικα μου θα με χωρισει οχι για τον χρονο που σπαταλαω στα φορουμ, αλλα για αυτον που σπαταλαω μονταροντας βιντεο τελευταια. Εκει να δεις.
- Με άλλα λόγια, έχεις προσωπική ζωή ή είσαι τόσο τραγικά μόνος και ανικανοποίητος που περιορίζεσαι στο να σπας τα νεύρα όλων στα φόρουμ που συχνάζεις;
Εδω φυσικα δηχνεις ξανα το πολιτιστικο σου επιπεδο. Δεν θα απαντησω directly σε αυτο.
- Γιατί το ύφος σου δηλώνει ότι δε σε ενδιαφέρει τι έχει να πει ο συνομιλητής σου, αλλά τον θεωρείς εκ προοιμίου ηλίθιο;
Και ξανα δηχνεις οτι δεν ξερεις να αντιδρας σε ατομα που εχουν αλλες αποψεις. Πως δεν με ενδιαφερει τι εχουν να πουν αλλοι οταν σε αυτους απανταω. Το 99% των μυνηματων μου εδω ειναι ως απαντησεις σε αλλους. Δες ποσα post reply εχω κανει στα τελευται 1000 μυνηματα μου. Ειναι δεν ειναι 10.
- Νομίζεις ότι με ειρωνείες και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους - πρώην, όπως η συμπεριφορά σου δείχνει ότι τους θεωρείς - συμπατριώτες σου ανεβαίνεις στα μάτια κανενός;
Και εδω εισαι ανικανος να δεις την διαφορα χαρακτηρισμων και ειρωνικων στασεων προς κατι που λεει καποιος, δηλαδη της αποψης του, σε σχεση με χαρακτηρισμους προς προσωπα. Το τελευταιο δεν εγινε ποτε. Και οταν εγινε παλια (και εγινε πολυ σπανια) το παραδεχθηκα και ζητησα συγνωμη. Οσον αφορα το θεμα Ιρακ που ειναι και το προβλημα σου απο οτι φενετε, δεν χαρακτηρησα κανενα προσωπικα. Ουτε ειρωνικη σταση προς προσωπα επισης.
- Νομίζεις ότι ρίχνοντας κανονιές στο γενικότερο κλίμα του φόρουμ ευνοείς το διάλογο;
Κανονιες? Αληθεια? Ετσι ονομαζεις αποψεις ανθρωπων που δεν συμφωνουν με σενα? Λυπηρο.
- Πιστεύεις ότι οι διαχειριστές θα σε ανέχονται επ'άπειρον;
Το τι πιστευω εγω ειναι προσωπικο μου θεμα, ετσι δεν ειναι. Εσυ πιστευε αυτο που θες εσυ. Τελος, εσενα τι σε μελη? Εαν εχουν προβλημα οι διαχηριστες με μενα, ειναι θεμα μεταξυ εμου και αυτων. Ετσι?
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Ωχ !
Άντε ...πάμε πάλι απ'την αρχή!Και ο ορισμος του 'Ωχ' σε αυτη την περιπτωση ειναι?
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Κατ'αρχας να πω οτι δεν πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα.
Οι ΗΠΑ ίσως έχουν μερικά λογικά επιχειρήματα τα οποία να ευσταθούν.WOW!
Κοιτα να δεις που υπαρχει μια στο εκκατομυριο ελπιδα για εναν στο εκκατομυριο να υπαρχει ελπιδα. WOW!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ο ίδιος ο Bush παραβιάζει το σύνταγμα των Η.Π.Α που λέει οτι ο ανώτατος νόμος είναι αυτός της χάρτας του Ο.Η.Ε
Οριστε? Κατασκευαζεις νομους στο συνταγμα των ΗΠΑ? Που τον ειδες αυτον τον νομο?
Ομως και να υπηρχε τετοιος νομος, θα ελεγε 'πανε συμφωνα με τις αποφασεις του ΟΗΕ, εκτος εαν ο ΟΗΕ αποτυχει τις ευθηνες του'.
Και ξερεις ποια ευθηνη ειχε ο ΟΗΕ το 1991? Να αφοπλισει τον Σανταμ απο οπλα μαζικης καταστροφης. Ξερεις τι εκανε μεχρι το 2003? Κολησε 1,234,098 ενσημα ο ΟΗΕ. Λιγοτερο απο μια τρυπα στο νερο.
Και να υπηρχε τετοιος νομος, παλι μες στον νομο ειμαστε. Ασε αθλια η κατασταση με τον ΟΗΕ. Το Ελληνικο δημοσιο εχει λιγοτερη γραφειοκρατια
[/quote]
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!