-
Μετά από ένα ατυχές περιστατικό που μου συνέβη προ δεκαπενθημέρου, όπου μια συμπαθέστατη Κυρία παραβίασε την προτεραιότητα (αν κι έχω πει στο παρελθόν ότι ακόμα κι αν έχω προτεραιότητα σταματάω - αυτή τη φορά δεν το έκανα ), επισκέφθηκα την αντιπροσωπία Γ. Μαγκλάρας της Toyota μετά από τηλεφωνική συνεννόηση τόσο με την ασφαλιστική εταιρεία όσο και με την Αντιπροσωπεία.
Καταρχήν θα πρέπει να πω ότι ο Υπεύθυνος του Φανοποιίου ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικός. Αφού συνεννοήθηκα μαζί του για τα περί πραγματογνώμονα, με παρέπεμψε στην υπεύθυνη για την αντικατάσταση του αυτοκινήτου μου. Μέσα σε 15 λεπτά βρέθηκα με μια καινούργια Corolla Sedan η οποία ομολογώ ότι ήταν σε άψογη κατάσταση (έλαμπε).
Έτσι η ζωή μου συνεχίστηκε κανονικά για τις 3 ημέρες που το αυτοκίνητό μου βρισκόταν για επισκευή.Τρεις ημέρες μετά πήγα να παραλάβω το αυτοκίνητο και να πληρώσω την λυπητερή (ευτυχώς προσωρινά, αφού θα εισπραξω από την ασφαλιστική)
Και πλήρωσα τα εξής:Ανταλλακτικά
- Εμπρός Προφυλακτήρας 124.84
- Εμπρόσθιος Φανός 144.56
- Εμπρόσθιο Φλας 21.21
- Εμπρόσθια Ποδιά 86.71
- 4 Κλιπς 4.72
Σύνολο 1: 382.04 + 18%ΦΠΑ= 450.81 Ευρώ
Εργασία
- Εξαγωγή θόλου, μάσκας, φανού 18
- Αντικατάσταση Προφυλ., Φανού, πλαισίου μάσκας 35
- Επισκευή Φτερού, χιαστή, καπώ 84
- Βαφή προφυλ., φτερού, καπώ, πλαισίου μάσκας 250
Σύνολο 2: 387 + 18%ΦΠΑ = 456.66 Ευρώ
Σύνολο = 907.47 Ευρώ
Από συζητήσεις που έκανα με φίλους, οι τιμές τους φάνηκαν ικανοποιητικές, ιδίως της βαφής. Εσείς τι λέτε; Πώς τις βλέπετε;
Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του συνεργείου και φυσικά από τη δυνατότητα που μου έδωσε η Toyota να έχω αυτοκίνητο αντικατάστασης. Έτσι δεν αντιμετώπισα προβλήματα κίνησης για τη δουλειά μου.
Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην αντιπροσωπεία του Γ. Μαγκλάρα για την εξυπηρέτηση αλλά και να διαβεβαιώσω την Toyota ότι συνεχίζοντας σ' αυτόν το δρόμο δεν έχει να φοβάται τίποτα. -
Μετά από ένα ατυχές περιστατικό που μου συνέβη προ δεκαπενθημέρου, όπου μια συμπαθέστατη Κυρία παραβίασε την προτεραιότητα (αν κι έχω πει στο παρελθόν ότι ακόμα κι αν έχω προτεραιότητα σταματάω - αυτή τη φορά δεν το έκανα ), επισκέφθηκα την αντιπροσωπία Γ. Μαγκλάρας της Toyota μετά από τηλεφωνική συνεννόηση τόσο με την ασφαλιστική εταιρεία όσο και με την Αντιπροσωπεία.
Καταρχήν θα πρέπει να πω ότι ο Υπεύθυνος του Φανοποιίου ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικός. Αφού συνεννοήθηκα μαζί του για τα περί πραγματογνώμονα, με παρέπεμψε στην υπεύθυνη για την αντικατάσταση του αυτοκινήτου μου. Μέσα σε 15 λεπτά βρέθηκα με μια καινούργια Corolla Sedan η οποία ομολογώ ότι ήταν σε άψογη κατάσταση (έλαμπε).
Έτσι η ζωή μου συνεχίστηκε κανονικά για τις 3 ημέρες που το αυτοκίνητό μου βρισκόταν για επισκευή.Τρεις ημέρες μετά πήγα να παραλάβω το αυτοκίνητο και να πληρώσω την λυπητερή (ευτυχώς προσωρινά, αφού θα εισπραξω από την ασφαλιστική)
- Εμπρόσθιο Φλας 21.21
- Εμπρόσθια Ποδιά 86.71
- 4 Κλιπς 4.72
Εργασία
Σύνολο = 907.47 Ευρώ
Από συζητήσεις που έκανα με φίλους, οι τιμές τους φάνηκαν ικανοποιητικές, ιδίως της βαφής. Εσείς τι λέτε; Πώς τις βλέπετε;
Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του συνεργείου και φυσικά από τη δυνατότητα που μου έδωσε η Toyota να έχω αυτοκίνητο αντικατάστασης. Έτσι δεν αντιμετώπισα προβλήματα κίνησης για τη δουλειά μου.
Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην αντιπροσωπεία του Γ. Μαγκλάρα για την εξυπηρέτηση αλλά και να διαβεβαιώσω την Toyota ότι συνεχίζοντας σ' αυτόν το δρόμο δεν έχει να φοβάται τίποτα. -
- Εμπρόσθιο Φλας 21.21
- Εμπρόσθια Ποδιά 86.71
- 4 Κλιπς 4.72
Εργασία
Σύνολο = 907.47 Ευρώ
Empeiria diki mou apo tin epoxi pou eixa Toyota: ta ergatika diaferoun apo synergeio se synergeio mexri kai 100%, ta antallaktika oxi. Kata ta alla, einai akrivws opws ta les.
(sorry gia ta greeeklish, alla edw stin ksenhteia den exei greek fonts me tipota ...)
-
Δεν μου έχει τύχει ανάλογη περίπτωση σε άλλη αντιπροσωπεία για να συγκρίνω. Με αυτά τα δεδομένα πρέπει να πούμε μπράβο για το after sale .
Για τα ανταλλακτικα δεν μπορώ να πω ότι είναι φτηνά, μάλλον όμως λογικά. Η εργασία γενικά παίζει, γενικά αν είσαι ευχαριστημένος από τη δουλειά, πληρώνεις και λίγο παραπάνω!!! -
Προτείνω να δημιουργηθεί ένα topic που να μοιραζόμαστε μεταξύ μας τις καλές και τις κακές εμπειρίες που έχουμε από τα συνεργεία. Πιστεύω μια πολύ καλή αρχή γίνεται τώρα με το syele ξεκινώντας με ένα θετικό περιστατικό (και όχι με γκρίνια ). Ειναι σημαντικό οι σωστοί επαγγελματίες να ανταμοίβονται και να γνωστοποιούνται όπως επίσης και οι απαράδεκτοι. Επίσης καλό είναι να παίρνουμε μια ιδέα από το κλίμα εξυπηρέτησης κάθε αυτοκινητοβιομηχανιας.
-
mia pou milate gia antallaktika toyota....
apo oti xerw ta pragmata ths TTE ta agorazeis mono apo epishmh antiproswpeia....xerei kaneis pws borw na mathw timh? prepei na parw to tmhma antallaktikwn opws kai gia kathe aplo antallaktiko? -
Αυτό που μπορώ εγώ να προσθέσω, είναι πως στην προσπάθεια να κρατήσω τη 'γριούλα' μου σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, ό,τι έχω ζητήσει απο την TOYOTA είναι διαθέσιμο και σε λογικές τιμές. Και λάβετε υπόψη πως το αυτοκίνητο εκτός από παλιό (1987) είναι και κάπως σπάνιο (δεν κυκλοφορούν πολλά σήμερα). Προς το παρόν καταφέρνει να μην έχει πάνω της κανένα εξάρτημα από την ελεύθερη αγορά.
-
για να μαθεις ποσο κοστιζει κατι που σε ενδιαφερει της TTE,θα παρεις τηλ.
(ή καλυτερα να περασεις απο κοντα),στο τμημα ανταλλακτικων οποιασδηποτε επισημης toyota και θα ρωτησεις.αυτο ειναι σιγουρο και ελεγμενο.και για να δεις και ο ιδιος τι εχει βγαλει η tte http://www.tte.de
κατα την προσωπικη μου αποψη παντως οι τιμες ειναι απο λιγο εως παρα πολυ τσιμπημενες.ελπιζω να σε βοηθησα. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Αυτό που μπορώ εγώ να προσθέσω, είναι πως στην προσπάθεια να κρατήσω τη 'γριούλα' μου σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, ό,τι έχω ζητήσει απο την TOYOTA είναι διαθέσιμο και σε λογικές τιμές. Και λάβετε υπόψη πως το αυτοκίνητο εκτός από παλιό (1987) είναι και κάπως σπάνιο (δεν κυκλοφορούν πολλά σήμερα). Προς το παρόν καταφέρνει να μην έχει πάνω της κανένα εξάρτημα από την ελεύθερη αγορά.Ανταλλακτικά ΤΟΥΟΤΑ βρίσκεις και στα περίπτερα. Είμαι κάτοχος ενός KE-30. Πρίν δύο χρόνια άλλαξα το μπροστινό φανάρι στην αντιπροσωπεία.Μου είχε κοστίσει τότε περίπου 1200 δρχ.
-
Ο χρήστης basilisz έγραψε:
(ή καλυτερα να περασεις απο κοντα),στο τμημα ανταλλακτικων οποιασδηποτε επισημης toyota και θα ρωτησεις.αυτο ειναι σιγουρο και ελεγμενο.και για να δεις και ο ιδιος τι εχει βγαλει η tte http://www.tte.de
κατα την προσωπικη μου αποψη παντως οι τιμες ειναι απο λιγο εως παρα πολυ τσιμπημενες.ελπιζω να σε βοηθησα.Βασίλη, σε ποιές τιμές αναφέρεσαι όταν λες ότι είναι τσιμπημένες; Αυτές που αναφέρω παραπάνω, ή γενικά μιλάς;
-
Και εγώ σαν κάτοχος 2 αυτοκινήτων της Toyota, θα πώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το After Sales Service και όχι μόνο!!!!!
Toyota για πάντα!!!!! -
Πρός κατόχους Toyota EE90 και μετά:
Eλέγξτε τις αποδείξεις των Service γιά την ΠΟΣΟΤΗΤΑ βαλβολίνης που
σας χρέωσαν στην αλλαγή των 30.000 km.
Μήπως σας χρέωσαν 3 lit στις 30.000 και άλλα 3 lit στις 60.000 km ???
Για ενημέρωση όλων , αυτό είναι συνηθισμένη πρακτική στα 'Toyotaδικα',
ενώ η πραγματική χωρητικότητα του σαζμάν είναι ....... 1,95 lit (τουλάχιστον της ΕΕ101 g6) το λιπαντικό πρέπει να είναι Συνθετική Βαλβολίνη 75w - 90 GL-4/GL-5.
Περιμένω απαντήσεις - εμπειρίες !!!!!!!!!!!
(Δέν σας το κρύβω , εγώ τουλάχιστον την ...πάτησα.Στις 30.000 και μου
χρέωσαν 3 lit και κατα πάσα πιθανότητα ΔΕΝ τις άλλαξαν )[/code]
-
Τα συνεργεία της Τογιότα κάνουν καλή δουλειά και σε αυτοκίνητα άλλων εταιρειών. Πολλές φορές έχω δει αυτοκίνητα του γκρούπο FIAT να συντηρούνται στην αντιπροσωπεία της Τογιότα, γιατί οι ιδιοκτήτες τους είχαν καεί στο χυλό με την αντιπροσωπεία της FIAT/Lancia.
-
syele,αναφερομαι στα προιοντα της tte.δικο μου το λαθος ετσι οπως το εξεφρασα
-
Ο χρήστης abc έγραψε:
Ανταλλακτικά ΤΟΥΟΤΑ βρίσκεις και στα περίπτερα. Είμαι κάτοχος ενός KE-30. Πρίν δύο χρόνια άλλαξα το μπροστινό φανάρι στην αντιπροσωπεία.Μου είχε κοστίσει τότε περίπου 1200 δρχ.
KE-25 του 1970. Ακόμα έχει ανταλλακτικά η TOYOTA!!! Όλα γνήσια πάνω της.
-
Ο χρήστης basilisz έγραψε:
κατα την προσωπικη μου αποψη παντως οι τιμες ειναι απο λιγο εως παρα πολυ τσιμπημενες.ελπιζω να σε βοηθησα.phra shmera gia mia tholompara ths TTE kai ena quick shift tha TRD kai oi anthrwpoi den xerane tipota
-
μην τολμησετε ποτε να πατε στο συνεργειο του ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ το οποιο ειναι στην ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ στο τελος της αχαρνων. οι ανθρωποι ειναι αλητες με την εννοια της λεξεως.
επειδη εχω ταξι πηγα για κατι ανταλακτικα κ επειδη εκλεισα 30 ποντους στην κυριολεξια απο την κεντρικη εισοδο του συνεργειου(μπηκε μετα απο μενα κ ενα land cruiser) ο διευθυντης με εβρησε λεγοντας μου αντε γαμ.... ρε μαλ...
οπως καταλαβενετε ακολουθησε καταγγελια στην toyota ελλας για το συγκεκριμενο ατομο.
ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ.
βεβαια μετα πηγαν καποια αλλα ατομα να τον δικαιολογησουν οτι εχει αγχος κ πιεση αλλα κατι τετοιο δεν επιασε. αυτο το ατομο πρεπει να φυγει απο εκει.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!
After Sales Service TOYOTA & Τιμές Ανταλλακτικών