Μετά από ένα ατυχές περιστατικό που μου συνέβη προ δεκαπενθημέρου, όπου μια συμπαθέστατη Κυρία παραβίασε την προτεραιότητα (αν κι έχω πει στο παρελθόν ότι ακόμα κι αν έχω προτεραιότητα σταματάω - αυτή τη φορά δεν το έκανα ), επισκέφθηκα την αντιπροσωπία Γ. Μαγκλάρας της Toyota μετά από τηλεφωνική συνεννόηση τόσο με την ασφαλιστική εταιρεία όσο και με την Αντιπροσωπεία.
Καταρχήν θα πρέπει να πω ότι ο Υπεύθυνος του Φανοποιίου ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικός. Αφού συνεννοήθηκα μαζί του για τα περί πραγματογνώμονα, με παρέπεμψε στην υπεύθυνη για την αντικατάσταση του αυτοκινήτου μου. Μέσα σε 15 λεπτά βρέθηκα με μια καινούργια Corolla Sedan η οποία ομολογώ ότι ήταν σε άψογη κατάσταση (έλαμπε).
Έτσι η ζωή μου συνεχίστηκε κανονικά για τις 3 ημέρες που το αυτοκίνητό μου βρισκόταν για επισκευή.
Τρεις ημέρες μετά πήγα να παραλάβω το αυτοκίνητο και να πληρώσω την λυπητερή (ευτυχώς προσωρινά, αφού θα εισπραξω από την ασφαλιστική)
Και πλήρωσα τα εξής:
Ανταλλακτικά
- Εμπρός Προφυλακτήρας 124.84
- Εμπρόσθιος Φανός 144.56
- Εμπρόσθιο Φλας 21.21
- Εμπρόσθια Ποδιά 86.71
- 4 Κλιπς 4.72
Σύνολο 1: 382.04 + 18%ΦΠΑ= 450.81 Ευρώ
Εργασία
- Εξαγωγή θόλου, μάσκας, φανού 18
- Αντικατάσταση Προφυλ., Φανού, πλαισίου μάσκας 35
- Επισκευή Φτερού, χιαστή, καπώ 84
- Βαφή προφυλ., φτερού, καπώ, πλαισίου μάσκας 250
Σύνολο 2: 387 + 18%ΦΠΑ = 456.66 Ευρώ
Σύνολο = 907.47 Ευρώ
Από συζητήσεις που έκανα με φίλους, οι τιμές τους φάνηκαν ικανοποιητικές, ιδίως της βαφής. Εσείς τι λέτε; Πώς τις βλέπετε;
Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του συνεργείου και φυσικά από τη δυνατότητα που μου έδωσε η Toyota να έχω αυτοκίνητο αντικατάστασης. Έτσι δεν αντιμετώπισα προβλήματα κίνησης για τη δουλειά μου.
Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην αντιπροσωπεία του Γ. Μαγκλάρα για την εξυπηρέτηση αλλά και να διαβεβαιώσω την Toyota ότι συνεχίζοντας σ' αυτόν το δρόμο δεν έχει να φοβάται τίποτα.