-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Cooper S?ξεφεύγει ...
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Cooper S?
ξεφεύγει ...
24Κ δεν έχει η βασική?
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Συμφορουμίτες βοήθεια, ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου μέχρι 25.000, με καλές επιδόσεις, και βλέπω την seat και τα FR της μονόδρομο, το** GOLF GT**πότε έρχεται? εναλλακτικές προτάσεις????Μόνο σου το λες.
Περίμενε κανα δυο μήνες ακόμα... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Nαι, αλλά αν τρακάρεις; Αν αρχίζουν και ψάχνουν οι ασφαλιστικές αριθμούς πλαισίου και κινητήρα; Επίσης όταν φτάσει η ώρα του ΚΤΕΟ, τι; Προσωπικά μιλάω πάντα, δεν θα επέλεγα το δρόμο του αδήλωτου.
Φέτος το καλοκαίρι στο Νurburgring είδαμε μια Μ3 CSL που τράκαρε σε κάποιο σημείο της πίστας με μια Lotus Elise. Και τα δύο αμάξια είχαν αρκετή ζημιά, ευτυχώς οι επιβαίνοντες ήταν μια χαρά. Ο ιδιοκτήτης της Elise είχε βάλει πίσω κινητήρα Honda από S2000, αδήλωτο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι ζόρι πέρασε (περνάει;) αυτός ο τύπος.στην πίστα όποιος τρακάρει πληρώνει τις ζημιές μόνο στο δικό του αυτοκίνητο.
πχ αν τρακαρω μία Μ3 εγώ θα πληρώσω τις ζημιές στο δικό μου από τη τσέπη μου,ανεξάρτητα αν έχω αδήλωτο μοτέρ, και ο άλλος στο δικό του.
Ο Μανος δεν ελεγε για την πιστα,αλλα για τον δρομο.....
Εκει τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα αν σε πιασουν με αδηλωτο κινητηρα...O Manos exei dikio kai gia tin pista (Ring in our case)
Ti diafora exei re Dimitri pia asxaleia tha se plirwsei?
Molis dei oti exeis adiloti metatropi tin g@mises.
Ase pou an se apozimione san std autikinito exanes automata ta lefta tis metatropis.Sto eksoteriko den exei asteia.
OLA prepei na ta diloneis stin asfaleia.Egw pantos h tha eperna kati kainourgio h metaxirismeno, POTE tropeta kai sia.
Pare kai kati pragmatika sport (akoma kai sto look) na to xareis.
Ase ta 4porta gia alles ilikies (pos niotheis einai h ilikia kai oxi kai oxi to poso eisai)
So...MX5 kai enjoy ena anoixto autokinito me oreo plasio kai timoni -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Pare kai kati pragmatika sport (akoma kai sto look) na to xareis.
Ase ta 4porta gia alles ilikies (pos niotheis einai h ilikia kai oxi kai oxi to poso eisai)
So...MX5 kai enjoy ena anoixto autokinito me oreo plasio kai timoniΔεν μου αρέσει το καινούργιο ΜΧ5 (προσωπική άποψη είναι αυτό) αλλά συμφωνώ 100% με το παραπάνω!
-
Seat Leon TFSI
Citroen C4 Vts
Mazda MX5διαλέγεις τί θέλεις (τούρμπο,ατμόσφαιρα,ανοιχτό,κλειστό κλπ..),και καλή διασκέδαση....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Seat Leon TFSI
Citroen C4 Vts
Mazda MX5διαλέγεις τί θέλεις (τούρμπο,ατμόσφαιρα,ανοιχτό,κλειστό κλπ..),και καλή διασκέδαση....
Σωστός και συνοπτικός ο Tsilis!
Το μόνο ερωτηματικό είναι οι tsi που μάλλον θα κάψουν καρδιές, αν μπορείς να περιμένεις.
-
Με 25 χιλιαρικα παιρνεις Skoda Octavia RS ΑΒΤ με 210 αλογατα και εχεις και ρεστα.
Αν θελεις βαζεις κατι λιγα παραπανω και παιρνεις ενα Οctavia 1.8T 4X4 ABT και εχεις και τετρακινηση
-
Συμφωνώ με Krieza. Τουλάχιστον δίνεις και παίρνεις και αυτοκίνητο με μέγεθος μεγαλύτερο απο το FR και τα παρόμοια σε μέγεθος (όχι ότι δεν είναι καλά αλλά είναι και γούστα) και αν χτυπήσεις και την τετρακίνητη έκδοση θα έχεις και πιο μεγαλη ευχαρίστηση στις στροφές
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Yπάρχουν αρκετά τέτοια κομμάτια στην Ιταλία και στην Ελλάδα.
Κλεμένα, Ψιλότρακαρισμένα που οι ιδιοκτήτες αποζημιώθηκαν απλόχερα από τις Ευρωπαικές ασφαλιστικές εταιρίες...Δηλαδή είναι οκ να αγοράζουμε κλεμένα αυτοκίνητα;
αν είναι έτσι, να το κλέψει μόνος του καλύτερα, να μην πληρώσει και τίποτα..
μακριά απ'το δικό μου πάντως.. -
Στα 24500-25000(αναλογως της αντιπροσωπειας-παντως η τιμη ειναι κομπλε με τελη και πινακιδες) υπαρχει και το Clio Rs 182 εχουν μεινει λιγα κιτρινα,λιγα πορτοκαλι και λιγα ασημι οποτε ισως ειναι περιορισμος αυτο....
Το βασικο ειναι παντως οτι σε αυτα τα λεφτα μπορεις να χτυπησεις πολλα και καλα-γρηγορα αυτοκινητα.....
Ακομα και το Fiesta St θα σου ελεγα ~19000...
-
Αν σκέφτεσαι και για μεταχειρισμένο θα πρότεινα Honda Civic Type-R.
Αν πάλι όχι επειδή είπες ότι τη Citroen C4 την απορρίπτεις επειδή δεν σου αρέσει, κάπου διάβασα ότι σε λίγο καιρό θα έρθει στην Ελλάδα και το 307 2.0 με τον ίδιο κινητήρα στα 180ΗΡ (στο εξωτερικό υπάρχει ήδη). Λογικά θα έρθει πάνω κάτω στην τιμη της C4, ίσως λίγο παραπάνω.
Αν σου αρέσει εμφανισιακά και προτιμάς την ατμόσφαιρα (υποδεέστερες επιδόσεις αλλά με μικρότερη κατανάλωση και ΠΙΘΑΝΟΝ λιγότερα προβλήματα αξιοπιστίας) νομίζω είναι πολύ καλή λύση.
Για το Golf GT εγω θα ήμουν επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία του (τουλάχιστον στην αρχή της παραγωγής του).
Αυτά
-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
@aboukirΓια το Golf GT εγω θα ήμουν επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία του (τουλάχιστον στην αρχή της παραγωγής του).
Αυτά
Γρήγορο είπε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Για το Golf GT εγω θα ήμουν επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία του (τουλάχιστον στην αρχή της παραγωγής του).
Αυτά
Γρήγορο είπε
Γιατι ποιο απο αυτα που ανεφερα δεν ειναι γρηγορο?
-
το Golf εννουσα. σε συγκριση με τα αλλα που λέμε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το Golf εννουσα. σε συγκριση με τα αλλα που λέμεΔιάβαζε προσεκτικότερα Golf GT ...ήτοι 170 άλογα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Golf εννουσα. σε συγκριση με τα αλλα που λέμε
Διάβαζε προσεκτικότερα Golf GT ...ήτοι 170 άλογα.
Ακριβώς
Αλλο Golf και άλλο Golf GT
-
Ας εισαχθει πρωτα.....
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ας εισαχθει πρωτα.....Κάτσε, ακόμα περιμένουμε το R32!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ας εισαχθει πρωτα.....
Κάτσε, ακόμα περιμένουμε το R32!
είσαι εγκάθετος, προκλητικός κι εριστικός! .-
Καινούργιο Γρήγορο μέχρι 25Κ??