-
Εθνική Πάτρας-Κορίνθου, 2.5 λωρίδες και διάζωμα στη μέση, νύχτα, 190 στο κοντέρ και ξαφνικά κάτι πορτοκαλί μού έχει βγει στην άκρη του δρόμου και κουνάει χέρια-πόδια. Με τον που τον περνάω, κλείνω φώτα και ανοίγω προβολείς, ώστε να βλέπω μπροστά αλλά να μην μπορεί να δει την πινακίδα μου, αλλά και να μην καταλάβει τι αυτοκίνητο είναι. Στο επόμενο πάρκινκ σταματάω και κατεβαίνω από το αυτοκίνητο. Περιμένω 20 λεπτά και συνεχίζω την πορεία μου σε νορμάλ ρυθμούς. Ανάλογα σκηνικά έχουν επαναληφθεί άλλες 3-4 φορές. Ευτυχώς δεν την έχω πατήσει ακόμα.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το ερώτημα είναι ένα και σημαντικό! Έστω ότι την κοπανάς αλλά ο αστυνομικός συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας, ποια είναι τα ενδεχόμενα?E, ενταξει... Δεν πας να την 'κοπανησεις' οταν ειναι κολλημενος στον προφυλακτηρα σου...
Μιλαμε για ακραιες περιπτωσεις οπως υψηλες ταχυτητες στην εθνικη (ή στην Αττικη) οδο οπου βγαινει ο τυπος στη μεσαια λωριδα και σου κανει σημα να σταματησεις ενω κινεισαι με 200+... Εκει δεν προλαβαινει ουτε το χρωμα του αυτοκινητου να δει.... Αν παρολα αυτα δουν την πινακιδα σου τοτε φανταζομαι οτι θα σε επισκευθουν λιαν συντομως στο σπιτι σου με ενταλμα ή κατι τετοιο.. Κοινως, καλυτερα να μη ρισκαρετε... -
1)Εκεί που είμαι με την ολοκαινουργια λαμποργκινι γκαλαρντο στην Παραλιακη, μου κάνουν σήμα οι μπάτσοι.. i say what the fck, nigga? i show'em motherfckers how eastside niggaz deal dat kinda sht
κατεβάζω ταχύτητες, κ ξαφνικά ανοίγω και την έκανα.. λούης ο skye
αρχίζουν και με καταδιώκουν bang bang βγαίνουν τα γκανια και τέτοια
o ντον κατεβάζει το παράθυρο και πυροβολάει πίσω τους motherfckers.. bang bang
του λέω fcking sht nigga, you fcking killed the dumb motherfcker
φτάνουμε λιμανάκια και μπαίνω στις στροφές με 221 χ/ω
οι μπάτσοι φύγανε κάτω απ'το πέταλο..
God it feels so good..(δεν πιστεύω να νομίζετε ότι λέω ψέματα; )
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αντιρίαντ,πούτ δέ κότς ντάουν λέμε.Στη διαφήμισησ είναι χωρίς πληθυντικό, δηλαδή:
πουτ δε κοτ ντάουν σλοουλιιι. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
1)Εκεί που είμαι με την ολοκαινουργια λαμποργκινι γκαλαρντο στην Παραλιακη, μου κάνουν σήμα οι μπάτσοι.. i say what the fck, nigga? i show'em motherfckers how eastside niggaz deal dat kinda sht
κατεβάζω ταχύτητες, κ ξαφνικά ανοίγω και την έκανα.. λούης ο skye
αρχίζουν και με καταδιώκουν bang bang βγαίνουν τα γκανια και τέτοια
o ντον κατεβάζει το παράθυρο και πυροβολάει πίσω τους motherfckers.. bang bang
του λέω fcking sht nigga, you fcking killed the dumb motherfcker
φτάνουμε λιμανάκια και μπαίνω στις στροφές με 221 χ/ω
οι μπάτσοι φύγανε κάτω απ'το πέταλο..
God it feels so good..(δεν πιστεύω να νομίζετε ότι λέω ψέματα; )
Πάντως φίλος μου συνηθίζει σαν οδηγός να 'κοιτάει' αλλού όταν συναντά μπλόκο (προς τα αριστερά, τον καθρέπτη, το ραδιόφωνο κτλ) ή σαν συνοδηγός δείχνει τάχα κάτι στον οδηγό στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να φαίνεται λιγάκι στρουθοκαμηλισμός, αλλά τουλάχιστον είναι ένα καλό άλοθι αν τελικά σε πιάσουν.
-
Εχω δεί γνωστή τηλεοπτική στάρ της πρωινής ζώνης να 'γράφει' τον αστυνομικό - που είχε ξεκινήσει να γράφει κλήση - με απαξιωτική κίνηση του χεριού της, την ώρα που μιλούσε στο κινητό βεβαίως.
Δεν είχε κάνει και τίποτα φοβερό βέβαια - απλά είχε διπλοπαρκάρει στο κεντρικό της Γλυφάδας (για shopping) και είχε δημιουργήσει ουρά χιλιομέτρου, συμπεριλαμβανομένων και δύο λεωφορείων .
-
Ενδιαφέρον θέμα.
Μία γνωστή γύρναγε από νυχτερινή έξοδο, ενώ είχε πιει κιόλας.
Για κάποιον 'μυστηριώδη' λόγο ('Δε θα μού χαλάσουν τη βραδιά αυτοί / Θέλω να γυρίσω τους φίλους μου σπίτι τους') 'αγνόησε' μπλόκο για αλκοτέστ και άρχισε να τρέχει!
Την καταδίωξαν, την έπιασαν, κρατητήριο για το βράδυ μαζί με τις π@*&&νες , αφαίρεση άδειας για 6 μήνες, και κάμποσα ευρώ πρόστιμο (νομίζω περίπου 600 τής ήρθαν συνολικά). Επίσης δε θυμάμαι αν έτρεχε και στα δικαστήρια.
-
Μια φορά ως φοιτητής στο Ηράκλειο είχα πιει 3-4 ποτά και επέστρεφα σπίτι. Στην Καινούργια Πόρτα είχε το κλασικό αλκοτέστ, αλλά εγώ ξεχάστηκα και πήγα να περάσω από εκεί. Μόλις τους είδα (πριν μου κάνουν σήμα να σταματήσω) έβγαλα ξαφνικά φλας (για να κρατήσω τα προσχήματα) και έστριψα στο αμέσως προηγούμενο στενό.
Δε νομίζω ότι μετράει ως διαφυγή από την αστυνομία, αλλά είναι το χειρότερο που έχω κάνει. Γενικότερα αν και τρέχω πολύ δεν έχω φάει ποτέ κλήση, ούτε καν μου έχουν κάνει σήμα να σταματήσω για υπερβολική ταχύτητα. Βέβαια, αλκοτέστ πάρα πολλά, αλλά ποτέ δε με βρήκαν πάνω από το όριο. Μάλλον είμαι τυχερός
Ελπίζω όσο περνάνε τα χρόνια να μειώσω τις περιπτώσεις όπου θα χρειάζομαι την τύχη. -
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Η παρακάτω ιστορία συνέβηκε πριν απο 10 περιπου χρόνια λίγο μετά όταν είχα πρωτοέρθει Αμερική.Συγκεκριμένα ήταν Νοέμβρης του 1995 Παρασκευή βράδυ. Τότε συνήθιζα να περνάω τις Παρασκευές μου στο σπίτι του εξαδέρφου μου όπου είχε σαν Hobby την ανακατασκευή του 67' Pontiac GTO. Θυμάμε την συγκεκριμένη νύχτα ήταν η πρώτη φορά με έβγαλε βόλτα θέλοντας να δοκιμάσει την αντλία για το υδραβλικό τιμόνι. Συγκεκριμένα οδηγούσαμε για 10 περιπου λεπτά 3-4 Towns πιο κάτω απο την κατοικία του και καθώς είμασταν σταματημένοι στο φανάρι ακριβός δίπλα μας έρχεται(απο το αριστερά) και σταματάει ένα Corvette του 1990-1993 και άρχισε να μαρσάρει. Ο εξάδερφος μου άρχισε να μαρσάρει και αυτός χαμογελώντας πονήρα και ξέρωντας οτι τα 5.7Λ της Corvette δεν είχαν καμία ελπίδα μπροστά στα 6+Λ του GTO.
Ξαφνικά απο το πουθενά πετάγεται ένα Ford Interceptor της τοπικής αστυνομίας και φρενάροντας 3-4 μέτρα σταματάει ακριβός μπροστά απο το Corvette ανοίγοντας τα φώτα της συρήνας. O μπάτσος πετάγεται έξω απο την πόρτα και φωνάζει...STOP RIGHT THERE κοιτάζοντας προς εμάς. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν ο γδούπος απο το πόδι του εξαδέρφου μου που πάτησε το γκάζι κολώντας το στο έδαφος ξυπνόντας τα 400 άλογα του GTO...εγώ είχα μείνει κόκαλλο κοιτάζοντας το πρόσωπο του μπάτσου που πήρε μια έκφραση τρόμου υποχωρόντας 2-3 βήματα για να μην βρεθεί στο δρόμο του GTO που με τα βίας απέφηγε την μούρη του Ford. Το GTO έκαψε λάστιχο για καμιά 60αρια μετρά και δεν θα ξεχάσω την εικόνα του ασπρου συννέφου πίσω απο το αυτοκίνητο το οποίο κάλυπτε τα πάντα και το μόνο που διάκρινες ήταν η αναλαμπές απο το φώς της συρήνας του περιπολίκού και το πράσινο φανάρι. Τελικά μετά απο 5-6 τετράγονα και έχοντας παραβεί του λάχιστον 1-2 κόκκινα φανάρια κόψαμε απο κάτι δρόμους και επιστέψαμε προς το σπίτι.
Το άλλο παράδοξο ήταν πως άρχισε να βγαίνει άσπρος καπνός απο τον χώρο της μηχανής και ορισμένοι αυτοκινητιστές μας έβλεπαν περίεργα καθώς το αμάξι κάπνιζε. Φτάνοντας στο σπίτι διαπιστώσαμε ότι ο σωλήνας του υδραβλικού τιμονίου δέν είχε πρεσαριστεί καλά με αποτέλεσμα το υγρό να στάζει πάνω στο χταπόδι εξαγωγής και να καίγεται. Έγώ ευχώμουνα να άνοιγε η γή να με καταπιεί μέσα σε όλη αυτή την εμπειρία.
Επίσης έμαθα οτι οι πινακίδες απο το GTO ήταν απο άλλο αμάξι που είχε παλιώτερα στην κατωχή του ο εξάδερφος μου και χωρίς ασφάλεια. Άμα μας πιάνανε θα περνούσαμε την νύχτα μας στο κρατητήριο στα σίγουρα.
Πάντος άμα ήμουνα εγώ μπορεί να έιχα σταματήσει...
Έχεις κανείς άλλος παρώμειες εμπειρίες....
ωραίο εργαλείο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως φίλος μου συνηθίζει σαν οδηγός να 'κοιτάει' αλλού όταν συναντά μπλόκο (προς τα αριστερά, τον καθρέπτη, το ραδιόφωνο κτλ) ή σαν συνοδηγός δείχνει τάχα κάτι στον οδηγό στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να φαίνεται λιγάκι στρουθοκαμηλισμός, αλλά τουλάχιστον είναι ένα καλό άλοθι αν τελικά σε πιάσουν.Καλό, καλό, καλό, χι,χι,χι,χι καλό, καλό, χι,χι,χι χι,χι!!!!
Όχι απλώς ΞΕΛΙΓΩΘΗΚΑ όταν διάβασα τον τρόπο αντιμετώπισης αλλά για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι τίποτε στον κόσμο δεν συγκρίνεται με μια 'αφελή' συμπεριφορά!
Εύγε!! Εκτιμώ ότι αυτού του τύπου οι συμπεριφορές είναι ό,τι πιο έξυπνο υπάρχει (κι ας φαίνεται καγκουριά) για να την 'κάνεις' με ελαφρότατατατατα πηδηματάκια!
-
Α, τώρα θυμήθηκα 2 περιστατικά στην Μαδρίτη που έμενα .
Στο πρώτο, κάνω παράνομη αναστροφή και πάφ, πέφτω σε αστυνομικό που την είχε στήσει εκεί γι'αυτό ακριβώς το λόγο! Εγω, και καλά, παρκάρω και αρχίζω να μιλάω στο κινητό δήθεν αμέριμνος. Ο policia βέβαια δεν μάσησε, περπάτησε τα 100 μέτρα και μου ζήτησε τα γνωστά. Εγώ άρχισα να του μιλάω στα αγγλικά 'oh my god, I am not from here...etc'...βαρέθηκε και έφυγε.
Μετά απο κανα μήνα, πάλι σε αναστροφή ( ), με σταματάει μπάτσος και εγώ πάλι τα γνωστά 'oh my god, I am not from here....'. Και γυρίζει ο αστυνομικός σε άπταιστη αγγλική και μου λέει 'στην χώρα σου δεν υπάρχουν σήματα στους δρόμους ??' και με βαράει με πρόστιμο μερικές χιλιάδες πεσέτες
-
τώρα είναι δυνατόν να βγάλουμε τα άπλυτα μας στην φόρα???
Προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομε τα όσα έκανα στα 18 κ τα 20 κ τις 2 φορές σε Αθήνα, 2 σε Πάτρα κ μία σε μπλόκο στην Κόρινθο απλά δεν σταμάτησα.....Προσωπικά ΔΕΝ θα το ξαναέκανα....
-
Εχω κάνει μια ψιλοκοντρίτσα με δίλιτρο Astra περιπολικό (εγώ με Punto GT).
3 το πρωί στη Βούτα ανάποδα (δηλ. από το φανάρι της Αμερικανικής βάσης προς το Praktiker)
Μοναδική κόντρα επί ευθείας που έχω κάνει ποτέ (άξιζε τον κόπο όμως )
Αποτέλεσμα: ισοπαλία, ίσως και να ήμουν μισή καρότσα μπροστά μέχρι κάτω από τη γέφυρα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω κάνει μια ψιλοκοντρίτσα με δίλιτρο Astra περιπολικό (εγώ με Punto GT).
3 το πρωί στη Βούτα ανάποδα (δηλ. από το φανάρι της Αμερικανικής βάσης προς το Praktiker)
Μοναδική κόντρα επί ευθείας που έχω κάνει ποτέ (άξιζε τον κόπο όμως )
Αποτέλεσμα: ισοπαλία, ίσως και να ήμουν μισή καρότσα μπροστά μέχρι κάτω από τη γέφυρα
Εισαι και κοντρακιας και κρυφοΙΤΑΛΟΣ!!!! Ουου!!!666!!!!
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
Εύγε!! Εκτιμώ ότι αυτού του τύπου οι συμπεριφορές είναι ό,τι πιο έξυπνο υπάρχει (κι ας φαίνεται καγκουριά) για να την 'κάνεις' με ελαφρότατατατατα πηδηματάκια!Κάτι ξέρουν οι γυναίκες που στη συγκεκριμένη 'συμπεριφορά' έχουν PhD.
-
Μια φορά πριν 5 χρόνια που ήταν αργά το μεσημέρι και βιαζόμουνα να πάω σπίτι μου, σε επαρχιακό δρόμο δεν σταμάτησα και τους έκανα και νόημα τύπου χαιρετισμό, δεν ξέρω πώς μου ήρθε.... δήθεν ότι είμαι γνωστός τους... Καλού κακού πήγα και κρύφτηκα για κανένα τέταρτο σε ένα λατομείο λίγο μετά και κοίταζα πίσω από ένα λοφάκι..... Δεν με ακολούθησαν αλλά πήγαινα σαν χεσμένος μέχρι να αλλάξω νομό....
Μια άλλη φορά πρόσφατα έκαναν σήμα αλλά είμαι σίγουρος όχι σε μένα που πρόσεχα γιατί ήταν σε γνωστό σημείο αλλά στο Rallye πίσω μου που έκανε αηδίες και που όταν το κατάλαβε είχε γίνει ένα με τον πίσω προφυλαχτήρα μου για να κρυφτεί. Αν τολμούσα να κόψω θα αποκτούσα μάσκα Peugeot από πίσω ....Και εγώ στα γνωστά σημεία προσπαθώ να είμαι αριστερά και κοιτάζω αλλού...
Κανονικά παίρνουν αριθμούς και πάει το μπουγιουρντί στον ιδιοκτήτη. Αυτός είναι υπεύθυνος να αποδείξει αν το οδηγούσε ή όχι και ανάλογα να καταδείξει τον ένοχο και όχι η αστυνομία. Το θέμα είναι ότι σε γενικές γραμμές βαριούνται να ασχοληθούν, να μπούν στο αυτοκίνητο ή στις μηχανές και να κυνηγάνε τον έναν όταν απλά περιμένοντας θα έρθουν άλλοι περισσότεροι για να βγει και το μεροκάματο χωρίς να ξημερώσουν εκεί και χωρίς επιπλέον χαρτούρα για ταχυδρομικές κλήσεις κλπ. Σε μερικά μέρη όμως (πχ πέταλο Μαλιακού) υπάρχει ομάδα σταθερή με τα πιστολάκια laser που δεν σε σταματάει και ομάδα κινητή σε Octavia που σε κυνηγάει και σε σταματάει οπότε εκεί έχασες.... -
Μια-δυο φορες εχει τυχει να τρεχω κ να περναω πισω απο φορτηγο/λεωφορειο/νταλικα στο υψος του μπλοκου.
Αυτο μονο, οσες φορες μου κανουν νοημα στην πολη εχω σταματησει, στην επαρχια δεν με εχουν ακομη. -
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Όχημα: Παπάκι 50cc (ξαδέρφου)
Πινακίδα: Όχι
Δίπλωμα: ΌχιΠήγαινα αμέριμνος και σιγά 20-30χλμ/ω και βλέπω μπροστά μου μπλόκο και τροχαίο να μου κάνει σήμα. Σταματάω 30 μέτρα πριν, κάνω αναστροφή και φεύγω σε ένα στενάκι. Φοβήθηκα αρκετά, αλλά ευτυχώς το σπίτι του ξαδέρφου ήταν στα 300μ, έφτασα, το έκρυψα στην αυλή και έκανα τον κινέζο. Κανένας βέβαια δεν με αναζήτησε.
Όλες τις επόμενες φορές έχω σταματήσει σε σήμα είτε με μηχανάκι/μηχανή είτε με αυτοκίνητο. -
Τόπος: ΕΟ Ηρακλείου Ρεθύμνου Επιστρέφοντας στην 115 Π.Μ. μετά από εορταστική άδεια. 27 Δεκέμβρη 2000 πρέπει να ήταν.
Όχημα: To golf μου
Μετά από προσπέραση, στην επάνοδό μου στο ρεύμα μου, η διαχωριστική γραμμή ήταν πλέον διπλή.
O αστυνομικός (ήταν μόνος του) μου κάνει σήμα να σταματήσω. Σκύβω ότι τάχα μου μου έπεσε κάτι και κάνω πως δεν τον βλέπω. Μόλις τον προσπερνάω κοιτάω από τον καθρέφτη και τον βλέπω να με κοιτάει με απορρημένο στυλ (το ύφος δεν μπορούσα να το δω ήταν μακρυά).
Βλακεία μου γιατί λογικά μπορούσε να δει μια χαρά τις πινακίδες μου. Παρόλα αυτά είχα σκεφτεί ότι αν με σταματούσαν πιο κάτω να έλεγα πως δεν τον είχα δει και αν με κυνηγούσε θα σταματούσα κάνοντας τον ανήξερο...
Την έχετε ποτέ κοπανήσει απο...την αστυνομία;