-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπορει να καπνιζει καποιος και να τρωει ταυτοχρονα?Ναι, γραβιέρα Κρήτης και γίνεται σα καπνιστό Μετσόβου ΟΛΟΙΔΙΟ. Τα περισσότερα (σχεδόν όλα) τα φαγητά γίνονται απαίσια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
μπορει να καπνιζει καποιος και να τρωει ταυτοχρονα?
Ναι, γραβιέρα Κρήτης και γίνεται σα καπνιστό Μετσόβου ΟΛΟΙΔΙΟ. Τα περισσότερα (σχεδόν όλα) τα φαγητά γίνονται απαίσια.
και τα δυο εξαισια τυρια!
-
Ξέρει κανείς τι ποσοστό είναι οι καπνιστές;
Η εκτιμηση μου είναι γύρω στο 30%... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σήμερα έχω φάει τα ρούχα μουΑντρέα, μην υποκύψεις ρε!! Θα κάνεις ό,τι θες ΕΣΥ ή θα κάνεις ό,τι θέλει το τσιγάρο;;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Σήμερα έχω φάει τα ρούχα μου
Αντρέα, μην υποκύψεις ρε!! Θα κάνεις ό,τι θες ΕΣΥ ή θα κάνεις ό,τι θέλει το τσιγάρο;;
Κρατάω άμυνα καλή Θέμη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κρατάω άμυνα καλή Θέμη.Έτσι!
Σκέψου μόνο τη στιγμή (που δε θα αργήσει πολύ) που θα ξυπνήσεις μια μέρα και δε θα σου έρχεται επιθυμία με τίποτα. Τότε θα συνειδητοποιήσεις για πρώτη φορά ότι απαλλάσεσαι σιγά σιγά και τότε είναι που θα 'πορωθείς' ακόμα περισσότερο και θα σου κοπεί τελείως η επιθυμία, γιατί θα νιώσεις μια πρωτόγνωρη ελευθερία!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σήμερα έχω φάει τα ρούχα μου
...καί είμαι μέσα στα νεύρα
Αλλά αντέχω!!!
ασε τα ρουχα σου και φαε καμια οδοντογλυφιδα!
worked fine for me! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ξέρει κανείς τι ποσοστό είναι οι καπνιστές;
Η εκτιμηση μου είναι γύρω στο 30%...Μάλλον 70% θές να πείς. Το τραγικό είναι ότι οι γυναίκες που αντιστέκονταν κάπως παλαιότερα έχουν γίνει μεγαλύτερα τζιμάνια απο εμάς.
-
Το κακό είναι ότι παρά τις προειδοποιείσεις παρά την τόση φιλολογία εναντίον του καπνίσματος,ολοένα και περισότερα νέα παιδιά καπνίζουν.Το κάπνισμα πρέπει να απαγορευτεί σε όλους τους κλειστούς χώρους.Το 2002 είχε βγεί μια σχετική υπουργική απόφαση,αλλά όπως σε όλα τα πράγματα στην Ελλάδα δεν τηρείθηκαι.Βλέπεις οδηγούς λεωφορείων να καπνίζουν,δημόσιους υπαλλήλους να ανάβουν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο,όπως και στο ιδιωτικό τομέα βέβαια.Πας για μια συναλλαγή σε κάποια δημόσια υπηρεσία και πρέπει να έχεις πάρει μπουκάλα οξυγώνου...Έλεος.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπορει να καπνιζει καποιος και να τρωει ταυτοχρονα?
Ναι, γραβιέρα Κρήτης και γίνεται σα καπνιστό Μετσόβου ΟΛΟΙΔΙΟ. Τα περισσότερα (σχεδόν όλα) τα φαγητά γίνονται απαίσια.
και τα δυο εξαισια τυρια!
+1
-
ο ορισμος του offtopic
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Το κακό είναι ότι παρά τις προειδοποιείσεις παρά την τόση φιλολογία εναντίον του καπνίσματος,ολοένα και περισότερα νέα παιδιά καπνίζουν.Είναι αστείο να απαιτείς απ'το παιδί σου να μην καπνίζει όταν ο ίδιος καπνίζεις.. ( δε μιλάω για σένα προσωπικά, ούτε που ξέρω τί κάνεις εσύ..)
Απλά δε μπορώ να ακούω δικαιολογίες του τύπου 'εμείς τότε δεν ξέραμε τους κινδύνους, ενώ σήμερα τα παιδιά ξέρουν και κακώς τ'αρχίζουν'.. αφού τώρα ξέρεις τους κινδυνους (ξαναλέω, όχι εσύ προσωπικά) και είσαι και ώριμος και μεγάλος, τότε κόφτο τώρα.Εγώ πάντως θα το κόψω κάποια στιγμή, αλήθεια
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ πάντως θα το κόψω κάποια στιγμή, αλήθειαΑυτό είναι 100% σίγουρο και ισχύει για όλους (και για όλες τις συνήθειες)!
-
Είμαι που ευτυχισμένος πραγματικά που εδώ κ 6 μήνες έχω κόψει εντελώς το τσιγάρο…αν κ μικρός στην ηλικία μόλις 28 χρονών κάπνιζα από τα 15 μου…για αρχή να δω πως είναι μετά η δύναμη της συνήθειας κ μετά η κούραση…28 χρονών κ κουραζόμουνα σε ότι κ να έκανα….έτσι ένα πρωί λέω βρε δεν πας από κει που ήρθες κ τέλος….αυτό ήταν….όλα μέσα στο μυαλό μας είναι….
-
Μπα; Έκλεισα 8 ώρες χωρίς τσιγάρο. Καιρός να το ξαναρχίσω!
Δεν μου λέτε, το κόψατε μαχαίρι ή σταδιακά το ελαττώσατε και κάποια στιγμή το σταματήσατε τελείως;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπα; Έκλεισα 8 ώρες χωρίς τσιγάρο. Καιρός να το ξαναρχίσω!Δεν μου λέτε, το κόψατε μαχαίρι ή σταδιακά το ελαττώσατε και κάποια στιγμή το σταματήσατε τελείως;
cuts like a knife
σε μία μέρα το κόψα μετά από 13 χρόνια, όποτε θέλω το ξαναρχίζω και το ξανακόβω τρία τσιγάρα έχω καπνίσει σε 2,5 χρόνια που το χω κόψει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπα; Έκλεισα 8 ώρες χωρίς τσιγάρο. Καιρός να το ξαναρχίσω!
Δεν μου λέτε, το κόψατε μαχαίρι ή σταδιακά το ελαττώσατε και κάποια στιγμή το σταματήσατε τελείως;
cuts like a knife
σε μία μέρα το κόψα μετά από 13 χρόνια, όποτε θέλω το ξαναρχίζω και το ξανακόβω τρία τσιγάρα έχω καπνίσει σε 2,5 χρόνια που το χω κόψει
και εγω μαχαίρι. Ευτυχως δεν προλαβα να στρωσω πνευμονια με πολυ πισσα.καθοτι καπνιστης απο τα 18-22!!!
-
Στο θέμα για το The Mall ήμασταν λίγο οφτόπικ. Το συνεχίζω εδώ:
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποια starbucks έχουν χώρο για καπνίζοντες;; Μαρούσι και Αμπελόκηπους που έχω πάει , δεν έχουν .
Στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στο φανάρι της Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στην Γλυφάδα 'εχουν' επισης,τον εξωτερικο με τις σόμπες, fair.
fair???
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποια starbucks έχουν χώρο για καπνίζοντες;; Μαρούσι και Αμπελόκηπους που έχω πάει , δεν έχουν .
fair?!
Μπααααα, θα ήταν fair αν δεν είχαν τις σόμπες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στο θέμα για το The Mall ήμασταν λίγο οφτόπικ. Το συνεχίζω εδώ:Ποια starbucks έχουν χώρο για καπνίζοντες;; Μαρούσι και Αμπελόκηπους που έχω πάει , δεν έχουν .
fair???
Γιατί είναι fair να εισπνέω τον καπνό από τα φουγάρα τους;
Εξω!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ