-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και τι θες τώρα; Να στο πλύνουμε;όχι για αυτό έχω τον μικρό μου αδερφό !
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Xμμ... αρκετά ξεκάρφωτη η απλώστρα πίσω, ωραίο χρωματάκι, ωραία επιλογή sedan αυτοκινήτου (στρίβει καλά το primera)...
Γενικά το body kit είναι πολύ... υπερβολικό, και δεν θα αρέσει σε πάρα πολλους εδώ μέσα... (δυστυχώς ούτε και σε μένα )
Πάντως λπίζω να μην απογοητευτείς από τα σχόλια των παιδιών, αξίζει να παραμείνεις σε αυτό το forum, καθώς το υψηλό επίπεδο όλων θα σε βοηθήσει μελλοντικά να πάρεις σωστότερο (υποκειμενικά πάντα ) δρόμο σε ό,τι αφορά τη βελτίωση του αυτοκινήτου!
Κανει ομως δουλεια η απλωστρα!
Με τις 17αρες και το χαμηλωμα εχει γινει τραινο.
Δεν απογοητευωμαι φιλε μου γουστα ειναι αυτα, σε αλλους δεν αρεσει, σε αλλους οχι.ασχολίαστο...
για να δουλέψει ένα τέτοιο πράγμα ξέρεις με τι ταχύτητες πρέπει να πηγαίνεις?
Nαι απο 180 και πανω
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Κάνεις λάθος!!!
Επίσης να υποθέσω πως δεν ήξερες πως τα φιμέ τζάμια δίνουν +30hp, ενώ τα κατάμαυρα +50hp...Αλλα τοσα δεν δινει το λογοτυπο της ferrari οταν ειναι κολλημενο πανω στο καπο μιας alfa 156 η ενος fiat punto ?
-
Φυσικά. Και όταν τοποθετηθεί σε μη ιταλικό αυτοκίνητο, η επενέργεια τριπλασιάζεται, οπότε καταλαβαίνεις πόσο περισσότερα άλογα παίρνεις.
-
Μα φυσικά. Επίσης, παίρνεις 100 άλογα αν βάλεις σηματάκι 'Μ' σε Daewoo Matiz.
-
Εχω και κατι ποιο νορμαλ!
Κατι χωρις ξαπλωστρες, σποιλερ και σκουρα τζαμια!
Κατι τελειως ''μαμα''Peugeot 309
με 200000χλμ
http://i11.photobucket.com/albums/a186/ ... r/026p.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a186/ ... r/025p.jpg -
giorgos_gr, βγάλε τις φωτογραφίες και δώσε μόνο το link, γιατί είναι τεράααστιες!
-
...ή μίκρυνέ τις! Οδηγίες εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13504
-
Δεν ξεχναω βεβαια και το αυτοκινητο στο οποιο γνωρισα την οδηγηση στην ηλικια των 12 ετων!
ειναι ενα austin victoria
-
Να μην ξεχνάμε φυσικά και το φωτιζόμενο πάτωμα, ξέρεις εκείνη η καγκουρομόδα όπου βάζεις τα λαμπάκια στο πάτωμα και φωτίζεται μπλε ο δρόμος το βράδι. Επειδή σε συμπάθησα θα σου πω πως δημιουργεί το γνωστό φαινόμενο 'ground effect' με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να 'κολλά' στην άσφαλτο!!!
Μμμμμμ... δεν το προτεινουμε και στον Mosley για να δουμε επιτελους προσπερασμα στην F1?
-
Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ για τις 'απλώστρες' ότι δηλαδή είναι μόνο για την μόστρα και τπτ άλλο. Προς θεού δε λέω πως άν βάλεις μια τεράστια αεροτομή σε ένα lancer γίνεται EVO , αλλά μετά από παρακολούθηση αρκετών Best Motoring (στην Ιαπωνία όλοι έχουν τέτοιες αεροτομές στα αντίστοιχα αυτοκίνητα βέβαια) και τα οφέλη κατά τους παρουσιαστές ( Ντροπή στους γιαπωνεζόφιλους αν δε τους ξέρουν ) κάνουν δουλειά και σε χαμηλότερες ταχύτητες. Πχ ένα MRS χωρίς αεροτομή παντιλίκωνε πολύ, ενώ μετά την τοποθέτηση GT wing και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην ανάρτηση κέρδισε πάρα πολύ σε σταθερότητα στα πιο γρήγορα κομμάτια της 'πίστας'. Ταχύτητες 80-130 κμ.... Για να ακούσω απόψεις και από άλλους...
-
Άμα είναι από γύψο και ζυγίζει 15 κιλά λογικό είναι... Αν θέλει κανείς κάτι πιο διακριτικό μπορεί να φορτώσει και ένα τσουβάλι με πατάτες!
Άσχετο:
Προς τους φίλους με τις μικρού-μεσαίου μεγέθους απλώστρες: βλέπετε τίποτα πίσω;
(Εντάξει, από τις μεγάλες φαντάζομαι βλέπετε από κάτω...
)Περι αισθητικής ή ...ιπποδυναμής, δε θα σχολιάσω, απλά να σας παρακαλέσω να τα στερεώνετε καλά τουλάχιστον, μη σπάσουν ή ξεκολλήσουν κάποια στιγμή και φάνε κανένα φουκαριάρη με το μηχανάκι του που έρχεται από πίσω.
-
χμ... μάλλον δεν είναι το κατάλληλο τόπικ για τέτοια συζήτηση....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Άμα είναι από γύψο και ζυγίζει 15 κιλά λογικό είναι... Αν θέλει κανείς κάτι πιο διακριτικό μπορεί να φορτώσει και ένα τσουβάλι με πατάτες!
Άσχετο:
Προς τους φίλους με τις μικρού-μεσαίου μεγέθους απλώστρες: βλέπετε τίποτα πίσω;
(Εντάξει, από τις μεγάλες φαντάζομαι βλέπετε από κάτω...
)Περι αισθητικής ή ...ιπποδυναμής, δε θα σχολιάσω, απλά να σας παρακαλέσω να τα στερεώνετε καλά τουλάχιστον, μη σπάσουν ή ξεκολλήσουν κάποια στιγμή και φάνε κανένα φουκαριάρη με το μηχανάκι του που έρχεται από πίσω.
Aλουμινιου ειναι και ναι κοβει καμποση ορατοτητα πισω!
Καντε καμια βολτα απο το παρκινγκ του μπιτς βολευ πεμπτη βραδυ και θα δειτε παρα πολλα αυτοκινητα σαν το δικο μου!
Υπαρχουν πολλα περισσοτερα ατομα απο οσα νομιζετε που ασχολοουνται με τετοιου ειδους βελτιωσεις! -
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Υπαρχουν πολλα περισσοτερα ατομα απο οσα νομιζετε που ασχολοουνται με τετοιου ειδους βελτιωσεις!Μια ολόκληρη ήπειρος!
-
Πάντως αν ήμουν στη θέση του Γιώργου και είχα τύχει τέτοιας υποδοχής στο φόρουμ, δε θα ξαναπάταγα το πόδι μου εδώ μέσα .
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ για τις 'απλώστρες' ότι δηλαδή είναι μόνο για την μόστρα και τπτ άλλο. Προς θεού δε λέω πως άν βάλεις μια τεράστια αεροτομή σε ένα lancer γίνεται EVO , αλλά μετά από παρακολούθηση αρκετών Best Motoring (στην Ιαπωνία όλοι έχουν τέτοιες αεροτομές στα αντίστοιχα αυτοκίνητα βέβαια) και τα οφέλη κατά τους παρουσιαστές ( Ντροπή στους γιαπωνεζόφιλους αν δε τους ξέρουν ) κάνουν δουλειά και σε χαμηλότερες ταχύτητες. Πχ ένα MRS χωρίς αεροτομή παντιλίκωνε πολύ, ενώ μετά την τοποθέτηση GT wing και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην ανάρτηση κέρδισε πάρα πολύ σε σταθερότητα στα πιο γρήγορα κομμάτια της 'πίστας'. Ταχύτητες 80-130 κμ.... Για να ακούσω απόψεις και από άλλους...
χμμμμμμμ μήπως μιλάς για αμάξια που κατασκευάστηκαν έτσι εξαρχής?
άλλο εκείνο... καμία σχέση.
Όχι δεν μιλάει για αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν έστι εξαρχής. Μάλλον δεν έχει δει best Motoring γιατί αν είχες δει θα είχες προσέξει ότι βάζουν τέτοιες φτερούγες σε οτιδήποτε αμάξι. Ούτε εμένα μου αρέσουν εμφανισιακά και ποτέ μου δεν θα έβαζα αλλά μάλλον πρέπει να κάνουν δουλειά για να τις βάζουν κάτι τύποι σαν τον Tsuchiya.
-
http://users.kyk.sch.gr/johnkyr/backup/ ... 005032.jpg
http://users.kyk.sch.gr/johnkyr/backup/ ... 005031.jpg
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
προσγειωθείτε. δλδ τα χατσμπάκ δεν είναι σταθερά στα πολλά? το RS4 πχ ή τα Μ δεν είναι σταθερά?Το RS4 έχει ως συνέχεια του πορτ-παγκαζ μια μικρή αεροτομή πάντως..
-
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Aλουμινιου ειναι και ναι κοβει καμποση ορατοτητα πισω!
Καντε καμια βολτα απο το παρκινγκ του μπιτς βολευ πεμπτη βραδυ και θα δειτε παρα πολλα αυτοκινητα σαν το δικο μου!
Υπαρχουν πολλα περισσοτερα ατομα απο οσα νομιζετε που ασχολοουνται με τετοιου ειδους βελτιωσεις!Κάπου το ξανάπα...μεγειά τους με χαρά τους, ο καθένας όπως την έχει δει αρκεί να μη γίνεται επικίνδυνος για τους άλλους. Θέλετε απλώστρες; Κανένα πρόβλημα! Ok και τα εργαστιακά φτερά (σκούμπηδες, μιτσούμπες κλπ) δε μου φαίνονται και πιο όμορφα να πω την αμαρτία μου.
Νομίζω οτι είμαστε σε λάθος τόπικ;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!