-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κόκκινο Autobianchi Abarth με 2 μπακετούρες στο εσωτερικό. Φαντάζεστε πώς θα το πήγαινε ο Θέμης (Opterios);Μια που το έφερε η κουβέντα!
Εγώ είχα πετύχει παλιότερα συνάντηση (?) ενός σωματείου (?) / συλλόγου (?) του Autobianchi Abarth !
Σε ταβέρνα προς την Πάρνηθα. Γύρα στα 10 αμάξια παραταγμένα στην σειρά σε εκπληκτική κατάσταση όλα! -
Παρασκευή βράδυ έξω από το Jaipur Palace στο Μαρούσι....
Ford Mustang Convertible καινούργιο με αμερικάνικες πινακίδες (νομίζω Wisconsin), φωτό από κινητό στα γρήγορα (sorry).http://i21.photobucket.com/albums/b261/soters/various/Mustangconv.jpg
-
Ο χρήστης birdienumnum έγραψε:
Ford Mustang Convertible καινούργιο με αμερικάνικες πινακίδες (νομίζω Wisconsin), φωτό από κινητό στα γρήγορα (sorry).http://i21.photobucket.com/albums/b261/ ... ngconv.jpg
Κάντο καλύτερα έτσι (μόνο το link) γιατί ξεχείλωσε η σελίδα και θα νευριάσει ο Σπύρος (Krusenstern)....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ford Mustang Convertible καινούργιο με αμερικάνικες πινακίδες (νομίζω Wisconsin), φωτό από κινητό στα γρήγορα (sorry).http://i21.photobucket.com/albums/b261/ ... ngconv.jpg
Κάντο καλύτερα έτσι (μόνο το link) γιατί ξεχείλωσε η σελίδα και θα νευριάσει ο Σπύρος (Krusenstern)....
Fixed.
-
kyan η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά..... Εχω λιώσει!!!
-
Βασικά δεν ξέρω που να το βάλω. Στα σπάνια πουλιά ή στο carspotting.
Λοιποοοοοοοοοοον σήμερα είδα 3 ( ναι 3 !!! ) Peugeot 1007. Που? Στο Πανόραμα φυσικά στην περιοχή του οικισμού Ν. 751 για τους Θεσσαλονικιούς. Τα 2 ήταν πορτοκαλί ( το ένα το οδηγούσε μια ξανθιά κυρία στα τελευταία -αντα ή στα πρώτα -ηντα δεν είδα και πολύ καλά ) και το ένα μαύρο. Από τότε που παρουσιάστηκε δεν είχα δεί παρά ένα test drive και σήμερα είδα 3 μαζεμένα. Τα 2 παρκαρισμένα είχαν και το ημιαύτοματα κιβώτιο. Και ο lkar αναρωτιόταν ποιός θα τα αγοράσει -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και ο lkar αναρωτιόταν ποιός θα τα αγοράσειξέρεις σίγουρα ότι δεν ήταν από dealer Peugeot;
ΑΥΤΕΣ που θα παίρναν Ypsilon επίσης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και ο lkar αναρωτιόταν ποιός θα τα αγοράσει
ξέρεις σίγουρα ότι δεν ήταν από dealer Peugeot;
Ξέρω μία! Εκτός του Ypsilon καλοβλέπει και το Golf 1.4 και το C3!
Της πρότεινα το ημιαυτόματο τουλάχιστον.
Πάντως παραδέχεται πως μπορεί να εκτιμήσει τα αυτοκίνητα μόνο 'σχεδιαστικά'. Κάτι είναι και αυτό... -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Πάντως παραδέχεται πως μπορεί να εκτιμήσει τα αυτοκίνητα μόνο 'σχεδιαστικά'. Κάτι είναι και αυτό...ενώ κάποιοι άντρες τι κάνουν;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πάντως παραδέχεται πως μπορεί να εκτιμήσει τα αυτοκίνητα μόνο 'σχεδιαστικά'. Κάτι είναι και αυτό...ενώ κάποιοι άντρες τι κάνουν;
το ίδιο! Δεν είπα ποτέ το αντίθετο!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και ο lkar αναρωτιόταν ποιός θα τα αγοράσει
ξέρεις σίγουρα ότι δεν ήταν από dealer Peugeot;
Πάντως αυτές οι πόρτες είναι γκατζετιά. Μεγάλη πλάκα έσπασα μαζί τους στην έκθεση. Η πλάκα είναι οτι δίπλα μου κάθισε μια ευειδής ξανθιά ( 20+ Μαΐων ) η οποία ενδιαφερόταν για το αμάξι. Είχε κολλήσει με τις πόρτες με τις οποίες έπαιζα και τις λέω δεν βαριέσαι είναι λίγο ακριβό δες τίποτα άλλο καλύτερα. Η αποστομωτική της απάντηση ήταν μα δεν είναι χαριτωμένο και αυτές οι πόρτες έχουν πολύ πλάκα. Ε τι να της πείς τώρα, απλά βγήκα γελώντας δυνατά από το αμάξι και η ξανθιά αναρωτιόταν αν είπε κάτι αστείο:lol:
Υ.Γ Εγκάθετε δεν ήταν από dealer Aμέσως εσύ να πάρεις το φτύαρι -
Fiat dino spider μαύρο με παλιες εγγλεζικες πινακίδες, ελαφρως καγκουρεμενο με σήματα φεράρι και καπνίζον από την αριστερή πλευρά χτες στην παραλία.
Ένα λαμπο-άουντι στο καλλιμάρμαρο δε μου εκανε ιδιαίτερη εντύπωση μετά... -
Μετα απο παρα πολυ καιρο ειδα seat alabra... με ξενες πινακιδες
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Μετα απο παρα πολυ καιρο ειδα seat alabra... με ξενες πινακιδεςΤο πολυμορφικό λες; Νόμιζα ότι το έλεγαν Alhabra..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μετα απο παρα πολυ καιρο ειδα seat alabra... με ξενες πινακιδες
Το πολυμορφικό λες; Νόμιζα ότι το έλεγαν Alhabra..
Βασικά, το έλεγαν Alhambra.
-
Οι γνωστές παιδικές κασσέτες Άμπρα Κατάμπρα;
-
-
-
-
define 'άλογο'...
Ανάλογα με τον ορισμό, από 0 μέχρι 800;Η diablo πανέμορφη, ιδίως από μπροστά!
Carspotting