-
Τι μου θυμήσατε τώρα... ιδίως με το 2.5l Megane.
Θυμάμαι λοιπόν πέρσι που είχαμε συνεργαστεί με έναν ηχολήπτη που μάλλον η μόνη σχέση του με την ηχοληψία ήταν το ότι δήλωνε ηχολήπτης- ας όψεται μια έκτακτη κατάσταση... αφού έφριξα με όσα έλεγε σχετικά με το 'αντικείμενο' του, ήρθε η στιγμή που η κουβέντα πέρασε στα αυτοκίνητα. Το ωραίο είναι πως αφού άκουσα τις απίστευτες μπαρούφες που έλεγε, του είπα πως έχω το ίδιο αυτοκίνητο (με άλλο κινητήρα όμως). Εν τούτοις, αυτό δεν τον πτόησε και συνέχισε το σόλο. Τα λίγα που θυμάμαι:
- Φτιαγμένο από τη Renault Sport (βέβαια, η σκούπα RS αποδείχτηκε πως ήταν το μαμά 'σκουπάκι' που έχουν όλα τα megane, ενώ τα φρένα ήταν φυσικά τα μαμά, τα 280mm- ασχέτως που για κάποιο λόγο πίστευε πως ήταν βελτιωμένα).
- Τιμή αγοράς 7000000+ για το 1.4! Και μάλιστα εισαγωγή από Γαλλία, από αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων με ειδικό εξοπλισμό (δηλαδή τα λευκά όργανα και τα πλαϊνά δέρματα που είχαν όλα τα 1.4 coupe των 5μιση εκατομμυρίων...)
- Τελική άνω των 215...
- Βάψιμο πίσω φτερού κόστους 700000 δρχ, γιατί ήταν ειδική βαφή με εκπληκτική τεχνική (δεν κατάλαβα και πολλά, μαύρο ήταν...).
Επειδή πέρασε περίπου ένας χρόνος δε θυμάμαι και πολλά, αλλά φανταστείτε πως η συζήτηση κράτησε κανά 20λεπτό, όπου μου παρουσίαζε ένα εντελώς μαμά αυτοκίνητο ως ειδική, και δη βελτιωμένη, παραγγελία. Από Γαλλία πάντα, ε!
Τι να πεις όμως εκείνη τη στιγμή... που να μην είχα και το ίδιο δηλαδή τι θα είχα ακούσει... -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
- 'Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Ι'
Σε μια συζήτηση περι ελληνικής και τουρκικης πολεμικής αεροπορίας εξέφρασε την (ευρέως διαδεδομένη και ενδεχομένως αληθή εως ένα βαθμό) άποψη οτι 'οι Ελληνες πιλότοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο'. Μεχρι εδώ καλά. Το ωραίο τώρα αρχίζει... 'Να φανταστείτε οτι σε κάποια διεθνή άσκηση που είχε γίνει στην Ελλάδα πήγε ένας Ισραηλινος πιλότος με F16 (που προφανώς είχε όρεξη για παιχνιδάκια) και πέρασε κάτω από τη γέφυρα του ισθμού της Κορίνθου. Και τότε ένας Ελληνας πιλότος (που προφανώς δεν ήθελε να μας ντροπιάζουν οι Εβραίοι και μάλιστα εντός έδρας) πέρασε με το δικό του F16 κάτω από τη γέφυρα ανάποδα' (και αφησε και τον βρωμοεβραίο τρείς καρότσες, δύο σύννεφα και έναν γλάρο πίσω)
hrdoukas αυτό δεν είναι φίδι, δεν ξέρω φυσικά αν ήταν σε κόντρα με ισραηλινό η γιατί το είχε κάνει αλλά το συμβαν το είχα ακούσει απο αξιωματικούς της ΠΑ εκτον οπίων ο ένας σμήναρχος.
Αν έλεγαν όλοι φίδια δεν το γνωρίσω.φιλε το πιθανοτερο ειναι να ελεγαν ολοι φιδια(ακομα και ο πτεραρχος),εχω γνωρισει ενα σορο ικαρους και ολο μαλακιες λενε.ειναι τετοια η πορωση και θελουν να δειξουν οτι ειναι και καλα καποιοι και τα φιδια που πουλανε δε συμαζευονται με τιποτα.εγω προσωπικα φρικαρισα
συνεχιζω εντος θεματος.ενας γνωστος γνωστου να λεει οτι και καλα περναει σε στροφες αναμεσα απο λεωφορεια και νταλικες με σουζα με το 50αρι το παπακι και αλλες καγκουριες γκοστ ραιντερ και να ειμαστε 5 μαντραχαλοι να τον ακουμε και να μην του τη λεει κανενας.μετα λεει για ενα κορσα με νιτρο που κανει το 60-260 μεσα σε 3 δευτερολεπτα,εγω του κανω ρε φιλε ταχυτητες ποτε προλαβαινει και αλλαζει? και μου απαντα -ποιες ταχυτητες ? με ενα υφακι ρε συ εισαι ασχετος,αλλα δεν ηθελα να γινει τσαμπουκας
- 'Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Ι'
-
Punto GT 400Hp......
...και δεν είναι φίδια.....
το έχω οδηγήσει και το έχω δεί με Evo WRX STi.....(σε ευθεία......) Τα σχόλια περιττά!!!! -
Ο χρήστης yani έγραψε:
Punto GT 400Hp.........και δεν είναι φίδια.....
το έχω οδηγήσει και το έχω δεί με Evo WRX STi.....(σε ευθεία......) Τα σχόλια περιττά!!!! -
Μια κ πιασαμε τα μιλιταριστικα αυτοκινητιστικα φιδια, εχετε ακουσει το μυθο οτι ο 'καταραμενος' χρωσταει το παρατσουκλι του στο διοικητη του που τον αποκαλεσε ετσι γιατι ειχε καταστρεψει -οδηγος γαρ στην ειδικοτητα- καμποσα οχηματα της μοναδας του; (Ο Μητσαρας βεβαια μετα βαλε νιτρομπουκαλα σε οσα ρεο επεζησαν κ ο κ@υλογκαζος διοικητης του εδωσε τιμητικη αντι να τον καμπανιασει.. )
-
Έχει ακούσει κανείς για 3τάχυτο καρτ;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχει ακούσει κανείς για 3τάχυτο καρτ;Ρε δεν πας για ψάρεμα
-
Έχει ακούσει κανείς για 3τάχυτο καρτ;Το Rotax RM1 δεν είναι διτάχυτο (με paddles στο τιμόνι) και μία η όσπιθεν (αν δεν κάνω λάθος έχει και όπισθεν) 2+1=3
-
Έχει ακούσει κανείς για 3τάχυτο καρτ;μόνο για εξατάχυτο..
αυτό που απέκτησα πρίν 4 μήνες πάντως (Tony-Vortex 125cc)είναι φοβερό εργαλείο... -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Λοιπόν................................Ίσως και να μην είναι φίδι, εσείς θα πείτε. Εγώ πάντως έτσι το 'έκρινα'... (κάποτε είχα και ατόφιο το διάλογο αλλά μετά από ένα φορμάτ χάθηκε για πάντα, ευτυχώς!!). Στο περίπου θα προσπαθήσω να του δώσω σάρκα και οστά. Πάμε!
-άσε άσε εχθές έπαθα πλάκα! φοβερή κόντρα!
-για πε
-ήμουν συνοδηγός εγώ και πετύχαμε μια Ζ3 και ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατή!
-ε για πε
-άσε όργωσε την άσφαλτο! τι να σου λέω. και σε καλή άσφαλτο ε. ένα μόνο θα σου πω: δεν ήταν απλή Ζ3 Μ!!!!! ήταν 4χ4
-δυνατό μηχάνημα αλλά άσχημο. ε????? τετρακούνα;;;; πρώτη φορά ακούω να βάζει κάποιος διαφορικό στην κουπέ (εννοώντας Ζ3 κουπέ, γιατί αυτή έβγαινε με τα 321, τουλάστιχον έτσι νόμιζα!)
-όχι ρε συ. δεν ήταν η κουπέ
-η γκάμπριο;;;;;;;;;;;;;;;;;
-ναι σου λέω. είχε δώσει πολλά λεφτά ο τύπος. 50 χιλιάρικα. φοβερό σου λέω. και το ανέβασε και άλλα άλογα. βασικά μετατροπή έβαλε τον κινητήρα. κατευθείαν από γερμανία (κλασικά...)
-και την τετρακίνηση από που την ξερίζωσε;
-α δεν ξέρω
-μα καλά χωράει να μπει στην γκάμπριο διαφορικό μπροστά;;;; άντε και μπήκε. με το μεσαίο τι γίνεται;
-α δεν έχει μεσαίο
-μάστα. και πώς κατάλαβες δλδ ότι ήταν τετρακίνητο; (νωρίτερα είχε πει ότι έγινε σε καλή άσφαλτο όλο αυτό)
-έκανε burnout για να ζεστάνει τα λάστιχα πριν ξεκινήσουμε. και σπίνιαραν μπροστά οι τροχοί. το είδα σου λέω! τρελός ήχος!
-μάστα... μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί... θα 'θελα να το δω αυτό! τσίου τσίουΥΓ ο διάλογος πέρα από μερικές λέξεις ήταν ΑΥΤΟΣ. ζμπόινγκ
To Z βασίζεται στο πάτωμα της 3άρας? Αν ναί, τότε δέν είναι απίθανο να έχει πάρει την τετρακίνηση απο πχ. ένα 325xi και να την έχει προσαρμόσει.
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Το Rotax RM1 δεν είναι διτάχυτο (με paddles στο τιμόνι) και μία η όσπιθεν (αν δεν κάνω λάθος έχει και όπισθεν) 2+1=3
Ναι, είναι και αυτό μια άποψη. Αλλά αν στο τέλος της ευθείας βάλεις την όπισθεν, θα διαλύσεις την (πανάκριβη) μετάδοση!
-
Ο χρήστης teoMX5 έγραψε:
μόνο για εξατάχυτο..
αυτό που απέκτησα πρίν 4 μήνες πάντως (Tony-Vortex 125cc)είναι φοβερό εργαλείο...Ωπ! Δικός μας! Για πέρασε από το θέμα στους 'Ελληνικούς Αγώνες'...
Έλα να μαζευόμαστε...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Δλδ το ότι σε καλή άσφαλτο έκανε burnout με τα 4 δε σου κάνει για δενδρογαλιά.......;Μπααα, εμένα προς ανακόντα μου κάνει...
-
Daihatsu Charade GTti τρικυλινδρο που φόραγε πιστόνια από XT600
θα θυμηθώ και άλλα
-
Ο χρήστης NajaNaja έγραψε:
Daihatsu Charade GTti τρικυλινδρο που φόραγε πιστόνια από XT600θα θυμηθώ και άλλα
Μην σου φαίνεται και τόσο περίεργο αυτό, έχω ακούσει πολλά τέτοια. Αναφέρθηκε πρόσφατα ο Πολίτης του Ντράιβ για πιστόνια μοτοσυκλέτας σε παλιά Έσκορτ και υπερκυβισμό με αυτόν τον τρόπο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Daihatsu Charade GTti τρικυλινδρο που φόραγε πιστόνια από XT600
θα θυμηθώ και άλλα
Μην σου φαίνεται και τόσο περίεργο αυτό, έχω ακούσει πολλά τέτοια. Αναφέρθηκε πρόσφατα ο Πολίτης του Ντράιβ για πιστόνια μοτοσυκλέτας σε παλιά Έσκορτ και υπερκυβισμό με αυτόν τον τρόπο.
sta manta 400 nai na to katalabw
alla se charade! Den uparxei kamia periptwsh
-
Φωστήρας από άλλο φόρουμ που διατίνεται ότι έχει στρίψει στην Κ8 των Μεγάρων (τη γρήγορη αριστερή που οδηγεί στην παρατεταμένη μπροστά από τα πιτς) με 160 με πισωκίνητο Starlet και με 200 με Toyota Supra. Παραλίγο να βγει η οχιά από το πληκτρολόγιο και να με δαγκώσει .
-
Μετάφραση:
'Έπρεπε να τα απομακρύνω από κοντά μου'(καλή συμβουλή)
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φωστήρας από άλλο φόρουμ που διατίνεται ότι έχει στρίψει στην Κ8 των Μεγάρων (τη γρήγορη αριστερή που οδηγεί στην παρατεταμένη μπροστά από τα πιτς) με 160 με πισωκίνητο Starlet και με 200 με Toyota Supra. Παραλίγο να βγει η οχιά από το πληκτρολόγιο και να με δαγκώσει .Ο ίδιος δεν είναι που νόμιζε ότι η πίστα είναι ΟΛΗ δική του στο τελευταίο trackday και πλακωνόταν στα σβουρίδια με Μ3, EVO, Elise και Caterham να του 'ρχονται από πίσω με χίλια?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φωστήρας από άλλο φόρουμ που διατίνεται ότι έχει στρίψει στην Κ8 των Μεγάρων (τη γρήγορη αριστερή που οδηγεί στην παρατεταμένη μπροστά από τα πιτς) με 160 με πισωκίνητο Starlet και με 200 με Toyota Supra. Παραλίγο να βγει η οχιά από το πληκτρολόγιο και να με δαγκώσει .
Ο ίδιος δεν είναι που νόμιζε ότι η πίστα είναι ΟΛΗ δική του στο τελευταίο trackday και πλακωνόταν στα σβουρίδια με Μ3, EVO, Elise και Caterham να του 'ρχονται από πίσω με χίλια?
ΦΙΔΙ!!!!
ΦΙΔΙΑ!