-
Mη φοβασαι αγορι μου γιατι αν αποδειχθει -που το ξαναλεω δεν το πιστευω- οτι εισαι ενας απο εμας και μας κανεις πλακα, εγω θα ειμαι αυτος που θα συγκρατει τους υπολοιπους να μη κανουν τουλουμι στο ξυλο γιατι θα σου χρειαζεται.
ΥΓ: Ζητω ενα απεραντο ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολοκληρο το forum για οσα διαδρματιζονται εδω. Ειχα προειδοποιησει απο την αρχη για το 'φαινομενο Χρονομετρης' αλλα δεν εισακουστηκα. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα . Εγω παντως δεν θα postαρω ξανα σε οποιοδηποτε topic που θα γραφει το εν λογω ατομο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μια και σοβαρευτηκες η προκληση για αναβαση Ψαθας ισχυει για οποιο Σαββατο πρωι μετα την 7 Φεβρουαριου θελησεις εσυ!!!!!
Θα συναντηθουμε ομως απο Αθηνα και θα παμε μαζι, αφου σε δω δηλαδη απο κοντα και βεβαιωθω οτι θα' ρθεις. Για να μην ειναι μια ακομα μαλακια σου αυτη οπως ολες οσες εχεις γραψει μεχρι τωρα. Και θα ερθουν και κανα δυο φιλοι να προσεχουν τα τυφλα σημεια της διαδρομης. Ακουω....Προσέξτε μόνο μην τα φυτέψετε πουθενά και γελάμε. Και να πάθατε τίποτα δεν θα στενοχωρηθούμε. Μην σκοτώστε μόνο με τα υπερόπλα σας κανένα δύσμοιρο που θα έχει την τύχη να χρησιμοποιεί τον ίδιο δρόμο.
Οταν προτεινα να παμε Μεγαρα η να προσπαθησουμε να κλεισουμε ενα κομματι για λογους ασφαλειας, η απαντηση που πηρα ηταν οτι ειμαι 'άτολμος , περίφοβος και λιγόψυχος οδηγός'. Αν σε ενδιαφερει πραγματικα cpp ελα κι εσυ να βοηθησεις να τηρησουμε μια στοιχειωδη ασφαλεια. Αλλιως δεν εχεις λογο εμπλοκης σε μια παλια ιστορια που εξελιχθηκε ετσι λογω των βαρυτατων και, σε προσωπικο επιπεδο, χαρακτηρισμων του Χρονομετρη προς εμενα και πολλους αλλους, που δεν γνωριζεις.
-
μόνος σου δεν μπορείς Johan.Αδυνατείς! Αφού με κάλεσες θα τα πούμε σύντομα λοιπόν!
Τίμο επιτέλους , ναί δέχομαι!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!Να είσαι καλά! -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μια και σοβαρευτηκες η προκληση για αναβαση Ψαθας ισχυει για οποιο Σαββατο πρωι μετα την 7 Φεβρουαριου θελησεις εσυ!!!!!
Θα συναντηθουμε ομως απο Αθηνα και θα παμε μαζι, αφου σε δω δηλαδη απο κοντα και βεβαιωθω οτι θα' ρθεις. Για να μην ειναι μια ακομα μαλακια σου αυτη οπως ολες οσες εχεις γραψει μεχρι τωρα. Και θα ερθουν και κανα δυο φιλοι να προσεχουν τα τυφλα σημεια της διαδρομης. Ακουω....Προσέξτε μόνο μην τα φυτέψετε πουθενά και γελάμε. Και να πάθατε τίποτα δεν θα στενοχωρηθούμε. Μην σκοτώστε μόνο με τα υπερόπλα σας κανένα δύσμοιρο που θα έχει την τύχη να χρησιμοποιεί τον ίδιο δρόμο.
Οταν προτεινα να παμε Μεγαρα η να προσπαθησουμε να κλεισουμε ενα κομματι για λογους ασφαλειας, η απαντηση που πηρα ηταν οτι ειμαι 'άτολμος , περίφοβος και λιγόψυχος οδηγός'. Αν σε ενδιαφερει πραγματικα cpp ελα κι εσυ να βοηθησεις να τηρησουμε μια στοιχειωδη ασφαλεια. Αλλιως δεν εχεις λογο εμπλοκης σε μια παλια ιστορια που εξελιχθηκε ετσι λογω των βαρυτατων και, σε προσωπικο επιπεδο, χαρακτηρισμων του Χρονομετρη προς εμενα και πολλους αλλους, που δεν γνωριζεις.
Παω paso.
-
Ο χρήστης Χρονομέτρης έγραψε:
μόνος σου δεν μπορείς Johan.Αδυνατείς! Αφού με κάλεσες θα τα πούμε σύντομα λοιπόν!
Τίμο επιτέλους , ναί δέχομαι!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!Να είσαι καλά!Δεν φτανει να δεχτεις. Πρεπει να πεις που και ποτε θα βρεθουμε. Περιμενω...
-
Χρονομετράκο, τι έγινε φίλε μου, καταλάβαμε ότι τα φίδια που είπαμε είναι πολύ μεγάλα και θα μας καταπιούν και γι'αυτό τα γυρίζουμε τώρα στους άλλους; Ας μείνει αυτό το topic (έτσι λέγεται άσχετε ή thread και όχι 'σάιτ' ) ανοικτό για να μπορούν όλοι να θαυμάσουν την απέραντη έλλειψη αυτοσεβασμού που έχουν κάποια άτομα τα οποία προφανώς δεν έχουν κάτι δικό τους (έστω ) για να κομπάσουν, αλλά πρέπει να καταφύγουν σε μυθοπλασίες.
Νά'σαι καλά, μας έκανες και γελάσαμε πάλι.
-
Ο χρήστης Χρονομέτρης έγραψε:
Τίμο επιτέλους , ναί δέχομαι!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!Να είσαι καλά!Xronometrhs : The return of the Black Eagle...
File mou afou se exoun parei oloi sto psilo den briskeis tpt allo na asxoli8eis?
-
Καλά ρε σεις, νομίζετε ότι θα έρθει; Αφου είναι ΚΟΤΑ!!!
-
...για ποιό πράγμα είμαι κότα?Για να έρθω στην πίστα με ένα αυτοκίνητο δρόμου?Ε, τότε δεν είμαι απλά κότα αλλά κόκορας!
Vagelis-Uno αυτός είναι ο σκοπός των γεγραμμένων μου!Να γελάσουμε ! Και πραγματικά χαίρομαι που το παίρνεις έτσι! -
Αγαπητοί συνφορουμίτες,
σας ενημερώνω ότι το αυτοκίνητο μου είναι και εμένα ένα μεγάλο γαλλικό κρουασάν (μάλλον μπακέτα αφού ο Petros είπε το 206 του κρουασάν) και διαθέτει πολλά άλογα (ναι! είναι πολλά τα άλογα) στους εμπρόσθιους τροχούς.
Λοιπόν για τα όσα ακούγονται έχω να δηλώσω πως με το δικό μου Xantia των 1.600 κυβικών μπορώ να γυρίσω τα Μέγαρα σε 1.10 (το πολύ) και τις Σέρρες σε 1.25 (με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο να τρώω) και ας έχει 90 αλογάκια μόνο (+ ένα ελέυθερο φιλτράκι).Αυτά και όποιος νομίζει ότι μπορεί να με περάσει τον πάω και μια κόντρα στο Playstation σε Colin McRae 3.
-
**Κατά καιρούς όταν τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν συνηθίζουμε να ξεκινάμε με παραινέσεις του στυλ 'κύριοι ψυχραιμία' κ.τ.λ. και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού προχωρήσαμε σε διαγραφες θεμάτων.
Βοηθήστε μας, λοιπόν, να μη χρειαστεί να επαναλάβουμε τα ίδια.Αν κάποιος δεν μπορεί να συγκρατηθει το καλύτερο είναι να μην του απαντήσετε ώστε να απομονωθεί.**[/b]
-
Καλά,αυτό το τόπικ είναι από τα καλύτερα!Πέφτει φοβερό γέλιο!Πάντως μετά τις Μ***** (με κεφαλαία) που έγραψε ο Χρονομέτρης,του αναγνωρίζω κάποια πολύ σωστά στο τελευταίο του μεγάλο ποστ.Καλά λέει,εσείς γιατί ασχολείστε σοβαρά μαζί του;Το παράδειγμα με το Fame Story είναι πολύ σωστό.Εγώ δεν το παρακολουθούσα,για να μη παρεξηγηθούμε ότι βλέπω και τέτοιες ηλιθιότητες,απλά έβλεπα θέλοντας και μη στις ειδήσεις!(Ναι,μέχρι εκεί είχε φτάσει το θέμα!)
-
Άσε μας ρε που είσαι κόκορας... Κότα του κερατά είσαι. Σε καλέσανε οι άλλοι να πας κι εσύ κρυβόσουν σα γνήσια κοτούλα. Και μας λες ότι με το Ibiza κάνεις 1:15 στις Σέρρες, κοντά 20 δευτερόλεπτα λιγότερο από πολύ ισχυρότερα αυτοκίνητα ΔΡΟΜΟΥ; Γιατί μη μας πεις τώρα ότι το Impreza WRX, όσο ισχυρό κι αν είναι, είναι αγωνιστικό, γιατί θα είσαι για ΠΟΛΛΕΣ κλωτσιές.
Ξέρεις τι λένε όμως; Ιστορίες που δεν στέκουν με τη λογική ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ. Δηλαδή είσαι παραμυθάς, προσβλητικός και εξυπνάκιας.
-
...χαλάρωσε!Σιγά!Εντάξει!Κάπου το παρακάναμε , δε νομίζεις?
-
Χρονομέτρη, για το αν έχουν ξεφύγει τα πράγματα... Ας πρόσεχες. Ας μην προκαλούσες γράφοντας βλακείες και προσβάλλοντας κόσμο. Τώρα ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ.
-
Re xronometrh 8a eprepe na ntrepesai kai na kokkinhzeis mono kai mono poy ka8esai kai les oti eisai enamelos enws club, kai oti erxesai ka8e pempth se meetings sthn kiffhssia.
Epeidh apo oti exw katalabei les ta gallika koybades h kroyasan me rodes kai ta resta, na soy 8ymhsw dyo yperoxa 106 1,4l parakalw kai oxi rallye toy en logw club poy exeis anafer8ei, na kernane kati tsagakia se kleistes diadromes opws germaniko nekrotafeio dionysso pros N.Makrh pentelh, barnaba klp, kati ibizakia me seat sport anarthseis ftiagmena klp....
Se parakalw poly mhn ksana anafer8eis se kapoio allo 8ema xrhshmopoiontas to en logw club.
Filikotatatata
Hannibal -
Εεεεπ !
Είπαμε να πέσουν οι τόνοι, ο Χρονομέτρης έκανε την ....αυτοκριτική του,
δεν χρειάζεται νομίζω να συνεχίζουμε. ΤΕΛΟΣ -
Τι είπες; Έκανε αυτοκριτική; Αυτό τι σου λέει;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=36262#36262
Άντε, γιατί λέει βλακείες για άτομα που δεν ξέρει, υποθέτει πράγματα έτσι στον αέρα για να προσβάλει κόσμο.
Καιρός να πάρει πόδι το τούβλο.
-
Λοιπόν διαλέγετε και παίρνετε:
- Σταματάμε εδώ
- Συνεχίζετε και σβήνονται όλα τα σχετικά.
-
mm, δεν μπορεί να 'κλειδωθεί' το thread???
Seat Ibiza 1.4Gti (Και δώρο ενα ...σωσίβιο!!!)