-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
BTW: η corollaTS ΔΕΝ είναι τούρμπο, αλλά επίσης ΔΕΝ παράγεται πια.Σωστά, δεν έχει τούρμπο. Σταμάτησε η παραγωγή του; Κρίμα.
Όμως βγαίνει/θα βγει μια έκδοση με compressor, κάπου στα Νέα Μοντέλα το είχα δει. -
Impreza 2.0 καρφί!
Αν δεν θες διάολο που όπως είπε και ο SP0+ μόνοδρομος το Clio.
Τώρα απο τα υπόλοιπα 2.0, το Astra φαίνεται καλή ευκαιρία που κατ'εμέ είναι πολυ καλύτερο απο το C4 που χωρίς να είναι κακό αυτοκίνητο, μοιάζει με διαστημόπλοιο αλλά έχει επίσης μάλλον τα καλύτερα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας(!). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
BTW: η corollaTS ΔΕΝ είναι τούρμπο, αλλά επίσης ΔΕΝ παράγεται πια.
Σωστά, δεν έχει τούρμπο. Σταμάτησε η παραγωγή του; Κρίμα.
Όμως βγαίνει/θα βγει μια έκδοση με compressor, κάπου στα Νέα Μοντέλα το είχα δει.Ναι, αλλά θα ειναι 'πολεμικό'... καμιά 240αριά άλογα, φούστες ποδιές αεροτομές και τιμή στα 31k.
-
.
Και εγώ θα έλεγα να περιμένεις το Golf GT και μετά να δεις τι υπάρχει στο τραπέζι...
.
-
Και εγώ θα έπαιρνα την 147 με το Selespeed.
-
To Toyota T Sport σταμάτησε η παραγωγή του; Στο http://www.toyota.gr υπάρχει ακόμα (http://www.toyota.gr/media/grgr/pdf/Corolla.pdf).
To Golf GT από ότι καταλαβαίνω θα 'φοράει' ένα συνδυασμό κλασσικού στροβιλοσυμπιεστή και συμπιεστή καυσαερίων. Υπάρχει καμμιά ένδειξη για το πότε θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας; Όντως ακούγεται σαν συμφέρουσα πρόταση λογω μειωμένων τελών και κατανάλωσης (ελέω 1,4) αλλά από την άλλη δεν αποτελεί δοκιμασμένη λύση γιατί από ότι ξέρω δεν έχει μπει σε παραγωγή κάτι παρόμοιο.
-
Ο χρήστης fozzie έγραψε:
To Toyota T Sport σταμάτησε η παραγωγή του; Στο http://www.toyota.gr υπάρχει ακόμα (http://www.toyota.gr/media/grgr/pdf/Corolla.pdf).Μπορεί να υπάρχει στο site της Toyota και αν κοιτάξει και στις σελίδες με τις τιμές των 4Tροχών θα τη δεις και εκεί, αλλά αν πας σε μία αντιπροσωπία θα σου πουν ότι λυπόμαστε αλλά μας τελείωσε...
Εμένα δεν θα με προβλημάτιζε η αξιοπιστία του μοτέρ. Θα έχει ήδη περάσει άπειρα χιλιόμετρα και ώρες δοκιμών και συνεχίζει να περνάει ακόμα.
Οπότε δεν θα με προβλημάτιζε, στη θέση σου, κάτι τέτοιο... -
Το επερχόμενο Golf GT ίσως είναι η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή ..
1.4 170Hp
Ρε που πάμε να προτείνουμε Golf
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το επερχόμενο Golf GT ίσως είναι η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή ..1.4 170Hp
Θά πέσει ο ουρανός στά κεφάλια μας μία από αυτές τίς μέρες!!!!
-
Σε λιγο θα δουμε και τον Κρουση να γραφει τα καλυτερα για την Opel.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
1.4 170Hp
Σε λιγο θα δουμε και τον Κρουση να γραφει τα καλυτερα για την Opel.....
NO fuckin' WAY !!!
-
Ποτε μην λες ποτε......
-
καλά εσείς που προτείνετε, άλλοι αγόρασαν
χάλασε ο κόσμος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
1.4 170Hp
χάλασε ο κόσμος
Ποιοι αγόρασαν?
-
τώρα ίσως είναι και ξεκάρφωτο, αλλά αν δε σε νοιάζουν οι χώροι (πάααααααρα πολύ μικροί) και αν σου αρέσει το σχήμα, τί λες για το mini cooper s;
Aπό αυτά που προτείνεις, όπως σου είπαν, golf 2.0 δε συμφέρει αυτή την εποχή.. αν είναι περίμενε να έρθει το GT..
H 147 είναι πανέμορφη (γούστα είναι αυτά) ειδικά η pro-facelift, αν και δεν είναι και όσο γρήγορη θα περίμενε κανείς από 2λιτρη alfa romeo. (ΌΧΙ ότι είναι αργή, προς Θεού.. ΑΛΛΑ θα μπορούσε να είναι γρηγορότερη κατά την ταπεινή μου άποψη)
Το c4 αφού δε σου αρέσει ξέχνα το.. μη δώσεις τόσα λεφτά για αμάξι που δε θα τρελαίνεσαι να το κοιτάς (άποψή μου) -
Ο χρήστης meco έγραψε:
1.4 170Hp
χάλασε ο κόσμος
Ποιοι αγόρασαν?
-Aυτός!
-Ποιος αυτός???
-Μα.. εσείς!
-Ααααα! Αυτόοος! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τώρα ίσως είναι και ξεκάρφωτο, αλλά αν δε σε νοιάζουν οι χώροι (πάααααααρα πολύ μικροί) και αν σου αρέσει το σχήμα, τί λες για το mini cooper s;
Aπό αυτά που προτείνεις, όπως σου είπαν, golf 2.0 δε συμφέρει αυτή την εποχή.. αν είναι περίμενε να έρθει το GT..
H 147 είναι πανέμορφη (γούστα είναι αυτά) ειδικά η pro-facelift, αν και δεν είναι και όσο γρήγορη θα περίμενε κανείς από 2λιτρη alfa romeo. (ΌΧΙ ότι είναι αργή, προς Θεού.. ΑΛΛΑ θα μπορούσε να είναι γρηγορότερη κατά την ταπεινή μου άποψη)
Το c4 αφού δε σου αρέσει ξέχνα το.. μη δώσεις τόσα λεφτά για αμάξι που δε θα τρελαίνεσαι να το κοιτάς (άποψή μου)To mini cooper s παρόλο που έχει άριστες επιδόσεις και κορυφαία οδηγική συμπεριφορά το αποκλείω περισσότερο λόγω έλειψης χώρων αν και δεν πιστεύω ότι οπτικά ειναι όμορφο.
Σχετικά με την 147 ο μόνος ενδοιασμός είναι το θέμα της αξιοπιστίας...Εκτός από αυτό όλα τα άλλα που προσφέρει με καλύπτουν πλήρως. Αν ανήκα στην τάξη των Αlfisti σίγουρα θα την αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μονόδρομος.....Renault Clio Sport Cup Edition!!!!!!Συμφωνώ κι επαυξάνω.
-
fozzie, το φόρουμ alfisti (
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
fozzie, το φόρουμ alfisti (
Μικρομεσαίο 2λιτρο με 25000 ευρώ