-
Ο χρήστης Χρονομέτρης έγραψε:
...ή μήπως οδηγούσε πιο πρίν καμιά γαλλική μπαγκέτα , ξέρετε , αυτές που τρίζουν με 200 χλμ στο οδόμετρο , ή αυτές που προσπαθώντας να μη τις φτάσω και...τις καταβροχθίσω , φτάνουν σε σημείο να υπερστρέφουν με...60 και κλειστά στενάκια από τη φόρα που παίρνουν και από την αδυναμία της ανάρτησης να ακολουθήσει με τρόπο ανάλογο την αγωνιώδη προσπάθεια και ματαιοδοξία των οδηγών τους να βγούν πρώτοι! (από το δρόμο εννοώ...)???????????????????????????????????
-
Σας ειχα παει τις προαλλες που ημουν ταξιδι στη Γαλλια και ειχα στριμωξει τον Πανιζι με ενα πολο 1.0? Αυτος ειχε το νεο 206 RC....
Εκει να δειτε γελιο....
-
Ειδατε λοιπον που και τα Γερμανιας εχουν προβληματα και μαλιστα πολλα, μου φενεται αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη. Εγω εχω φτιαγμενο Σεισεντο 75hp και δεν εχει παρουσιασει τιποτα μετα απο 40.000 χλμ και ο πατερας μου Punto HGT εχει κανει 46.000 και ουτε και αυτος εχει προβληματα.Λοιπον να σταματησουμε το παραμυθι περι Ιταλικων αναξιοπιστιων και σκουριων που εχουν περασει ανεπιστρεπτι!!!
-
δε μπορούμε να μιλάμε για αξιοπιστία πια...όλα το ίδιο είναι μετά 100.000χλμ...πολύ ευρωπαίος ε?το πούντο καλό αυτοκίνητο και ευρύχωρο για χαλαρέσ διαδρομές στις απλές εκδόσεις που ξέρω...άλλωστε όλοι ξέρουμε ποιοι αποσύρουν τα αυτοκίνητά τους κάθε τρεις και λίγο...
-
Μπραβο φιλε αλλα μην φοβασε να πεις το ονομα,οι Ιαπωνες μεσα σε 5 χρονια εχου αλλαξει τρεις φορες την corolla ε?Ενω το Punto το αλλαξανε τελη 99 ενω ειχε κυκλοφορησει το 93.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε μπορούμε να μιλάμε για αξιοπιστία πια...όλα το ίδιο είναι μετά 100.000χλμΑντιθέτως. Νομίζω ότι μετά τα 100.000χλμ φαίνεται ποιο είναι αξιόπιστο αυτοκίνητο.
-
Petros δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο που περιγραφεις.δεν εχω λογο να μην σε πιστευω αλλα μου φαινεται περιεργο που εκκινηση πηγαινες μαζι και περναγες στα 80 ενω στα 130 λες ησουν μπροστα 2 καροτσες πως γινετε αυτο μου λες?
-
Ό,τι γινόταν, γινόταν στην τρίτη μετά το πέρασμα των 100χ.α.ω. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κενά στις σχέσεις των Ibiza/Polo, πάντως οι πολύ κοντές πρώτη/δευτέρα στο Rallye αποτελούν εμπόδιο στις γρήγορες εκκινήσεις (χρειάζεται να κάνεις πολύ γρήγορα τις αλλαγές με λίγα σχετικά χιλιόμετρα στο κοντέρ), αντίθετα όμως οι εξίσου κοντές τρίτη/τετάρτη βοηθούν το γέμισμα του κινητήρα στις μεγαλύτερες ταχύτητες.
Τώρα που το σκέφτομαι μάλιστα (από την μικρή πείρα σε 'στήσιμο' με Ibiza/Polo) έχω την εντύπωση ότι το Polo κρατιόταν καλύτερα πίσω μου (διατηρώντας σταθερή την απόσταση), από ό,τι το Ibiza. Βέβαια αυτά είναι καθαρά θέμα οδήγών καθώς ένα μικρό λάθος στην αλλαγή μπορεί να δώσει έως και μία 'καρότσα'.Υ.Γ. Όταν λέω πόρτα-πόρτα, εννοώ ότι άντε να ήμουν μπροστά μισό αμάξι ε;
Υ.Γ.2. Κάτι που άργησα λίγο να μάθω στο Rallye είναι ότι δεν έπρεπε να 'σπάω' τη δευτέρα, όποτε το έκανα έχανα άσκοπα δέκατα...
Υ.Γ.3. Και μία ερώτηση: Όταν λέω δύο καρότσες, εννοώ ότι τα μούτρα μου ήταν δύο καρότσες μπροστά από τον άλλον (μία καρότσα η απόσταση από την ουρά μου έως το μπροστά του μέρος), το ίδιο δε λέμε;
-
Χρονομέτρη, δεν πας σε καμιά άλλη παραλία να δείξεις την εμπάθεια και την ημιμάθειά σου;
-
...skullone αφού αναφέρεσαι σε παραλίες και τέτοια. Ημιμαθής ή όχι δεν είσαι σε θέση να διαγράψεις ούτε στο ελάχιστο καλύτερους χρόνους από εμένα. Περαστικά 'πολυμαθή' με το 'ροκφόρ' σου!
-
...skullone αφού αναφέρεσαι σε παραλίες και τέτοια. Ημιμαθής ή όχι δεν είσαι σε θέση να διαγράψεις ούτε στο ελάχιστο καλύτερους χρόνους από εμένα. Περαστικά 'πολυμαθή' με το 'ροκφόρ' σου!Τι άλλο θα δούμε σ'αυτό το έρμο το φόρουμ...
-
Πλάκα-πλάκα, έχω έγκυρες πληροφορίες ότι ο Χρονομέτρης έχει πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών στο ράλι και τώρα ετοιμάζεται για ακόμα πιο ψηλά. Θα δοκιμάσει να παίξει στο intermediate.
Υ.Γ.1. Μιλάμε φυσικά για Colin McRae 2.
Y.Γ.2. Χρονομέτρη, κοιμήσου, είμαστε μαζί σου. -
Χρονομέτρη, ο τόνος σου και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι είσαι ένας ακόμα από εκείνους τους τυπάκους που βρουμβρουμίζουν στα φανάρια, ελπίζοντας να κάνουν καμιά κοντρίτσα και έχουν υποκαταστήσει τους νηπιακούς ανταγωνισμούς (π.χ. ποιος θα κατουρήσει πιο μακριά) με το αν είναι το κάρο τους πιο γρήγορο από του διπλανού ή με το αν βγάζουν πιο πολλά ευρώπουλα από τον διπλανό.
Βάζω στοίχημα πως, αν ήσουν απόγονος μεγαλοαπατεώνα των Βορείων Προαστίων, δε θα μας απασχολούσες καθόλου, καθώς θα ασχολιόσουν με το αν τα φράγκα σου έριξαν καλύτερη επίδοξη μοντέλα ή 'αοιδό' από αυτήν που έριξε το βλαμμένο της διπλανής (αυθαίρετης ίσως ή και χτισμένης πάνω σε αρχαία) βίλλας και θα κυκλοφορούσες την άγνοιά σου με ΑΥΤΟΜΑΤΗ Porsche Boxter, της οποίας το PSM δε θα απενεργοποιούσες ποτέ και θα κοίταζες να μπει το πολυτελές σου χρέπι (γιατί άτομα σαν κι εσένα, ακόμα κι αν αγοράσουν Ferrari, χρέπι δείχνει μ'αυτούς στο τιμόνι, καθώς διαμαρτύρεται το καημένο το αυτοκίνητο 'τι τον βάλατε αυτόν στο τιμόνι μου;').
Γι'αυτό ξεκαβαλίκευε και κοίτα να ξεπεράσεις το κόμπλεξ που έχεις με τα Γαλλικά αυτοκίνητα (το οποίο σίγουρα πηγάζει από ΜΠΟΛΙΚΑ τσαγάκια που σ'έχουν κεράσει... Μάλλον έχεις φάει πολύ ξύλο ακόμα κι από 1100άρια Citroen AX).
Αλλά θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Στοιχειώδη αυτογνωσία δεν έχεις; Δεν καταλαβαίνεις πως όλοι στο φόρουμ σ'έχουν πάρει στο ψιλό; Δεν υποψιάζεσαι ότι αυτά που λες έχουν κάνει τους πάντες να σε θεωρούν - αν μη τι άλλο - φαιδρό;
-
Διαβάζοντας τους 'διαλόγους'οφείλω να ομολογήσω οτι οταν εβαλα emoticons (νοερά,στο μυαλό μου!!) εβγαλαν πολύ χιούμορ και πλάκα!!
Δεν το βλέπετε ολοι ετσι?Αλλωστε ο Χρονομέτρης το δήλωσε οτι 'αφήστε τον να λέει..'!!κάνει κι αυτός την πλάκα του!!!
Μην τα παίρνουμε ολα επι πόνου!!Γνωρίζετε,εχετε άποψη και το δείχνετε!Και μπράβο σας!!
-
...να διαγράψεις ούτε στο ελάχιστο καλύτερους χρόνους από εμένα...Φίλτατε χρονομέτρη, μήπως σου είναι εύκολο να αναφέρεις χρόνους, πίστας Μεγάρων (θεωρώ δεδομένο οτι ξέρεις που είναι ).
-
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
...να διαγράψεις ούτε στο ελάχιστο καλύτερους χρόνους από εμένα...
Φίλτατε χρονομέτρη, μήπως σου είναι εύκολο να αναφέρεις χρόνους, πίστας Μεγάρων (θεωρώ δεδομένο οτι ξέρεις που είναι ).
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι λες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα ειναι για τους 'δειλους'..... -
1'/15''/8'''/32''''(Ένα λεπτό ,15 δεύτερα , 8 εκατοστά και 32 χιλιοστά!) Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό πολύ...εσείς τα ξέρετε καλύτερα
-
Λοιποοοοοον εχουμε και λεμε...
Αγωνιστικο Seat Leon ενιαιου 1:14:995 (Τ. Καϊτατζης)
Αγωνιστικο Ibiza 1.4 ενιαιου 1:14 κατα μεσο ορο και με οδηγο 'πρωτης γραμμης με αγωνιστικη αναρτηση και ημισλικ λαστιχαΑπορια: Με λαστιχα δρομου; Με τι αναρτηση; Με τι καιρικες συνθηκες και θερμοκρασια; Α εχω και μια ακομα: Πού βρηκες τα χιλιοστα του δευτερολεπτου; Αλλα μου την λυνει το nickname σου
-
1'/15''/8'''/32''''(Ένα λεπτό ,15 δεύτερα , 8 εκατοστά και 32 χιλιοστά!) Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό πολύ...εσείς τα ξέρετε καλύτεραΑααα, πολύ ωραία. Κατα 90% αυτη την Κυριακή θα είμαστε στα Μέγαρα.
Δεν περνάς, λοιπόν, μια βόλτα να δούμε και εμείς οι αρχάριοι πως γυρνάει ενα 'μαμα' 1400αρι στα 1',15',8''' μπας και μάθουμε τίποτα.
Θα το εκτιμούσα πολύ. -
Έχοντας διαβάσει το ντελίριο του κυρίου Χρονομέτρη στο σύνολό του, πιστεύω πως τα λόγια περιττεύουν. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις...
Seat Ibiza 1.4Gti (Και δώρο ενα ...σωσίβιο!!!)