-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
οι ανδρες θελουν ενα-δυο πραγματα απο μια γυναικα ,
οι γυναικες τι θελουν? μονο ενα πραγμα, τα πανταΠολλά είναι??
Εσύ τι λες;
-
η διασκεδαση και η ψυχαγωγια δεν μεταφραζονται αυτοματα σε αποβλακωση κυριες 'ωριμες'
απο το να βλεπεις καθε μερα μια ταινια-σκουπιδι του αμερικανικου κινηματογραφου, καλυτερη ειναι η interactive διασκεδαση.
στο μελλον που το σινεμα θα μπλεξει τα μπουτια του με το electronic entertainment, ισως να αλλαξετε γνωμη..
-
Ένας διαχωρισμός θα ήταν καλή ιδέα. Προτεινόμενος τίτλος του νέου θέματος: 'Παιχνίδια και Ωριμότητα'.
-
εγω παλι νομιζω οτι πολλοι ασχολουντε με τα παιχνιδια γιατι οι γυναικες δεν θελουν να ασχολουντε μαζι τους. (α τον λιγουρι, σιγα μην βγαινω με αυτον, ασε με ησυχη, κατω τα ξερα σου ολοι ειναι ανωριμοι ) αρα ο φιλος μας λεει: τι να κανω για να γεμισω τις ωρες μου? ας παιξω ενα παιχνιδι
-
καλα, εγω δεν θα επεκταθω αλλο στο θεμα της ηλεκτρονικης ψυχαγωγιας..
απλα θα πω στον manager οτι αυτα που πιστευει για τις γυναικες ειναι εντελως ..αναποδα.
ο κανονας ειναι:
επειδη θελουνε να ασχολεισαι οσο το δυνατον περισσοτερο μαζι τους,
σου λενε οτι σου λενε κατα οποιουδηποτε πραγματος το οποιο αφαιρει το διαθεσιμο χρονο/ορεξη για αυτες.βεβαια αμα εισαι ληγουρης, εισαι ληγουρης
αλλα ακομα κι ετσι πιστευω πως ο λιγουρης εχει πιο πολες πιθανοντητες απο τον αδιαφορο.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
επειδη θελουνε να ασχολεισαι οσο το δυνατον περισσοτερο μαζι τους,
σου λενε οτι σου λενε κατα οποιουδηποτε πραγματος το οποιο αφαιρει το διαθεσιμο χρονο/ορεξη για αυτες.Ααααακριβώς!
-
εγω νομιζω οτι και θελουν αλλα και δεν θελουν. και ετσι σου κανουν κολπα ολη την ωρα για να τρεχεις απο πισω τους και αυτες να νιωθουν οτι ειναι περιζητητες, οτι οι ανδρες τρεχουν απο πισω τους και αυτες τους φτηνουν. παντος τον χαρακτηρισμο 'ανωριμος' ,'δεν υπαρχουν ανδρες' και το βρισιδι δεν το γλιτωνεις ειτε ετσι ειτε αλλιως , ειτε εισαι αδιαφορος και δεν υποκιπτεις- προσαρμοζεσε μαζι τους στα παιχνιδια τους ειτε τρεχεις απο πισω τους
-
εμ, τι σας ελεγα.
-
Ρε σεις, το σκίσατε το θεματάκι...
Οχι πάλι αντρες vs γυναικες, δεν παλεύεται... -
ΟFF TOPIC- Πρωτα απ ολα να δηλωσω οτι ο καθε αντρας ανεξαρτητου ηλικιας κρυβει ενα μικρο παιδι μεσα του (δικο μου αυτο). Προσωπικα εμενα δεν με απασχολει αν μου λενε πχ οτι ειμαι ανωριμος, απολυτος, φαλλοκρατης κλπ. Ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσω. Και ας λενε οτι θελουν.
Αν ο καθενας απο μας νιωθει ωραια με τον ευατο του, το τι λενε οι υπολοιποι περισσευει. Και ειδικα οι γυναικες. Γι αυτο και δεν τις ακουω ποτε μου. Εδω δεν ακουω την μανα μου τις γκομενες θα ακουσω?
Και αυτη η καραμελα του οτι δεν υπαρχουν αντρες πια κλπ, δεν θα σχολιασω τπτ εγω προσωπικα, απλα θα πω οτι μερικες απο αυτες εχουν πει οτι δεν καταλαινουν γιατι μερικες χαζοβιολες δηλωνουν κατι τετοιο. Αλλα λογικο, εφοσον βλεπουν τα διαφορα-περισσοτερα- ''pets'' να τις τρεχουν απο πισω και τους gay φιλους τους να τους προτεινουν τι φορεμα να αγορασουν για το βραδυ, τι να πουν....
Και για να κλεισω, οι γυναικες (σε γενικο επιπεδο) αλλα λενε και αλλα ενοουν. Αλλα θελουν και αλλα τελικα παιρνουν. Και στην τελίκη δεν ξερουν ουτε αυτες τι θελουν. Δογμα ζωης.
-
Εγω στο σχολειο μιλαγα σαν τρελος και ειχα φαει την αποβολη της αρκουδας... Στο Λυκειο τα φτιαξα με την Ιστορικου και περασα καλα
Το θεμα ειναι ομωε οτι εχω αλλαξει και ενω για ενα διαστημα ειχα ωριμασει τωρα παλι ταναπαλι στην απλοαντροζωιά....ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
-
χαχαχαχα
Eγω είχα crush με την χημικού αλλά δεν έγινε τιποτα και δεν πέρασα καλά!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
χαχαχαχαEγω είχα crush με την χημικού αλλά δεν έγινε τιποτα και δεν πέρασα καλά!
Egω τα είχα παίξει με τη Θεολόγο... Ξανθιά με φούστα με σκίσιμο μέχρι πάνω.... Καθόμουν πρώτο θρανίο για να χαζεύω τις ποδάρες της.... .....
-
Εγώ με μια φιλόλογο, αλλά την είδα προχθές στο δρόμο και απογοητεύτηκα.
Πως γίνονται έτσι, γμτ, οι γυναίκες μεγαλώνοντας;ΥΓ. Τα τελευταία ποστς, δεν τα πάμε όλα μαζί αλλού; Είναι κρίμα να χαλάμε το θέμα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ με μια φιλόλογο, αλλά την είδα προχθές στο δρόμο και απογοητεύτηκα.
Πως γίνονται έτσι, γμτ, οι γυναίκες μεγαλώνοντας;ΥΓ. Τα τελευταία ποστς, δεν τα πάμε όλα μαζί αλλού; Είναι κρίμα να χαλάμε το θέμα.
Eχεις δίκιο..Ενω συνηθως οι αντρες φτιαχνουν οσο μεγαλώνουν οι περισσοτερες γυναικες χαλανε...
Ας μεταφερει καποιος μοντ τα ποστς... εχει δικιο ο συνονοματος Ηλιας.
-
Κάποτε γυρνούσαμε όλα τα θέματα στό φαγητό.
-
μα η συζήτηση των αντρών θα καταλήξει είτε στις γυναικες, είτε στην αμάξια είτε στα μπάλα.. είμαστε απλά πλάσματα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάποτε γυρνούσαμε όλα τα θέματα στό φαγητό.Παχύναμε;
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εγω στο σχολειο μιλαγα σαν τρελος και ειχα φαει την αποβολη της αρκουδας... Στο Λυκειο τα φτιαξα με την Ιστορικου και περασα καλανα υποθεσω οτι ηταν καποια φρεκοδιοριζμενη νεαρη καθηγητρια? και πως τα καταφερες?
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εγω νομιζω οτι και θελουν αλλα και δεν θελουν.Μαλλον δεν ξερουν τι θελουν
Εφηβικές ανησυχίες!Εσεις είχατε?...