-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απίστευτο!!!
Το είχε πρωτοδεί ο Νικόλας (mad_n), το φωτογράφισε ο Μάνος (cavallino). Απευθείας στην πρώτη θέση του αυστραλοτόπικ κατά την γνώμη μου, και να σημειωθεί ότι τελικά είναι το 1,6!!!Σήμερα το πρωί εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου (λόγο κίνησης) κ χάζευα την φωτεινή ταμπέλα μηνυμάτων που έλεγε 'Λ. Κηφισού, ατύχημα στον κόμβο μεταμόρφωσης ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ' να κάτι μαύρο δίπλα μου που είχε κάτι περίεργο...
Audi A4T με πινακίδες Κορίνθου, 'ελαφρώς' πρησμένο με μία 'προεξοχή' στο καπώ!
Τι ήταν? ένα νικελωμένο σφαιρικό κομμάτι που κατέληγε σε κόκκινη εισαγωγή αέρα κ δίπλα του δύο 'σωλήνες' που έβγαιναν κάθετα από το χώρο της μηχανής, έκαναν κούρμπα γυρίζοντας προς την θέση του οδηγού κ στο τελείωμα είχαν από ένα μπαρόμετρο η κάθε μία
Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που ούτε φώτο δεν κατάφερα να τραβήξω!
Το εν λόγω Αudi το έχω πετύχει στην Καλαμάτα πριν από 1-1.5 χρόνο. Περιττό να πω ότι λύθηκα στα γέλια μόλις τα είδα (μάλιστα ήταν κι ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο και με κοιτούσε παράξενα που μόλις είδα το car του άρχισα να γελάω)!
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Απίστευτο!!!
Το είχε πρωτοδεί ο Νικόλας (mad_n), το φωτογράφισε ο Μάνος (cavallino). Απευθείας στην πρώτη θέση του αυστραλοτόπικ κατά την γνώμη μου, και να σημειωθεί ότι τελικά είναι το 1,6!!!Σήμερα το πρωί εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου (λόγο κίνησης) κ χάζευα την φωτεινή ταμπέλα μηνυμάτων που έλεγε 'Λ. Κηφισού, ατύχημα στον κόμβο μεταμόρφωσης ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ' να κάτι μαύρο δίπλα μου που είχε κάτι περίεργο...
Audi A4T με πινακίδες Κορίνθου, 'ελαφρώς' πρησμένο με μία 'προεξοχή' στο καπώ!
Τι ήταν? ένα νικελωμένο σφαιρικό κομμάτι που κατέληγε σε κόκκινη εισαγωγή αέρα κ δίπλα του δύο 'σωλήνες' που έβγαιναν κάθετα από το χώρο της μηχανής, έκαναν κούρμπα γυρίζοντας προς την θέση του οδηγού κ στο τελείωμα είχαν από ένα μπαρόμετρο η κάθε μία
Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που ούτε φώτο δεν κατάφερα να τραβήξω!
Το εν λόγω Αudi το έχω πετύχει στην Καλαμάτα πριν από 1-1.5 χρόνο. Περιττό να πω ότι λύθηκα στα γέλια μόλις τα είδα (μάλιστα ήταν κι ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο και με κοιτούσε παράξενα που μόλις είδα το car του άρχισα να γελάω)!
O XRISTOS KAI H PANAGIA.................
TI EINAI AYTO????????????????????? -
Αερόψυκτο intercooler!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αερόψυκτο intercooler!αναρωτιέμαι, τα μπαρόμετρα στις δύο απολήξεις, τι διάλο μετράνε άραγε?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
O XRISTOS KAI H PANAGIA.................
TI EINAI AYTO?????????????????????καλο ε?
δεν υπαρχει ουτε ενας κινητηρας Α4 που θα ειχε νοημα να κανεις τρυπα εκει πανω. για τα κατσαρολικα δεν το συζηταμε καν!!
..εκτος αν ειναι περισκοπιο, για να βλεπουνε τα αλογα που πανεαναρωτιέμαι, τα μπαρόμετρα στις δύο απολήξεις, τι διάλο μετράνε άραγε?
γιατι ρε? καγκουρας ειναι ο ανθρωπας να τα βαλει στην κολωνα?
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Το εν λόγω Αudi το έχω πετύχει στην Καλαμάτα πριν από 1-1.5 χρόνο. Περιττό να πω ότι λύθηκα στα γέλια μόλις τα είδα (μάλιστα ήταν κι ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο και με κοιτούσε παράξενα που μόλις είδα το car του άρχισα να γελάω)!Λογικό να σε κοιτάει έτσι. Ο άνθρωπος προφανώς κινείται σε καγκουροκύκλους όπου το αμάξι του έχει αναδειχθεί σε βασιλιά
Έχει μάθει να ακούει επευφημίες από όπου κι αν περνάει -
Μα τι σκέφτονται όταν τα κάνουν έτσι ρε γμτ? Στον μάστορα τι λένε?
'Καγκούριασέ το μάστορη!' ??? -
χμμ μαλλον οχι..
θα ελεγα οτι ειναι η λαχταρα για βελτιωση, παντρεμενη με την ελλειψη γνωσης..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αερόψυκτο intercooler!
αναρωτιέμαι, τα μπαρόμετρα στις δύο απολήξεις, τι διάλο μετράνε άραγε?
Καγκουρόμετρα είναι.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χμμ μαλλον οχι..θα ελεγα οτι ειναι η λαχταρα για βελτιωση, παντρεμενη με την ελλειψη γνωσης..
Mε την έλλειψη στοιχειώδους γούστου εννοείς...γιατί το να βγάλεις το μπουρί από τη σόμπα του παππού σου και να το κοτσάρεις στο καπώ για να 'παίρνει αέρα το μοτέρ να'ούμ' δεν δηλώνει άγνοια,αλλά αισθητική αθλιότητα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αερόψυκτο intercooler!
αναρωτιέμαι, τα μπαρόμετρα στις δύο απολήξεις, τι διάλο μετράνε άραγε?
Καγκουρόμετρα είναι.
σε τι μονάδα μέτρησης? Σε ντόινγκ-ντόινγκ?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
χμμ μαλλον οχι..
Mε την έλλειψη στοιχειώδους γούστου εννοείς...γιατί το να βγάλεις το μπουρί από τη σόμπα του παππού σου και να το κοτσάρεις στο καπώ για να 'παίρνει αέρα το μοτέρ να'ούμ' δεν δηλώνει άγνοια,αλλά αισθητική αθλιότητα
Indeed!.....Ακόμη και πίσω από το κιτς υποβόσκει μία αισθητική.............ακόμη και ορισμένα καγκουράμαξα, διακατέχονται από μία συνοχή........αυτό όμως το πράγμα είναι κάτι το ξεκάρφωτο τελείως..........
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
χμμ μαλλον οχι..
οι δυο βασικοι παραγοντες ειναι κατα τη γνωμη μου αυτοι που εγραψα.
δεν χρειαζεται να ειναι κανεις art apreciator για να ανοιξει τον καταλογο της charactere και να παραγγειλει ενα προφυλαχτηρα για α4...αν ψαξουμε πιο κατω, θα βρουμε την ελλειψη budget σαν αλλο λογο,
ή πιθανα το 'περασμα' της τεχνογνωσιας της δουλειας καποιου στο αυτοκινητο του.
πχ αυτος με το audi μου φαινεται οτι καποια σχεση θα εχει με αλουμινια και σωληνια..ΒΕΒΑΙΑ, αμα δεν εχεις καθολου γουστο, μπορεις να φτιαξεις τον νο.1 καρναβαλο ακομα και χρησιμοποιωντας τα πιο επωνυμα πραγματα.
-
ΑΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ !!!
Κάποιος 'παίζει' με το photoshop......
ΗΗΗΜΜΑΑΑΡΤΟΝ..... ΡΕ ΜΑΓΚΑ !!! Ααα..ρε Γεωργίου...!!
-
-
Μία όμοια καγκουριά με το Αudi υπάρχει και σε Honda civic 4θ.
Ο τύπος έχει βάλει ανάμεσα στα μπλέ πιτσιλιστήρια μια ανθρακονημάτινη βάση για οργανάκια με 6 θέσεις(ίδια με αυτές που βάζουν πάνω στο ταμπλό).
Είχε πίεση και θερμοκρασία λαδιού, θερμοκρασία καυσαερίων θερμοκρασία κινητήρα, Halmeter και βολτόμετρο.Δεν μπόρεσα να βγάλω φώτο γιατι το καγκουρό ήταν μέσα, με είδε που κοιτούσα το έκτρομα και νόμιζε πως το θαύμαζα, τρομάρα του.
-
-
Μόλις αλλάξω κινητό και πάρω άλλο με καλύτερη κάμερα... Τρέμετε Αυστραλοί!!!
Και πρώτος απ'όλους ο φονιάς της αισθητικής που παρκάρει στην Παλαιστίνης στη Λάρισα λίγο μετά το 'Ήδιστον Θέμης' (πολύ καλή σουβλακερί στη γειτονιά μου)... Με τις βολιώτικες πινακίδες και το σούπερ-καγκουρεμένο Mazda Xedos 6.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μόλις αλλάξω κινητό και πάρω άλλο με καλύτερη κάμερα... Τρέμετε Αυστραλοί!!!Και πρώτος απ'όλους ο φονιάς της αισθητικής που παρκάρει στην Παλαιστίνης στη Λάρισα λίγο μετά το 'Ήδιστον Θέμης' (πολύ καλή σουβλακερί στη γειτονιά μου)... Με τις βολιώτικες πινακίδες και το σούπερ-καγκουρεμένο Mazda Xedos 6.
εισαι σιγουρος οτι δεν φταει η προκαταληψη 'βολος-λαρισα' που το πρωτο σου θυμα θα ειναι ο βολιωτης?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τρέμετε. Ήρθε κινητό με κάμερα και σύντομα όλα τα καγκουρίστικα της Κεφαλλονιάς θα παρελάσουν και θα τραβάτε τα μαλλιά σας
[img]http://img283.imageshack.us/img283/575/modelosharpgx255ev.jpg[]Ωχ το είπε και το έκανε.
Australia Uber Alles!!!!!