-
Χαιρετώ το forum, και σας ερωτώ γενικά, και τους ιδιοκτήτες VW Touareg ειδικά: έχετε αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα? Ηλεκτρικών, μηχανικών μερών, αερανάρτησης, οτιδήποτε??
Είμαι στο παρατρίχα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο, αλλά αν χρειάζεται μια περιουσία για να το συντηρώ...Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Χαιρετώ το forum, και σας ερωτώ γενικά, και τους ιδιοκτήτες VW Touareg ειδικά: έχετε αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα? Ηλεκτρικών, μηχανικών μερών, αερανάρτησης, οτιδήποτε??
Είμαι στο παρατρίχα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο, αλλά αν χρειάζεται μια περιουσία για να το συντηρώ...Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
-
Δεν έχω άμεση εμπειρία για να σε βοηθήσω αλλα απο τεστ μακράς διαρκείας στο αγγλικό CAR είχαν αντιμετωπίσει πολλά μικροπροβληματάκια αλλα και αρκετά πιο σοβαρά.
Εκτός απο ηλεκτρικά κλπ ο κινητήρας έκαιγε λάδι και τελικά αλλάχθηκε ολόκληρος μέσα στην εγγύηση (V10TDi).
Φαντάζομαι πως αυτά θα διορθόνωνται μέσα στην εγγύηση αλλα καλό είναι να προσέξεις, κάποιος που έχει ο ίδιος tuareg θα σε διαφωτίσει περισσότερο.
-
Πηγαινε στο φορουμ του vwvortex.com σε τμημα για τα Τρεγκ. Λιγο που ειχα διαβασει βγαζουν πολλα προβληματα και το κοστος του σερβις/επισκευων ειναι τεραστιο (ευκολα μπορει να παει στα 4000ε τον χρονο). Ενα Τρεγκ το αγορασε πισω η VW αφου παρουσιαζε πολλα προβληματα. Και να φανταστεις οτι εχουν 4 χρονια εγγυηση σε μερικες αγορες. Αν δε σου δωσουν εγγυηση μη το αγγιζεις εκτος και αν ειναι τζαμπα.
-
Με κάποια παραπάνω λεφτά παίρνεις Cayenne που μέχρι τώρα έχουν αποδειχθεί σκυλιά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με κάποια παραπάνω λεφτά παίρνεις Cayenne που μέχρι τώρα έχουν αποδειχθεί σκυλιά..Αυτό στο είπε ενας γνωστό σου που ξέρει κάποιον που ενας ξάδερφός του γνωρίζει κάποιον άλλο......................μπλα..μπλα...............που έχει Cayenne?
-
Όχι ρε, ο μπατζανάκης της κουνιάδας του γαμπρού του...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με κάποια παραπάνω λεφτά παίρνεις Cayenne που μέχρι τώρα έχουν αποδειχθεί σκυλιά..Αν είναι προβληματικό το Tuareg γιατί να μην είναι η Cayenne???
-
Φίλε thunder καταρχήν καλως ήρθες!!!!!!!
Εγώ προσωπικά θα το απέφευγα γιατί θα είχα προβληματισμό για τα διάφορα ψιλο προβλήματα/ προβλήματα που σκάνε.......
Ναι, θα χρειαστείς μια περιουσία για την συντήρηση γιατί το service σε VW είναι απλά πανάκριβο......IMO αν αποδέχεσαι ότι θα πρέπει να κάνεις μια μικρή παραχώρηση στην on road συμπεριφορά θα πρέπει να κοιτάξεις προς Japan μεριά και πιο συγκεκριμμένα Land Cruiser !!!! πολύ καλή εγγύηση!!!!
Αν είσαι του club της πολυτέλειας και μόνο χιονοδρομικό το Χ5 είναι the best (με τα προβληματάκια του και αυτό)
Αν βέβαια επιμείνεις στο Tοuareg μην ξεχάσεις ότι το τζιπ πρέπει να έχει κανονική ρεζέρβα και όχι βοηθητική..... άρα πρέπει να κρεμάσεις απ΄έξω μια ως extra..... Προσοχή στα μεταχειρισμένα από Γερμανία γιατί γυρίζουν τα χιλιόμετρα ενώ και κάμποσα έχουν εισαχθεί παράνομα με πλαστά χαρτιά!!!!
-
Kαι εγώ με τη σειρά μου παρόλο που πιστεύω ότι το Tuareg είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο καλύτερα να το αποφύγεις. Οι λόγοι είναι απλοί και προφανείς.
[list:a8td4wpp]Σαν ακριβο αυτοκίνητο θα είναι και ακριβή η συντήρησή του.
Επιπλέον μπορεί να το λυπάσαι για να το χρησιμοποιήσεις όπως του ταιριάζει.
Αν λάβεις υπόψη και τα προβληματάκια που σου αναφέρουν τα παιδιά...
[/list:u:a8td4wpp] -
...εγω εχω ακουσει για τα προβληματα που εβγαζε το θηριωδες v10tdi
δεν αντεχε την τερατωδη ροπη..ομως στα μικροτερα μοντελα (που μαλλον αυτα κοιτας) δεν εχω ακουσει κατι ανησυχητικο.
συνηθως βρισκω κατι 'θορυβος απο το δεξι φρενο' κλπομως καλυτερα να το ψαξεις μονος σου, γιατι πραγματικα προκειται για εξαιρετικο αυτοκινητο και κατα τη γνωμη μου αξιζει τον κοπο.
ξεκινα λοιπον απο εδω:
http://forums.clubtouareg.com/http://forums.vwvortex.com/zeroforum?id=39
επισης καλο ειναι να βρεις απολογιστικα στοιχεια απο οργανισμους που διεξαγουν ερευνες για αξιοπιστια και ικανοποιηση ιδιοκτητων αυτοκινητων.
αυτα πραγματικα θα σου λυσουν τα χερια οσον αφορα τις επιλογες σου.καλο ψαξιμο!
-
μακρια απο vw touareg εδω εχω ενα beetle 1,6 και θελω 500 ευρω service η vw το εχει παρακανει.
εκανα την κινηση και πηρα ενα used grand cherokee ltd 4.7, το εχω 5 μηνες τωρα και του εχω αλλαξει τα φωτα. δεν καταλαβαινει τιποτα
δεν παω για service στην jeep γιατι ειναι απαραδεχτοι αλλα εχω βρει ενα συνεργειο που τα ξερει τα jeep και το προσεχουν το αμαξι.
service με αλλαγη λαδιων μηχανη και ολα τα διαφορικα 300 ευρωβλεποντας τα γραματα σας δεν αμφιβαλλω καθολου για τα japan 4χ4 αλλα νομιζω οτι τα american cars στην ελλαδα ειναι παρεξηγημενα. ο κοσμος προτιμαει τα γερμανικα και ειδικοτερα την x5 για την οποια λεω οτι ειναι ωραιο αυτοκινητο αλλα στα service ειναι ακριβη και βγαζει μικροπροβληματα. δεν μου αρεσει ενα αυτοκινητο που για ολα κτυπανε alarms μεσα στο αμαξι. το grand cherokee εχει οτι χρειαζεσαι χωρις υπερβολες.
-
Ο χρήστης mitrop έγραψε:
μακρια απο vw touareg εδω εχω ενα beetle 1,6 και θελω 500 ευρω service η vw το εχει παρακανει.
εκανα την κινηση και πηρα ενα used grand cherokee ltd 4.7, το εχω 5 μηνες τωρα και του εχω αλλαξει τα φωτα. δεν καταλαβαινει τιποτα
δεν παω για service στην jeep γιατι ειναι απαραδεχτοι αλλα εχω βρει ενα συνεργειο που τα ξερει τα jeep και το προσεχουν το αμαξι.
service με αλλαγη λαδιων μηχανη και ολα τα διαφορικα 300 ευρωβλεποντας τα γραματα σας δεν αμφιβαλλω καθολου για τα japan 4χ4 αλλα νομιζω οτι τα american cars στην ελλαδα ειναι παρεξηγημενα. ο κοσμος προτιμαει τα γερμανικα και ειδικοτερα την x5 για την οποια λεω οτι ειναι ωραιο αυτοκινητο αλλα στα service ειναι ακριβη και βγαζει μικροπροβληματα. δεν μου αρεσει ενα αυτοκινητο που για ολα κτυπανε alarms μεσα στο αμαξι. το grand cherokee εχει οτι χρειαζεσαι χωρις υπερβολες.
Είναι παρεξηγημένα γιατί και αυτά σε συνδυασμό με την αντιπροσωπεία ταλαιπωρούν αρκετά τους κατόχους..... θα έχεις ακούσει για αρκετούς που έχουν πάρει τα κιβώτια στο χέρι και τι νούμερα ζητάει η αντιπροσωπεία ..... το Grand θα περίμενε κάποιος να είναι πιο άνετο, καθώς αν ο οδηγός είναι μεγαλόσωμος η πίσω θέση πάει χαμένη, ενώ και η κατανάλωση είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας
-
Οk παιδιά, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και την επιβεβαίωση των αμφιβολιών μου! Καταπληκτικό αυτοκίνητο το Tuareg, αλλά ειδικά αν πρόκειται κανείς να αγοράσει μεταχειρισμένο η πιο σίγουρη επιλογή μάλλον είναι το Land Cruiser!(έστω και 'με κάποια παραχώρηση στην on road συμπεριφορά'...)
second hand touareg???