-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μου είπαν ότι έχουν πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής
Ψέμα είναι! Αλλά μικρότερη διάρκεια ζωής συνήθως σημαίνει μαλακότερη γόμα = καλύτερο κράτημα.
Στου πατέρα μου τα P Zero (που είναι βέβαια πιο μαλακά από τα P7) του έβγαλαν λιγότερα χιλιόμετρα από τα F1.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μου είπαν ότι έχουν πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής
Ψέμα είναι! Αλλά μικρότερη διάρκεια ζωής συνήθως σημαίνει μαλακότερη γόμα = καλύτερο κράτημα.
Στου πατέρα μου τα P Zero (που είναι βέβαια πιο μαλακά από τα P7) του έβγαλαν λιγότερα χιλιόμετρα από τα F1.
Τότε παίζει να μου πούλησε παραμύθι ο τύπος.
Θα το μάθω στα επόμενα 2 χρόνια I guess! lol -
Θα το μάθω στα επόμενα 2 χρόνια I guess! lolΔΕΝ θα το μάθεις, γιατί θα την έχεις πουλήσει την Χ1 στα επόμενα 2 χρόνια....θα έχεις αναβαθμιστεί!
-
Θα το μάθω στα επόμενα 2 χρόνια I guess! lolΔΕΝ θα το μάθεις, γιατί θα την έχεις πουλήσει την Χ1 στα επόμενα 2 χρόνια....θα έχεις αναβαθμιστεί!
Αυτό, όντως, δεν είναι απίθανο!
Αν και φοβάμαι πως αυτό που εγώ θεωρώ αναβάθμιση...εσύ θα το θεωρήσεις...ΥΠΟβάθμιση -
Αν και φοβάμαι πως αυτό που εγώ θεωρώ αναβάθμιση...εσύ θα το θεωρήσεις...ΥΠΟβάθμισηΌχι, όχι το ίδιο λέμε....τον θυρεό με το φίδι το κολοβό!
ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι αναβάθμιση θα είναι κάποια καλύτερη bmw, ή Range ή Jaguar ή Porsche....όλα τα άλλα οδοντόκρεμες!
-
Αν και φοβάμαι πως αυτό που εγώ θεωρώ αναβάθμιση...εσύ θα το θεωρήσεις...ΥΠΟβάθμιση
Όχι, όχι το ίδιο λέμε....τον θυρεό με το φίδι το κολοβό!
ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι αναβάθμιση θα είναι κάποια καλύτερη bmw, ή Range ή Jaguar ή Porsche....όλα τα άλλα οδοντόκρεμες!
το φίδι...το φίδι...το φίδι!!
Τα άλλα θα ντρεπόμουν να τα έχω...εδώ και με τη μπέμπα κρύβομαι... -
Τα άλλα θα ντρεπόμουν να τα έχω...εδώ και με τη μπέμπα κρύβομαι...Όλοι οι Ροκ Σταρ οφείλουν να έχουν bling αυτοκίνητα!
-
Έλα πάνω Γιάννενα...παίζουμε rock mountain festival:
https://www.greekrebels.gr/rock-mountai ... %83%CF%84/Το είδα!
Στειλε μου μια 7αρα Long Wheelbase με όλα τα κομφορ και γκρούπις μαζί με backstage pass και έφτασα εχτές!
-
Νομίζω ότι με τα pirelli οι περισσότεροι οδηγοί θα είναι ευχαριστημένοι, αλλά μάλλον όχι εγώ...Δεν αποκλείεται σε επόμενη αλλαγή να ξαναψαχτώ για...Bridgestone!Θέμα μοντέλου είναι, όχι μάρκας. Λογικές οι παρατηρήσεις σου, καθώς πήγες από σπορ ελαστικό σε τουριστικό.
-
Τελικά είχαμε δεν είχαμε πήραμε και μεις μια Χ1 για τη πεθερά μου...
sdrive18i Dct.... Full Led,εσωτερικό φωτισμό και ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών με καθίσματα δερματίνης...
Καλή είναι ΟΚ και η τιμή λογική πλέον...
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείτε!
-
Πω πω..
Μπραβο ρε παιδια. Τι ωραια μερη, ωραιο πραγμα και τα βουνα τελικα....δεν εχω παει ποτε προς τα εκει.
Και μπραβο που χρησιμοποιειτε τις μπεμπες σας οπως ακριβως πρεπει.
-
ΒΜW Χ1 sDrive και xDrive σε ανάβαση στο Χελμό (από εκδήλωση του bmwx1club.gr)
Στο ανέβασμα προηγειται sDrive με 18αρες παρακαλώ !
-
Κλειτορία - Πλανητέρο - Πηγές Αροανίου - Χελμος
Φανταστικά μέρη !
-
Καλή φάση που υπάρχουν ακόμα club που κάνουν εκδρομές !!!
-
Έφτασε και στην Ελλάδα η LCI.
https://www.drive.gr/news/agora/stin-ellada-i-ananeomeni-bmw-x1
-
Πω ρε παιδιά πολύ σκληρή είναι η X1 ....Προφανώς ευθύνονται και τα λάστιχα αλλά δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει...Το 500Χ έχει καλύτερη ποιότητα κύλισης...
Κατά τα άλλα μια χαρά .Ο κινητήρας οκ ,αν και δε το πίεσα μιας και έχει μόνο 800km ακόμα.Και το εσωτερικό πολύ καλό.Μου άρεσε αρκετά επίσης και το κιβώτιο.Πολύ ομαλό αλλά και γρήγορο.Του Fiat βέβαια είναι πιο γρήγορο,ειδικά στα ανεβάσματα.
Φυσικά εγω δε θα αγόραζα ποτέ τη συγκεκριμένη για μένα.Εξακολουθω να τη θεωρώ ακριβό ημίμετρο.33Κ και δεν έχει ουσιαστικά κανένα σύστημα ασφαλείας...
-
Εμένα πάντως η 20d του The Emperor που οδήγησα δεν μου φάνηκε σκληρή. Σφιχτή ναι, αλλά όχι σκληρή. Γενικά όμως μου αρέσουν τα σφιχτά αυτοκίνητα, οπότε ίσως δεν είμαι απόλυτα αντικειμενικός.
-
Μεγάλο ρόλο παίζουν και οι ζάντες. Του Emperor εχει 17 άρες και είναι μια χαρά η ποιότητα κύλισης. Οι περισσότερες που πωλούνται πλέον έχουν αυτό advance pack x line ή πως στο καλό το λένε το οποίο έχει αχρείαστες 18αρες και το αυτοκίνητο γίνεται κατσίκι. Όλα στον βωμό της αμφιλεγόμενης ομορφιάς...εχει παραγίνει το κακό με τις ζάντες σε όλες τις εταιριές.
Βλεπεις press kit και το πρωτο πραγμα που αναφέρουν με υπερηφάνια είναι ότι κατάφεραν να χωρέσουν ακόμα μεγαλύτερες ζάντες από το προηγούμενο μοντέλο!!
-
Εμένα πάντως η 20d του The Emperor που οδήγησα δεν μου φάνηκε σκληρή. Σφιχτή ναι, αλλά όχι σκληρή. Γενικά όμως μου αρέσουν τα σφιχτά αυτοκίνητα, οπότε ίσως δεν είμαι απόλυτα αντικειμενικός.
Το θέμα είναι οτι και μένα μου αρέσουν τα σφιχτά αυτοκίνητα Αλέξανδρε...Απλά η Χ1, μου έγινε δυσάρεστη εντός πόλης εκεί που με το FIAT ,δεν περνάς αέρα μεν αλλά δεν ενοχλείσαι δε.
Προφανώς παίζει ρόλο αυτό που λέει ο Φάνης μιας και η δικιά μας φοράει 225/50 /18...
BMW X1 2016