-
Στο σκίτσο. Δεν την ξεχωρίζεις? Ορίστε και σε φώτο:
-
Α μπραβο τωρα ναι
Φαινεται και η φτερωτη
-
Βλέπεις την φτερωτή σε κάποια από τις φωτογραφίες;
Η απόκριση στο γκάζι έχει βελτιωθεί και γιατί έχεις φτάσει να έχεις turbo κινητήρες με 10,5+:1 συμπίεση.
-
To δικό μου πάντως νομίζω έχει αρκετά χαμηλότερη συμπίεση. 9κατί νομίζω.
-
Το περιβλημα της φτερωτης ρε super. Ολοι παθατε harisma23
-
Αν το πάθαινες κι εσύ, μπορεί και να σωζόσουν...
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
To δικό μου πάντως νομίζω έχει αρκετά χαμηλότερη συμπίεση. 9κατί νομίζω.9,3:1 για την ακρίβεια.
-
-
Σε χάλασε το ακριβές νούμερο;
Έτσι είμαστε εμείς οι πολυτεχνίτες: ακριβολογοι και αμφισβητίες!Αν δε σου αρέσουμε:
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! -
Μια ζωη με τους πολυτεχνιτες τα ιδια. Θα φταιει το νερο στο κυλικείο που φτιαχνουν τον φραπε. Αυτο ειναι το βρηκα. Σιγουρα
-
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Ίδιο χρώμα με το δικό μου ή μου φαίνεται;
(Είμαι ο μπροστινός στη φωτογραφία)ποιό χρώμα με ποιο συγκρίνεις;
Περίεργες προσθήκες η SW -
Το δικό μου σκουρομπλεγκρί με του stefan το σκουρομπλεγκρί.
Τυχαία η φωτογραφία. Μια ώρα έκανα κύκλους να βρω να παρκάρω και τελικά βρήκα μπροστά από άλλη 156. -
Πανε δωσε κανα 150-200αρι να στο περασουν αλοιφή να δεις πως θα γινει . Εχει λιγη μουνταδα.
Οπως το παρελαβες θα ειναι -
Χθες, προσπάθησα να κυνηγήσω λίγο ένα cupra (αυτό με τα 300 άλογα) σε ένα επαρχιακό δρόμο.
Καλά, προφανώς δε μπόρεσα να μείνω κοντά του , αλλά θέλω να πω ότι τα 'ποπ ποπ μπανκγκ' της εξάτμισης του ήταν πολύ πορωτικά!! -
Τα 300αρια (δηλ παραγωγής έως 8ο/18) έχουν λίγο πιο έντονο ήχο γενικά γιατί δεν έχουν το φίλτρο σωματιδίων. Με πρόγραμμα και εξάτμιση βέβαια μπορείς να κάνεις ότι θες και να κάνει pops & bangs και στο ρελαντί που λέει ο λόγος.
-
Γνωρίζει κανείς χωρητικότητα χώρου αποσκευών του leon st 1.5 cng? Στο site της εταιρίας γράφει το ίδιο της βενζίνης που θεωρώ ότι δεν μπορεί να ισχύει...
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
470.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
470.Ααα πολύ ωραία... Ευτυχής κάτοχος ε;
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευτυχές μέλος της ομάδας τους στο ΦουΜπού. Για την ώρα τουλάχιστον...
SEAT León Mk3 (2013-2020)