-
Βλέπω τον Κυριάκο στον ΑΝΤΕΝΑ . Είναι προφανές ότι η άνετη νίκη στις ευρωεκλογές έχει αναδείξει ένα διαφορετικό Κυριάκο . Ανετο με μεγάλη αυτοπεποίθηση , χαλαρό ...
Α ρε αυτή η εξουσία πως σε φτιάχνει...
Σαν να βγαίνεις ραντεβού με γκόμενα που φαίνεται ότι θα σου κάτσει τελικά...
-
https://m.youtube.com/watch?v=V1u8ufqc3Pc
Δειτε την αρχη με τις Μυγες
-
Το εχω ξαναπει, μ αρεσει αυτο το στυλ του. Ετσι μ αρεσει ο κυριακος. Οταν μιλαει κανονικα δειχνει ανθρωπος που ξερει τι λεει και μπορεις να α οιξεις συζητηση επιπεδου και γνωσεων με πηγες και πινακες. Αυτα μ αρεσουν. Τα τσιτατα δεν τα μπορω.
Οταν φωναζει και τσιριζει δεν το μπορω και αλλαζω καναλια.
-
Ρε το γίνεται εδώ ? Πόση αλήθεια έχουν όλα αυτά ? και αν δεν είναι αλήθεια γιατί δεν τον έχουν μπουζουριάσει ακόμα ?
https://www.youtube.com/watch?v=tB8VBEX ... ploademail
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Το εχω ξαναπει, μ αρεσει αυτο το στυλ του. Ετσι μ αρεσει ο κυριακος. Οταν μιλαει κανονικα δειχνει ανθρωπος που ξερει τι λεει και μπορεις να α οιξεις συζητηση επιπεδου και γνωσεων με πηγες και πινακες. Αυτα μ αρεσουν. Τα τσιτατα δεν τα μπορω.Οταν φωναζει και τσιριζει δεν το μπορω και αλλαζω καναλια.
ξενερουά
Χαρακτηρισμός μιας άκρως βαρετής καταστάσης, πληκτικής και κοψοφλεβίτικης φάσης, που λίγο πολύ έχουμε όλοι μας συναντήσει. Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει και μια κακή ταινία.
Ξενερουά ματ: δίνουμε έμφαση στην ξενέρα, όταν μάλιστα ακολουθείται από απανωτά και όχι τόσο ευχάριστα γεγονότα!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Κόντεψε να με πάρει ο ύπνος στο σινεμά, ξενερουά ματ η ταινία, άσε που μετά με τραβολογούσαν από τις καφετέριες στα μπαράκια.Η συνάντηση παλιών συμμαθητών ήταν ότι πιο ξενερουά, ήμασταν ό,τι να 'ναι, σαν άγνωστοι, σαν χαμένοι συγγενείς. Βαρέθηκα τη ζωή μου!
-
Αφου ειστε βαρβαροι ρε σεις
-
Βάρβαροι και αμόρφωτοι:
http://www.zoornalistas.com/2019/06/blo ... 9.html?m=1
(Στανταρακι αυτή η μαϊμού θα μπει Βουλή γιατί οι Νδουλοι είναι εγκζυμπνοι και δεν τρώνε σανό)Έχμ, Βασιλάκη, κάποιος σκούρος πρωην cdπωλητης έγινε ο καλύτερος στο ταπαταπ στα γιουσα. Δάκρυ εδω παίζει;
-
Και μόνο που ο Μπογδάνος είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ για εμένα είναι αρκετός λόγος για να μην ψηφίσω ΝΔ...ο τύπος είναι αισχρός.
Και τι σταθερότητα και σοβαρότητα περιμένουμε από ένα κόμμα που επίσημα τον Φεβρουάριο ανακοινώνει ότι ο κατάπτυσοτς ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος και 3 μήνες μετά (Μάιος) ανακοινώνει ότι θα είναι. Εαν δεν ξέρουν τους υποψηφίους του θα ξέρουν τι πολιτική θα ακολουθήσουν?? Όπου φυσάει ο άνεμος μου κάνει εμένα....
-
Διαλιέχτε...
Και αν βρείτε κάτι σοβαρό, σφυρίξτε μου...Οι 20 συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις εκλογές
-
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
-
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
-
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
-
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Ανανεωτική Αριστερά-Προοδευτικό Κέντρο-«ΕΔΕΜ»-Κινήσεις Πολιτών)
-
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
-
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
-
Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
-
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.)
-
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ-Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας
-
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
-
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
-
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (μαρξιστικό-λενινιστικό)
-
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
-
Ε.ΠΑ.Μ.-Α.Κ.Κ.ΕΛ συνασπισμός κομμάτων στον οποίον συμμετέχουν τα πολιτικά κόμματα: ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.) και ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Κ.Κ.ΕΛ.)
-
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
-
ΜέΡΑ 25
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ-ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ
-
ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
-
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Από τα 20 αυτά κόμματα-συνδυασμούς δεν κατεβάζουν ψηφοδέλτιο Επικρατείας τα έξι: Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.), ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (μαρξιστικό-λενινιστικό), ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΣΥΝ...ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
https://www.naftemporiki.gr/story/14912 ... ou-kopikan
-
-
Νίκο, το ξέρουμε ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό...εδώ και πολλές δεκαετίες. Συνήθως οι άχρηστοι ασχολούνται με την πολιτική στην Ελλάδα. Απλά η ΝΔ έδειχνε να έχει ένα σοβαρό προφίλ με αρκετά καλούς πολιτικούς, αλλά με επιλογές τύπου Μπογδάνος (κατάπτυστος και αισχρός...απορώ τι πλάτες έχει και προβάλλετε τόσο πολύ...ούτε για καφετζής εφημερίδας δνε κάνει, του Κολλεγίου είναι και αυτός?) χάνει την όποια σοβαρότητα έχει. Ο Κυριάκος από μόνος του δεν φτάνει...και το επιτελείο του σε μεγάλο βαθμό είναι για γέλια δυστυχώς.
-
Καλύτερα να μην γράψω την άποψή μου.
-
Το 2009-10 πριν ο Κυριάκος γίνει υπουργός του Σαμαρά, τον πετύχαινα μαζί με ''συμμαθητές'' μου σε Αγγλικό φροντιστήριο το οποίο ήταν έναν όροφο κάτω από τα γραφεία του στην Χαλκοκονδύλη.
Επειδή τον είχαμε πετύχει 1-2 φορές στο ασανσέρ χωρίς συνοδείες κτλπ, έδειχνε ωραίος τύπος-έκανε χαβαλέ με τους νέους που συναντούσε.
Προφανώς η ανώτερη πολιτική σε βάζει σε καλούπια και σε δεύτερες σκέψεις αλλά είναι ωραίο ένας εν δυνάμει πρωθυπουργός να μπορεί να προσαρμόζεται σε τέτοιες καταστάσεις. Ειδικά στην Αμερική είναι ''μάστορες'' σε τέτοιες συμπεριφορές που κάνουν τους πολιτικούς να δείχνουν πιο γήινοι και χαλαροί. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Επειδή τον είχαμε πετύχει 1-2 φορές στο ασανσέρ χωρίς συνοδείες κτλπ, έδειχνε ωραίος τύπος-έκανε χαβαλέ με τους νέους που συναντούσε.O Κυριάκος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής (ο μόνος από την οικογένειά του...ειδικά την αδερφή του την σιχαίνομαι), αλλά αναρωτιέμαι εαν φτάνει από μόνος του να κάνει την διαφορά? Όταν έχει μαζέψει τόσο χάλια στελέση στη ΝΔ, ποιούς θα βάλει στην κυβέρνηση? Έχει άξιους συνεργάτες?
-
Χωρίς Μπογδάνους η ΝΔ θα έπαιρνε το πολύ 10%...
Και χωρίς Μπογδάνους οι μόνοι που θα ήταν ευχαριστημένοι και θα χασκογέλαγαν θα ήταν οι απανταχού Τριήριδες και οι αριστερούλιδες που θεωρούν ότι τους ανήκει ο χώρος της οχλαγωγίας, των ουρλιαχτών και του λαϊκισμού.
Άλλωστε τα Τσιπράκια για αυτό αγωνίζονται από το 2015. Για μία ΝΔ υποταγμένη στην αριστερή ηγεμονία...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επειδή τον είχαμε πετύχει 1-2 φορές στο ασανσέρ χωρίς συνοδείες κτλπ, έδειχνε ωραίος τύπος-έκανε χαβαλέ με τους νέους που συναντούσε.
O Κυριάκος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής (ο μόνος από την οικογένειά του...ειδικά την αδερφή του την σιχαίνομαι), αλλά αναρωτιέμαι εαν φτάνει από μόνος του να κάνει την διαφορά? Όταν έχει μαζέψει τόσο χάλια στελέση στη ΝΔ, ποιούς θα βάλει στην κυβέρνηση? Έχει άξιους συνεργάτες?
Δεν έχω προσδοκίες από κανέναν.
Δεν θα με σώσει κανένας. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δεν έχω προσδοκίες από κανέναν.
Δεν θα με σώσει κανένας.Δεν μιλάω για να μας σώσει κάποιος, αλλά για το να κυβερνήσει ουσιαστικά, να κυβερνήσει σωστά, δίκαια και με συνέπεια του προεκλογικού του προγράμματος. Όνειρα θερινής νυκτός για την Ελλάδα, αλλά λέμε τώρα....
Χωρίς προσδοκίες, δεν έχει νόημα να ψηφίζουμε και να αλλάζουμε κυβερνήσεις.
-
-
Στην μειωση της φορολογιας οπου ειμαι σωστη θα υπαρξει κενο στα δημοσιονομικα κατα 4,5 δις.
Το μεγεθος ειναι τεραστιο. Για τετοια ποσα μπηκαμε σε μνημονια.
Εχω πραγματικα απορια απο που θα τα καλυψουμε αυτα;
Ο ενφια ειναι 3 δις. Μια μειωση και σε αυτον 30%
Παμε χοντρικα στα 5 δις κενο. Εχουμε και τα πρωτογενή πλεονάσματα...
Μηπως θα φαςι το μαξιλαρι των 40 δις που μαζεψε ο αλεξης; ωστε να βγουμε στις αγορες και να μπορουμε να συμμετέχουμε απο αλλη θεση στην επιτήρηση της οικομομιας μαςΔεν ξερω εχετε καταλαβει οτι κατι δεν βγαινει ή κανω λαθος;
-
Δεν έχουν σημασία τα νούμερα Lap....ποτέ δεν βγήκαν και ποτέ δεν θα βγούν!! Είναι απλά για να υπάρχουν....
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
οπου ειμαι σωστη
άλλατις δηλώσεις ο λαπ!!
ένα ένα τα βγάζεις κουφαλίτσα!Δεν το πρόσεξα....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ