-
Πριν κάτι μήνες είχαμε μια ρευματοκλοπη. Τοτε η ομήγυρη μου έκανε μάθημα (διότι είμαι εξ ορισμού άσχετος) για το ποια είναι η συμμετοχή της μανταμιτσας, δεν ήξερε, δε ρωταγε...
https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... sti-viotia
Τώρα;
Εν τω μεταξύ, όσο πλησιάζουν οι μέρες βλέπουμε ότι η περιβόητη μείωση φόρων θα γίνει πρακτικά στο 2ο μισό της τετραετίας...
YΓ: Μόλις είδα και το διαφημιστικουλι όπου το αγόρι θα εμφανιστεί στον... Αρναούτογλου!
Ντιμπεϊ μωρη κλωσσα όμως που να τολμησεις...
Υπάρχει και η Φωτεινή Γεωργαντά, αλλά αυτή είναι για τον Vice President, μη το ξεφτιλαμε...
Μπράβο πάντως στα ΜΜΕ, μετά από τόσες ηττες τα κατάφεραν με τον πιο άχρηστο, αυτή είναι η αξία της νίκης τους. -
Για να κριθεί κάποιος αν είναι άχρηστος,πρέπει πρώτα να τον βάλεις να κάνει την 'δουλειά'. Πάντως θα είναι δύσκολη η αποστολή του,θα πρέπει να ξεπεράσει τον πλέον άχρηστο,απαίδευτο και αγράμματο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης.
-
Το φασιστας ξέχασες, το βάζεις πακέτο με κάθε ζαιο.
-
Δεν θέλω να τους αφαιρέσω το προνόμιο να αποκαλούν φασίστες όσους διαφωνούν μαζί τους...
-
Γιάννη μλκας είναι να κάνει ντιμπέι που λέει και ο Αλέφαντος ? Από την άλλη αυτή η πρεμούρα του Τσίπρα μου θυμίζει τότε που παίζαμε μπάλλα και είχαμε βάλει ώρα λήξης και όταν έληγε αυτοί που έχαναν φώναζαν : Ρε κότες παίζετε παράταση...
Κάτι ανάλογο με τα χαρτιά που δεν αφήνουν να φύγει αυτός που κέρδισε έστω και αν είχαν ορίσει ώρα...
Πάντως τον αδικείς τον Κυριάκο . Και εγώ δεν τον πίστευα , αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι έκανε δουλειά και η στρατηγική του ήταν πετυχημένη .
Το περνάς όμως στο ντούκου αυτό που σου γράφω και είναι η πραγματική ουσία της συντριβής του σύριζα .
Οταν έφυγε ο Καμμένος , επικράτησαν οι γνωστοί αριστεροί ηλίθιοι στον σύριζα που έπεισαν τον Τσίπρα να κάνει όποια αριστερή μλκια μπορούσε . Διχασμό του κόσμου , επιδόματα , φορολογία , Ρουβίκωνες , οι οποίοι μην ξεχνιώμαστε έχουν λουφάξει τώρα και θα είναι μία μάχη για τον Κυριάκο να τους φερθεί αλά πιτσαδόρος στην χα , όταν ξαναρχίσουν το παιχνιδάκι . Και μόνο αυτά ? Παρελάσεις περίεργων που ξεφτέλισαν την γκέι κοινότητα , όπως ο γυμνός με την σημαία , όταν λίγους μήνες πριν κυνηγούσαν κόσμο που διαδήλωνε για την Μακεδονία και γενικά η ανάδειξη κάθε ηλίθιου και περιθωριακού , που πρακτικά απευθύνεται στο 3 % που ψήφιζε παλιά σύριζα επειδή δεν γούσταρε τους φίλους του Δία και είχε κουραστεί από τις συνεχείς συζητήσεις των ΜΛ και της Ανταρσύα αν τελικά έφταιγε ο Μάο ή η χήρα του...
Οπότε όλο αυτό οδήγησε στην συντριβή .
-
Ελεγε προχτες ενας νομικος για τις αλλαγες στον ποινικο κωδικα πως οταν εισαι εγκεφαλος και στρατολογεις κοσμο για τρομοκρατικες πραξεις κτλπ ειναι πλεον πλημμελημα και τρως το πολυ 6 μηνες.
Επισης σε πολλα βαρια εγκληματα πεφτουν υπερβολικα οι ποινες και η μεγιστη καθειρξη θα ειναι 15 χρονια οπου κανεις το 1/3 της ποινης αν εισαι καλο παιδι και εξω. Θα γινουν αμεσως 2000 αποφυλακισεις τετοιων ανθρωπων.Για αυτο στις φυλακες ο Συριζα επιασε ποσοστα 70-80% στις εκλογες...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ελεγε προχτες ενας νομικος για τις αλλαγες στον ποινικο κωδικα πως οταν εισαι εγκεφαλος και στρατολογεις κοσμο για τρομοκρατικες πραξεις κτλπ ειναι πλεον πλημμελημα και τρως το πολυ 6 μηνες.
Επισης σε πολλα βαρια εγκληματα πεφτουν υπερβολικα οι ποινες και η μεγιστη καθειρξη θα ειναι 15 χρονια οπου κανεις το 1/3 της ποινης αν εισαι καλο παιδι και εξω. Θα γινουν αμεσως 2000 αποφυλακισεις τετοιων ανθρωπων.Απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!! Αντί να αυξήσουν τις ποινές και να επαναφέρουν την θανατική ποινή, αλλάζουν τους νόμους για να χαϊδεύουν τα κατακάθια της κοινωνίας. Μετά όμως, θα αναρωτιούνται γιατί οι πολίτες αγοράζουν παράνομα όπλα.....
Ας στο διάλο πια με τους μ@λακες....φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στν γειτονιά μας πλέον...
-
Μπορεί να κουβαλάς εκρηκτικά και να την γλυτώσεις με μία παρατήρηση αλλά αν οδηγείς κουρασμένος μπορεί να σου πάρουν το δίπλωμα.....
-
Ο κόσμος φοβάται τον κακό το Μητσοτάκη.
Μητσοτάκη κακό.
Μητσοτάκης μπαμπούλας.
Μητσοτάκης ξουτ-ξουτ-ξουτ!!!!!!
Μητσοτάκη βελζεβούλ!!!!
Ξουτ-ξουτ-ξουτ κακό Μητσοτάκη!!!!!!Αλέξι καλό.
Αλέξι φροντίσει κόσμο.
Αλέξι προοδευτικό πολίτι.
Αλέξι αγάπη μόνο.
Αλέξι πονάει.
Αλέξι κλαίει.
Αλέξι σνιφ-σνιφ-σνιφ...Δώρα Αυγέρη: Ο κόσμος φοβάται τον κακό τον Μητσοτάκη, θέλει καλύτερο τον Τσίπρα.
«Ο κόσμος θέλει καλύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία. Φοβάται στην ιδέα ότι στις 8 Ιουλίου ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός και παλεύει, συστρατεύεται σε αυτή την κοινή προσπάθεια λέγοντας ότι θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία»
...
...
Σε ερώτηση σχετικά με τον «μπαμπούλα – Μητσοτάκη» ανέφερε: «Αυτό που εισπράττω από τις συζητήσεις που έχω με τον κόσμο είτε είναι στον Δήμο Δέλτα, στη Χαλάστρα, στα Κύμινα είτε είναι στη Νέα Μάδυτο, στη Νέα Απολλωνία ή τώρα στην Περαία, Το θέμα «μπαμπούλας-Μητσοτάκης» το θέτουν οι ίδιοι οι άνθρωποι, οι καθημερινοί άνθρωποι, οι άνθρωποι της εργασίας και το μεταφέρουν κάθε φορά με ένταση: ‘’Γιατί δεν βγαίνετε να πείτε πόσο κακό θα γίνει αν ο Μητσοτάκης αναλάβει την πρωθυπουργία και η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας’’. Αυτό είναι το ένα σκέλος. Ο κόσμος το λέει αυτό....
http://www.avgi.gr/article/10811/998779 ... n-tsipra-# -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο κόσμος φοβάται τον κακό το Μητσοτάκη.Δώρα Αυγέρη: Ο κόσμος φοβάται τον κακό τον Μητσοτάκη, θέλει καλύτερο τον Τσίπρα.
http://www.avgi.gr/article/10811/998779 ... n-tsipra-#Ας μας κάνει την χάρη να πάει στον αγύριστο ο Αλέξης....
-
Λέω απλά στον αγύριστο, γιατί μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν έχει πληρώσει για τις πράξεις του (παράνομες, προδωσία κλπ.)...γιατί περιμένουμε να γίνει κάτι διαφορετικό για τον Αλέξη? Μέλος και μέρος του συστήματος είναι και αυτό...τον προστατεύουνε, όπως όλους τους πολιτικούς...ομερτά.
-
Σιγά μην το κάνει...δεν θέλει και δεν θα τον αφήσουν. Και αυτός μέρος του συστήματος είναι...εφόσον κανείς δεν είναι 'καθαρός', κανείς δεν κάνει εκκαθάριση, γιατί ξέρει ότι θα βγούν και τα δικά του άπλυτα στην φόρα. Προστατεύονται μεταξύ τους...όπως κάνουν και τα υψηλόβαθμα στελέχη των τραπεζών. Και έτσι έχουμε ατιμωρησία και έναν φαύλο κύκλο...απλά ο καθένας περιμένει την 'σειρά' του για να φάει και ισχύει ο σιωπηλός νόμος προστασίας των προηγούμενων.
-
Για τα παιχνίδια δεν έχω άποψη...αλλά οι πολιτικοί σίγουρα είναι φίλοι και το 'παιχνίδι' στημένο!
Θυμάμαι συγγενής μου (το έχω ξαναπεί) που ήταν ΓΓ επί ΠΑΣΟΚ, μετά ΝΔ και έμεινε και 1 χρόνο με ΣΥΡΙΖΑ και μου έλεγε πόσοι βουλευτες (από τα μεγάλα κόμματα) πήγαιναν στον εκάστοτε υπουργό και συζήταγαν...κάποιοι ήταν και πολύ φίλοι. Μάλιστα, 'έστηναν' και τι θα πουν στα κανάλια, πότε θα 'μαλώσουν', με ποιόν τρόπο κλπ. 'Αρχηγός' ο Άδωνης, όπου σε όλα τα κανάλια ήταν όλα σκηνοθετημένα και δουλεμένα από πρίν!
-
Ήμαρτον ρε παιδιά....Μα πόσο πιο γελοίοι ειναι μερικοί ζαίοι?
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... e-syzitisi
-
Το θέμα είναι πως όποιος και από τους 2 βγει είτε αυτοδύναμα, είτε συνεργαστεί, η πίτσα με ου έρχεται και θα είναι μεγάλη για ΟΛΟΥΣ.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ήδη διεθνείς οικονομολόγοι μιλάνε για οικονομική κρίση προ των πυλών που θα φανεί το 2020.... η πίτσα από τη Βιλγαρία έρχεται....
-
Ας γίνουν εκλογές πρώτα και μετά βλέπουμε.
Για την ώρα έχουμε μάγκα αλέξι που παίζει στρατιωτάκια με μάγκα ταγίπ... -
Εδώ βγήκε ο Κυριάκος να πει ότι αν δεν πάρει αυτοδυναμία θα κάνει εκλογές μέσα στο δεκαπενταύγουστο... Θέλει να βεβαιωθεί ότι θα έχει ισχυρή εντολή για να αρχίσει το πάρτυ...
-
Και καλά θα κάνει.
Εγώ δεν θέλω να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές.
Είτε αυτοδύναμη κυβέρνηση, είτε επαναληπτικές εκλογές μέσα στον 15Αυγουστο με απλή αναλογική και μετά το τρελό πανηγύρι μέσα στη Βουλή. -
Πριν από λίγο Γεραπετριτης (υποψήφιος βουλευτής - επικεφαλής συντονιστικού συμβούλων του υπεραπολυτοφανταστικου ηγέτη που αναδείχθηκε από λαϊκό κίνημα) στο δελτίο του Open:
'Πιστευουμε τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους'
Κάτσε ρε φίλε, εδώ φτιάχνετε κλίμα ότι είμαστε προ νέας κατάρρευσης. Μάλιστα είδαμε και εδώ κάποιο δημοσίευμα που μίλαγε για δίπλα βιβλία (!!!) μετά από 3 μνημόνια και ενδελεχείς ελέγχους απ'εξω.
Αποφασίστε...Bonus:
https://www.zougla.gr/money/agores/arti ... to-i-eladaΕτσι για να βλέπουμε τι θα γίνει μετά την πώληση της ΔΕΗ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα είμαστε ~60% ακριβότεροι στις τηλεπικοινωνίες του Μ.Ο. της ΕΕ. Οι μισθοί μας που είναι σε σχέση με τον Μ.Ο. της ΕΕ;
Και όπως λέει το link, νερό/ενέργεια έχουν ποοοολυ περιθώριο για να πιάσουν το μέσο όρο της ΕΕ. Και με βάση την επιχειρηματολογία της ανακοίνωσης της Αττικής Οδού πχ, θα είναι απόλυτα λογικό, όχι απλά να κλείσει η ψαλίδα, αλλά να πάμε και σε μια ισάξια λογική με τις τηλεπικοινωνίες...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ