-
Ο χρήστης emminad έγραψε:
με το που έφτασα απογοητευτικά κιόλας.Νομιζω υπερδιαφημισμενο και πολύ κακό για το τίποτα...Το ίδιο ένιωσα κι εγώ. 100 φοίνικες νάνοι στην μέση του πουθενά... Περίμενα να δω καμιά ζούγκλα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
με το που έφτασα απογοητευτικά κιόλας.Νομιζω υπερδιαφημισμενο και πολύ κακό για το τίποτα...
Το ίδιο ένιωσα κι εγώ. 100 φοίνικες νάνοι στην μέση του πουθενά... Περίμενα να δω καμιά ζούγκλα...
Το φοινικόδασος στο Βάι είναι κάτι το μοναδικό, τουλάχιστον για την Ελλάδα, έχει ένα πολύ μικρότερο στην Πρέβελη (δεν ξέρω πόσο ανέκαμψε από τη φωτιά) και λίγα διάσπαρτα αλλού (Αστερούσια). Πρέπει να προστατευτεί από του βαρβάρους που κατασκήνωναν ελεύθερα και ποδοπατούσαν όλα τα φυτά (έτσι ήταν το ’91 που πρωτοπήγα) γι’ αυτό και είναι περιορισμένο. Η παραλία είναι μοναδική, αλλά πρέπει (Ιούλιο-Αύγουστο) να πάει κανείς νωρίς, γιατί μετά τις 12-12:30 γίνεται το αδιαχώρητο.
-
Οι φοίνικες στην Ποσειδώνος από Βουλιαγμένη μέχρι Βάρκιζα πιο πολλοί και πιο μεγάλοι είναι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι φοίνικες στην Ποσειδώνος από Βουλιαγμένη μέχρι Βάρκιζα πιο πολλοί και πιο μεγάλοι είναι.΄Η πήγες νύχτα ή είχες αλλού τα μάτια σου
Είναι ολόκληρη περιοχή σαν κοιλάδα γεμάτη φοίνικες, μέχρι τη θάλασσα -
Στο Βάι είναι πολύ καλά και μετά τις 18:00. Φεύγουν οι πολλοί, συνήθως η θάλασσα ηρεμεί και δεν σε ψήνει ο ήλιος. Όλη η περιοχή είναι εξαιρετική!
-
Υπάρχουν πολλοί φοίνικες, από τη στροφή στον κεντρικό δρόμο μέχρι κάτω στην παραλία. Και όντως μετά τις 6 το απόγευμα είναι καλύτερα που φεύγουν οι πολλοί. Πάντως κατ’εμας που είμαστε από την περιοχή, όλες οι υπόλοιπες παραλίες είναι μακραν καλύτερες. Το Βάι πέρα από τους φοίνικες δε μου λέει και πολλά, είναι υπερτιμημένο και πολυβουο.
Πάντως οι διαδρομές εκεί είναι εξαιρετικές, το ξαναλεω.
Αρκετά όμως φόρτωσα το θέμα με τα οφφ-τοπικ...Sent from my iPhone using Tapatalk.
-
Αφού μας άναψε φωτιές ο Δούκας με το Λασίθι και για να επανέλθουμε ON TOPIC: βάλτε μία φωτο από το αυτοκίνητό σας στο Λασίθι:
Φαίνεται και το δάσος για τους δύσπιστους
-
Άψογος. Με το ιδανικό όχημα, μάλιστα.
Η τελευταία φωτό είναι η ανάβαση του Ξεροκαμπου. Το Stelvio Pass της Κρήτης [emoji51]... Εκεί που έγινε και η παρουσίαση της νέας Καγιέν πριν 2 περίπου χρόνια.Sent from my iPhone using Tapatalk.
-
Άψογος. Με το ιδανικό όχημα, μάλιστα.
Η τελευταία σου φωτό είναι η ανάβαση του Ξεροκαμπου. Το Stelvio Pass της Κρήτης [emoji51]... Εκεί που έγινε και η παρουσίαση της νέας Καγιέν πριν 2 περίπου χρόνια.Sent from my iPhone using Tapatalk.
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Πρωινή εξόρμηση για sup πρίν πιάσει η ζέστη!!!Άσχετο! Το sup που/πως το φορτώνεις στο αμάξι; Έχεις κάποιο πρόβλημα με ταχύτητα κλπ;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πρωινή εξόρμηση για sup πρίν πιάσει η ζέστη!!!
Άσχετο! Το sup που/πως το φορτώνεις στο αμάξι; Έχεις κάποιο πρόβλημα με ταχύτητα κλπ;
Έχω πάρει φουσκωτό για ευκολία (το βάζω πορτμπαγκάζ) άλλα έχω και καγιάκ πολυεστερικό το οποίο το φορτώνω σε αυτή τη βάση....
http://www.eval.gr/Product/8097/Β% ... E%9F%CE%A5
η οποία μέχρι 80-90 χλμ/ώρα που την πάω δεν έχει θέμα ,να σημειωθεί ότι δεν κάνω απόσταση μεγαλύτερη από 20 χλμ από το σπίτι....και η κοντινότερη παραλία είναι 4 χλμ. από έμενα
-
Από μέσα μπορούμε να βάλουμε φωτογραφίες;
-
Πανέμορφη μέσα έξω!
-
Πω τι ομορφο εσωτερικο.
Οσα χρονια και αν περασουν. Τι αρμονια και πως συνδέεται μ τα παλια αλφα ρομεο των '70s.
-
To 99 έψαχνε ο πατέρας μου αμάξι. Τον σταύρωσα να πάρει αυτό! Τίποτα εκείνος. Είχε μουλαρώσει. Αν και είχε από το 1984 μια 33 1.2 και ήταν/ήμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι.
Τελικά πήγε και πήρε το Seat toledo mk2. Μια χαρά αυτοκινητάκι (σαν φωτοτυπία του Audi A3) αν εξαιρέσεις την τραγική αξιοπιστία και την ακόμα χειρότερη οδηγική αίσθηση! -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Πρωινή εξόρμηση για sup πρίν πιάσει η ζέστη!!!
Άσχετο! Το sup που/πως το φορτώνεις στο αμάξι; Έχεις κάποιο πρόβλημα με ταχύτητα κλπ;
Έχω πάρει φουσκωτό για ευκολία (το βάζω πορτμπαγκάζ) άλλα έχω και καγιάκ πολυεστερικό το οποίο το φορτώνω σε αυτή τη βάση....
Thanks.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Πω τι ομορφο εσωτερικο.Οσα χρονια και αν περασουν. Τι αρμονια και πως συνδέεται μ τα παλια αλφα ρομεο των '70s.
Και κορυφαία θέση οδήγησης, χαμηλά όσο πρέπει και μέσα χωμένος όσο πρέπει με το μεσαίο τμήμα του ταμπλώ στραμμένο προς τον οδηγό όσο ... επίσης πρέπει. Δεν έχω βρει αντίστοιχη θέση σε αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας , μόνο το τρέχον Leon πλησιάζει πολύ και τα τελευταία χαμηλα Peugeot χωρίς όμως το μεσαίο τμήμα του ταμπλώ να αγκαλιάζει τόσο τον οδηγό ( λογικά το νέο 508 και το 208 - 2008 θα είναι τέλεια και σε αυτό)
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Corolla hybrid.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Δεν έχω βρει αντίστοιχη θέση σε αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίαςH Giulia και μερικές χαμηλές BMW και από ότι λένε τα νέα Mazda.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!