-
Για την Πειραιώς συμφωνώ με τον Δία ...
Επειδή όμως πολλά είπαμε για το δημόσιο , ας το γυρίσουμε πάλι στην πολιτική .
Όπως ίιιισως θυμάστε έχουμε εκλογές σε 19 μέρες ..
Ο κόσμος όμως έχει χαλαρώσει . Λίγο το καλοκαίρι , λίγο η μεγάλη διαφορά των ευρωεκλογών , το μόνο που αναμένουμε είναι αν θα έχει αυτοδυναμία ο Κυριάκος . Αυτό πιστεύω θα φανεί προς το τέλος του μήνα .
Από την άλλη και οι φίλοι συριζαίοι στα κοινωνικά δίκτυα έχουν χαλαρώσει . Πριν τις ευρωεκλογές έκαναν προσπάθεια να αλλάξουν το κλίμα , να φανατίσουν τους δικούς τους , τώρα άρχισαν τα μπάνια .
Ευχάριστο αυτό , γιατί έχουμε και τους Τούρκους δίπλα , οπότε να μην κάνουμε κακό στον τουρισμό , που βοηθάει πολύ το ΑΕΠ μας .
Ποσοστά μάλλον προς το τέλος του μήνα θα αρχίσουν και αυτά να σταθεροποιούνται σε δημοσκοπήσεις και στοιχήματα .
-
Βασικά όλες οι τράπεζες είναι απλά τεράστια μπο....λα....μακάρι να γινόταν να μην πατούσαμε ποτέ εκεί. Σε όλες Μα όλες είχα καποια στιγμή πρόβλημα στη δε Εθνική δεν θα ξεχάσω την υπάλληλο -που έπαιζε solitaire- να μου λέει με μια απίστευτη φυσικότητα να πάω στη Ρόδο για να βάλω συνδικαιούχο την γυναίκα μου στον λογαριασμό μισθοδοσίας. Και πολλές άλλες ιστορίες για άγριους βέβαια.
Το πολιτικό κλίμα πάντως ειναι σαν να μην γίνονται εκλογές,η επικαιρότητα ασχολείται κυρίως με αλλά θέματα. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ναι θα έβγαινε με 90 % ο ΓΑΠ και θα συνέχιζε την μάσα και ο άλλος θα είχε το κούτελο καθαρό ...Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις , αλλά εγώ έχω ζήσει τον Γεώργιο Ράλλη πρωθυπουργό . Εσύ τι έχεις ακούσει για αυτόν ?
Όπως μπορεί και κοιμάται ο καθένας τα βράδια criu. Ας συνεχίσουν τη μάσα λοιπόν όλοι, γιατί λίγο ή πολύ όλοι 'τρώνε'...
Τον Ράλλη δεν τον έζησα. Από Ανδρέα και μετά.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Αυτό ήθελα να μου απαντήσεις
Ακου λοιπόν .
Ο Γεώργιος Ράλλης εκλέχτηκε το 1980 πρόεδρος της ΝΔ επικρατώντας του Ευάγγελου Αβέρωφ , μετά την εκλογή του ΚΚ Ι σε ΠτΔ .
Στις εκλογές του 1981 στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση , τότε ήταν όλες ανοικτές και μαζικές με μεταφερόμενους οπαδούς , όταν αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου , το πλήθος από κάτω έκανε Ουυυυυυυυ . Τότε ο Γεώργιος Ράλλης είπε στο πλήθος : Δεν θέλω να αποδοκιμάζετε με το Ου τον αντίπαλο .
Είχε βλέπεις έμφυτη την αστική ευγένεια .
Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει στην ιστορία ως ο Δεν θέλω ου ,με ειρωνικό τρόπο , ενώ ο ολετήρας της χώρας Ανδρέας έμεινε ως ο ηγέτης που μοίρασε λεφτά και που κυριολεκτικά γα...σε και έδερνε , όποιαν γούσταρε . Είναι γνωστή και προσφορά της συζύγου , έναντι της διοίκησης μεγάλης τράπεζας...
Λοιπόν μία φορά κάναμε το λάθος . Δεύτερη φορά είναι ασυγχώρητο . Και ο Κυριάκος πρέπει να έχει μάθει από τα λάθη του πατέρα του , ότι οι αντίπαλοι δεν ξέρουν από ευγένειες κλπ . Το αντίθετο . Τις θεωρούν αδυναμίες .
-
Οι τράπεζες είναι πολύ ειδική περίπτωση, γιατί είναι μεν ιδιωτικός τομέας (λέμε τώρα...!) αλλά λειτουργέι με νοοτροπία, εργασιακή ασφάλεια και πρακτικές δημοσίου στην πελιοψηφία των υπαλλήλων.
Στην Δημόσια Υγεία εαν δεν πληρώσεις, δεν έχεις περίθαλψη...δεν θα πεθάνεις εαν κινδυνεύεις άμεσα, αλλά δεν θα σου δώσουν σημασία εαν δεν πληρώσεις. Δυστυχώς στο οικογενειακό μου περιβάλλον έχουν χρειαστεί νοσηλεία αρκετοί συγγενείς και όλοι πήγαν σε Δημόσιο,λόγω ποιότητας ιατρών (είναι κορυφαίοι συνήθως). ΟΛΟΙ χρειάστηκε να πληρώσουν, εκτός από 3-4 εξαιρέσεις που είχαν φίλο γιατρό μέσα στο νοσοκομείο. Λογικό το βρίσκω βεβαια, με τους μισθούς που έχουν...δεν κακολογώ τους γιατρούς μόνο, αλλά κυρίως το δημόσιο και το κράτος που τους πληρώνει ψίχουλα και φυσικά το κάνει γιατί γνωρίζει για τα φακελάκια.
-
Πως σας φαίνεται η ιδέα ο Τσίπρας να επικαλεστεί αιτία πολέμου και να αναβάλει τις εκλογές ? Σύμφωνα με το Σύνταγμα έχει δικαιωμα να το κάνει και να επαναλαμβάνει την αναβολή ανά 15 ημέρες.
Θα το τολμήσει ? Θα το δεχθεί ο λαός ή θα ξεφτιλιστεί τελείως και η ΝΔ θα πάρει 40-50-60% όταν αυτές γίνουν ?
-
Τώρα δεν μπορεί να κάνει πίσω το αλέξι.
Φυσικά το έχει σκυλομετανιώσει που το βράδυ των ευρωεκλογών ανακοίνωσε ότι θα πάει σε εκλογές.
Αλλά από το αλέξι όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.Το πρόβλημα για μένα πλέον είναι στην ΝΔ και στον Μητσοτάκη. Δεν θέλει όχι μόνο να σπάσει αυγά, αλλά έχει καταντήσει πλέον ποιο κρατιστής και αριστερός και από το αλέξι.
Αυτή η εμμονή για τον κρατισμό, το δημόσιο και τους δημόσιους υπαλλήλους με εξοργίζει εντελώς.
Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άι σιχτίρ όλοι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζούμε σε αυτή τη βρωμοχώρα για να επιβιώνει ο κρατισμός και όσοι τρώνε από αυτόν.Δεν ξέρω, αλλά έχω χάσει κάθε διάθεση για να πάω να ψηφίσω.
Αισθάνομαι σαν να πηγαίνω να ψηφίσω στη Βόρεια Κορέα.Και από ότι βλέπω γύρω μου, πολλοί έχουν την ίδια άποψη με μένα και πολλοί ήδη έχουν αποφασίσει να είναι διακοπές την ημέρα των εκλογών. Στην δική μου οικογένεια (6 ενήλικες) μόνο εγώ ίσως πάω να ψηφίσω. Οι υπόλοιποι ήδη έχουν φύγει εκτός Αττικής.
Θεωρώ ότι η αποχή θα χτυπήσει κόκκινο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το πρόβλημα για μένα πλέον είναι στην ΝΔ και στον Μητσοτάκη. Δεν θέλει όχι μόνο να σπάσει αυγά, αλλά έχει καταντήσει πλέον ποιο κρατιστής και αριστερός και από το αλέξι.
Αυτή η εμμονή για τον κρατισμό, το δημόσιο και τους δημόσιους υπαλλήλους με εξοργίζει εντελώς.
Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άι σιχτίρ όλοι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζούμε σε αυτή τη βρωμοχώρα για να επιβιώνει ο κρατισμός και όσοι τρώνε από αυτόν..
https://www.ifac.org/global-knowledge-g ... lic-sector
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αυτό ήθελα να μου απαντήσεις
Ακου λοιπόν .
Ο Γεώργιος Ράλλης εκλέχτηκε το 1980 πρόεδρος της ΝΔ επικρατώντας του Ευάγγελου Αβέρωφ , μετά την εκλογή του ΚΚ Ι σε ΠτΔ .
Στις εκλογές του 1981 στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση , τότε ήταν όλες ανοικτές και μαζικές με μεταφερόμενους οπαδούς , όταν αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου , το πλήθος από κάτω έκανε Ουυυυυυυυ . Τότε ο Γεώργιος Ράλλης είπε στο πλήθος : Δεν θέλω να αποδοκιμάζετε με το Ου τον αντίπαλο .
Είχε βλέπεις έμφυτη την αστική ευγένεια .
Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει στην ιστορία ως ο Δεν θέλω ου ,με ειρωνικό τρόπο , ενώ ο ολετήρας της χώρας Ανδρέας έμεινε ως ο ηγέτης που μοίρασε λεφτά και που κυριολεκτικά γα...σε και έδερνε , όποιαν γούσταρε . Είναι γνωστή και προσφορά της συζύγου , έναντι της διοίκησης μεγάλης τράπεζας...
Λοιπόν μία φορά κάναμε το λάθος . Δεύτερη φορά είναι ασυγχώρητο . Και ο Κυριάκος πρέπει να έχει μάθει από τα λάθη του πατέρα του , ότι οι αντίπαλοι δεν ξέρουν από ευγένειες κλπ . Το αντίθετο . Τις θεωρούν αδυναμίες .
Τέτοιος κώλο-λαός είμαστε...
-
To αλέξι και το ΕΕ θα κάνουν ντα τον Ερντογάν.
Ειδικά η Μέρκελ θα τιμωρήσει τον Ερντογάν.
Και μετά και το ΝΑΤΟ θα βάλει στην θέση του τον Ερντογάν, που είναι όμως μέλος του ΝΑΤΟ...
...
...
Και μετά από όλα αυτά ο Ερντογάν έχει βγάλει και μία τσουγκράνα και τα ξύνει...ΕΕ και ΝΑΤΟ. Για γέλια μόνο...
-
Ο κόσμος(οι περισσότεροι δλδ) έχει περάσει από την φάση του φανατισμού.
Τώρα έχουν μείνει κάποιοι κλασικοί εκατέρωθεν που ρίχνουν το φταίξιμο των επιλογών, της κακής τύχης κτλπ κτλπ στους μπλε, τους πράσινους ή τους ροζ και βγάζουν ακόμα και τώρα φανατισμό.
Θέλουν να τα πάει χειρότερα ο επόμενος που τον μισούν ώστε να επιβεβαιωθούν, χωρίς να τους νοιάζει ότι όλοι εμείς πληρώνουμε την νύφη σε ότι συμβαίνει στην χώρα.
Όπως έχω γράψει ξανά, οι Συριζαίοι πήγανε να παίξουν αυτό που έκαναν οι αντίπαλοι του Τσίπρα του 2014 όπου μιλούσαν για καταστροφή. Μοιράζουν τρόμο δλδ για τον ερχομό του Κούλη. Βέβαια το 2014 υπήρχε βάση για τον φόβο και αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος ότι αν δεν έκανε την κωλοτούμπα θα είχαν δίκιο όσοι έλεγαν για πορεία προς τον γκρεμό.Στα της διαφθοράς, για να μην κοροϊδεύομαστε και πριν την κρίση όπου οι γιατροί αμοίβονταν αρκετά καλύτερα, το φακελάκι βασίλευε. Δεν είναι γέννημα της κρίσης δλδ.
Απλά τα τελευταία χρόνια φοβούνται και δεν είναι τόσο αδίστακτοι να ζητάνε στην ψύχρα. Απλά στο δείχνουν με τον τρόπο τους μιλώντας για τεράστιες αναμονές εξετάσεων, επεμβάσεων και αναγκάζεσαι να τους δώσεις χρήματα και δια μαγείας όλα επιτυχύνονται με ροπή TESLA.Υ.Γ: Την περασμένη εβδομάδα ο Μπογιόπουλος σχολιάζε τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα και μιλούσε για προφανή συναλλαγή μεταξύ Χρυσής Αυγής και Σύριζα. Περάσανε άρθρο όπου οι επικεφαλείς εγκληματικών οργανώσεων, θυμίζω ότι είναι η κατηγορία με την οποία πάνε να δικάσουν την Χ.Α, ΔΕΝ θα υφίστανται στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θεωρώ ότι η αποχή θα χτυπήσει κόκκινο.Το κακό με την αποχή είναι οτι δεν μετράει πουθενά...και έτσι με 50% του εκλογικού σώματος, κάποιος μπορεί να βγάλει κυβέρνηση (δλδ. με 25% πλειοψηφία!!).
-
https://www.naftemporiki.gr/story/14886 ... ikogeneias
Καποιοι καταλαβαν το προβλημα. Βεβαια την κοστολογηση του προγραμματος θα θελα να δω, αλλα τσπ δειχνει μια κατευθυνση.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.naftemporiki.gr/story/1488608/fofi-gennimata-isxura-kinitra-gia-genniseis-kai-stiriksi-tis-oikogeneiasΚαποιοι καταλαβαν το προβλημα. Βεβαια την κοστολογηση του προγραμματος θα θελα να δω, αλλα τσπ δειχνει μια κατευθυνση.
Σωθήκαμε. Κατάλαβε η Φώφη το δημογραφικό, μετά από 2 χρόνια που έχουν βγει πόσες και πόσες μελέτες για το θέμα...
Δεν σώζεται από πουθενά η κατάσταση Lap. Αλλά συνέχισε να είσαι αισιόδοξος! Καλό κάνει! [emoji16]
-
Και κάπως έτσι οι Τσιπροκαμμένοι προετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές...
https://www.cretalive.gr/isawihear/ena- ... ano-952979
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Το δημογραφικό λύνεται απλούστατα: Προφυλακτικά απ'τα jumbo και την κατάλληλη διαφήμιση... [emoji38]Χαχαχαχαχαχα, πέθανα στο γέλιο.
Με κοιτάγανε οι άλλοι στο γραφείο σαστισμένοι και μόλις τους είπα την ατάκα, λύθηκαν στα γέλια και αυτοί.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ο κόσμος(οι περισσότεροι δλδ) έχει περάσει από την φάση του φανατισμού....Εκτός από τους **δημοσιοκάφρους **του αλέξι και τα απανταχού ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ που έχουν ξαμοληθεί και ζητούν αναβολή των εκλογών επ' αόριστον λόγω των εθνικών θεμάτων...
Αλλά και αυτοί εντολοδόχοι είναι. Ότι τους λένε από τα υπόγεια οι αρουραίοι αυτά κάνουν...
18.06.2019 | 14:00
Περίεργα τιτιβίσματα περί αναβολής εκλογών...
Προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυαΦιλικά προσκείμενοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ λογαριασμοί έριξαν στα κοινωνικά δίκτυα την ιδέα περί αναβολής εκλογών λόγω της προκλητικότητας της Τουρκίας.
Το χαρτί της αναβολής εκλογών λόγω εθνικών θεμάτων έριξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλικά προσκείμενοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ λογαριασμοί σε μία προσπάθεια να μετρήσουν τις αντιδράσεις και να υποβάλουν την άποψη ότι λόγω εθνικής κρίσης οι εκλογές πρέπει να παραπεμφθούν στις ελληνικές καλένδες.
Τα σχόλια αυτά δημοσιοποιήθηκαν την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκαλούσε το ΚΥΣΕΑ και ενώ η αντιπολίτευση έκανε λόγο για «ανεύθυνη δραματοποίηση» της κρισιμότητας της κατάστασης, αφήνοντας αιχμές για την πρωθυπουργική σπουδή.
«Η λογική λέει ότι θα πρέπει να ανασταλεί κάθε προεκλογική δραστηριότητα.Τώρα!»
«Η κατάσταση με την Τουρκία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και η μόνη λογική κίνηση είναι η αναβολή των εκλογών και ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Προέχει το εθνικό συμφέρον και όχι η μανία του Μητσοτάκη να κυβερνήσει»
«Το σωστό πάντως είναι αν η κατάσταση με την Τουρκία είναι έκρυθμη, να αναβληθούν οι εκλογές επ’ αόριστον»
Στάθης Σταυρόπουλος, πρώην αγαπημένος σύντροφος: '«Κάποιοι Συριζαίοι διακινούν την ιδέα ότι ενόψει εθνικών κινδύνων πρέπει να αναβληθούν οι εκλογές! Οι άνθρωποι βλέπουν ότι χάνουν κατά κράτος και ρισκάρουν να τινάξουν την κοινωνία στον αέρα. Μόνον στα Τάρταρα δεν θα μπορούν αυτοί οι τύποι να κάνουν άλλη ζημιά στην Ελλάδα»
https://www.athensvoice.gr/politics/555 ... is-eklogon
Κατά τα άλλα μόνο στο μυαλό ορισμένων μελών εδώ μέσα είναι αυτά τα σενάρια...
-
http://www.kathimerini.gr/1024793/artic ... ymferontwn
Μετα διαβαστε αυτο
https://www.investopedia.com/ask/answer ... nd-gnp.asp
-
Σας έχω πει για ένα χαρτί που περιμένω από μία δημόσια υπηρεσία και έχουμε πιάσει τώρα 2,5 μήνες , γιατί δεν μπορούν να συναντηθούν ο διευθυντής με την προισταμένη...
Τελικά ο εργοδότης με τις γνωριμίες του , τους έκανε να συναντηθούν , προφανώς με την λίπανση των κινητήρων που τους κρατούσαν μακριά...
Ετσι πήραν την απόφαση που ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν από την νομοθεσία , αλλά για μένα υπήρχαν θέματα...
Κατά τα άλλα απορείτε που μιλάω ότι 8 στους 10 τα παίρνουν .
Και επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ο εργοδότης , ούτε ρώτησα , μπορεί να παίζουν πολλά . Από χρήμα , μέχρι πολιτικές πιέσεις που προφανώς έχουν αντιπαροχές .
Και όλα αυτά ξαναλέω , ενώ ο νόμος ήταν σαφής και έπρεπε να έχω την απάντηση εδώ και 2 μήνες
-
Υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη. Και πίστεψέ με, κάνει δουλίτσα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ