-
Με υπέρηχους είναι, αν βάλετε το αυτί σας κοντά μπορεί να ακούσετε και τα τικ-τικ.
-
Ο χρήστης bsg2050 έγραψε:
Με υπέρηχους είναι, αν βάλετε το αυτί σας κοντά μπορεί να ακούσετε και τα τικ-τικ.Αν ακούς τικ τικ δεν είναι υπέρηχοι, ήχοι είναι.
Τους υπερήχους και τους υπόηχους τα ανθρώπινα αυτιά δεν τους ακούν.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Με υπέρηχους είναι, αν βάλετε το αυτί σας κοντά μπορεί να ακούσετε και τα τικ-τικ.
Αν ακούς τικ τικ δεν είναι υπέρηχοι, ήχοι είναι.
Τους υπερήχους και τους υπόηχους τα ανθρώπινα αυτιά δεν τους ακούν.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Με πρόλαβες από το να γράψω πρώτος εγώ αυτήν την εξυπνάδα
-
Συμφωνούμε, αλλά
Σοβαρά τώρα, είπαμε λειτουργούν με υπέρηχους. Το κλικ κλικ δεν είναι οι υπέρηχοι, είναι αποτέλεσμα της λειτουργίας τους.
-
Το θέμα είναι οτι η συντριπτική πλειοψηφία των διάφορων άλλων οχημάτων δεν έχουν παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα με το oil dilution ακόμα και σε κρύα κλίματα με μικρές διαδρομές...
Ούτε άλλα Honda έχουν αυτό το πρόβλημα...Οπότε είναι ξεκάθαρα αβλεψία/αστοχία του συγκεκριμένου κινητήρα για το οποίο η Honda είτε δε θέλει/μπορεί είτε δε τη συμφέρει οικονομικά να ασχοληθεί. Το να προσπαθούμε να το παρουσιασουμε σα φυσιολογικό και οτι φταίνε και αυτοι που το αγόρασαν είναι εντελώς τραγικό και δείχνει έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης. -
Νομίζω ότι παίζει ρόλο και οτι φοράει πολύ λεπτό λάδι πάντως. Και 0W-20 δεν φοράνε πολλοί κινητήρες.
Παντως προσωπικά πιστεύω ότι σε θερμοκρασίες Ελλάδος δεν παίζει να δημιουργηθεί πρόβλημα... Ειδικά αν είμαστε τυπικοί με τα λάδια.
-
Έκανα το χρέος μου σαν οψιμος Χοντάκιας καθώς έπεισα ένα φίλο και μόλις παραγγειλε το sedan comfort!
Το κατόρθωμα μου αποκτά μεγαλύτερη αξία αν σκεφτώ ότι ο φίλος αυτός αρχικά πήγαινε για SUV.
(Ελπίζω μόνο να μην του βγάλει κανένα oil dilution και μου σπάσει την κεφαλή...είναι και κουμπουροφόρος... ) -
Εχετε σκεφτει μηπως η χοντα αφηνει λιγο μπεντζινα να περνα στο λαδι για να μυριζει ωραια οταν το αλλαζει;
-
@sargus: Εύγε για το κατόρθωμά σου ! Να ζητήσεις ποσοστά από τον Σ. Επειδη αγόρασες ένα αυτ/το έγινες και οπαδός πολυεθνικής εταιρείας;;; Ή μήπως με 25κ πιστεύεις ότι αγόρασες το τέλειο αυτ/το που θα σε υπηρετεί ισόβια δίχως προβλήματα;;; Εγώ πάντως βρίσκομαι εδώ για να κράζω την χοντα και τον Σ, Οταν διαπιστώνω ότι το προϊόν και οι υπηρεσίες υποστήριξής του δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στη ζωή από το να θεωρείσαι δεδομένος. Πόσο μάλλον να θεωρηθεις δεδομένος - οπαδός απο κάποιους που ο μόνος τους σκοπός είναι το ... ΚΕΡΔΟΣ!!!
-
Ερώτηση:
Γιατί το κούμπωμα της ζώνης το συνοδηγού είναι όλη αυτή η γκουμουτσα, ενώ του οδηγού είναι πιο συμμαζεμένο;;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το θέμα είναι οτι η συντριπτική πλειοψηφία των διάφορων άλλων οχημάτων δεν έχουν παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα με το oil dilution ακόμα και σε κρύα κλίματα με μικρές διαδρομές...
Ούτε άλλα Honda έχουν αυτό το πρόβλημα...Οπότε είναι ξεκάθαρα αβλεψία/αστοχία του συγκεκριμένου κινητήρα για το οποίο η Honda είτε δε θέλει/μπορεί είτε δε τη συμφέρει οικονομικά να ασχοληθεί. Το να προσπαθούμε να το παρουσιασουμε σα φυσιολογικό και οτι φταίνε και αυτοι που το αγόρασαν είναι εντελώς τραγικό και δείχνει έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης.+1000.
Είναι ενδεικτικό ότι η honda κινήσεις έκανε στις χώρες που πιέστηκε (ΗΠΑ, καναδά, κινα) και που προφανώς η καταναλωτική συνείδηση είναι απείρως σοβαρότερη από αυτή που έχουμε εμείς εδώ.
Για εμένα θα έπρεπε να στηλιτευουμε τη συμπεριφορά της αντί να λέμε πως πρέπει να προσαρμόζουμε την οδήγηση στα καπρίτσια του συγκεκριμενου μοτέρ.
-
Ο χρήστης architect_duth έγραψε:
Ερώτηση:Γιατί το κούμπωμα της ζώνης το συνοδηγού είναι όλη αυτή η γκουμουτσα, ενώ του οδηγού είναι πιο συμμαζεμένο;;
Δηλαδή; Κάποια φωτό;
-
Φίλε koralli, ήμουν ο πρώτος που έθεσα το θέμα του oil dilution σε αυτό το Φόρουμ. Αγόρασα το αυτ/το εν γνώσει του συγκεκριμένου θέματος, σε αντίθεση με τους περισσότερους εδώ μεσα και παρότι διαμένω σε μία από τις ψυχρότερες περιοχές της χώρας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι να γνωστοποιούμε το θέμα της οσμής βενζίνης στα λάδια όταν πηγαινουμε για σέρβις. Κανείς όμως που πήγε πρόσφατα για σέρβις δεν έγραψε στο φόρουμ ότι το ανάφερε. Για ποια καταναλωτική συνείδηση μιλάμε ;;; Κλασσικοί ελληναρες είμαστε που πιστεύουμε ότι: αυτά είναι για τους άλλους κι οχι για μένα. Αν δε το αναφερουμε με την επισήμανση να ενημερωθούν τ κεντρικά, στους πρώτους που θα τους συμβεί θα αντιμετωπισθούν με συμπάθεια για την 'ατυχία' που τους συνέβη. Είναι στατιστικως αδύνατο να μη συμβεί σε κάποιους στην χώρα μας. Θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια.... Είναι απλά θέμα χρόνου....
-
Ο χρήστης architect_duth έγραψε:
Ερώτηση:Γιατί το κούμπωμα της ζώνης το συνοδηγού είναι όλη αυτή η γκουμουτσα, ενώ του οδηγού είναι πιο συμμαζεμένο;;
Το εχω και εγώ απορία αυτό. Στο μεταξύ νομίζω ότι δεν βολεύει κιόλας...
-
Ο χρήστης ilias7 έγραψε:
Φίλε koralli, ήμουν ο πρώτος που έθεσα το θέμα του oil dilution σε αυτό το Φόρουμ. Αγόρασα το αυτ/το εν γνώσει του συγκεκριμένου θέματος, σε αντίθεση με τους περισσότερους εδώ μεσα και παρότι διαμένω σε μία από τις ψυχρότερες περιοχές της χώρας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι να γνωστοποιούμε το θέμα της οσμής βενζίνης στα λάδια όταν πηγαινουμε για σέρβις. Κανείς όμως που πήγε πρόσφατα για σέρβις δεν έγραψε στο φόρουμ ότι το ανάφερε. Για ποια καταναλωτική συνείδηση μιλάμε ;;; Κλασσικοί ελληναρες είμαστε που πιστεύουμε ότι: αυτά είναι για τους άλλους κι οχι για μένα. Αν δε το αναφερουμε με την επισήμανση να ενημερωθούν τ κεντρικά, στους πρώτους που θα τους συμβεί θα αντιμετωπισθούν με συμπάθεια για την 'ατυχία' που τους συνέβη. Είναι στατιστικως αδύνατο να μη συμβεί σε κάποιους στην χώρα μας. Θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια.... Είναι απλά θέμα χρόνου....Εχει μυρίσει κανένας βενζίνη στα λαδια στην Ελλάδα? Αν όχι, τι ακριβώς να αναφέρουμε? Και εννοώ να υπάρχει έντονη μυρωδιά, όχι φαντασία επειδή το διαβάσαμε στο Internet.
Εγω προσωπικά το μόνο θέμα που έχω από το αυτοκίνητο είναι οι μπροστινοί αισθητήρες παρκαρισματος όταν βρέχει πολύ. Και σκοπεύω να το αναφέρω όταν πάω για service.
-
@qbiefox : Και τα δικά σου λάδια μυρίζουν βενζίνη. Δεν έχεις παρά να ξεβιδωσεις τη τάπα λαδιού ή να τραβήξεις τη βέργα για να το επιβεβαιώσεις. Αυτό φυσικά δε συνιστά oil dilution....
-
Ο χρήστης ilias7 έγραψε:
@qbiefox : Και τα δικά σου λάδια μυρίζουν βενζίνη. Δεν έχεις παρά να ξεβιδωσεις τη τάπα λαδιού ή να τραβήξεις τη βέργα για να το επιβεβαιώσεις. Αυτό φυσικά δε συνιστά oil dilution....Τα λάδια μου δεν μυρίζουν διαφορετικά απ ότι μυρίζουν τα λάδια των άλλων 2 αυτοκινήτων που έχουμε στην οικογένεια. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω οσμή βενζίνης. Όμως δεν καταλαβαίνω καμία ιδιαίτερη διαφορά από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.
Τωρα αν πρέπει να φαντάζομαι ότι μυρίζουν βενζίνη επειδή είχαν θέματα 10 άτομα στην βόρεια Αμερική οπου άφηναν το αυτοκίνητο ρελαντί με φουλ καλοριφέρ επειδή έξω είχε -20, πάω πάσο. Και αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα που είχαν θέμα ήταν CVT. Απλά προσωπικά πιστεύω ότι σε θερμοκρασίες Ελλάδας δεν παίζει να έχουμε τέτοιο θέμα.
Και ξαναρωταω: έχει κανείς εδώ μέσα καταλάβει έντονη οσμή βενζίνης στα λαδια του?
-
Ο χρήστης ilias7 έγραψε:
@sargus: Εύγε για το κατόρθωμά σου ! Να ζητήσεις ποσοστά από τον Σ. Επειδη αγόρασες ένα αυτ/το έγινες και οπαδός πολυεθνικής εταιρείας;;; Ή μήπως με 25κ πιστεύεις ότι αγόρασες το τέλειο αυτ/το που θα σε υπηρετεί ισόβια δίχως προβλήματα;;; Εγώ πάντως βρίσκομαι εδώ για να κράζω την χοντα και τον Σ, Οταν διαπιστώνω ότι το προϊόν και οι υπηρεσίες υποστήριξής του δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στη ζωή από το να θεωρείσαι δεδομένος. Πόσο μάλλον να θεωρηθεις δεδομένος - οπαδός απο κάποιους που ο μόνος τους σκοπός είναι το ... ΚΕΡΔΟΣ!!!Τι παραλήρημα είναι αυτό ρε; Μεθυσμένος είσαι;
-
@sargus : Το χειρότερο μεθύσι είναι αυτό της ... 'Καψούρας'. Και αυτά που γράφεις υπό την επήρεια αυτής της μέθης μόνο ως γραφικά μπορούν να εκληφθούν από έναν απολύτως νηφάλιο και ορθολογιστή άνθρωπο όπως εγώ.... Με απόλυτη συμπάθεια και σεβασμό προς το πρόσωπό σου.
-
Ο χρήστης ilias7 έγραψε:
Φίλε koralli, ήμουν ο πρώτος που έθεσα το θέμα του oil dilution σε αυτό το Φόρουμ. Αγόρασα το αυτ/το εν γνώσει του συγκεκριμένου θέματος, σε αντίθεση με τους περισσότερους εδώ μεσα και παρότι διαμένω σε μία από τις ψυχρότερες περιοχές της χώρας.Αλλος το ανεφερε 1ος εδω μεσα, οχι εσυ
Νέο Honda Civic 2017