Τώρα θα βγω offtopic αλλά ο φίλος cruiser επιμένει...
Ο χρυσός κανόνας λοιπόν στην εποχή μας είναι μία μπαρούφα εντελώς.
Δεν θα γράψω για μένα, γιατί και μόνο στη σκέψη ότι το δικό μου target group γυναικών πρέπει να είναι κάπου στα 30 με κάνει να βάζω τα γέλια. Άκου 30...
Ο προϊστάμενός μου μάλλον είχε στο νου του τον χρυσό κανόνα. Αυτός του 1968, όταν ήταν 47 ετών πριν 4 χρόνια, πήγε και βρήκε ένα κοριτσάκι 30 ετών. 17 χρόνια διαφορά!
Αυτή ένα κοριτσάκι που ήθελε να ζήσει την ζωή του και ο μπάρμπας, ο 47άρης ένας αρκουδόμαγκας που είχε το μυαλό του μόνο στη δουλειά, στην εργασιακή εξέλιξη.
Φυσικά χώρισαν δυο/τρεις φορές, παρόλο που έμεναν μαζί. Το κοριτσάκι να θέλει εκδρομούλες, βολτούλες, ταξιδάκια, παρεούλες, διασκεδάσεις και ο μπάρμπας να δουλεύει 10 και 12 και 14 ώρες την ημέρα αφού είναι Manager!!!!!!
Φυσικά παντρεύτηκαν λόγω εγκυμοσύνης.
Και ξαφνικά ο τύπος έγινε πατέρας.
Το ξέρει άραγε;
Δεν νομίζω. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο τύπος όχι μόνο αδιαφορεί, αλλά του έχει κάτσει άσχημα που μπλέχτηκε με οικογένειες, κοριτσάκια και μία κατάσταση 'κατασκήνωση'. Εννοείται ότι συνεχίζει να εργάζεται 10 και 12 και 14 ώρες, δουλεύει και από το σπίτι, γιατί προέχει η εργασιακή εξέλιξη.
Έχει και παιδί. Ποιο παιδί; Το έχει δει ποτέ;
Τέτοιους έχω και άλλους πολλούς συναδέλφους. Πάρα πολλούς.
Ωραίες οικογένειες...
Τι θέλω να πω με όλα αυτά;
Δύο διαφορετικές εντελώς ζωές.
Δεν συναντιούνται πουθενά.
Ο 'χρυσός κανόνας' στην εποχή μας δεν ισχύει.
Το γυναικείο φύλο στην Ελλάδα έχει αλλάξει εντελώς και δεν έχει καμιά σχέση με τις γυναίκες της εποχής του 1980, του 1990 και του 2000.
υ.γ. προς mods: οι απόψεις περί σχέσεων ας μεταφερθούν στο αντίστοιχο θέμα. Ευχαριστώ.