-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όπως είπαμε για 1.80μ οδηγό και τον από πίσω του και κανονικού βάρους το αμάξι έχει αψογους χώρους. Από εκεί και πάνω σφίγγουν τα πράγματα. Επίσης με δύο καρεκλακια πίσω αυτός έκατσε στην μέση κανονικά.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που έκατσε ανάμεσα από δύο καρεκλακια είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα (μη πολυμορφικά) όπου να γίνεται αυτό.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
το γεγονος οτι το πληκτρολογιου του navi δεν ειναι qwerty πραγματικα με ξεπερναΈνταξει λογικά είναι επιλεξιμο θα γυρίζει.
Αρκετά ευχαριστημένος έδειχνε ο ματ από το αμάξι.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
το γεγονος οτι το πληκτρολογιου του navi δεν ειναι qwerty πραγματικα με ξεπερνα
Ένταξει λογικά είναι επιλεξιμο θα γυρίζει.
Αρκετά ευχαριστημένος έδειχνε ο ματ από το αμάξι.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠερισσότερο ευχαριστημένος από ότι περίμενα. Νομίζω τελικά ότι για ανθρώπους έως 1.80 είναι οκ και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Μου έκανε επίσης εντύπωση ότι είπε ότι η έκδοση 1.2 βενζίνη και 1.5 πετρελαιο φτάνουν φορά να κινήσουν ικανοποιητικά το αμάξωμα.
-
Μάλλον ο Matt προτιμά περισσότερο το Κaroq και μεταξύ μας μπορεί να μην έχει άδικο
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
Μάλλον ο Matt προτιμά περισσότερο το Κaroq και μεταξύ μας μπορεί να μην έχει άδικοΝομίζω μόνο για το infotainment αναφέρθηκε στο karoq με καλύτερα λόγια.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
το γεγονος οτι το πληκτρολογιου του navi δεν ειναι qwerty πραγματικα με ξεπερναΚι εμένα στο Grandland by default έτσι ήταν, αλλά το άλλαξα. Δεν θυμάμαι ακριβώς (μάλλον μέσα από τα settings), αλλά αλλάζει.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
το γεγονος οτι το πληκτρολογιου του navi δεν ειναι qwerty πραγματικα με ξεπερνα
Κι εμένα στο Grandland by default έτσι ήταν, αλλά το άλλαξα. Δεν θυμάμαι ακριβώς (μάλλον μέσα από τα settings), αλλά αλλάζει.
τι βλακας θεε μου. Να καθεται και να παιζει με το 'Stick of truth' για τις ψευτικες εξατμισεις, παει στο διαολο, αλλα να γκρινιαζει για κατι που αλλαζει με μερικα κλικ....
-
Βλέπω στο fb διαφημίζουν προσφορές 2 χρόνια δωρεάν σέρβις για το 5 αιρκρος
Επίσης πλέον στον διαμορφωτή το blanc banquise χρώμα δεν χρεώνεται ,ούτε χρέωση για ζαντα πλέον το 32150 εμφανίζεται ως τελικό σε φιλ αυτόματο ντίζελ.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει μέχρι το Πάσχα θα βάλουν και κάποια προσφορά και θα αγγίξεις το 30άρι για το συγκεκριμένο . Πως το βλέπεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τον εξοπλισμό του ?
-
Κοίτα το δυνατότερο vfm αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τα + 2400 ευρώ του τεκμηρίου είναι το δίλιτρο ντίζελ αυτόματο κοντιακ στα 28Κ. Στα 32 Κ σαν εξοπλισμός το κοντραρει νομίζω μόνο το Γκραντ Λαντ.
Για εμένα το αυτόματο 1.5 φιλ θα έπρεπε να ήταν λίγο πάνω από τα 28Κ λίγο ακριβότερο δλδ από τα τουσον και σπορτατζ.
Αυτά υπολείπονται σε εξοπλισμό από το Σιτροέν αλλά έχουν μεγαλύτερες εγγυήσεις και υψηλότερη αξιοπιστία έχοντας και πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Θα ηταν δίκαιο. Στα 32Κ είναι ακριβό.
Το τιγκουαν επίσης στέκεται ανταγωνιστικά σε εξοπλισμό αλλά για αυτόματο ντίζελ πιάνεις τα 35 εκεί που είναι περίπου και το καροκ αυτόματο με τον εξοπλισμό της φιλ.
Άραγε υπάρχει κάποιος εδώ που τόλμησε παραγγελία;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κοίτα το δυνατότερο vfm αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τα + 2400 ευρώ του τεκμηρίου είναι το δίλιτρο ντίζελ αυτόματο κοντιακ στα 28Κ.Δεν είναι μόνο το τεκμήριο (ίσως αυτό να είναι το λιγότερο), αλλά και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκεφτούν στο μέλλον για τα αυτοκίνητα με κινητήρα πάνω από 2 λίτρα.
-
Αυτό είναι όπως βγαίνει στον καθένα. Σε άλλον είναι βαρύ το 400αρι κάθε χρόνο και πιθανά χαράτσια, σε άλλον το +2400 τεκμήριο μπορεί να είναι χάσιμο αρκετής επιστροφής φόρου περισσότερης από το 400αρι που θα έρθει και αυτό αθροιστικά.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για γαλλικό (στα οποία έχω μια αντιπάθεια) δείχνει ενδιαφέρον ειδικά με τις τιμές που διάβασα.
Απλά είναι τόσο ιδιαίτερο σχεδιαστικά μπροστά όπως και όλη η γκάμα που πιστεύω ότι είναι βάσιμος λόγος να χάσει πελάτες εξ αυτού. -
Καλησπέρα παιδιά.Έκλεισα την παραγγελία μου και μάλιστα σε 15 περίπου μέρες παραλαμβάνω!
1.2 Feel Βενζίνη, σε απλό άσπρο χρώμα (όχι μεταλλικό-πέρλα) που δεν χρεώνεται, με κόκκινα ενθέματα σε προφηλακτήρα και air bumbs και το κυριότερο με δώρο τα full Led εμπρός! -
Με γείες και καλοταξιδο να ειναι!!! Να το χαρείς με υγεία για πολλά χρόνια.
Το δώρο ειναι φοβερό, ο,τι καλύτερο σε δώρο!!
-
Σ' ευχαριστώ πολύ! Υγεία πάνω απ' όλα και για όλους εύχομαι να έχουν 'καλούς δρόμους'. Ήταν ένα από τα λίγα κομμάτια που ήρθαν Ελλάδα με αυτό το δώρο και έσπευσα να κάνω το αποφασιστικό βήμα. Αντίστοιχα στην έκδοση shine έχει κάποια λίγα κομμάτια με δώρο την ηλιοροφή, αλλά ήταν πέρα από τις δυνατότητές μου και το θεώρησα ίσως και λίγο πλεονεξία, καθώς είναι και πέρα από τις πραγματικές μου ανάγκες. Μπορώ να πω ότι το forum γενικά με βοήθησε διαβάζοντας διάφορα νήματα για μια σειρά από μοντέλα που με ενδιέφεραν και ευχαριστώ όλα τα μέλη γι' αυτό!
-
Kαλοτάξιδο με πολλά,άνετα,ασφαλή χλμ.!
Πραγματικά,το δώρο (full LED εργοστασιακά) είναι top και σίγουρα απ' τα μεγαλύτερης αξίας (γλιτώνεις τουλάχιστον minimum ~1000 ευρώ,ίσως κι αρκετά παραπάνω! )
-
Μπράβο φίλε να το χαρείς!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγχαρητήριά πολύ καλή επιλογή! Περιμένουμε εντυπώσεις...οταν με το καλό παραλάβεις!
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και βέβαια θα μεταφέρω εντυπώσεις!
CITROEN C5 AIRCROSS 2018