-
κρίμα, και εγώ για λίγο πριν μιλάω, στην μεγάλη ευθεία μετά την έξοδο για Φιλιππιάδα προς Γιάννενα!
-
Eπειδη πολύ ντόρος γίνεται με τα 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τα αντίστοιχα 7 της κια. Έχουμε εικόνα πόσο κοστίζει ένα ετήσιο σέρβις στην χιουνται για ένα τουσον; Γιατί αν κοστίζει 150 άντε 180 είναι ένα νορμάλ κόστος αντιπροσωπείας. Αν χτυπά 300αρια ουσιαστικά προπληρωνεις μέρος της μεγάλη εγγύηση! Πχ αν έξω πληρώνεις 110 και εντός 250 αυτό μεταφράζεται σε 140*5=700 στην πενταετία. Δλδ έχεις εγγύηση αλλά με απαλλαγή 700ευρω!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Έχουμε εικόνα πόσο κοστίζει ένα ετήσιο σέρβις στην χιουνται για ένα τουσον;Το σέρβις του 1ου χρόνου ή του 5ου? Φαντάζομαι δεν θα κοστίζουν το ίδιο.
Επίσης, απ'ότι λέγεται, η ισχύς της εγγύησης δεν προϋποθέτει υποχρεωτικό 'δέσιμο' με την αντιπροσωπεία, αλλά με οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο. -
Εντάξει αν ξέρεις πες μας το φθηνό σέρβις πες μας και το ακριβό και θα καταλάβουμε. Αυτό που λες για νόμιμο συνεργείο είναι μεγάλη κουβέντα και αν ισχύει κι άλλα μπράβο στην χιουνται. Άλλες αντιπροσωπείες για ένα σέρβις που κανείς εκτός εξουσιοδοτημένου ακόμα και στο καλύτερο νόμιμο συνεργείο να πας σε πετάνε εκτός εγγύησης.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει ενα κανει και με την αντιπροσωπεια. Ενταξει σιγουρα δεν ειναι και τσαμπα, αλλα ας πουμε ενδεικτικα η αλλαγη λαδιων για τα diesel που γεμιζουν με 5 λιτρα , χρεωνουν 14 ευρω το λιτρο + 10 το φιλτρο + 10 η αλλαγη. Αλλαγη ιμαντα - δυναμο 23 ευρω κομπλε. Φιλτρο αερος 10 ευρω. Φιλτρο πετρελαιου 30 ευρω.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Άλλες αντιπροσωπείες για ένα σέρβις που κανείς εκτός εξουσιοδοτημένου ακόμα και στο καλύτερο νόμιμο συνεργείο να πας σε πετάνε εκτός εγγύησης.Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, είναι Νόμος της Ε.Ε.!!! Μόνο αν μπορέσουν να αποδείξουν ότι έγινε λανθασμένη εργασία, ή δεν χρησιμοποιήθηκαν γνήσια ανταλλακτικά, μπορούν να αρνηθούν να καλύψουν το συγκεκριμένο εξάρτημα που παρουσίασε βλάβη και στο οποίο έγιναν οι παραπάνω εργασίες σε άλλο συνεργείο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άλλες αντιπροσωπείες για ένα σέρβις που κανείς εκτός εξουσιοδοτημένου ακόμα και στο καλύτερο νόμιμο συνεργείο να πας σε πετάνε εκτός εγγύησης.
Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, είναι Νόμος της Ε.Ε.!!! Μόνο αν μπορέσουν να αποδείξουν ότι έγινε λανθασμένη εργασία, ή δεν χρησιμοποιήθηκαν γνήσια ανταλλακτικά, μπορούν να αρνηθούν να καλύψουν το συγκεκριμένο εξάρτημα που παρουσίασε βλάβη και στο οποίο έγιναν οι παραπάνω εργασίες σε άλλο συνεργείο.
Εμένα πάλι μου το έκαναν και η τοπική αντιπροσωπεία και η κεντρική στην Αθήνα το επιβεβαίωσε και τα έστειλα και στον συνήγορο του πολίτη και είπαν ότι δεν ήταν κάτι παράτυπο αυτό που έκαναν. Το περιστατικό αφορούσε στα +2 χρόνια εγγύηση που δίνονται μέσω ασφαλιστικής. Η αντιπροσωπεία ντεμεκ τα φόρτωσε στην ασφαλιστική! Την οποία φυσικά αυτή πληρώνει και σε αυτή θέτει και συμφωνεί τους όρους με την ασφαλιστική!
Η μη κάλυψη έγινε για κόψιμο ντιζας λεβιέ ταχυτήτων που φυσικά σε κανένα προγραμματισμένο σέρβις δεν ελέγχεται , σύμφωνα και με τα λεγόμενά και την παραδοχή της αντιπροσωπείας και αφορά καθαρά ελλατωματικο εξάρτημα από το πλήθος των περιστατικών που γνωριζω
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πλήρη απογοήτευση και από την αντιπροσωπεία Εσκιάδης - Μπαλοδήμος!
Έχοντας κλείσει για service 10 ημέρες πριν (αλλαγή λαδιών + φίλτρο), σήμερα και μετά από 40 χιλιόμετρα απόσταση που έκανα, με ενημέρωσαν πως δεν έχει έρθει το φίλτρο λαδιού!!!
Είναι απαράδεκτο οι επίσημες αντιπροσωπείες (Βελμαρ - Εσκιάδης) να μην έχουν φίλτρο λαδιού για τον κινητήρα SmartStream Diesel επειδή έχει μόλις 6 μήνες που κυκλοφόρησε.
Πραγματικά ντροπή τους.
ΥΓ: Γνωρίζουμε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Hyundai στη Θεσσαλονίκη; Ο Λυκίδης πλέον δεν είναι και δε βρίσκω κάποιο άλλο..
-
Απίστευτα χάλια!!!
Υπό την ανοχή βέβαια του εισαγωγέα. -
Τσεκαρε για το εξουσιοδοτημενο Hyundai Tsapalos!
-
Ευχαριστώ αλλά ψάχνω για εξουσιοδοτημένο Θεσσαλονίκη ή τουλάχιστον κάπου κοντά!
-
Ξεκινώ ένα θέμα συζήτησης για συγκρίσεις μεταξύ των SUV του ίδιου group, της KIA και της Hyundai.
Δεν οδηγώ αυτοκίνητα αυτών των δύο κατασκευαστών, αλλά βλέπω πλέον ότι αποτελούν τους 2 κορυφαίους στον κόσμο σε κατασκευαστική αξιοπιστία, ακόμα και πάνω από την Toyota.
Θα ενδιαφερόμουν να ακούσω τις συγκρίσεις για τις 2 μεγάλες μάχες.
Stonic vs Kona.
Sportage vs Tucson. -
Παρόμοια αυτόκινητα, σχεδιαστικά για εμένα ξεκαθαρα κερδίζει η Hyundai, πολυ πιο ομορφα και αρμονικά σχέδια και αυτός ειναι ο μόνος λόγος που θα προτιμούσα τα αντίστοιχα μοντέλα της Hyundai.
-
Η αισθητική έτσι κι αλλιώς είναι προσωπικό θέμα. Σίγουρα όμως στατιστικά αρέσουν σε περισσότερο κόσμο τα νέα μοντέρνα σχέδια της Hyundai.
Σε επίπεδο ποιότητας υλικών σαλονιού;
-
Το shortage μπροστά δεν βλέπεται .Το Tucson ομορφο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε επιδόσεις όμως το stonic είναι καλύτερο από το kona, παρότι φοράνε ίδιους κινητήρες (1000 κυβικά) λόγω του χαμηλότερου βάρους του kia.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Το sportage μπροστά δεν βλέπεται .Το Tucson ομορφο .Sent from my iPhone using Tapatalk
Περί ορεξεως...........
-
Καθαρά υποκειμενικό το θέμα.
Στη σύγκριση tucson-sportage το μόνο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως στην ίδια τιμή το sportage έρχεται με κατά ένα κλικ καλύτερο εξοπλισμό απ' ότι το tucson.
Επίσης, το ίδιο για stonic-kona. Το stonic, όμως, κερδίζει στον χιλιάρι με αυτόματο, ενώ το kona στον 1.6Τ 177ps και την τετρακίνηση που έχει σε κάποιες εκδόσεις.
-
To Sportage σαν υλικά κονσόλας είναι ένα κλικ καλύτερο από το Tucson;
-
Εμένα μου φαίνονται τα ίδια..
HYUNDAI FORUM