-
Καλα του εκανες του ασβερκου.
Τον βλεπω να πληρωνει μια περιουσια σε ψυχολογους
-
Γι αυτο υπαρχει και η αστυνομια
-
Καλα κανω εγω κ οταν παω σε χωρους με πολλα αυτοκινητα ψαχνω την 'ιδανικη' θεση για να αποφυγω οσο γινεται τετοιες περιπτωσεις μικροχτυπηματων για τους πολλους, σημαντικα για εμενα.
Παρκαρω μακρυα απο το καταστημα κ ας περπατησω λιγο παραπανω δεν με ενοχλει,οι πολλοι συνοστιζονται κοντα στις εισοδους σε θεσεις αμεα κτλ. -
Κι εγώ αυτό κάνω αλλά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δυστυχώς δεν έχεις και πολλές επιλογές. Μόνη λύση το πάρκινγκ αλλά άμα γυρνάς από της 7.30 το πρωί στις 12.00 το βράδυ θέλεις ότι κοντινότερο από το σπίτι.
-
Για τον φίλο Αλέξανδρο που ανέφερε την αστυνομία....για ποια αστυνομία μιλάς? Αυτή που όταν μου άνοιξαν το σπίτι και μου έκαναν ζημιά κοντά 10.000 ήρθε μετα από 3 μέρες? Η αυτήν που σε απόπειρα διάρρηξης του γείτονα μου δεν ήρθε ποτέ?
-
Μα και σε παρκινγκ είσαι σίγουρος τι θα στο κάνουν ; Μόνο αν έχεις δική σου θέση και δεν έχεις άλλους δίπλα σου.
Για την αστυνομία, θα συμφωνήσω ότι είναι ανύπαρκτη. Πρέπει να είσαι 'κάποιος' ή να αφορά σοβαρό αδίκημα, και πάλι το συζητάμε. Για κλοπές, διαρρήξεις κ.λ.π. ούτε για αστείο. Για τροχαία, εδώ κλείνουν οδούς και δεν περνούν λεωφορεία για ώρα και τίποτε δεν γίνεται... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κι εγώ αυτό κάνω αλλά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δυστυχώς δεν έχεις και πολλές επιλογές. Μόνη λύση το πάρκινγκ αλλά άμα γυρνάς από της 7.30 το πρωί στις 12.00 το βράδυ θέλεις ότι κοντινότερο από το σπίτι.Ναι οντως στο κεντρο δεν εχεις την επιλογη που αναφερω,αν κ οπου βρεις το βαζεις εκει αναγκαστικα γιατι ειναι ελαχιστες οι κενες θεσεις.
Απλα σε τετοια μερη κ παλι δεν θα το βαλω επανω σε διαβαση κ γενικα σε μερος που θα δυσκολευω τους πεζους η κ τα αμαξια να στριβουν πχ. -
Βασικά επιλέγω να το βάζω σε σημεία που παρκάρουν κάθετα για να μην χτυπάνε τους προφυλακτήρες αλλά τα βόδια έχουν κι άλλους τρόπους...
-
Ιδανική θέση στο δρόμο ΔΕΝ υπάρχει.... Στο κάθετο παρκάρισμα, ΠΑΝΤΑ θα βρεθεί ο μλκας που δεν το νοιάζει και θα σου κάνει βαθούλωμα στην πόρτα....
-
Σήμερα το πρωί στην Γεωργικής Σχολής εθεάθη Nissan Sunny του 92 κυριολεκτικά σάπιο. οδηγός ένας γύφτος με πούρο (!!) στο στόμα και 4 παιδιά να χοροπηδάνε...οι πόρτες δεν έκλειναν και όπως κινούνταν το αυτοκίνητο ανοιγόκλειναν!Σε κόκκινο φανάρι δε αδυνατούσε να ξεκινήσει αφού τα λάστιχα σπινιάρανε ασύστολα....μάλλον ήταν της μάνας του...και το μπλόκο που είχε στήσει η τροχαία φυσικά σταματούσε άλλους.....
-
Για να μην τον νοιάζει μήπως βγει απ' το δρόμο με τα σλικ λάστιχα μάλλον θα είχε μικτή.
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Για να μην τον νοιάζει μήπως βγει απ' το δρόμο με τα σλικ λάστιχα μάλλον θα είχε μικτή.Χαχαχαχαχαχα
Πολύ καλό.
Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να φρενάρει πίσω από κανέναν αθώοSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Χθες μερσεντες λευκή και τα δώτα των φρένων δεν λειτουργούσαν, πολύ επικίνδυνο. Επίσης χθες, αυτοκίνητο και μάλιστα σχετικά νέο (μάρκα δεν πρόλαβα να δω), τα πίσω φώτα ήταν σαν έργο τέχνης, από το αριστερό δούλευε μόνο μια λεπτή λωρίδα ενώ από το δεξί δεν δούλευε η λωρίδα αλλά το κανονικό, όταν μάλιστα άναβαν και των φρένων είχε ενδιαφέρον γιατί φωτιζόταν και το αριστερό φλας... μάλλον ο ηλεκτρολόγος κάτι έκανε...
-
Μου χάλασε η διάθεση, πρωί-πρωί.
Διασταυρώνομαι στις 8:20, μέσα στην Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη), με μια κ@ρι0λα 'μάνα' (!!!)...
Μαλλί πλατινέ, σαν να βγήκε απ'το σκυλάδικο, τσιγαράκι, και η -ούτε 2 χρονών- κορούλα της, όρθια στο μπροστινό κάθισμα, απλά ακουμπώντας το πωπουδάκι της στην πλάτη του καθίσματος....
...Πείτε μου σας παρακαλώ, μπορώ να χρησιμοποιήσω το βίντεο από την Dash-cam για να αφαιρέσω απ' την ηλίθια, την επιμέλεια του παιδιού της;
-
Ζωο με κοκκινο grande punto χθες,πηγαινε στο θεοσκοταδο της κακιας σκαλας χωρις καθολου πισω φωτα πορειας....
Τα μπροστινα του δουλευαν κανονικα.Τον εβλεπες μονο απο τα ανακλαστικα χαμηλα στον προφυλακτηρα του.... -
Αυτό με χωρίς φώτα πορείας πίσω ή καμμένα τα Stop έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο. Για δε τα μηχανάκια δε μιλάω. Και άμα τους πεις μια κουβέντα θα βρεις και τον μπελά σου...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μηχανάκια χωρίς φώτα (τουλάχιστον το πίσω), πολύ συχνό, δεν καταλαβαίνουν ότι παίζουν με τη ζωή τους ;
Δυστυχώς, παιδάκια ελεύθερα στο αυτοκίνητο έχω δεί αρκετές φορές. Προφανώς δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο, ή νομίζουν ότι εντός πόλης θα γλιτώσουν λόγω χαμηλών ταχυτήτων (έστω και αν τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται με ταχύτητα ως 50χ.α.ω.) και δεν καταλαβαίνουν η χαμηλή αυτή ταχύτητα σε τι επιτάχυνση μεταφράζεται αν γίνει ατύχημα. Πολλοί νομίζουν ότι θα κρατήσουν το παιδί
Για να είμαι δίκαιος, ο πατέρας μου στα ταξίδια μας είχε χύμα στο πίσω κάθισμα, το οποίο ήταν και πεσμένο... αλλά τότε και οι ζώνες ήταν προαιρετικές... άγιο είχαμε, αν και μια φορά άνοιξε το πορτ μπαγκαζ και πως δεν φύγαμε πίσω... -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Πείτε μου σας παρακαλώ, μπορώ να χρησιμοποιήσω το βίντεο από την Dash-cam για να αφαιρέσω απ' την ηλίθια, την επιμέλεια του παιδιού της;Αν τα καταφέρεις, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς το καλύτερο.
Υποθέτω με κάποια μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο αλλά δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιηθεί σοβαρά το βίντεο. Κάποιος με νομικές γνώσεις ας μας διαφωτίσει. -
Δεν νομίζω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τέτοιο βίντεο για να καταδικάσεις κάποιον. Για να δικαιωθείς εσύ νομίζω ότι μπορείς. Είναι θέμα του κανονισμού προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αν μιλούσαμε για σταθερή κάμερα που βιντεοσκοπεί σε χώρο σύμφωνα με τις διατάξεις, ναι, αλλιώς νομίζω πως όχι, άσε που μπορεί να βρείς το μπελά σου για παράνομη βιντεοσκόπηση γιατί δεν είχες και έννομο συμφέρον... Αν ξέρει κανείς κάτι αντίθετο ας μας πει.
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Μου χάλασε η διάθεση, πρωί-πρωί.Διασταυρώνομαι στις 8:20, μέσα στην Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη), με μια κ@ρι0λα 'μάνα' (!!!)...
Μαλλί πλατινέ, σαν να βγήκε απ'το σκυλάδικο, τσιγαράκι, και η -ούτε 2 χρονών- κορούλα της, όρθια στο μπροστινό κάθισμα, απλά ακουμπώντας το πωπουδάκι της στην πλάτη του καθίσματος....
...Πείτε μου σας παρακαλώ, μπορώ να χρησιμοποιήσω το βίντεο από την Dash-cam για να αφαιρέσω απ' την ηλίθια, την επιμέλεια του παιδιού της;
Για αυτήν και όλους τους λοιπούς που οι παραβάσεις τους εκθέτουν σε άμεσο κίνδυνο άλλους (πχ. οδηγηση ενώ έχεις πιει, ανηλικα χωρίς ζώνες, παραβίαση κοκκινου) θέλει αυστηρότατα πρόστιμα και σε επανάληψη φυλάκιση χωρίς αναστολή και αφαίρεση εκλογικού δικαιώματος, γιατί αυτοί οι ανεγκέφαλοι ψηφίζουν κιόλας...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]