-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Οπωσδήποτε να οδηγήσεις το 308 της Peugeot πριν αποφασίσεις. Η διαφορά με οποιοδήποτε άλλο της κατηγορίας του είναι τεράστια. Έχει έναν απίστευτο κινητήρα σε ροπή και οικονομία diesel 1.5 στα 100 και στα 130. Και ο βενζίνης φαίνεται αξιόλογος. Ο εξοπλισμός είναι ο καλύτερος με διαφορά αλλά η άνεση η ηχομόνωση και η οδική συμπεριφορά του είναι αναπάντεχη. Το έχω ένα 6μηνο και ακόμα παρακαλάω να το οδηγήσω.
Οδήγησε και καμιά Giulietta... Θα σου περάσει.
Την Giulietta Super 120 την οδήγησα σε td.
Μου άρεσε πολύ οδηγικά αν και από χώρους λίγο ζορίστηκα.Μου πέρασε οριστικά όταν έμαθα για τα 3 (τρία) αστέρια στο Euroncap.
Αποκλείεται να οδηγήσω στο 2019 αυτοκίνητο με 3 αστέρια λες και είναι κινεζιά.
Εσένα;Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, τα αστέρια δίνονται ή αφαιρούνται για διάφορους λόγους. Η Giulietta το 2010 ήταν άριστη (best in class), το 2017 πήρε 25% στο safety assist επειδή δεν έχει 'Speed Assistance' και 'Lane Support' (τρομερές ελλείψεις ασφάλειας...).
Αλήθεια εσύ πως και πήρες το Πεζώ που δεν έχει δοκιμαστεί το 2018 αλλά το 2013, άρα προφανώς δεν ξέρεις τι θα έκανε με τα τωρινά δεδομένα (σκέψου να έβγαινε κινεζιά και αυτό)
Μήπως έπρεπε να πάρεις (σύμφωνα με τη λογική σου πάντα) ένα 5-στερο του 2018 για να είσαι απόλυτα ασφαλής;Και τελωσπάντων, μήπως η ασφάλεια είναι και άλλα πράγματα πέρα από τα αστεράκια για τα belt reminder κλπ;
Ένας από τους λόγους που το επέλεξα ήταν το 5στερο.
Το 308 μετρήθηκε το 2013 όταν και κυκλοφόρησε και επικαιροποιήθηκε το 13 το 15 και το 16 όποτε ξέρω τι κάνει.
Το 308 εκτός από emergency brake assist δεν έχει ούτε αυτόματα φρεναρίσματα ούτε lane assist ούτε τιποτα.Για να μην κοροϊδευόμαστε η επίδοση 72% στους ενήλικες και 56% (!) στα παιδιά της Άλφα δεν έχει να κάνει με belt reminder.
https://www.euroncap.com/en/results/alf ... etta/29288
https://www.euroncap.com/en/results/peugeot/308/8886
Και του Octavia το 5-στερο στην έκδοση Ambition που είχα δεν είχε τιποτα αυτόματο.
https://www.euroncap.com/en/results/skoda/octavia/8890
Η απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει και το ξέρεις αλλά επιλέγεις το καλύτερο δυνατόν.
-
Όπως είπαν και οι άλλοι, δεν μπορείς να συγκρίνεις βαθμολογίες μεταξύ διαφορετικών χρονολογιών (εκτός αν δεν έχει αλλάξει το σύστημα ενδιάμεσα). Το 76% του 2013 δεν είναι το ίδιο με το 76% του 2017!!!
-
Φίλε Leaser, καμία αισθητική δεν μου χάλασες ούτε υπάρχει λόγος για απολογίες.
Απλώς έκανες μια δήλωση που δεν στέκει για κανένα αυτοκίνητο σε καμία κατηγορία (περί τεράστιας διαφοράς από τα υπόλοιπα) κι επιπλέον πρότεινες ένα αυτοκίνητο εκτός προϋπολογισμού.
Τέλος όσον αφορά τον εξοπλισμό, ως αυτοκίνητο κοντά στο τέλος της παραγωγής του, το 308 όντως έχει ένα πολύ καλό εξοπλισμό σε μια καλή τιμή. Σίγουρα δεν είναι το μοναδικό. Όσον δε αφορά την υποκειμενική κατ' εσένα υπεροχή σε οδική συμπεριφορά, μπορώ να σκεφτώ αμέσως αμέσως τρία αυτοκίνητα που αντικειμενικά υπερέχουν: Τζουλιέτα, σειρά 1 και Focus. Και μερικά ακόμη που είναι πάνω κάτω εφάμιλλα...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Θα απαντησω μονος μου στην ερωτηση που εκανα.Το κλιο εχει 5 αστερια αλλα δεν εχει αεροσακους κεφαλης τυπου κουρτινας που προστατευει τα παιδια στο πισω καθισμα.
Και ομως εχει ακομα και σημερα 5 αστερια ενω το μπαλενο εχει 4 που εχει φυσικα αεροσακο τυπου κουρτινας.
Αρα, συμφωνα με την αποψη σου καποιος θα αγοραζε το κλιοΤο πεζω 308 που εχεις γερνει αρκετα και αυτο στις στροφες, ενω δεν εχει αλλα σημαντικα συστηματα ασφαλειας οπως αυτοματο φρεναρισμα που μεσα στην πολη ειναι πολυ βασικο. Σωζει πολλες φορες απο τρακαρισματα σε αποτομο φρεναρισμα του μπροστινου.
Τα 5 αστερια του 308 ειναι με δοκιμη χωρις τη συγκρουση σε σταθερο εμποδιο με ολη την επιφανεια του αυτοκινητου.
Αρα, με το καλημερα υπολογιζε οτι το αυτοκινητο που οδηγεις εχει σιγουρα πλεον 4 αστερια καθως δεν εχει αστανταρτ αυτοματο φρεναρισμα, και βλεπουμε για τα 3 αστερια καθως δεν εχει δοκιμαστει καπου οπου το μπαλενο δοκιμαστηκε.Πουλα το
Αρα, εχεις ενα οντως πολυ καλο αυτοκινητο που εχει βαθμολογια απο παλαιοτερα στανταρτ, εχει πολυ μικρους πισω χωρους, ειναι πολυ μεγαλο για μεσα στην πολη καθως δεν κοβει πολυ οπως τα μικροτερα, καιει τα διπλασια σε καυσιμο μεσα στην πολη.
Ο ενθουσιασμος σου προερχεται διοτι το πεζω ειναι η μερα με τη νυχτα με το αστρα και το κορολλα που ειχες, δηλαδη κακα οδηγηκα αυτοκινηταΔεν σε κρινω για την γνωμη σου, η οποια θελει να βοηθησει απλα απαντω στην απολυτη θεση που παρεθεσες για τα 5 αστερια χωρις να μελετησεις λεπτομερειες
Φυσικά όλοι εδώ μοιραζόμαστε τις γνώμες μας και μαθαίνουμε.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθείς να πείσεις το εαυτό σου ότι υπάρχει μια αόριστη υποχθόνια συνωμοσία με αρχιέρεια την Euroncap που δεν βγάζει αστέρια από το 308 που γέρνει σαν τον Παπανικολή και δεν βάζει αστέρια στο Ινδικό Baleno και στην Fiat .Χιλια συγνώμη αλλά μάλλον θα πιστέψω τους κουτοφραγκους που δίνουν 80% στους ενήλικες και 73% στα παιδιά για το baleno.
Και να θέλεις να το πουλήσεις δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα το αγοράσει lmaoTo 308 γέρνει; Το Octavia και το Tiguan να δεις. Στο moose test παντως μπήκε με 82km/h μάλλον δεν ξέρεις τι λες.
Λόγω εργασίας έχω λιώσει (25-30Κ το χρόνο ) Corolla 1.4 2004, VW Jetta 1.4TSI 2008, OPEL insignia 1.8 2012, Octavia 1.2TSI 2014, VW Tiguan 1.4tsi, αλλά πρώτη φορά οδήγησα Γαλλικό και ειδικά το πεζό. Απλά το μόνο που είπα στον φίλο είναι να το δοκιμάσει σε td.
Φιλικά πάντα
-
Οχι, δεν πιστευω σε συνωμοσιες, απλα απο συνηθεια οταν βλεπω βαθμολογιες το ψαχνω λιγο παραπανω.
Το 308 εχει εναν μεσο ορο χωρις να εχει δοκιμαστει σε μια ακομα δοκιμασια στην οποια δοκιμαζονται ολοι οι αλλοι.
Αρα, η βαθμολογια του ειναι ελλιπης σε συγκριση.Αρα, αν το καλοσκεφτεις σχετικα με την μεταπωληση το ιδιο ισχυει και για το 308, διοτι δεν εχει δοκιμαστει οπως ανεφερα σε μια ακομα δοκιμασια και δεν διαθετει αυτονομα συστηματα ενεργητικης ασφαλειας.
Συνεπως υπο το πρισμα σου χειροτερο ειναι το πεζω, το οποιο σιγουρα θα ειχε πλεον 4 αστερια με το καλημερα διοτι αυτο αναφερουν οι νεοι κανονισμοι. Ισως επιανε και 3, αυτο ομως δεν μπορουμε να το μαθουμε τωρα.
Δεν βγαζει αστερια ο οργανισμος του νκαπ απο το 308 διοτι τα αφερει μετα απο 6 ετη, συνεπως αν θα πωληται το 308 ακομα και το 2020, τοτε θα το δεις να πηγαινει στα 3 ή 4 αστερια. Και τα υψηλα ποσοστα επι τις % που εχει σημερα και σε γεμιζουν αυτοπεποιθηση θα πεσουν κατακορυφα.Εσυ τοτε θα το πουλησεις;
Το μουζ τεστ του πεζω ειναι εξαιρετικο αλλα ειναι με 18 αρα ζαντα με μικρο προφιλ. Πρεπει να κοιταμε λεπτομερειες. Και παλι χιλια μπραβο στη πεζω, της βγαζω το καπελο.
Θα σου πω πως εχω κανει πολλα χιλ με το 308. Το ξερω πολυ καλα. Γερνει στα πολλα και παιζει λιγακι το τιμονακι του υπο πιεση και οι αλλαγες των ταχυτων του δεν μου πολυαρεσουν, αλλα περναει εξαιρετικα πανω απο λακουβες με υψηλη ταχυτητα. Σε αυτο ειναι πραγματικα φοβερο, αλλα δεν το λες ωρε μανα μου
Για μεσα στην πολη εμενα με δυσκολευει, που σημαινει οτι το εχω γδαρει και το εχω χτυπησει σε κολωνακια και κλειστες στροφες πανω σε σκουπιδοτενεκεδες στο κεντρο της ποληςΓια το ρενω κλιο απαντησε μου αν εχεις την καλοσυνη. Θα το αγοραζες με 5 αστερια και 4 αεροσακους εναντι του μπαλενο με 4 αστερια και αυτοματο φρεναρισμα και 6 αεροσακους;
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Απλώς έκανες μια δήλωση που δεν στέκει για κανένα αυτοκίνητο σε καμία κατηγορία (περί τεράστιας διαφοράς από τα υπόλοιπα) κι επιπλέον πρότεινες ένα αυτοκίνητο εκτός προϋπολογισμού.
Τέλος όσον αφορά τον εξοπλισμό, ως αυτοκίνητο κοντά στο τέλος της παραγωγής του, το 308 όντως έχει ένα πολύ καλό εξοπλισμό σε μια καλή τιμή. Σίγουρα δεν είναι το μοναδικό. Όσον δε αφορά την υποκειμενική κατ' εσένα υπέροχη σε οδική συμπεριφορά, μπορώ να σκεφτώ αμέσως αμέσως τρία αυτοκίνητα που αντικειμενικά υπερέχουν: Τζουλιέτα, σειρά 1 και Focus. Και μερικά ακόμη που είναι πάνω κάτω εφάμιλλα...
Την τεράστια διαφορά το ανασκευάζω.
Περί μπατζετ:
Σε πετρέλαιο
Με κάτω από 20Κ οδηγάς πολυ καλά εξοπλισμένο 308 με 130 άλογα.
Με κάτω από 18Κ το ίδιο με 100 άλογα.Το 308 ξεκινάει βενζίνη από 15.400. Δεν ξέρω εξοπλισμό.
Θεωρώ ότι ένας νέος οικογενειάρχης με παιδιά σε αυτό το μπατζετ θα πρέπει να στραφεί σε focus, astra , 308, Octavia,Leon και να πετύχει την καλύτερη δυνατή τιμή/εξοπλισμό/επιδόσεις.
Η πεζό δίνει πολύ χαμηλότερες τιμές από τους αλλους επειδή το αλλάζει το μοντέλο σε δυο χρόνια το πολύ και το θεώρησα ευκαιρία να πάει να το δει ο άνθρωπος.
Ψιλό πέσατε να με φάτε, μου έβαλες τον ασσο στην κουβέντα και απορώ πως σου ξέφυγαν το Α3 και η ΜΒ Α class και δυο μπαλενο δώρο.
-
Και δυο μπαλενο δωρο
Το μπαλενο ειναι αυτοκινητο πολης φθηνο αξιοπιστο και οικονομικο ασ'το το καημενουλι ησυχο
Οντως σε αρπαξαν ολοι με το που ειπες την αποψη σου.
Αντε κατσε να απολαυσεις τωρα
Το gti ειναι αλλο πραγμα
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οχι, δεν πιστευω σε συνωμοσιες, απλα απο συνηθεια οταν βλεπω βαθμολογιες το ψαχνω λιγο παραπανω.Το 308 εχει εναν μεσο ορο χωρις να εχει δοκιμαστει σε μια ακομα δοκιμασια στην οποια δοκιμαζονται ολοι οι αλλοι.
Αρα, η βαθμολογια του ειναι ελλιπης σε συγκριση.Αρα, αν το καλοσκεφτεις σχετικα με την μεταπωληση το ιδιο ισχυει και για το 308, διοτι δεν εχει δοκιμαστει οπως ανεφερα σε μια ακομα δοκιμασια και δεν διαθετει αυτονομα συστηματα ενεργητικης ασφαλειας.
Συνεπως υπο το πρισμα σου χειροτερο ειναι το πεζω, το οποιο σιγουρα θα ειχε πλεον 4 αστερια με το καλημερα διοτι αυτο αναφερουν οι νεοι κανονισμοι. Ισως επιανε και 3, αυτο ομως δεν μπορουμε να το μαθουμε τωρα.
Δεν βγαζει αστερια ο οργανισμος του νκαπ απο το 308 διοτι τα αφερει μετα απο 6 ετη, συνεπως αν θα πωληται το 308 ακομα και το 2020, τοτε θα το δεις να πηγαινει στα 3 ή 4 αστερια. Και τα υψηλα ποσοστα επι τις % που εχει σημερα και σε γεμιζουν αυτοπεποιθηση θα πεσουν κατακορυφα.Εσυ τοτε θα το πουλησεις;
Το μουζ τεστ του πεζω ειναι εξαιρετικο αλλα ειναι με 18 αρα ζαντα με μικρο προφιλ. Πρεπει να κοιταμε λεπτομερειες. Και παλι χιλια μπραβο στη πεζω, της βγαζω το καπελο.
Θα σου πω πως εχω κανει πολλα χιλ με το 308. Το ξερω πολυ καλα. Γερνει στα πολλα και παιζει λιγακι το τιμονακι του υπο πιεση και οι αλλαγες των ταχυτων του δεν μου πολυαρεσουν, αλλα περναει εξαιρετικα πανω απο λακουβες με υψηλη ταχυτητα. Σε αυτο ειναι πραγματικα φοβερο, αλλα δεν το λες ωρε μανα μου
Για μεσα στην πολη εμενα με δυσκολευει, που σημαινει οτι το εχω γδαρει και το εχω χτυπησει σε κολωνακια και κλειστες στροφες πανω σε σκουπιδοτενεκεδες στο κεντρο της ποληςΓια το ρενω κλιο απαντησε μου αν εχεις την καλοσυνη. Θα το αγοραζες με 5 αστερια και 4 αεροσακους εναντι του μπαλενο με 4 αστερια και αυτοματο φρεναρισμα και 6 αεροσακους;
Σε συνωμοσίες δεν πιστεύεις αλλά για συνωμοσίες μόνο μιλάς.
Αποκαλύψες ότι η 77km στα εκατοντάδες αυτοκίνητα που τεστάρει στο 308 ξήλωσε τα λάστιχα του και του έβαλε 18αρια για να μειώσεις το καλό αποτέλεσμα. ΟΚ.Πάνω κάτω επιμένεις ότι η Euroncap δεν αναθεώρησε ακόμα τα αποτελέσματα του 308 όπως έκανε στην Giulietta, και το annual review του Μαρτίου 2016 δεν παίζει κανένα ρόλο άρα παραπλανεί εν γνώση της τους καταναλωτές και την κοινωνία. ΟΚ.
Το αυτοκίνητο έκανε fl το 18 οπότε θα δούμε.
Η επιπλέον δοκιμασία που δεν έχει περάσει το πεζό κατά τα λεγόμενα σου, έχει προδικασμένο κακό αποτέλεσμα. OK.
αλλά γιατί;Αυτό με τις κλίσεις δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, εγώ πάντως σε ανοικτές με πολλά και κλειστές στα βουνά δεν κατάλαβα τιποτα. Ίσως παίζει ρόλο ότι είμαι πια θαλασσινός μετά το tig και το Octavia.
Πάντως δεν δίστασα πουθενά.Μέσα στην πόλη ξυριζεις μικρό χατς; Δηλαδή το Octavia θα το έκανες Fabia εσυ.
Δεν μπορεί να φταίει το αυτοκίνητο σορυ.Αυτοκίνητο μεγέθους κλιο αγόρασα όταν ήμουν 21 χρόνων. Μακάρι να ξαναγινόμουν αδελφε και έπερνα ό,τι ήθελες.
Πάντως μπαλενο δεν αγοράζω με τιποτα. Απευθύνεται στην παγκόσμια φτηνή αγορά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Χίλιες φορές ένα ευρωπαϊκό η κανονικό Japan αυτοκίνητο.
Φιλικά
-
Τα βλεπεις ολα λιγο μονοκομματα χωρις να δεις λεπτομερειες.
Δεν ειπα οτι αλλαξαν τις ζαντες στο 308 για να βγει πρωτο, απλα ειπα οτι εχει τετοιες ζαντες, που σημαινει οτι η εκδοση που δοκιμαστηκε, πιθανοτατα η gt line, εχει μεγαλες ζαντες με πολυ μικρο προφιλ το οποιο βοηθα πολυ το αυτοκινητο να μη μαγουλιαζει. Αν δε, οντως ειναι η gt line ισως εχει και πιο σφιχτα ελατηρια απο την απλη.
Οι απλες εκδοσεις εχουν λαστιχο με πολυ μεγαλο προφιλ, γεγονος που ριχνει τα χιλιομετρα εισοδου σε ενα τετοιο τεστ.
Αλλωστε αν δεις με λεπτομερεια παντα το ΚΜ 77 βαζει στο τεστ του τις πιο τοπ και σπορ εκδοσεις καθε μοντελου.Στο αλλο τωρα, το 308 κρατα την βαθμολογια του στο κρας τεστ απο το 2013 διοτι ο κανονισμος που θεσπισαν λεει πως καθε 6 ολοκληρα ετη θα κρατα το καθε αυτοκινητο τη βαθμολογια του, εκτος αν εντοπισουν κατι διαφορετικο απο την πρωτη βαθμολογια στο επομενο φεισλιφτ του, το οποιο θα γινεται μονο αν το εργοστασιο αναφερει οτι οντως κατι αλλαξε στα συστηματα ασφαλειας η στον κλωβο ασδφαλειας του αυτοκινητου.
Αυτος ειναι ο κανονισμος.
Μετα τα 6 ετη σιγουρα θα πεσει και αυτο με τη σειρα στα 4 αστερια και ισως στα 3 λογω του οτι δεν εχει βαθμολογηθει σε ενα τεστ που οι αλλοι το εκαναν. Αν πρπλαβει να βγει εως τοτε το νεο και δεν πωλειται το τωρινο στις αντιπροασωπειες τοτε ισως μεινει για παντα ως 5 αστεροΑρα σε λιγους μηνες το αυτοκινητο θα χασει πολλους ποντους ασφαλειας επι τις %. Θα το πουλησεις τοτε επειδη θα ναι χειροτερο απο το μπαλενο;
Στο ερωτημα με το κλιο απαντησε μου σε παρακαλω αν εχεις την καλοσυνη.
Οχι πιστεψε με το 308 δεν κανει για στενα πολης. Εχει μεγαλο κυκλο στροφης, και μεγαλο βαθυ ταμπλο οπου δεν μπορεις να δεις πολλες γωνιες. Δηλαδη για πολη δεν κανει για αυτο αλλωστε βγηκε και το 208.
Το οκταβια που ειχε μικροτερο ταμπλο θυμαμαι ηταν πιο ευκολο αν και πολυ μεγαλυτερο -
Φίλε Leaser, θα μπορούσες πολύ απλά να πεις εξαρχής αυτό που έγραψες εσχάτως, ότι το 308 , στη δύση της καριέρας του, προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή και εξοπλισμό ώστε να μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή. Όλα τα άλλα από το αρχικό σου μήνυμα ήταν περιττά γιατί τελικά καταλήγουν στο ότι 'το δικό μου είναι (πολύ) καλύτερο!'
Υ.Γ.1: Η κατηγορία των μικρομεσαίων περιλαμβάνει και premium μοντέλα σαν τη σειρά 1. Αν θες πάντως να την αφαιρέσουμε όσον αφορά την αξιολόγηση της οδικής συμπεριφοράς, ας βάλουμε στη θέση της το Leon.
Υ.Γ.2: Δεν πέσαμε να σε φάμε. Δεν έχουμε προσωπικά μαζί σου. Δεν γνωριζόμαστε καν. Από τη δική μου πλευρά, μου έκανε εντύπωση η τρομακτική υπερβολή της αρχικής σου δήλωσης, στην οποία επέμεινες και σε επόμενο ποστ σου. Τουλάχιστον στο φινάλε ανασκεύασες. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας...
-
Γαλανακοπ, σημειώνω ότι θες χώρους για οικογένεια, δε σε νοιάζει το μέγεθος, θες άνεση και βενζίνη ή υγραέριο.
Τούτων δοθέντων σου προτείνω να περάσεις μια βόλτα από Σκόντα, για να δεις τα εξής μονδέλα :το Ράπιντ και το Οκτάβια. Για το δεύτερο θα μπορέσεις να το βρεις οριακά στον π/υ που έχεις, και μόνο στην έκδοση των 1.000 κυβικών, αλλά έχει τεράστιους χώρους, πορτμπαγκάζ-σπηλιά και φανταστική άνεση, ότι έχει αναφερθεί μέχρι τώρα σε αυτόν τον π/υ τα έχει, κυριολεκτικά, για ελαφρύ πρωινό.
ΥΓ.1 Μην συγκρίνεις αστέρια στα κρας τεστ του γιουρονκαπ και τα λοιπά, είναι άκυρες συνήθως και παραπλανητικές οι όποιες συγκρίσεις διότι είτε αφορούν αυτοκίνητα διαφορετικής κατηγορίας (π.χ. το Μπαλόνι είναι σουπερμίνι, το Ρίο είναι μικρό οικογενειακό, το Οκτάβια είναι μεγάλο οικογενειακό), είτε είναι διαφορετικά τα στάνταρντ δοκιμών σε κάθε περίπτωση. Κοινώς, μην ασχολείσαι, εκτός αν εντοπίσεις να υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ δύο αυτοκινήτων ίδιας κατηγορίας που μετρώνται με την ίδια δοκιμή και έχουν π.χ. το ένα 2 αστέρια και το άλλο π.χ. 5.
-
Ρε παιδιά ο άνθρωπος λέει ότι θα είναι το 2ο αυτοκίνητο της οικογένειας, δεν βλέπω λόγο να μην πάρει σουπερμινι.
-
μια και στα υπόψη είναι και το Kodiaq να πω κι εγώ την δική μου εμπειρία. Έχω εδώ και 3 μήνες περίπου το Kodiaq 1.4 150hp auto 4X4 ambition. Το αυτοκίνητο έχει extra τους αναδιπλούμενους καθρεύτες και τη γυάλινη ηλιοροφή. Είναι πραγματικά καταπληκτικό!
Ήμουν ανάμεσα στο peugeot 3008, Tiguan και Kodiaq. Έκανα td και στα 3 και τελικά έμειναν σαν επιλογές το Kodiaq και Tiguan. Προτίμησα το Kodiaq λόγω χώρων και κάποιοων extra που είχε επιπλέον του Tiguan (keyless, κλπ). Όσον αφορά στον εξοπλισμό του, θεωρώ πως είναι πληρέστατο και με το παραπάνω. Το μόνο που θα μπορούσα να πως οτι μου λείπει είναι τα φώτα xenon. Ότι βοήθεια χρειαστείς ή κάποιες ερωτήσεις, είμαι στη διάθεσή σου. -
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος λέει ότι θα είναι το 2ο αυτοκίνητο της οικογένειας, δεν βλέπω λόγο να μην πάρει σουπερμινι.+1
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Γιατι δινετε σηνασια ποσα αστερια εχει το χ το ψ αυτοκινητο;Αυτο για εμενα δεν αποτελει τροχοπεδη επιλογης αυτοκινητου.Για την Τζουλιεττα ειναι μοντελο του 2010 τοτε πηρε 5 αστερια και σημερα παιρνει 3.Δεν υποψιαζεστε γιατι;Μιλαμε για το ιδιο ακριβως αυτοκινητο που το 10 ηταν απο τα πιο ασφαλη και τωρα αρχιζει και γινεται επικυνδυνο;Μηπως κατι βρωμαει στο euroncap; Η απλα εχουν κανει πιο αυστηρα κριτηρια......Οτι κι αν ισχυει εμενα δεν με ενδιαφερει ακομη κι αν δινουν οχι 5 αλλα 500 αστερια σε καποιο μοντελο.Και ναι θα αγοραζα σημερα μια Τζουλιεττα.Μην κοιτάς τα αστέρια. Διάβασε όμως τα reports που παρουσιάζουν αναλυτικά τα αποτελέσματα για την ασφάλεια των παιδιών σε frontal και lateral impact.
Αν κάποιος θέλει να βάζει τα παιδιά του σε ένα αμάξι με poor crash performance ratings (Το χειρότερο δυνατό rating δλδ) σε lateral impact, εγώ πάω πάσο...
-
Σέρκουαλ, ενδιαφέρομαι και εγώ για το Κόντιακ. Με 15-18 χιλιάρικα είναι τζάμπα το αυτόματο με τη γυάλινη οροφή.
-
Sorry το μήνυμα πήγαινε για το νήμα : Μεγάλο SUV αυτόματο έως 28.000
-
Aγαπητε P@ulet@ αγοραζω συμφωνα με τις αναγκες και το γουστο μου και οχι με το ποιο εχει τις καλυτερες αξιολογησεις σε ασφαλεια......Με τα συγχωρησεως αλλα χεσ.....κα ποιο ειναι το πιο ασφαλες και πιο εχει lane assist (που παρεπιπτοντως πρεπει απαραιτητα να υπαρχουν γραμμες στο δρομο για να τις διαβασει).
Βεβαια εγω τα λεω αυτα γιατι μενω σε νησι με σχεδον αθλιο οδικο δικτυο οποτε τα περισσοτερα συστηματα ασφαλειας μου ειναι σχεδον αχρηστα. -
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Aγαπητε P@ulet@ αγοραζω συμφωνα με τις αναγκες και το γουστο μου και οχι με το ποιο εχει τις καλυτερες αξιολογησεις σε ασφαλεια......Με τα συγχωρησεως αλλα χεσ.....κα ποιο ειναι το πιο ασφαλες και πιο εχει lane assist (που παρεπιπτοντως πρεπει απαραιτητα να υπαρχουν γραμμες στο δρομο για να τις διαβασει).
Βεβαια εγω τα λεω αυτα γιατι μενω σε νησι με σχεδον αθλιο οδικο δικτυο οποτε τα περισσοτερα συστηματα ασφαλειας μου ειναι σχεδον αχρηστα.Κοίτα και το dacia duster τότε..
Αγορά καινούργιο μέχρι 15.000-18.000