-
Καλησπέρα σε όλους.
Ενώ ήμουν έτοιμος για κλείσιμο του s-cross μπήκε στο παιχνίδι το Kuga Business.
Και τα 2 μιλάμε για βενζίνη.
Το Kuga νομίζω υπερέχει σε εξοπλισμό, ποιότητα, χώρους
το suzuki κατανάλωση, τέλη και πιθανότατα εγγύηση ιαπωνίας.Παρακαλώ πολύ για σχόλια / απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Καλησπέρα σε όλους.
το suzuki κατανάλωση, τέλη και πιθανότατα εγγύηση ιαπωνίας.Παρακαλώ πολύ για σχόλια / απόψεις.
Καλησπέρα σε όλους.
Το Suzuki νομίζω πως υπερέχει μόνο στην κατανάλωση και τα τέλη. Έτσι και αλλιώς στην Ουγγαρία νομίζω φτιάχνεται. Επίσης, δεν έχουν ακουστεί προβλήματα για το Kuga.
-
Το Κuga business έχει καλό εξοπλισμό,αλλά δε νομίζω ότι υπερέχει σε σύγκριση με το Scross GL+
-
Αν η οικονομία είναι προτεραιότητα σου η πλάστιγγα γέρνει πολύ υπέρ του σουζουκι. Το βενζίνης δεν ξέρω αλλά το πετρέλαιο scross που έχω είναι από τα σβέλτα της κατηγορίας.
Τώρα αυτό για εγγύηση ...Ιαπωνίας άστο καλύτερα. Η εγγύηση είναι 3+4 χρόνια τα 4 τελευταία είναι από ασφαλιστική και ένα σέρβις να κάνεις εκτός αντιπροσωπείας η εγγύηση πάει περίπατο....Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV δε νομίζω ότι θα μπορούσες να επιλέξεις τόσο αντιδιαμετρικά διαφορετικά μοντέλα!
Νομίζω ότι αν ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες σου, θα γίνει πολύ πιο εύκολη η επιλογή σου.
-
Πρώτον ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεραιότητα ανάμεσα σε μοντέλα αυτής της κατηγορίας θα έβαζα την ποιότητα κύλισης, χώρους και κυρίως την ελαχιστοποίηση των προβλήματων. -
Όλη τετρακίνηση σε ενδιαφέρει; γιατί αν ναι τότε τα πράγματα είναι τελείως ξεκάθαρα.
-
όχι
4x2.Μάλλον θα καταλήξω στο Kuga.
-
Από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει η τετρακίνηση και θέλεις και χώρους, γιατί δεν κοιτάς και κάτι station wagon?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Είχα ακριβώς αυτό το δίλλημα πριν 2 χρόνια!
Επέλεξα το Kuga για τους εξής λόγους (οι περισσότεροι δεν εχουν να κανουν με το αυτοκίνητο!):
- Πολυ καλύτερη ανεση αναρτησης και ποιότητα κυλισης το Kuga.
- Ελαφρώς καλύτερος εξοπλισμός στο Kuga
- Καλύτερη εγγύηση το Kuga
- Μου έδωσαν πολυ καλύτερους ορους ανταλλαγής στην Ford
- Τότε το S cross μπορούσα να το πάρω μόνο λευκό (δεν μου αρεσε το ήθελα μπλέ).
- Πολύ μεγάλη αναμονή στο S cross
-
Φάνη
Μετά απο αρκετή σκέψη θα πάω τελικά στο Suzuki.
Εχω ίδιους όρους ανταλλαγής (πολύ καλούς), ο εξοπλισμός για μένα είναι πιο χρήσιμος στο Σουζούκι . Το αυτόματο σταμάτημα το έχω και στο σημερινό αμάξι και δεν με τρελαίνει. τα Led φώτα τα θεωρώ πιο χρήσιμα.
εγγύηση το Kuga μου δώσανε 2+3 χρόνια ενώ στο Σουζούκι 3+4 (Incl οδική).
Στα μεγάλα συν η κατανάλωση, η δύναμη κινητήρα, τέλη κυκλοφορίας (σε μια 5ετία η διαφορά είναι μεγάλη), και μου αρέσει και περισσότερο το σουλούπι του. -
Τa led σαφως ειναι πιο χρησιμα!
Εμενα το Φορντ εχει 8 χρονια εγγυηση. Παντως εαν τοτε μου εδιναν καλυτερους ορους ανταλλαγης και μπορουσα να το παρω σε μπλε, κατά 95% το σουζουκι θα ειχα προτιμήσει!
S-cross vs Kuga