-
Θα πρεπει να πας με τα καθισματα να δοκιμασεις αν χωρανε. Αλλο στο ματι. Ειναι ενα αντιεμπορικο αμαξι που το παντρευεσαι αλλα εχει ενα αξιοπιστο κινητηρα οποτε αν σου αρεσει μη ρωτας κανενα μας
-
Το αμάξι είναι μια χαρά . Δεν σε νοιάζει αν είναι αντιεμπορικό αφού πρέπει να το κρατήσεις χρόνια . Κοίταξε όμως και το C4 Spacetourer , αλλά δεν και το νέο C5 aircross που έχει πίσω τρία ξεχωριστά καθίσματα που κινούνται και ίσως σε βολέψουν περισσότερο .
Υπάρχει ένα τώρα στην έκθεση στην Κηφισίας και τον άλλο μήνα θα έλθουν και θα έχουμε τιμές που θα είναι κοντά στο Κατζάρ . Ακόμα κοίταξε και το Σέατ Ατέκα .
Τέλος υπάρχει προσφορά για το Οπελ Γκραντλαντ με ντίζελ στα 21800 κανονική τιμή .
Γενικά πρέπει να δεις πολλά και σε τι τιμές στο δίνουν .
-
Δεν νομίζω πως υπάρχει ιδανικότερο αυτοκίνητο για τριτεκνο από το Grand tourer.
https://youtu.be/0ApcSYve0ww
Φανταστικό σε χώρους ,πρακτικότητα , άνεση , κόλπα , γκατζετακια κλπ.
Ακόμη και το μικρότερο Spacetourer θα είναι υπεραρκετό σε σχέση με το fabia.
Εγώ προσωπικά το βρίσκω και πολύ όμορφο !
https://youtu.be/gdNoBrmtpew
Πόσο να βγαίνει με κόκκινες πινακίδες το μεγαλο;
Το μικρό με κόκκινες πινακίδες και με φουλ εξοπλισμό και αυτόματο δεν νομίζω να ξεπερνά τα 22.000.
Δεν μπορώ να βρω πουθενά τιμοκατάλογο της Citroen.
Κάποτε κάποιος είχε ανεβάσει στο σχετικό τοπικό αλλά δεν μπορώ να τον βρω.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Κάποτε κάποιος είχε ανεβάσει στο σχετικό τοπικό αλλά δεν μπορώ να τον βρω.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
https://www.citroen.gr/wp-content/uploa ... ------.pdf
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
https://www.citroen.gr/wp-content/uploa ... ------.pdf
Σε ευχαριστώ πολύ!
Άρα για τον φίλο παραπάνω το Spacetourer στην ανώτερη έκδοση πετρελαίου θα βγει στα 22.400 και το Grand πετρελαίου στην feel έκδοση στα 23.400 περίπου.
Γενικά πάντως με κόκκινες πινακίδες έχεις πολλές επιλογές με καλές τιμές , δες ίσως και το Kodiaq που είναι το πιο ιδανικό SUV για 3 παιδιά κατά την άποψη μου.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης grammatistis έγραψε:
3. Μέχρι στιγμής απορρίπτουμε aircross, tucson (θεωρώντας, σε βασικούς τομείς, υποδεέστερες τις εταιρείες αυτές ως προς τη renault) και astra/crossland (λόγω χώρων). Θεωρείτε πως, προτού καταλήξουμε στο kadjar, θα πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά και κάποια άλλα μοντέλα; (κυρίως επειδή στα ίδια και λιγότερα χρήματα προσφέρουν παραπάνω πράγματα).- Θεωρείτε σοφή την επιλογή να αναζητήσουμε 7θέσιο καινούριο αμάξι στα ίδια χρήματα, όπως το citroen c4 spacetourer, από έμπορο και όχι από την αντιπροσωπεία;
Από τη μια απορρίπτεις aircross λόγω εταιρίας κι από την άλλη ρωτάς για το c4 spacetourer, που ανήκει στην ίδια εταιρία
Με βάση το budget σου, κάνε μια βόλτα στις αντιπροσωπείες, δες πρώτα τις εναλλακτικές και μετά αποφάσισε. Διαφορετικά, από τη στιγμή που σας αρέσει, κλείσε το kadjar, διότι όσο περισσότερο θα ψάχνεις τόσο περισσότερο θα μπερδεύεσαι..
-
Επίσης αν δεν κάνω λάθος οι εκδόσεις Sport Edition έχουν τον πρόσφατα ανανεωμένο 1.5 BlueDCi 115 hp λόγω προδιαγραφών ρύπων WLTP, αλλό τι αναφέρεται στην ιστοσελίδα - με επιφύλαξη.
-
xplicit, έχεις δίκιο ως προς τη citroen. Από τη μια την απορρίπτουμε και από την άλλη, αυτό το spacetourer πραγματικά δεν έχει αντίπαλο στα τρία πίσω καθίσματα. Εγώ, πάντως, αφαιρώντας το τέλος ταξινόμησης (αυτό δεν αφαιρείται λόγω τριτεκνίας;), για να έχω full έκδοση πρέπει να πάω σε 1.2 βενζίνη (21.010 €). Το πετρέλαιο δυστυχώς ξεφεύγει στη full. Citroen, όμως, είναι αυτή. Αν 'κάτι' πάει στραβά, θα υποστώ ανελέητη κοινωνική κατακραυγή. 'Σου τα λέγαμε εμείς. Γαλλικό ήθελες;;;'. Επίσης έχεις δίκιο στο ότι στο τέλος θα μείνω μπερδεμένος και χωρίς αμάξι...
-
Ο χρήστης grammatistis έγραψε:
xplicit, έχεις δίκιο ως προς τη citroen. Από τη μια την απορρίπτουμε και από την άλλη, αυτό το spacetourer πραγματικά δεν έχει αντίπαλο στα τρία πίσω καθίσματα. Εγώ, πάντως, αφαιρώντας το τέλος ταξινόμησης (αυτό δεν αφαιρείται λόγω τριτεκνίας;), για να έχω full έκδοση πρέπει να πάω σε 1.2 βενζίνη (21.010 €). Το πετρέλαιο δυστυχώς ξεφεύγει στη full. Citroen, όμως, είναι αυτή. Αν 'κάτι' πάει στραβά, θα υποστώ ανελέητη κοινωνική κατακραυγή. 'Σου τα λέγαμε εμείς. Γαλλικό ήθελες;;;'. Επίσης έχεις δίκιο στο ότι στο τέλος θα μείνω μπερδεμένος και χωρίς αμάξι...Το αυτοκίνητο για σένα θα το αγοράσεις όχι για τους άλλους. Τι να πούμε και μεις δλδ που από vw πήγαμε σε hyundai. Πήγαινε τότε σε αστέρια και προπέλες.. Μην κολλάς σε κοινωνικά στερεότυπα...
-
Μην το πάρεις τότε . Πάρε τα άλλα που μετά που θα στραβώσουν τα πράγματα θα γίνεις και εσύ σαν τους άλλους . Δεν θα λες κουβέντα και θα πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου , για να μην μιλήσει ο Μηλιώκας...
Αλλά και το Κατζάρ γαλλικό είναι .
Πάντως αν έχεις αμφιβολίες καλό είναι να μην το πάρεις . Γιατί κάποια πράγματα καμιά φορά στραβώνουν ακριβώς επειδή η αύρα δεν είναι καλή...
-
Γεια σε όλους/ες! Είμαστε με τη γυναίκα μου μια ανάσα μακριά από το να αγοράσουμε το renault kadjar 1.5 dCi 110hp Sport Edition. Διάβασα με προσοχή τη συζήτησή σας, ειδικά από τη μέση και μετά, ώστε να πάρω εντυπώσεις από άτομα που το έχουν ήδη οδηγήσει.Έχουμε ήδη επισκεφτεί την αντιπροσωπεία της περιοχής μας (Καβάλα) και το έχουμε ερωτευτεί. Να αναφέρω, επίσης, πως είμαστε τρίτεκνοι και αυτό είναι ο λόγος που από το skoda fabia πηγαίνουμε σε τέτοιου είδους αμάξι.
Αυτό το αυτοκίνητο έχω αγοράσει από τον Αύγουστο. Σε κόκκινο μεταλλικό. Καταλαβαίνω ακριβώς το συναίσθημα που σου προκαλεί. Και εγώ πήγα σε suv/crossover λόγω οικογενειακών αναγκών. Και μετά από 4 μήνες και 3500χλμ δεν το έχω μετανιώσει.
- Μια βασική προτεραιότητά μας είναι τα τρία μικρά παιδιά μας να κάθονται άνετα στις πίσω θέσεις (σε τρία υπερυψωμένα καθισματάκια). Έτσι όπως το είδαμε εμείς από κοντά, μας άφησε μια μάλλον αισιόδοξη εικόνα στον τομέα αυτόν. Εσείς, λοιπόν, θα το προτιμούσατε σε περίπτωση τριτεκνίας; Πρέπει να έχω κατά νου και κάτι άλλο για να κρίνω.
Για καθισματάκια με isofix υπάρχουν 2 θέσεις. 3 καθισματάκια νομίζω δεν θα βρεις σε κανένα αυτής της κατηγορίας και θα πρέπει να κοιτάξεις πολυμορφικά. Γενικά όμως ο χώρος των πίσω επιβατών είναι πολύ άνετος και πίσω μου (1.90, 110kgr) χωράει άνετα ενήλικας.
- Η τιμή στην οποία μας δίνει το αμάξι η αντιπροσωπεία (με κόκκινες πινακίδες) είναι 21.365 €. Τη θεωρείτε vfm;
Όταν έκανα έρευνα αγοράς το καλοκαίρι, οτιδήποτε σε diesel με παρόμοιους χώρους και εξοπλισμό ήταν τουλάχιστον 2-3 χιλιάρικα ακριβότερο. Εγώ το πήρα 22.450 τελική τιμή και με επιτόκιο 3.9% (το ονομαστικό). Δεν ξέρω αν άλλοι έχουν βγάλει προσφορές στο ενδιάμεσο. Πάντως η sport έκδοση είναι πολύ καλά εξοπλισμένη, και μιας και προέρχομαι από μικρότερο αυτοκίνητο, αυτό που βρήκα πιο χρήσιμο από όλα είναι η κάμερα οπισθοπορείας.
- Μέχρι στιγμής απορρίπτουμε aircross, tucson (θεωρώντας, σε βασικούς τομείς, υποδεέστερες τις εταιρείες αυτές ως προς τη renault) και astra/crossland (λόγω χώρων). Θεωρείτε πως, προτού καταλήξουμε στο kadjar, θα πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά και κάποια άλλα μοντέλα; (κυρίως επειδή στα ίδια και λιγότερα χρήματα προσφέρουν παραπάνω πράγματα).
Κοίτα το Qashqai, το Karoq, και το Grandland.
- Σας μοντέλο το kadjar δεν έχει ακουστεί και πολύ. Σε όποιον αναφέρω το όνομα του μοντέλου μου απαντούν 'ποιο;'. Δεν ξέρω αν πρέπει να αγχώνομαι ή όχι με το γεγονός αυτό Ελπίζω όταν χρειαστώ κανένα ανταλλακτικό να μην έχουν ξεχάσει και οι τεχνικοί ότι υπάρχει το μοντέλο αυτό
Το Κadjar μηχανικά είναι όμοιο με το πιο μοσχοπουλημένο αμάξι της κατηγορίας, το Qashqai (απλά είναι λίγο πιο όμορφο και με πιο μαλακό στήσιμο.Επίσης προσόν για οικογενειακή χρήση). Θεωρώ αδύνατον να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στα μηχανολογικά του ανταλλακτικά.
Η δική μου εμπειρία δεν έχει συμβάντα, που θα με έκαναν να αποθαρρύνω κάποιον από την αγορά του. Το θεωρώ το καλύτερο vfm της αγοράς. Αν κάτι δεν με ικανοποιεί είναι η κακή εργονομία του χώρου αποσκευών. Αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρακτικό πρόβλημα.
-
Ο χρήστης qajared έγραψε:
Αυτό το αυτοκίνητο έχω αγοράσει από τον Αύγουστο. Σε κόκκινο μεταλλικό.Απίστευτο χρώμα το Flame Red....το αγαπημένο μου χρώμα σε Renault και ειδικά στο Kadjar...εξαιρετική επιλογή!
-
μιας και μιλάμε περί τρίτεκνων, μπορούνε οι τρίτεκνοι να αγοράσουν με δόσεις (και να γλυτώσουν τα τέλη ταξινόμησης)?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
μιας και μιλάμε περί τρίτεκνων, μπορούνε οι τρίτεκνοι να αγοράσουν με δόσεις (και να γλυτώσουν τα τέλη ταξινόμησης)?Εγώ πήρα πρόσφατα το Tiguan τριτεκνικό με δόσεις αλλά σε όποια εταιρεία και αν είχα ρωτήσεις δεν είχαν πρόβλημα (μόνο στο jeep μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να μου δώσουν ένα χρηματοδοτικό με πολύ χαμηλό τόκο επειδή λέει ήμουν κατηγορία τριτέκνου)
-
Κάθε ποσά χρόνια έχεις δυνατότητα να παίρνεις αυτοκίνητο χωρίς τέλη ταξινόμησης?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Κάθε ποσά χρόνια έχεις δυνατότητα να παίρνεις αυτοκίνητο χωρίς τέλη ταξινόμησης?Για τρίτεκνο είναι ή άπαξ ή κάθε 5 χρόνια, δεν θυμάμαι εάν έχει αλλάξει. Για μετοίκιση άπαξ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κάθε ποσά χρόνια έχεις δυνατότητα να παίρνεις αυτοκίνητο χωρίς τέλη ταξινόμησης?
Για τρίτεκνο είναι ή άπαξ ή κάθε 5 χρόνια, δεν θυμάμαι εάν έχει αλλάξει. Για μετοίκιση άπαξ.
Το κοίταξα λίγο μέχρι να πάρω απάντηση και είναι άπαξ για τρίτεκνο,2 φορές για πολύτεκνο με την δεύτερη φορά να πρέπει να έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια από την πρώτη.
Σε περίπτωση κλοπής τι γίνεται ? -
To ηθικό δίδαγμα είναι πως αν είσαι τρίτεκνος τότε προσπάθησε να εκμεταλλευτείς όσο πιο πολύ μπορείς την απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης. Όσο πιο ακριβό τόσα περισσότερα γλιτώνεις. Βάλτα κάτω μέχρι που σε παίρνει και κάνει εξόρμηση στις αντιπροσωπείες
-
Ήδη γυρίσαμε αρκετές αντιπροσωπείες και το αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, μας αποθαρρύνει. Σε επίπεδο εξυπηρέτησης (να αναφέρω ξανά ότι θα πρέπει να μας αγοράσουν και το παλιό μας αμάξι) η renault/nissan (σε κοινό αντιπρόσωπο) δεν δείχνει να κυνηγάει ιδιαίτερα τον πελάτη. Το είχατε αναφέρει παλαιότερα και είχατε δίκιο σε αυτό. Ακόμα πιο αποκρουστική ήταν η εξυπηρέτηση σε opel-Hyundai (σε κοινό αντιπρόσωπο) και suzuki. Η citroen έχει πάρει ζεστά το θέμα μας και toyota, kia, Peugeot δεν έχουμε προλάβει να επισκεφτούμε ακόμα. Για την ώρα μένουμε απόλυτα μπερδεμένοι και ξανά αναποφάσιστοι...
-
Ο χρήστης grammatisits έγραψε:
Ακόμα πιο αποκρουστική ήταν η εξυπηρέτηση σε opel-HyundaiΜε ποιον μίλησες?
Renault Kadjar