-
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... a/2661633/
Άλλα 3 νέα παιδιά. Κρίμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/messinia-tragodia-xoris-telos-nekros-kai-o-tritos-mathitis-tou-troxaiou-stin-kyparissia/2661633/Άλλα 3 νέα παιδιά. Κρίμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα πράγματα θα πηγαίνουν προς το χειρότερο. Αφού μετά από τόσα θανατηφόρα ούτε η πολιτεία, ούτε οι πολίτες (που περνάνε το δρόμο απ' όπου να 'ναι), ούτε οι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό, τα νούμερα και η τραγικότητα θα αυξάνονται.
Μίλησα πάλι με τον ασφαλιστή μου αλλά και με την ασφαλιστική, με τον υπάλληλο που χειρίζεται το φάκελο της υπόθεσης.
Ο πρώτος μου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι και να μην ασχολούμαι με την υπόθεση. Ο δεύτερος στο ίδιο μήκος κύματος, μου είπε ότι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ κι ότι έπραξα σωστά στην υπόθεση... . Επίσης μου είπε ότι η 'παθούσα¨ επικοινώνησε πριν λίγες μέρες με την ασφαλιστική εταιρεία και τους είπε ότι θα τους προσκομίσει εξετάσεις από νοσοκομείο. Ο υπάλληλος γνώριζε για την εμπλοκή της τροχαίας και μου είπε με πολύ φυσικό τρόπο ότι θα κληθώ να καταθέσω και απλά να πω στην τροχαία τις συνθήκες του συμβάντος. Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι εφόσον η τύπισσα προσκομίσει έγκυρα χαρτιά γιατρού, νοσοκομείου κλπ που να τεκμηριώνουν κάποια αξίωση για αποζημίωση, αυτοί (η ασφαλιστική) θα την αποζημιώσουν κανονικά. Τον ρώτησα αν χρειάζεται να ενεργοποιήσω σε αυτή τη φάση τη νομική προστασία της εταιρείας για συμβουλές κλπ και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος και να μην ανησυχώ καθόλου. Γενικά πάντως ακουγόταν πολύ άνετος και καθησυχαστικός και μου επαναλάμβανε ότι γνώμονας της εταιρείας είναι η προστασία του πελάτη της, δηλαδή εμένα.
Χωρίς να θέλω να πω με τα παραπάνω ότι αποκλείω κατηγορηματικά να μου λένε παπαριές οι 2 ασφαλιστές, τα αναφέρω εδώ για να τα διαβάσετε και να μου πείτε πως σας ακούγονται.
Σκέφτηκα πάντως ότι, δεδομένης της χρονικής συγκυρίας (η τύπισσα φαίνεται να απευθύνθηκε στην τροχαία την ίδια περίοδο που απευθύνθηκε στην ασφαλιστική, δηλαδή τις τελευταίες μέρες, ήτοι Νοέμβρη) μήπως ενδεχομένως έφαγε αρχικά μετά την πρώτη κρούση της στην ασφαλιστική 'πόρτα' από την τελευταία (ασφαλιστική) και είτε σκέφτηκε η ίδια να απευθυνθεί, καθυστερημένα, και στην τροχαία για να πιέσει, είτε να της είπαν από την ίδια την ασφαλιστική ότι δεν πρόκειται να την αποζημιώσουν από τη στιγμή που δεν έχει γίνει καταγραφή από τροχαία και οι όποιες σωματικές βλάβες δεν είναι καθόλου προφανές ότι προέρχονται πχ από τροχαίο (θα μπορούσε λέω εγώ πχ να είχε γλιστρήσει μόνη της σε ένα πεζοδρόμιο και να έχει ανάλογο μικροτραυματισμό/μώλωπες), οπότε να ωθήθηκε να απευθυνθεί εν τέλει και στην τροχαία λόγω της αρχικής στάσης της ασφαλιστικής απέναντί της.Προχτές, μετά από επικοινωνία μαζί τους (με κάλεσαν τηλεφωνικά για κατάθεση), πήγα κι έδωσα κατάθεση (ένορκη κατάθεση μάρτυρα) στην τροχαία. Ο αξιωματικός που συμπλήρωσε το έντυπο της κατάθεσης μου είχε πει ότι η παθούσα δήλωσε εγγράφως στην τροχαία ότι δεν επιθυμεί την ποινική μου δίωξη και ότι κάνει τη δήλωση στην τροχαία για να διεκδικήσει αποζημίωση. Μου είπε ακόμα ότι θεωρεί (ο ίδιος) πολύ απλό το συμβάν και εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει κάποια συνέχεια ως προς εμένα (ποινική). Ίδωμεν.
Από ποιον θα ζητήσει αποζημίωση; Από την ασφαλιστική σου; Την ποινική σου δίωξη δεν την επιθυμεί γιατί στους δικηγόρους θα δώσει αρκετά χρήματα για να ζητήσει μία πολλαπλάσια μικρότερη χρηματική αποζημίωση. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ασφαλιστική. Όμως αν πάρει τελικά αποζημίωση, ρώτησε αν θα σου αυξηθούν τα ασφάλιστρα.
-
https://www.notia.gr/2018/11/merokamato ... i-glyfada/
-
Βλέπω μια στάση - τάση τώρα τελευταία να προσπαθούν να τα ρίξουν στους μεγάλους σε ηλικία όπως η διατύπωση στο άρθρο στο παραπάνω δυστύχημα , μετα τους οδηγούς-χάρους τώρα κάποιος ηλικιωμένος 'εξέτρεψε της πορείας του ' τον ντελιβερά που τι πιο φυσιολογικό δεν φορούσε κράνος !
Δεν μας λένε μόνο εάν ο ηλικιωμένος περπατούσε στον δρόμο γιατί ήταν παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο μηχανάκια -αυτοκίνητα , εάν ήταν σε διάβαση πεζών κλπ για να καταλάβουμε εάν έφταιγε ο κ@λ@γερος ή ο ντελιβεράς που έκανε ελιγμό αποφυγής ,τόσο γρήγορα πήγαινε και δεν προλάβαινε να σταματήσει
Εχω δει live όργια απο τους ντελιβεράδες και βλακείες απο ηλικιωμένους και νέους (Smart phones ) πεζούς που όμως σε καμμία περίπτωση δεν αξίζουν την εσχάτη των ποινών για την δεύτερη κατηγορία !
Υπόψη για τους θιασώτες της τεχνολογίας τα αναμενόμενα ,ιδιαιτέρως απο τους πλησιάζοντας την τρίτη ηλικία ,αυτόνομα οχήματα απο οτι διαρρέουν οι εταιρίες ,θα έχουν μάλλον κώδικες που θα θυσιάζουν τον οδηγό και το όχημα σε τέτοιες περιπτώσεις εμπλοκής με πεζούς
-
Deliveras=δεν φοράω κράνος,δεν υπάρχουν στοπ και κόκκινα φανάρια,δεν υπάρχουν διαβάσεις πεζών,τα πεζοδρόμια δεν έχουν καμία διαφορά από τους δρόμους.........και τόσα άλλα!
-
Είναι δυνατόν?????
Πέθαναν τόσοι άνθρωποι έτσι εντελώς άδικα;;;;;
Youtube VideoΣτάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
βρε παιδιά πώς εγινε αυτό ?
οταν γύρω απο το συντριβάνι υπάρχει τσιμεντένιο τοιχάκι υψους τουλάχιστον 40-50 εκατοστά ?
μόνο με σούζα δικαιοολογείται ισως ...
https://cyclades24.gr/2018/12/μ� ... %BD%CE%B9/ -
έτσι έγινε.
Πάλι καλά που δεν σκότωσε κανέναν πεζό. -
σοκαριστικό video - συνέβη στήν κόρινθο ,
κάθε μέρα λέμε προσοχή στούς δρόμους ....αλλά αποτέλεσμα μηδέν δυστυχώς ....
περαστικά κ μακάρι να σταθεί κ πάλι ορθιος ο σοβαρά τραυματίας οδηγός τής μηχανής
https://korinthostv.gr/index.php/topika ... -video-548
αυτό ειναι το παπάκι τού σοβαρά τραυματία οδηγού της
https://i1.prth.gr/images/w880/files/20 ... 50e960.jpg -
Ο οποίος με την ασυνειδησία του πέραν του ότι έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό ''έμπλεξε'' και άλλους δύο οδηγούς.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ο οποίος με την ασυνειδησία του πέραν του ότι έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό ''έμπλεξε'' και άλλους δύο οδηγούς.Συνεχόμενη γραμμή βλέπω εγώ εκεί και τον οδηγό του αυτοκινήτου να περνάει κάθετα (άρα παράνομα;). Άρα, όσο χαζός και να ναι ο οδηγός του δικύκλου, μην του τη λέμε από πάνω που τραυματίστηκε.
-
Απαγορεύεται η κίνηση επάνω στη διαχειριστική λωρίδα και σε κάποια φάση έχει βγει παντελώς στο αντίθετο ρεύμα και τρέχει δίχως αύριο. Απλά δεν κάνει τίποτα για τον εαυτό του, αφήνει τη ζωή του στα χέρια όλων των υπολοίπων!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ο οποίος με την ασυνειδησία του πέραν του ότι έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό ''έμπλεξε'' και άλλους δύο οδηγούς.
Συνεχόμενη γραμμή βλέπω εγώ εκεί και τον οδηγό του αυτοκινήτου να περνάει κάθετα (άρα παράνομα;). Άρα, όσο χαζός και να ναι ο οδηγός του δικύκλου, μην του τη λέμε από πάνω που τραυματίστηκε.
Να μην του την λέμε που έχει βγει και προσπερνάει τα πάντα όλα με το πραπρα; το ότι αυτός άμα γίνει η στραβή(που έγινε...) θα μετράει κόκαλα και κατάγματα στην καλύτερη,ενώ το αμάξι θα χρειαστεί φαναρτζη και τίποτα άλλο να του το πούμε ή κι αυτό δεν χρειάζεται φίλε;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είπε κανένας ότι δεν είναι χαζός ή εντελώς νόμιμος. Απλά δεν μπορούμε να πούμε ότι οι άλλοι που έκαναν κάτι χειρότερο είναι αθώοι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν είπε κανένας ότι δεν είναι χαζός ή εντελώς νόμιμος. Απλά δεν μπορούμε να πούμε ότι οι άλλοι που έκαναν κάτι χειρότερο είναι αθώοι.Απλά για την κουβέντα, οι άλλοι κόβουν τον δρόμο αφού είδαν τα διερχόμενα αυτοκίνητα ,τα οποία και επιβραδυναν. Αν το παπί κάθονταν στην σειρά του(τι είπα τώρα...) και δεν προσπαθούσε να παρακάμψει τα πάντα,τώρα δεν θα συζητούσαμε. Τέλος πάντων,προσοχή διπλή και τριπλή αυτές τις μέρες . Καλές γιορτές σε όλους
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέπω τον επικίνδυνο οδηγό του βέκτρα να βγαίνει ανάποδα από την είσοδο του πρατηρίου, 1η επικίνδυνη παράβαση, να καβαλάει και να κόβει συνεχή γραμμή, κάνοντας αναστροφή στην ουσία, 2η επικίνδυνη παράβαση και να έχει μία απαράδεκτη αντίδραση, αφού μόλις βλέπει το μηχανάκι κοκαλλώνει, ενώ μπορεί να συνεχίσει και να φύγει μπροστά, οπότε ίσως προλάβαινε να βγει εκτός πορείας του δικύκλου.
Και φυσικά ένα μηχανάκι σε οδήγηση αυτοκτονίας, τέρμα στο αντίθετο ρεύμα, πολλαπλή προσπέραση, καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Όταν τύχουν όλα αυτά μαζί σε 2 μέτρα και 2 δευτερόλεπτα αυτό που έγινε συμβαίνει. -
Και οι δυο οδηγοί έχουν μερίδιο ευθύνης, αυτός όμως που οδηγεί μια καρέκλα με ρόδες θα έπρεπε να έχει πιο ανεπτυγμένο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.
-
Δύο οι παραβάτες, ο ένας επιπλέον και ηλίθιος.
-
Συμφωνω με τους τελευταιους ...
το θεμα ειναι οτι την πληρωσε ο ηλιθιος...
οδηγση διχως αυριο απο παπακαι στις πολεις ειναι πλεον κοινοτυπο οσο οι παραβιασεις απο τους τουρκους.
οδηγαω μοτοσυκλετα και απορω με την ηλιθιοτητα και την βιασυνη των κυριως με χρεπια και παπακια οδηγουντων.απλα δεν τους λυπαμαι και δεν ασχολουμαι.Ξεροντας οτι εχω να κανω με ασχετους και ηλιθιους οδηγους οδηγαω μηχανη σαν χεσμενος προβλεποντας το οποιο λαθος-απερισκεψια κτλ του οδηγου αυτοκινητου.
Οι υπολοιποι που βιαζονται σιγουρα πανε ή για δωρητες οργανων ή εχουνε 5 πλοια και 8 ξενοδοχεια ο καθενας και πανε για επαγγελματικο ραντεβου.
οξω ρε γιδια που θελετε και λυπηση.
-
Έλα ρε παιδιά, δεν μπορούμε να μη λυπόμαστε όταν τραυματίζεται/σκοτώνεται ένας συνάνθρωπός μας. Όσο απερίσκεπτα κι αν οδηγούσε.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#