-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για την καθημερινή μου μετακίνηση σπίτι-γραφείο στην μποτιλιαρισμένη Αθήνα θα ήταν η 1η μου επιλογή.Συμφωνώ απόλυτα. Δεν ειναι καθόλου τυχαίο που έχει γεμίσει το τόπος. Γνωστο με Αουρις υβριδικό μολις αγόρασε και Γιαρις υβριδικό και πίνει νερό στο όνομα της Τογιοτα για την οικονομία που του αποφέρει. Κατι μου ειπε για σχεδον 800χλμ ανα γέμισμα (με κινηση μέσα στη πόλη->αρκετη κινηση με ηλεκτροκινητήρα). Αν ειναι αλήθεια, ειναι εξαιρετικό νούμερο.
-
Μετά το δεύτερο test drive, κλείσαμε τελικά το Fiesta 1.0 100HP στην έκδοση Business! Πήγε λίγο παραπάνω από όσο υπολογίζαμε (14500€), αλλά μας είχε ενθουσιάσει! Ελπίζω να κάναμε καλή επιλογή, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια σας!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
-
Εξαιρετική επιλογή!
Να είστε καλά να το χαρείτε! -
Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
-
Με το καλό! Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείτε!
-
Καλοταξιδο, ατρακαριστο και να το τιμησετε στα στροφιλικια.
Οταν τα παραλαβετε γραψτε και ενα ριβιου και γενικα τις εντυπωσεις σας σε διαφορες καταστασεις για να βοηθησετε και αλλους που ενδιαφερονται
-
kkostask και Lap ευχαριστώ πολύ!
Lap ευχαρίστως να μεταφέρω την εμπειρία μου όταν με το καλό το παραλάβουμε!
-
Κατ αρχην καλοριζικο και καλοταξιδο να ναι.........Ποσο καιρο αναμονη σας εχουν δωσει; Και,αν επιτρεπεται τι χρωμα το πηρατε;
-
ad276 ευχαριστώ πολύ! Φυσικά επιτρέπεται, το πήραμε λευκό και επειδή είχε ετοιμοπαράδοτο στο συγκεκριμένο χρώμα θεωρητικά θα το παραλάβουμε σε 10 μέρες.
-
Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείτε με Υγεία!! Πολύ καλή επιλογή.
-
Fanis75 ευχαριστώ πολύ, με υγεία και καλές γιορτές σε όλους!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Το ιμπιζα ομως μπορει να ταιριαζει στα θελω σας. Εχει χωρους, σπορτιφ αισθηση, καλο κινητηρα και καλη τιμη. Με εξτραδακι παιρνεις μεχρι και ανταπτιβ κρουιζ κοντρολ χωρις να φευγει πολυ η τιμη του. Δηλαδη στην εκδοση style με τα 90 αλογα και τα συστηματα AEB (αυτοματο φρεναρισμα και ανταπτιβ κρουιζ) να βγαινει χοντρικα 14 και κατι χιλ ευρω. Στα συγκεκριμενα αλογα ειναι πολυ ευκινητο, δεν χρειαζονται τα παραπανω αλογα μεσα στην πολη, διοτι τραβαει απο πολυ χαμηλα και με δυναμη που ικανοποιει.
Φίλε μου δεν βλεπω AEB παρά μόνο Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης και απλό Cruise control.
Μάλλον μόνο στην style μπαίνει ως έξτρα μέσω του ''easy pack''.
περίεργοι οι της Seat σύμφωνα με τον configurator πάντα.
Η excellence με καποια ωραία εξτρά ξεφεύγει και αυτο σε τιμή.Βέβαια αν το μπαλενάκι είχε το εσωτερικο του ίμπιζα θα πούλαγε λίγο παραπάνω όχι ότι το ίμπιζα είναι κατι το σπέσιαλ.
Ενδεικτικά το excellence 1.0 115hp βγαίνει στα 17400
με τα παρακάτω:Full Link
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω και Κάμερα Οπισθοπορείας
WINTER PACK: Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα/νερό παρμπρίζ. Ρυθμιζόμενα καθ'ύψος εμπρός καθίσματα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
Navigation System (Οθόνη 8', περιλαμβάνει θύρα CD στο ντουλαπάκι, 6 ηχεία)
Ζάντες αλουμινίου 15' Enjoy
Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια
2 φώτα ανάγνωσης εμπρός
Αυτόματος Διζωνικός Κλιματισμός
Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας (ESC)
Αερόσακοι οδηγού/συνοδηγού
Πλαϊνοί αερόσακοι και τύπου κουρτίνας
Προβολείς αλογόνου με φώτα ημέρας Led
Φώτα ομίχλης
Ηλεκτρικά παράθυρα
Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
Cruise control
Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης
Πλαϊνοί καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος Atom Grey (Xcellence)Eπίσης μόλις λανσάρανε και καποια καινουργια έξτρα όπως ο ψηφιακος πίνακας οργάνων στα 350 ευρωπουλάκια
γουστόζικος ειναι και βάση design αξίζει τα λεφτα του δεν ξερω απο αξιοπιστία σε βαθος χρόνου
αγορά καινούριου μικρού 13-14.000€