Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Σε βλέπω με leasing lexus UX για να γουστάρεις και καθημερινά και στα λίγα ταξίδια. (Υβρίδιο πάντα και εννοείτε Takumi )
Σίγουρα υβρίδιο (και δη plug-in)θα είναι γιατί μέσα σε πολη δεν φτουράει κατι άλλο (και αμαξια στυλ 108/aygo οριακά είναι από θέμα καταναλωσης, 1,5 σχεδόν 2 φουλαρίσματα το μήνα κάνω αλλο που δεν με νοιάζει λόγω κάρτας καυσίμων) ...
αλλά μάλλον όχι κάτι ακριβό παρότι, ναι, πολύ θα γούσταρα lexus....
Σε επαγγελματικό/οικογενειακό περιβάλλον δεν θέλω να σχολιαζομαι για το αμάξι που έχω.... σεμνά και ταπεινά
Το yaris σε υβριδικό μας είναι το ιδανικό για πόλη και κοντινές εκδρομές.... κατι μεταξύ yaris και chr θα ήταν το ιδανικό αμάξι (σε διαστάσεις) για καθε Ελληνα (πλην πολυτέκνων και οικογενειων με μωρά)..
Από όσα κυκλοφορούν σήμερα κάτι σε kona, arona, τ-ροκ, καπτουρ ... αλλά τα περισσότερα δεν βλέπονται άσε που είναι χαμηλά για τα γούστα μου!
btw γαματο το UX αλλά θα παίζει πάνω από 35.....
και για να προλάβω το dimsabas να γεμίσει και αυτό το ιερό νήμα με τα 'γκάζια' του, όχι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΟΤΕ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΕΡΙΟ....δεν μου αρέσει να κάθομαι πάνω σε βόμβες ούτε να εξαρτώμαι απο τις καύλες του Πούτιν αν θα κλείσει την κάνουλα ή όχι.....