-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Τα michelin cross climate + τα είχα βάλει πέρυσί στο QQ σε διάσταση 215/60/17. Το λάστιχο αυτό βγαίνει και σε SUV έκδοση αλλά για μεγάλες διαστάσεις, οπότε σε 'κοινά' αυτοκίνητα τύπου SUV μόνο το απλό βγάζουν.Ποιες είναι οι διαφορές της SUV έκδοσης του συγκεκριμένου λάστιχου;
-
Λογικά όπως όλα τα SUV, πιο ενισχυμένα πλαινά!
-
Λογικά όπως όλα τα SUV, πιο ενισχυμένα πλαινά!Λογικά ναι, αλλά στο συγκεκριμένο λάστιχο η εταιρία δεν γράφει κάτι για τις συνήθεις διαστάσεις των SUV και έχει ένδειξη XL σε όλες τις διαστάσεις και δείκτες φορτίου. https://www.michelin.gr/tyres/michelin-crossclimateplus#sl
-
Αν μας κάνει την τιμή και χιονίσει, θα τα δοκιμάσω μιας και τοποθετήθηκαν πριν κανένα μήνα στο QQ.
-
Αλλάζω θέμα αλλά μια παρατήρηση πάνω στα ελαστικά είναι ότι τα συγκεκριμένα Μ+S που φοράει το 5008 βγάζουν λίγο θόρυβο στο δρόμο. Εδώ λοιπόν γεννάται το ερώτημα: όλα τα παραπάνω ελαστικά που αναφέρθηκαν πως τα πάνε από άποψη θορύβου κατά την κύλιση σε σχέση με πιο απλά SUV ελαστικά;
Παρεμπιπτόντως σήμερα έκανα το πρώτο μικρό ταξιδάκι. Καλαμάτα - Ελ.Βενιζελος - Καλαμάτα. Όσο αφορά την θέση οδήγησης - κούραση κανένα πρόβλημα. Ατσαλάκωτος που λένε. Μόνο με το ML που έχω ξανακάνει την ίδια διαδρομή είχα την ίδια αίσθηση άνεσης. Κατανάλωση 7,9 lit με μέση ωριαία 132χλμ στο πήγαινε και κάπου 120 στο έλα. Το παράδοξο είναι ότι η εφαρμογή my Peugeot μου έδειξε συνολική κατανάλωση 6,0 lit για 550χλμ αλλά ο υπολογιστής ταξιδίου έβγαλε μεγαλύτερη κατανάλωση (7,9) και μου έκανε εντύπωση αυτό. Κατά τα άλλα όλα οκ. Μια τελική που προσπάθησα είδα 215. Δεν νομίζω να πάει άλλο προς το παρόν μιας και είναι μιας εβδομάδας αυτοκίνητο. -
Τα crossclimate SUV δεν είναι τα + ε'ιναι τα παρακάτω και έχουν γενικά μεγάλο προφίλ:
https://www.michelin.gr/tyres/michelin-crossclimate-suv.
Επίσης να πω ότι τα + ε'ιναι αρκετά αθόρυβα, σαν θερινά.
Τέλος @nikargy, καλά βρε αθεοφοβε, καινούργιο αυτοκίνητο και το πήγες τελικές;;; -
Μην βάζετε τέτοιες μωτ εδώ . Αυτές τις κάνουν μόνο τα Τιγκουάν...
Και καίνε και 10-20 % παραπάνω ...
Με το ML αν ήταν βενζίνης θα είχες 15 λ με αυτές τις ταχύτητες τουλάχιστον , αλλά όντως έκανε πολύ άνετο ταξίδι...
-
Μιας και αρχίσαμε βροχές χιόνια του πέρασα τα χειμερινά πατακια.
Φοβερή εφαρμογή, μιας και είναι τα της Peugeot -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Μιας και αρχίσαμε βροχές χιόνια του πέρασα τα χειμερινά πατακια.
Φοβερή εφαρμογή, μιας και είναι τα της PeugeotΠαρά πολύ ωραια πατάκια!!Εγω πάντως θα τα άφηνα όλο τον χρόνο γιατί και για καλοκαίρι (τουλάχιστον Ελλάδα με παραλίες κλπ)είναι πολύ βολικά στο καθάρισμα τους..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτα τα καθισματα των πεζο ειναι απιστευτα...πολυ μ αρεσουν.
Και τα πατακια πολυ βολικα..Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Btw αυτές είναι οι normal θέσεις των καθισμάτων οδηγού συνοδηγού, πίσω κάθονται σταυροπόδι
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Btw αυτές είναι οι normal θέσεις των καθισμάτων οδηγού συνοδηγού, πίσω κάθονται σταυροπόδιΚαι κανονική θέση για τον μεσαίο επιβάτη, με επίπεδο πάτωμα χωρίς τα άβολα τούνελ.
-
Kilomeater, ακριβώς τα ίδια έχω βάλει και εγώ. Όντως τρομερή εφαρμογή. Έχω πάρει επίσης και την πλαστική πίσω σκάφη για το πορτ μπαγκάζ παρόμοιο υλικό με τα πατάκια που είναι ότι πρέπει για να μην φθείρεται η τσόχα πισω και έχει άψογη εφαρμογή. Όσο αφορά την τελική είπα να δοκιμάσω να δω αν λένε αλήθεια οι ανακοινώσεις του κατασκευαστή. Μου είπαν απο την Peugeot οτι μπορώ να το τρέξω.
Φίλος φίλου που έχει πάρει το xc60 πετρέλαιο νομίζω κοντά στην ιπποδύναμη με το δικό μου 5008 για Αθήνα- Καλαμάτα μάτωσε λίγο με την κατανάλωση και είπε να παίρνει ένα Α1 που έχει από εδώ και στο εξής. Έκαψε κάπου 9,5-10 λίτρα/100km. -
Έκαψε δύο λίτρα παραπάνω από το αναμενόμενο και μάτωσε; Τύπος που έδωσε τη σήμερον 40 χιλιάρικα για αμάξι; Ας πηγαίνει λίγο πιο σιγά κι όλα καλά.
-
Μπορεί να πίστευε ότι τα 4-5 λίτρα μικτή που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές είναι η πραγματικότητα και να του ήρθε κάπως δεν ξέρω. Το xc60 είναι πολύ βαρύ και αν θέλεις να το κινήσεις σβέλτα προφανώς θέλει και λίγο φαγητό παραπάνω.
-
Εξακολουθώ να μην μπορώ να ανεβάσω φωτό. Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια!
-
Ωραίος ο φίλος φίλου (ΟΧΙ). Έχει δώσει 60-70 χιλιάρικα σε ρόδες σε καιρό κρισάρας, και τώρα τον έτσουξαν τα 10 λίτρα και γι' αυτό θα παίρνει το μπρίκι στο εφεξής για τη διαδρομή αυτή.
Το περίπτερο θα το δώσει γιατί δεν αντέχει, ή θα το δουλεύει στην πόλη σε μικρές διαδρομές για να του φαίνεται ότι καίει λίγο? -
Ο χρήστης nikargy έγραψε:
Εξακολουθώ να μην μπορώ να ανεβάσω φωτό. Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια!Tapatalk έχεις ; η από browser?
-
Τα crossclimate SUV δεν είναι τα + ε'ιναι τα παρακάτω και έχουν γενικά μεγάλο προφίλ:
https://www.michelin.gr/tyres/michelin-crossclimate-suv.
Επίσης να πω ότι τα + ε'ιναι αρκετά αθόρυβα, σαν θερινά.Ενημερωτικότατος, ευχαριστώ
-
Συνήθως από ένα iPad στέλνω μηνύματα αλλά και από υπολογιστή mac. Εγκατέστησα την εφαρμογή Tapatalk αλλά βάζω τους κωδικούς του λογαριασμού μου στο forum και δεν τους δέχεται. Παράξενα πράγματα. Ας πούμε ότι θα χρησιμοποιήσω το σταθερό υπολογιστή για να στείλω φωτό. Τι κάνω?
Peugeot 5008 (SUV)