-
Ενα κερασμα,κατι ρε παιδια;!!
Εστω και με γλυκανισο, δε με χαλαει... -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Ενα κερασμα,κατι ρε παιδια;!!
Εστω και με γλυκανισο, δε με χαλαει...Δώσε στίγμα
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την επόμενη φορά που θα βγούμε αρχηγέ, θα πάμε για τα βαριά, τέρμα οι καφέδες.
Όλο καφέδες πίνουμε και μετά φεύγουμε και τρέμω ολόκληρος...
Μαζί με τα τσίπουρα, φέρε μια εξάδα, θα τις πιούμε έξω στα αυτοκίνητα! -
Την επόμενη φορά που θα βγούμε αρχηγέ, θα πάμε για τα βαριά, τέρμα οι καφέδες.Όλο καφέδες πίνουμε και μετά φεύγουμε και τρέμω ολόκληρος...
Μαζί με τα τσίπουρα, φέρε μια εξάδα, θα τις πιούμε έξω στα αυτοκίνητα!Ε ναι ρε φίλος τσίπουροκατασταση και μετα απο 2 παγωμένα μπυρονια ετσι για την χώνεψη....
-
Εστω και με γλυκανισο, δε με χαλαει...
Πες πού να σου τα στείλω!
-
Επειδή είμαι κοντά στο νέο swift (1.2 SHVS) και το forum δεν έχει αρκετές αναφορές από ιδιοκτήτες, όποιος έχει άποψη (κατά βάση για την αξιοπιστία του κινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα) ας στείλει ένα pm ή ας ενημερώσει αυτό (https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 15&t=59735). Thanx.
-
Είναι μερικοί στον περιφερειακό θεσσαλονίκης (σίγουρα και αλλού) οι οποίοι δεν πατάνε σωστά στη λωρίδα τους περνώντας ξυστά από δίπλα σου. Τυχαίνει συχνά και σε μένα και σε άλλους μπροστά μου.
Προσωπικά έχω μικτή ασφάλεια και δε με ενοχλεί ιδιαίτερα (ΣΥΝ κρυφή κάμερα μπροστά πίσω). Το 'άσχημο' είναι ότι κουβαλάμε και οικογένεια μέσα στο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση ακουμπήματος (ακούσια ή ΕΚΟΥΣΙΑ) δε γνωρίζει κανείς τη συμπεριφορά των αυτοκινήτων και αυτό είναι που με ανησυχεί.
Το πως θα αντιδράσει κάποιος σε περίπτωση που δει την οικογένειά του τραυματισμένη, αποτελεί ανεξερεύνητος χάρτης για τους περισσότερους. Στο τιμόνι πάνω, συγνώμη δεν υπάρχει. Συγνώμη υπάρχει αν περπατάμε στην Τσιμισκή και καταλάθος σε ακουμπήσω με τον ώμο. Εκεί ναι. Συγνώμη έκανα λάθος στο τιμόνι, δυστυχώς, δεν υπάρχει.
Κανένας αστυνομικός και κανένας δικαστής δεν ξέρει πως μεγαλώνουμε τις οικογένειές μας. Μη μπλέκετε με αυτά παιδιά, οδηγούν πάντα στα σκατά.
Συγνώμη για το off topic.
-
Τελικά το υλικό από τέτοιες κάμερες, περνάει στο δικαστήριο; Έχει καταλάβει κανείς;
-
Ποιος το χέζει το δικαστήριο sargus, το θέμα είναι να προλάβουμε το κακό όχι να κυνηγιόμαστε μεταξύ μας.
Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Εξηγούμε:
- Νταλίκες κλείνουν την πορεία τους καθώς τις πλησιάζεις.
- Νταλίκες που πηγαίνουν μαλλιά δεξιά λωρίδα, βραδυνές ώρες.
- Hilux/Navara γυαλισμένα με κερί (αμφιβάλλω αν έχουν πατήσει χώμα) που τρέχουν αριστερή λωρίδα, μάλλον, να επιθεωρήσουν το χωράφι στην Τσιμισκή.
- Suv πιο ψηλά από σένα, που πηγαίνουν τέζα και δε δίνουν ποτέ προτεραιότητα διότι ως γνωστόν καθώς το ύψος αυξάνει, αυξάνουν και τα δικαιώματα στο δρόμο.
- παπάκια στη δεξιά λωρίδα που πηγαίνουν με 20. Παιδιά, ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας, δεν είναι η πλατεία του Λαγκαδά.
- Φορτηγάκια φορτωμένα εμπόρευμα, να πηγαίνουν μαλλιά βραδιάτικα. Μάλλον οι παραγγελίες είναι πολλές.
- Κοριτσάκια κολλημένα στον προφυλακτήρα σου, ώρες περίεργες αργά απογευματινές ή βραδυνές.
Milf κολλημένα στον προφυλακτήρα σου, ώρες περίεργες αργά απογευματινές ή βραδυνές. - Στα στενά της πόλης, τυπάκια βιαστικά, ώρες περίεργες βραδυνές έως και πολύ βραδυνές.
- Τύποι που δεν ανάβουν ποτέ φλας, διότι οι εξισώσεις του Maxwell τους έχουν τραβήξει την προσοχή και δεν ασχολούνται με μικροπράγματα.
- Ότι μπορείς να φανταστείς.
Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
-
Όσοι αλλάξατε βαλβολιμες στο σασμαν, το κάνατε βάσει προγραμματισμένης συντήρησης η όχι;
Το λέω γιατί η Α για το c635 δεν προβλέπει κάτι. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Τελικά το υλικό από τέτοιες κάμερες, περνάει στο δικαστήριο;Όχι.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Τελικά το υλικό από τέτοιες κάμερες, περνάει στο δικαστήριο; Έχει καταλάβει κανείς;Σε περίπτωση τραυματισμού και πάνω ναι
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το χειρότερο είναι στο τούνελ στα Κωνσταντινουπολίτικα.
Άπειρες φορές κόρναρα, έβρισα, σιχτίρισα, γιατί με το που μπαίνω στο τούνελ κάποιος από δίπλα, αποφασίζει ότι ο δρόμος είναι δικός του και αποφασίζει να τον καταλάβει.
Η κατάσταση με το τουνελ είναι τραγική.
Πρέπει η περιφέρεια, της οποίας φαντάζομαι είναι αρμοδιότητα, να βάλει- Καλύτερο φωτισμό ή έστω να επιδιωρθώσει τον υπάρχον γιατί μόνο το 30% των λαμπών λειτουργεί
- Να έχει αυτόν τον φωτισμό αναμμένο πρωί-βράδυ
- Να μπει ενεργός φωτισμός λωριδών.
Γιατί, ιδιαίτερα τις ηλιόλουστες μέρες, όταν η ίριδα του ματιού είναι μικρή, μόλις μπεις στο τούνελ, περνάς στα τυφλά σχεδόν το μισό, μέχρι να προσαρμοστούν τα μάτια σου. Για μένα αυτό είναι το πρόβλημα. Η απότομη αλλαγή φωτεινότητας.
'....στα άλλα νέα της ημέρας....'
Θεσσαλονικείς....σαν πολλοί δεν έχουμε γίνει;
Από κει που έβλεπα ένα s-cross τον μήνα, και είχα μπλοκάκι για να τραβάω γραμμές, τώρα από την στιγμή που θα αφήσω τα παιδιά στο σχολείο, στο πανόραμα, μέχρι να βγω περιφερειακή, συναντάω τουλάχιστον 2-3. Ένα λευκό (μάλλον χιλιάρι γιατί δεν εχει ράγες), ένα γκρι παρκαρισμένο σχετικά κοντά στο σχολείο, και ένα μπλε να ανεβαίνει στο πανόραμα όσο εγώ κατεβαίνω...
Ευτυχώς κανείς με κόκκινο σαν το δικό μου...έτσι να έχουμε το exclusivity -
Ποιος το χέζει το δικαστήριο sargus, το θέμα είναι να προλάβουμε το κακό όχι να κυνηγιόμαστε μεταξύ μας.Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Εξηγούμε:
- Νταλίκες κλείνουν την πορεία τους καθώς τις πλησιάζεις.
- Νταλίκες που πηγαίνουν μαλλιά δεξιά λωρίδα, βραδυνές ώρες.
- Hilux/Navara γυαλισμένα με κερί (αμφιβάλλω αν έχουν πατήσει χώμα) που τρέχουν αριστερή λωρίδα, μάλλον, να επιθεωρήσουν το χωράφι στην Τσιμισκή.
- Suv πιο ψηλά από σένα, που πηγαίνουν τέζα και δε δίνουν ποτέ προτεραιότητα διότι ως γνωστόν καθώς το ύψος αυξάνει, αυξάνουν και τα δικαιώματα στο δρόμο.
- παπάκια στη δεξιά λωρίδα που πηγαίνουν με 20. Παιδιά, ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας, δεν είναι η πλατεία του Λαγκαδά.
- Φορτηγάκια φορτωμένα εμπόρευμα, να πηγαίνουν μαλλιά βραδιάτικα. Μάλλον οι παραγγελίες είναι πολλές.
- Κοριτσάκια κολλημένα στον προφυλακτήρα σου, ώρες περίεργες αργά απογευματινές ή βραδυνές.
Milf κολλημένα στον προφυλακτήρα σου, ώρες περίεργες αργά απογευματινές ή βραδυνές. - Στα στενά της πόλης, τυπάκια βιαστικά, ώρες περίεργες βραδυνές έως και πολύ βραδυνές.
- Τύποι που δεν ανάβουν ποτέ φλας, διότι οι εξισώσεις του Maxwell τους έχουν τραβήξει την προσοχή και δεν ασχολούνται με μικροπράγματα.
- Ότι μπορείς να φανταστείς.
Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
Το πρόβλημα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης ειναι οτι δεν εχει ΛΕΑ και δεν εχει ξεχωριστά ορια ταχύτητας αν λωρίδα οποτε ο καθενας κανει οτι γουστάρει οπως νταλικες να κανουν προσπεράσει η μια στην αλλη και να κλείνουν σχεδόν και τις 3 λωρίδες...Το φλας δεν τον αναβουν πλεον σχεδον ολοι και οσοι το αναβουν αισθάνονται μαλακες....STOP και Κόκκινο ΔΕΝ υπάρχουν πλέον, ντιλιβερι μονίμος αναποδα σε μονόδρομους οπως και καποιοι μαγκες που το παίζουν νταίδες το ιδιο...Οσο για το τούνελ δεν μπορώ να καταλαβω γιατί με το που μπαίνουν μεσα φρεναρουν ....Ο Θεος να μας φιλάει....
-
Έχει κανείς άποψη;
https://www.shopen.gr/index.php/gr/xion ... 08307.html
-
Αυτές έχω παραγγείλει από το Γαλλικό amazon και περιμένω να μου έρθουν.
-
Μ' έσπρωξες με την τιμή της.
-
Για 215/55 R17 μου είπαν τα Evo11. Εσύ τι λάστιχα φοράς;
-
205/55/17
https://fr.michelin-lifestyle.com/en/pr ... ins/search
-
Καλημέρα σε όλα τα αλάνια...
Σε λίγο καιρό φτάνω τα 200.000 km στην 5ετία (1.6 ddis glx)...
Σκέφτομαι να το ζητήσω σε γάμο...
Ακόμα καλά τα κάνει όλα...
Πλέον η κάλυψη στην ασφάλεια είναι 16.000...
Αν δεν φορέσουμε δαχτυλίδια τελικά, πόσο λέτε να πιάνει, έχει κανείς υπόψην?
SUZUKI SX4 SCROSS