-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Προτρέχω λίγο και ψηφίζω τη Brera Spider 3.2 V6 Q4.me prolabes file!
-
Z4!
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Den kserw ti ekane autos.Alla an kai ta kanonika kathismata einai arketa lepta mporeis na baleis ta parakato apo carbonfibre pou sigoura tha sou dwsoun ligo xoro.
Mazi me ena apospomeno timonaki (flat kato meros) isws boleuteis.
Ο πισινός του πάντως αποκλείεται να βολευτεί...
-
Δείτε το συννημένο - ισως να βοηθήσει σε συζητήσεις περί ροπής/κτλ. (θάβει λίγο το Ζ, αλλά, χαλάλι ).
http://www.mazda6tech.com/articles/drivetrain/horsepower,-torque,-and-gearing.html
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα. Nissan 350Z για εμένα.Και για μένα. Ψήφισα βέβαια το S2000 γιατί το Ζ απλώς δεν υπήρχε
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δείτε το συννημένο - ισως να βοηθήσει σε συζητήσεις περί ροπής/κτλ. (θάβει λίγο το Ζ, αλλά, χαλάλι ).http://www.mazda6tech.com/articles/drivetrain/horsepower,-torque,-and-gearing.html
Πολύ καλό link (αν και το S2000 δεν βγάζει με καμία δύναμη 250 άλογα στο δυναμόμετρο)
-
HONDA
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
1)exartatai apo ti ilikia einai autos pou tha to parei
2)logika gia na exei tin oikonomiki dinatotita na agorasei tetoio autokinito prepei na einai megalis sxetika ilikias ektos an to parei me ta lefta tou mpampa se mikri ilikia!!
3)an einai se megali sxetiki ilikia opos eipa prin den prokeitai na parei kanena apo auta alla tha parei kanena pio 'oikogeneiako' me auta ta lefta px: impreza wrx
opote ego den psifizo kanena!!Η ηλικια του ενδιαφερομενου ειναι κατω απο 30...και οι επιλογες που σκεφτηκε ηταν αυτες οι 5...
tote slk logo omorfias kai mono
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Προτρέχω λίγο και ψηφίζω τη Brera Spider 3.2 V6 Q4.
me prolabes file!
προτρέχετε... πολύ. Σύμφωνα με τις τιμές του Sakiss με 50k παίρνεις μπροστοκίνητο brera 2.2 full extra. Για το Q4 3.2 θες τουλάχιστον άλλα 5 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
προτρέχετε... πολύ. Σύμφωνα με τις τιμές του Sakiss με 50k παίρνεις μπροστοκίνητο brera 2.2 full extra. Για το Q4 3.2 θες τουλάχιστον άλλα 5 χιλιάρικα.
με τιμές Ιταλίας, βάλε τα κυβικά, βάλε και το 'premium' της εδώ θυγατρικής κι έχεις την απόλυτη εμπορική αποτυχία
-
τόσα λεφτά αποκλείεται να έδινα για αμάξι,αλλά αν ήταν να διαλέξω θα έπερνα η μεταχειρισμένη porsche, ή μεταχειρισμένη maserati.Eχει μερικά πολύ ωραία κομμάτια στο mobile.de
-
S2000 με hardtop
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
S2000 με hardtopΜπορω να πω παντως οτι εχεις ενα απ'τα πιο καλα γκαραζ στην υπογραφη σου...μια Lotus Elise λειπει για να κλεισει .
Το καλο με το S2000 ειναι οτι ανοιχτη-κλειστη η οροφη εχει τον ιδιο χωρο αποσκευων...δεν γνωριζω βεβαια για τα υπολοιπα...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δείτε το συννημένο - ισως να βοηθήσει σε συζητήσεις περί ροπής/κτλ. (θάβει λίγο το Ζ, αλλά, χαλάλι ).
http://www.mazda6tech.com/articles/drivetrain/horsepower,-torque,-and-gearing.html
Πολύ καλό link (αν και το S2000 δεν βγάζει με καμία δύναμη 250 άλογα στο δυναμόμετρο)
Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Ξέρω ότι το Ζ έχει αρκετές απώλειες στο τροχό - και ότι κάπου χάνει καμμιά 20αριά ίππους - αλλά όχι και το S να κερδίζει 10 !
-
Z2000 γιατί είναι απλά πιο αξιόπιστο (αντέχει...) είναι και το πιο άγριο
Αν ο φίλος σου έχει λιγάκι εμπειρία, θα το ευχαριστηθεί!
Αν πάλι έχει κόλημα με το αστέρι... μπορεί και να μην έχει νόημα να κουβεντιάζουμε... πείσε τον τουλάχιστον να κανει ένα test drive, δεν ξέρω όμως σε ποια αντιπροσωπία μπορεί να βρει το S2k διαθέσιομο... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
με τιμές Ιταλίας, βάλε τα κυβικά, βάλε και το 'premium' της εδώ θυγατρικής κι έχεις την απόλυτη εμπορική αποτυχία
Συμφωνώ με Ikar......
Πολλά τα λεφτά.....Οπως λέει κι ο Dimitrios με τόσα χρήματα πια, πάιρνεις διάφορα αλλα καλούδια.
-
Ως ιδιοκτήτης της νεας SLK πρέπει να σας πω οτί ειναι όλα τα λεφτά!!!!
-
Ο χρήστης aliexandros έγραψε:
Ως ιδιοκτήτης της νεας SLK πρέπει να σας πω οτί ειναι όλα τα λεφτά!!!!Kalotaxido file
Alla epeidi thelo EGO na odigao( No ESP, ABS, EBD, CBC, ABCDEFG....), protimo to moro MOY sta aristera;)
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Ως ιδιοκτήτης της νεας SLK πρέπει να σας πω οτί ειναι όλα τα λεφτά!!!!
Kalotaxido file
Alla epeidi thelo EGO na odigao( No ESP, ABS, EBD, CBC, ABCDEFG....), protimo to moro MOY sta aristera;)
Η απαντηση σου μου αρεσε lotusnick, η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι αυτο θελουμε, ενα αυτοκινητο να το οδηγουμε εμεις και οχι αυτο...αυτο φαινετε και απ'τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος, αφου το 70%+ των ψηφων εχουν παει στα δυο πιο fun to drive cars...
-
Δεν ξερω αν αναφερθηκε ως τωρα,αλλα εγω θα εριχνα μια ματια και στο Νισσαν 350Ζ
Ποιο ρουντστερ θα θελατε μεχρι 50,000ευρω?