-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών – Νεκρός o 30χρονος οδηγός μηχανής
https://www.messinialive.gr/trochaio-dy ... yV5J-nZcxs
Κρίμα το παλικάρι. Με πόσα όμως πήγαινε ώστε να έχει 15μ φρενάρισμα και να μη σταματά με τίποτα;;;;
Στο fb ανάρτησαν δημοσίευση οδηγού (μάλιστα τρέχει σε αγώνες) που στο τσακ γλίτωσε τη σύγκρουση, είδε απλά ένα φως να έρχετε γρήγορα προς τα πάνω του, λίγο παρακάτω έγινε αυτό που έγινε.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών – Νεκρός o 30χρονος οδηγός μηχανής
https://www.messinialive.gr/trochaio-dy ... yV5J-nZcxs
Κρίμα το παλικάρι. Με πόσα όμως πήγαινε ώστε να έχει 15μ φρενάρισμα και να μη σταματά με τίποτα;;;;
Ίσως με 120 χλμ, στο περίπου. Το πίσω ελαστικό δεν σταματάει τη μοτοσυκλέτα.... Το μπροστινό την σταματάει. Το πίσω, όπως στην προκείμενη περίπτωση, κοκάλωσε και φαγωνόταν - σερνόταν σε μία άσφαλτο - καθρέπτη...
Aν παρατηρήσεις στο παρακάτω βίντεο σε μοτοσυκλέτα με ABS το ABS γονατίζει ελεγχόμενα το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας, λόγω του ότι το βάρος της, βρίσκεται μπροστά. Μπροστά είναι ο κινητήρας και το ντεπόζιτο με την οποιαδήποτε ποσότητα βενζίνης.
Από 2:13 και μετά: -
Μαραθώνος στη γέφυρα κατά τις 00:00 στο ρεύμα προς Μεσόγεια.
https://www.google.gr/maps/place/Leof.+ ... 23.8441649Eίμασταν ακινητοποιημένοι 15-20 λεπτά, ένα yaris διαλυμένο, πάνω σε γερανό είδα να φεύγει προς Αθήνα, ίσως να ήταν και άσχετο.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Το βάζω εδώ αν και ίσως θα ταίριαζε καλύτερα σε κάποιο τόπικ με νομικές συμβουλές.
Την Παρασκευή 31/8 λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι, φεύγοντας με το αυτοκίνητο στο κέντρο του Πειραιά, στο ύψος του Αγίου Νικολάου (Λιμεναρχείο για όσους γνωρίζουν), βγαίνοντας από δρομάκι στον κύριο δρόμο (Ακτή Μιαούλη) με το που ελέγχω τη διασταύρωση δεξιά-αριστερά και ξεκινώ να βγαίνω στον κύριο δρόμο (1-2 μέτρα ζήτημα να έκανα) ακουμπάω με 5 χαω μια κυρία (γύρω στα 40) η οποία πετάχτηκε από τη νησίδα στο μέσον του δρόμου προς την πλευρά μου για να περάσει απέναντι (15 μέτρα πιο πέρα υπήρχε ισόπεδη διάβαση με πράσινο για τους πεζούς εκείνη την ώρα, εξ ου και πήγα κι εγώ να βγω στον κύριο δρόμο από τον κάθετο που βρισκόμουν). Από την επαφή με τον μπροστινό προφυλακτήρα η κυρία πέφτει στην άσφαλτο (φορούσε και ψιλοτάκουνες γόβες, δεν χρειαζόταν και πολύ). Σταματώ αμέσως φυσικά, μετακινώ το αμάξι πίσω 2-3 μέτρα και τρέχω στο σημείο που είχε πέσει. Η γυναίκα σηκώθηκε μόνη της και πέραν μιας εντελώς ανεπαίσθητης αμυχής στο δεξί της αγκώνα εξωτερικά δεν είχε απολύτως τίποτα (άλλωστε ότι έτσι όπως έπεσε μόνο σε γλουτούς κι αγκώνα είχε επαφή με την άσφαλτο). Την πλησιάζω λοιπόν και αφού της ζητώ πολλές φορές συγνώμη λέγοντάς της ότι δεν την είδα γιατί μου πετάχτηκε για να διασχίσει το μισό δρόμο (που είναι γύρω στα 6 μέτρα από τη νησίδα μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο) τη στιγμή που μόλις είχα λοξοκοιτάξει στο πλάι για να δω τυχόν διερχόμενο αμάξι/μηχανή, της προτείνω να φωνάξουμε ΕΚΑΒ ή να την πάω ο ίδιος με το αμάξι μου στο πλησιέστερο νοσοκομείο για προληπτικά. Μου αρνείται τη βοήθεια λέγοντας ότι εργάζεται εκεί κοντά και θα πάρει τηλέφωνο συναδέλφους της απ τη δουλειά της για να έρθουν να τη βοηθήσουν. Όντως καλεί κάποιον από το κινητό της κι ενώ της προτείνω όση ώρα περιμένει να κάτσει στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό μου για να μην την τρώει κι ο ήλιος (όπως κι εν τέλει κάνει) δεν περνάνε ούτε 5 λεπτά κι έρχεται ένα βανάκι με 1 άντρα και μια γυναίκα που φαίνεται ότι ήταν οι συνάδελφοί της. Τους λέει στα γρήγορα τι έγινε και την βάζουν μέσα στο αμάξι για να την πάνε όπως μου λένε στο Τζάνειο προληπτικά. Αφού στο μεταξύ τηλεφωνώ στον ασφαλιστή μου και του αναφέρω το συμβάν, όπου σε ερώτησή μου αν πρέπει να καλέσουμε σώνει και καλά τροχαία, μου λέει κατηγορηματικά, όχι, αλλάξτε στοιχεία και μιλάς μαζί της αφού πάει στο νοσοκομείο, ανταλλάσσουμε στοιχεία (κράτησαν την πινακίδα, το ονοματεπώνυμό μου και τον αριθμό κινητού μου κι εγώ το ονοματεπώνυμο της γυναίκας και το κινητό της).
Επειδή έπρεπε να φύγω κι εγώ απ' το σημείο γιατί αφενός ενοχλούσα έτσι όπως πάρκαρα το αμάξι αλλά και είχα ταξίδι να κάνω, τους ζήτησα για πολλοστή φορά συγνώμη για το συμβάν, ευχήθηκα περαστικά και τους χαιρέτησα καθώς έφυγαν με το αμάξι τους από το σημείο.
Μετά από περίπου 1,5 ώρα κι ενώ ταξίδευα με το αμάξι μου, σταματώ στα διόδια της Ελευσίνας και καλώ στο τηλέφωνο τη γυναίκα για να μάθω αν υπήρξε κάποιο θέμα με την υγεία της μετά την πτώση. Δεν απαντούσε το τηλέφωνο οπότε συνέχισα το ταξίδι μου. Το απογευματάκι της ίδιας μέρας, κατά τις πεντέμιση, δέχομαι κλήση από το κινητό της. Την καλώ ο ίδιος 2 λεπτά μετά και μιλάμε. Μου λέει ότι πριν λίγο επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο όπου έκανε ακτινογραφία και ευτυχώς δεν βρήκε κάποιο κάταγμα, αλλά έχει κάποιους πόνους στο γόνατο και γιαυτό ο γιατρός της χορήγησε κάποια παυσίπονα (εννοούσε από το χτύπημα στο γόνατο/γλουτό). Της εκφράζω για πολλοστή φορά τη συγνώμη μου για ότι έγινε και αφού της εύχομαι πάλι περαστικά τη ρωτώ αν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελε να κάνουμε σε σχέση με το ατύχημα. Μου λέει, όχι , ευχαριστώ, αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου ίσως να σας ζητούσε αποζημίωση για την ταλαιπωρία κλπ, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας κλπ κλπ, γιαυτό δεν κάλεσα την τροχαία κλπ....είμαι πωλήτρια μου λέει και παλεύω για το μεροκάματο, ενώ παράλληλα δουλεύω και ασφαλίστρια. Της εξηγώ ότι αν υπάρχει θέμα με νοσηλείες κλπ (που σαφώς δεν υπήρχε) η ασφαλιστική μου με καλύπτει κανονικά κλπ για να γίνει δήλωση κλπ. Μου λέει, όχι , οκ, σας ευχαριστώ, ο γιατρός μου πρότεινε να μην πάω 2-3 μέρες στη δουλειά, αλλά επειδή είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια, πρέπει τη Δευτέρα να πάω στη δουλειά κλπ. Της λέω, ότι νομίζετε κυρία μου, να το πράξετε, και της επαναλαμβάνω ευγενικά ότι ασφαλιστικά έχω κάλυψη από την ασφάλεια του οχήματός μου. Μου λέει ευχαριστώ, και με ρωτά τι δουλειά κάνω...Της απαντώ κοφτά και κάπου εκεί χαιρετιόμαστε και κλείνω το τηλέφωνο.
Σήμερα το μεσημεράκι νωρίτερα με καλεί στο κινητό μου. Μου λέει, ξέρετε, επειδή πονάω λίγο, μάλλον αύριο δε θα πάω στη δουλειά μου, οπότε θα ήθελα αν γίνεται να κάνετε δήλωση στην ασφαλιστική σας. ΟΚ, της λέω, κανένα πρόβλημα, συνεννοούμαι με τον ασφαλιστή μου κι αύριο Δευτέρα θα κάνω δήλωση ατυχήματος στην ασφαλιστική μου. Ευχαριστώ μου λέει και κλείνουμε το τηλέφωνο. Καλώ στο καπάκι τον ασφαλιστή μου, του εξηγώ το σκηνικό, εκπλήσσεται κι αυτός, μου λέει, δεν καταλαβαίνω τι θέλει να καταφέρει. Λεφτά δεν πρόκειται να πάρει από την ασφαλιστική σου. Είναι και ασφαλίστρια τρομάρα της, δεν το αντιλαμβάνεται; ΟΚ μου λέει ο δικός μου, κανένα πρόβλημα, αύριο τηλεφωνείς στη Groupama και της κάνεις δήλωση...
Πως σας φαίνονται όλα αυτά; Βλέπετε κάποια προσπάθεια να πετύχει κάτι πονηρά/δόλια η τύπισσα ή απλά όντως θέλει μια επίσημη καταγραφή του συμβάντος για να τη χρησιμοποιήσει ως επίσημη δικαιολογία για να απουσιάσει 1-2 μέρες απ' τη δουλειά της;Μετά από 70 μέρες από το συμβάν (31/8) κι ενώ έχω κάνει δήλωση στην ασφαλιστική μου από τις 4/9, σήμερα η εν λόγω (εμπλεκόμενη) τύπισσα ξαναχτύπησε. Με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου λέει, ξέρετε πήγα χτες στην Τροχαία (σχεδόν 2,5 μήνες μετά δηλαδή...) κι έκανα δήλωση για το ατύχημα. Τους δήλωσα ότι δεν επιθυμώ την ποινική σας δίωξη, δεν έχω αξιώσεις από εσάς κλπ, απλά σας ενημερώνω για να γνωρίζετε επειδή θα σας καλέσουν απ' την Τροχαία για κατάθεση.
Της απάντησα ΟΚ, και κλείσαμε το τηλέφωνο.
Πως σας φαίνεται όλο αυτό; -
Μίλησα πάλι με τον ασφαλιστή μου αλλά και με την ασφαλιστική, με τον υπάλληλο που χειρίζεται το φάκελο της υπόθεσης.
Ο πρώτος μου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι και να μην ασχολούμαι με την υπόθεση. Ο δεύτερος στο ίδιο μήκος κύματος, μου είπε ότι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ κι ότι έπραξα σωστά στην υπόθεση... . Επίσης μου είπε ότι η 'παθούσα¨ επικοινώνησε πριν λίγες μέρες με την ασφαλιστική εταιρεία και τους είπε ότι θα τους προσκομίσει εξετάσεις από νοσοκομείο. Ο υπάλληλος γνώριζε για την εμπλοκή της τροχαίας και μου είπε με πολύ φυσικό τρόπο ότι θα κληθώ να καταθέσω και απλά να πω στην τροχαία τις συνθήκες του συμβάντος. Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι εφόσον η τύπισσα προσκομίσει έγκυρα χαρτιά γιατρού, νοσοκομείου κλπ που να τεκμηριώνουν κάποια αξίωση για αποζημίωση, αυτοί (η ασφαλιστική) θα την αποζημιώσουν κανονικά. Τον ρώτησα αν χρειάζεται να ενεργοποιήσω σε αυτή τη φάση τη νομική προστασία της εταιρείας για συμβουλές κλπ και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος και να μην ανησυχώ καθόλου. Γενικά πάντως ακουγόταν πολύ άνετος και καθησυχαστικός και μου επαναλάμβανε ότι γνώμονας της εταιρείας είναι η προστασία του πελάτη της, δηλαδή εμένα.
Χωρίς να θέλω να πω με τα παραπάνω ότι αποκλείω κατηγορηματικά να μου λένε παπαριές οι 2 ασφαλιστές, τα αναφέρω εδώ για να τα διαβάσετε και να μου πείτε πως σας ακούγονται.
Σκέφτηκα πάντως ότι, δεδομένης της χρονικής συγκυρίας (η τύπισσα φαίνεται να απευθύνθηκε στην τροχαία την ίδια περίοδο που απευθύνθηκε στην ασφαλιστική, δηλαδή τις τελευταίες μέρες, ήτοι Νοέμβρη) μήπως ενδεχομένως έφαγε αρχικά μετά την πρώτη κρούση της στην ασφαλιστική 'πόρτα' από την τελευταία (ασφαλιστική) και είτε σκέφτηκε η ίδια να απευθυνθεί, καθυστερημένα, και στην τροχαία για να πιέσει, είτε να της είπαν από την ίδια την ασφαλιστική ότι δεν πρόκειται να την αποζημιώσουν από τη στιγμή που δεν έχει γίνει καταγραφή από τροχαία και οι όποιες σωματικές βλάβες δεν είναι καθόλου προφανές ότι προέρχονται πχ από τροχαίο (θα μπορούσε λέω εγώ πχ να είχε γλιστρήσει μόνη της σε ένα πεζοδρόμιο και να έχει ανάλογο μικροτραυματισμό/μώλωπες), οπότε να ωθήθηκε να απευθυνθεί εν τέλει και στην τροχαία λόγω της αρχικής στάσης της ασφαλιστικής απέναντί της. -
Δεν βλέπω λόγους ανησυχίας. Εσύ έχεις κάνει την δήλωση σου ως ωφειλες.
-
Εκείνο που σκέφτομαι είναι ότι η κυρία πήγε στο ικα να πληρωθεί την αναρρωτικη της άδεια που μάλλον είναι παραπάνω από 3 μέρες, είπε ότι ήταν ατύχημα (και λογικό γιατί η άδεια της πιθανότερο γράφει κσκωσεις και όχι κάποια ασθένεια), είπε ότι ήταν τροχαίο (που ήταν) και είπε ότι πήγαινε στην δουλειά της (ενδειξη για εργατικό ατύχημα) και χωρις δήλωση ασφαλιστικής και χαρτί της Τροχαίας (αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων συνήθως) δεν γίνεται τίποτα...
Αν ισχύει αυτό εσύ δεν έχεις καμιά εμπλοκή, αυτή πρέπει να τρέξει να μαζέψει χαρτομανι για να πληρωθεί από το ικα γιατί αλλιώς δεν πληρώνεται τίποτα από τον εργοδότη της και να δικαιολογησει και την πάνω από 3 μέρες απουσία της.
Και αν έχει και ιδιωτική ασφάλεια τότε σίγουρα θέλει το χαρτί του ικα για να δικαιολογησει μέχρι και έξοδα που μπορεί να έκανε και έχουν σχέση με το ατύχημα. -
Το σενάριο να έχει η ίδια και ιδιωτική ασφάλεια υγείας παίζει έντονα πιστεύω, οπότε έχουν βάση οι σκέψεις σου ως προς την ως τώρα τακτική της. Αυτό ισχυροποιείται και από το γεγονός ότι φαίνεται να κατέφυγε στην τροχαία τις τελευταίες μέρες, που συμπτωματικά φαίνεται να έκανε κρούση και στην ασφαλιστική μου. Οπότε πιθανότατα, είτε η ασφαλιστική μου της ζήτησε κάποιο χαρτί από τροχαία για να πιστοποιήσει το ατύχημα, άσχετα τη δήλωση που έκανα ο ίδιος στην ασφαλιστική (σε αυτό το ενδεχόμενο ωστόσο όταν έκανα τη δήλωση στην ασφαλιστική δεν μου ανέφεραν για τροχαία), είτε η ασφαλιστική της της το ζήτησε.
-
Σήμερα 11.30 επί της Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο άλλος εμπλεκομενος ήταν ένα Μάζντα 2 με σκασμενο μπροστά δεξί λαστιχο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
O πίσω ίσως έχει στραβώσει εκτός αν μου δίνει αυτήν την εντύπωση η γωνία από όπου φωτογραφήθηκε το corolla.
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
O πίσω ίσως έχει στραβώσει εκτός αν μου δίνει αυτήν την εντύπωση η γωνία από όπου φωτογραφήθηκε το corolla.Όχι ίσως, έχει στραβωσει
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Χθες το μεσημέρι, στη Λ. Μαραθώνος λιγο πριν το Σκλαβενίτη, ΙΧ είχε έρθει τούμπα πάνω στη δεξιά πλευρά του, προφανώς από τουριστικό λεωφορείο που είχε σταματήσει ακριβώς από πίσω... το λεωφορείου δεν είχε πάθει τίποτε. Τώρα πως κατάφερε να έρθει τούμπα...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μίλησα πάλι με τον ασφαλιστή μου αλλά και με την ασφαλιστική, με τον υπάλληλο που χειρίζεται το φάκελο της υπόθεσης.
Ο πρώτος μου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι και να μην ασχολούμαι με την υπόθεση. Ο δεύτερος στο ίδιο μήκος κύματος, μου είπε ότι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ κι ότι έπραξα σωστά στην υπόθεση... . Επίσης μου είπε ότι η 'παθούσα¨ επικοινώνησε πριν λίγες μέρες με την ασφαλιστική εταιρεία και τους είπε ότι θα τους προσκομίσει εξετάσεις από νοσοκομείο. Ο υπάλληλος γνώριζε για την εμπλοκή της τροχαίας και μου είπε με πολύ φυσικό τρόπο ότι θα κληθώ να καταθέσω και απλά να πω στην τροχαία τις συνθήκες του συμβάντος. Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι εφόσον η τύπισσα προσκομίσει έγκυρα χαρτιά γιατρού, νοσοκομείου κλπ που να τεκμηριώνουν κάποια αξίωση για αποζημίωση, αυτοί (η ασφαλιστική) θα την αποζημιώσουν κανονικά. Τον ρώτησα αν χρειάζεται να ενεργοποιήσω σε αυτή τη φάση τη νομική προστασία της εταιρείας για συμβουλές κλπ και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος και να μην ανησυχώ καθόλου. Γενικά πάντως ακουγόταν πολύ άνετος και καθησυχαστικός και μου επαναλάμβανε ότι γνώμονας της εταιρείας είναι η προστασία του πελάτη της, δηλαδή εμένα.
Χωρίς να θέλω να πω με τα παραπάνω ότι αποκλείω κατηγορηματικά να μου λένε παπαριές οι 2 ασφαλιστές, τα αναφέρω εδώ για να τα διαβάσετε και να μου πείτε πως σας ακούγονται.
Σκέφτηκα πάντως ότι, δεδομένης της χρονικής συγκυρίας (η τύπισσα φαίνεται να απευθύνθηκε στην τροχαία την ίδια περίοδο που απευθύνθηκε στην ασφαλιστική, δηλαδή τις τελευταίες μέρες, ήτοι Νοέμβρη) μήπως ενδεχομένως έφαγε αρχικά μετά την πρώτη κρούση της στην ασφαλιστική 'πόρτα' από την τελευταία (ασφαλιστική) και είτε σκέφτηκε η ίδια να απευθυνθεί, καθυστερημένα, και στην τροχαία για να πιέσει, είτε να της είπαν από την ίδια την ασφαλιστική ότι δεν πρόκειται να την αποζημιώσουν από τη στιγμή που δεν έχει γίνει καταγραφή από τροχαία και οι όποιες σωματικές βλάβες δεν είναι καθόλου προφανές ότι προέρχονται πχ από τροχαίο (θα μπορούσε λέω εγώ πχ να είχε γλιστρήσει μόνη της σε ένα πεζοδρόμιο και να έχει ανάλογο μικροτραυματισμό/μώλωπες), οπότε να ωθήθηκε να απευθυνθεί εν τέλει και στην τροχαία λόγω της αρχικής στάσης της ασφαλιστικής απέναντί της.Προχτές, μετά από επικοινωνία μαζί τους (με κάλεσαν τηλεφωνικά για κατάθεση), πήγα κι έδωσα κατάθεση (ένορκη κατάθεση μάρτυρα) στην τροχαία. Ο αξιωματικός που συμπλήρωσε το έντυπο της κατάθεσης μου είχε πει ότι η παθούσα δήλωσε εγγράφως στην τροχαία ότι δεν επιθυμεί την ποινική μου δίωξη και ότι κάνει τη δήλωση στην τροχαία για να διεκδικήσει αποζημίωση. Μου είπε ακόμα ότι θεωρεί (ο ίδιος) πολύ απλό το συμβάν και εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει κάποια συνέχεια ως προς εμένα (ποινική). Ίδωμεν.
-
Άντε μπράβο, κρίμα να βρεθείς μπλεγμένος από το τίποτα.
-
Με το καλό να ξεμπερδέψεις οριστικά, lazarefa!
81χρονος οδηγός ''μπουκάρει'' σε φαρμακείο στη Λαμία παρασύροντας μια γυναίκα 63 ετών, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσει σοβαρά.
Στην tv είπαν ότι ο παππούς μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι -
Τα διπλώματα θα επρεπε να τα ανακαλούν μετά τα 70, ακόμα και αν βλέπεις σχετικά καλά τα αντανακλαστικα σε αυτή την ηλικία πρέπει να ειναι κατω απο το 50% ενός 20χρονου.
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Τα διπλώματα θα επρεπε να τα ανακαλούν μετά τα 70, ακόμα και αν βλέπεις σχετικά καλά τα αντανακλαστικα σε αυτή την ηλικία πρέπει να ειναι κατω απο το 50% ενός 20χρονου.No problem! Σε 20 χρόνια που θα με απασχολήσει το θέμα, η αυτόνομη οδήγηση θα είναι πραγματικότητα. Θα μπαίνω στο αυτοκίνητο μου, θα κάθομαι στη θέση του οδηγού και θα (κάνω ότι) οδηγάω!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Τα διπλώματα θα επρεπε να τα ανακαλούν μετά τα 70, ακόμα και αν βλέπεις σχετικά καλά τα αντανακλαστικα σε αυτή την ηλικία πρέπει να ειναι κατω απο το 50% ενός 20χρονου.
No problem! Σε 20 χρόνια που θα με απασχολήσει το θέμα, η αυτόνομη οδήγηση θα είναι πραγματικότητα. Θα μπαίνω στο αυτοκίνητο μου, θα κάθομαι στη θέση του οδηγού και θα (κάνω ότι) οδηγάω!
Κάπου διάβασα ότι τότε θα έχουν τη δυνατότητα να μας μπουκωνουν τα κατάλληλα χάπια και να μας παίρνουν την πίεση!!!!
-
Δε συνέβη στην Ελλάδα αλλά στο F3 Grand prix του Macau.H 17χρονη πιλότος τραυματίστηκε αλλά επέζησε...τραυματίστηκαν και 4 ακόμα άνθρωποι, ένας οδηγός, ένας κριτής και δύο φωτογράφοι.
-
Η ταχύτητα με την οποία πέταξε το αυτοκίνητο είναι ανατριχιαστική. Απορώ πως βγήκε ζωντανή...
Με το ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού, η αυτόνομη οδήγηση πρέπει να πάρει προτεραιότητα, αλλιώς σε λίγα χρόνια θα γεμίσουμε τροχαία από 80ρηδες... Οι πιο επικίνδυνοι οδηγοί, με διαφορά. Και δυστυχώς, επειδή βολεύει τους ίδιους και τους συγγενείς, δεν τους μαζεύουν, συνήθως.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#