-
Φίλος που έκανε παραγγελία Τ3 τον Ιούλιο του είπαν Οκτώβριο - Νοέμβριο
-
Ο χρήστης panasol έγραψε:
Το αυτοκίνητο ήταν της Βελμαρ οπότε δεν περίμενα καθόλου..
Μόνο 10 ημέρες ώστε να κλείσει 6μηνο από την πρώτη άδεια ώστε να μπορέσει να βγει προς πώλησηΠώς ανεβάζω Φώτος;;
Πρέπει να χρησιμοποιήσω κάτι σαν photo bucket κτλ;Καλοταξιδο. Φιλος που δοκιμαζει αμαξια μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο.
Νομιζω το εχεις βαλει καπου αλλα αν μπορεις να μας πεις ποσο σου πηγε συνολικα τιμη και ποσα ειναι τα τελη.
-
Αναλυτικά
48 τελική (έβαλα και perforated δέρμα στο τιμόνι και αναβάθμιση κλειδιού σε επίσης perforated)
Ουσιαστικά τόσο κάνει το D4 AWD momentum
Η αρχική ήταν 60500 σαν τιμή αγοράς/εισαγωγής.. Αν και αυτή η έκδοση ήταν μόνο για αντιπροσωπείες..
Οταν δοκίμασα να βάλω όλα τα έξτρα στην αρχική τιμή του D4 momentum μου βγήκε 68 χιλιάρικα (!!!)Τέλη κάπου 140.. Μπορεί και λιγότερο.. Απλά έχει και φόρο πολυτελείας
-
Kαλοτάξιδο panasol !
-
1η εντυπωση απο το 1ο ταξιδι (Αθηνα - Καλαματα)
1)Καταπινει χλμ πολυ ανετα και ξεκουραστα.
Το λιγο αργο κιβωτιο γινεται πιο αμεσο οταν επιλεξεις sport οδηγηση.
Δεν ειναι ομως κατι που με ενοχλησε..απλα εχει ενα μικρο lag2)Φοβερη ηχομονωση...πραγματικα δεν ακουγεται τιποτα
3)Χρησιμα τα pilot assit και adaptive cruise control. Θελει λιγο καιρο να τα συνηθισω
4)Καταναλωση κοντα στα 8lit/100χλμ..οπως το περιμενα
5)Βαλτε harman kardon...
6)Ο θεωρητικα πλουσιος βασικος εξοπλισμος στις αρχικες εκδοσεις δεν φαινεται..δηλαδη ενα Momentum T3 δεν ξερω ποσο πρακτικο θα ειναι..
7)Το πρωτο 'τσαφ' ηρθε με τη συνδεση με Android Auto...δεν ξερω τι φρικη εφαγε...αλλα εχασα το navi στην κεντρικη οθονη και ηχο..δεν ακουγοταν τιποτα...ουτε καν τα alarm...αφου κατεβασα ολη την Αγια Γραφη , στην πρωτη σταση για φαγητο εφτιαξε....παραξενα πραγματα..δεν το ξαναδοκιμασα...θα του περασω καρτουλα sim (εχει modem) και ολα καλα
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι αν επαιρνα οτιδηποτε αλλο , ισως να το μετάνιωνα..αυτη την αισθηση μου αφηνει..ΟΚ...σε μερικα σημεια τα πλαστικα δεν ειναι για αυτοκινητο 60+ χιλιαδων ευρω.....
αλλα οτιδηποτε κι αν αγοραζα στη θεση του (Χ1 , 3008 κτλ) το μυαλο μου θα ηταν στο XC409)Για καποιο λογο ,φαινεται τεραστιο....ισως φταινε οι 19αρες ζάντες
καλη παραλαβη σε ολους..
Παντως , για την ιστορια , οι εκδοσεις launch edition απο τους αντιπροσωπους φευγουν σαν ζεστα ψωμακια...2 εχουν μεινει : D4 και Τ5 -
Μπράβο, καλά χιλιόμετρα.
Δικαιολογείται και το #8 λόγω ενθουσιασμού -
Χρωσταω photos...σωστα;;
-
Σβήσε τον αριθμό σου .
Καλοτάξιδο να είναι ...
-
Πολυ ωραια, θελει να εισαι τολμηρος για να παρεις τετοιο αμαξι κοκκινο!! Θυμιζεις το σπεκ και την τιμη?
-
Καλοτάξιδο ! Ιδιαίτερο χρωμα...μάλλον Ολυμπιακός είσαι [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Χρωσταω photos...σωστα;;Πώς άνοιξες την 5η πόρτα εδώ, δε βρήκε στον τοίχο;
-
Test drive ηταν; πόσα χιλιομετρα ειχε;
-
Γνωρίζει κανείς τους χρόνους παράδοσης που δίνονται αυτή τη στιγμή(ενδιαφέρομαι για T3 momentum)?
Επίσης, αν έχει αγοράσει κάποιος το T3, θα ήθελα να μας πει τη γνώμη του.
-
Εγω παρελαβα μετα απο 7 μηνες το d3 και με 2000 χλμ σε 20 μερες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου ...φωτια στην ασφαλτο προφανως κ δε βαζει αλλα ισορροπει καλα η αποδοση με τη καταναλωση.(με προσεκτικη οδηγηση σε επαρχιακο δρομο ειδα και 5λιτ αλλα συνηθως ειμαι 6-6.5 με γρηγορη κ απροσεκτη οδηγηση).
Εκει π δινει ρεστα ειναι η αναρτηση π πραγνατικα δε νιωθεις λακουβες...Κρατημα για τοσο ψηλο αμαξι ικανοποιητικο.
τα τ3 νομιζω θελαν λιγοτερο αναμονη νομιζω..Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
@riverael1δεν ηταν test drive
εταιρικο αυτοκινητο της Bελμαρ ηταν και το πηρα με 8000χλμ
Άρα δεν ηταν αυτο ε; https://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes ... feteristis
Καλοριζικο πάντως!
-
Όχι όχι.
Καμία σχέση
Τσέκαρα όλα τα δημοσιεύματα πριν το κλείσω
Ούτως ή άλλως έχει διαφορετική πινακίδα και δεν άλλαξε ποτέ νούμερο -
Αυτοκινηταρα, απλα μια συσταση θα την εκανα.
Μη το παρκαρεις ποτε στην λεωφορο. Μα ποτε ομως
-
Όχι όχι.
Καμία σχέση
Τσέκαρα όλα τα δημοσιεύματα πριν το κλείσω
Ούτως ή άλλως έχει διαφορετική πινακίδα και δεν άλλαξε ποτέ νούμεροΚαλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
-
Ερώτηση στην αδεια πόσοι ρύποι αναγραφονται; Μήπως εχει 2 τιμες nedc και wtlp?
volvo XC40 / V40 / CMA platform